Astana Studio
Студия звукозаписи
Assylkhan Zhumagazy
өз ісінін шебері 🫶🏻👍🏻
Tilektes Zhumagazy
Жылдам,Сапалы Керемет! Досыма арнап ән жаздырдым ,ойымдағыдай шықты.
НҚ
Нұргүл Қонысбаева
Astana Studio – өте кәсіби ән жазу студиясы. Маған ән жазып берген звукооператордың қызметін жоғары сапада деп бағалаймын. Студияның іші таза, жайлы, барлық жағдай қарастырылған. Әнді тез әрі сапалы жазып береді. Дыбыс жазушы Нариман өте жылы шыраймен қарсы алып, үнемі қолдау көрсетіп отырды: «қысылмаңыз», «жақсы айтып жатырсыз» деп демеп отырғаны өзіңді еркін сезінуге көмектесті. Соның арқасында ән жазу процесі тез де, жеңіл өтті. Ұсынамын! ⭐⭐⭐⭐⭐
БС
Бағдәулет Сәрсенұлы
Осы дыбыс жазу студисына мың алғыс. Отбасымыз бен бір неше ән жаздырдық. Көңілден шықты. Рахмет
КГ
Касынхан Гулнур
2 куннің ішінде олең бастырып өңдеп берді. Үлкен рахмет 🙏🙌 Ойымдағыдан да күшті шықты 🥰
Nika KZ
Отзывчивый и вежливый молодой человек, сразу понял, что нам нужно. Быстро помог добиться отличного результата. Спасибо за профессиональный подход! Обращайтесь — не пожалеете. Желаю успехов
ДИ
Даулет Ибайдуллаев
Нариман рахмет.Ән ойлағыдай шықты
Gunay Sartbay
Тез арада өлең жаздырып,өңдеп берді.Респект ағайға!Келесіде тағы хабарласамыз,бұйырса!🤩🤩
Казына мини маркет
Нариман сізге алғысымыз шексіз,өз жұмысының кәсіби маманы.Жұмысынызға тек табыс тілеймін!!!
Аружан К
Отличная студия! Качественно всё сделал. Остались очень доволены результатом. хороший специалист 🔥🤝 Советую 👍
BK
Beibit Karchalov
Өте жақсы Нариман бауырыма рахмет Алла разы болсын әнді өте сапалы жазып шығарды жарайсың бауырым жұмысың алға жүрісе берсін ИншАлла
UY
Usen Yesh
Всё классно и оперативно
Инкар Кайыржан
@Nariman_Shaiqymbai ракмет сизге көп -коп, тез уакытта өте сапалы ән шығарып бердиниз!катты унады ойымнан шыкты, енбегиниз жана берсин!
PT
Poiytru Tru
👍🏼😍
Zere Kulmaganbetova
Әнді ойымыздағыдай жазып, үш әннен попурри жасап берді😍 Результатты көп күттірмей,тез дайындап берді. Нариман ағаға рахмеет, настоящий мастер своего дела👍🏼 в будущем еще будем обращаться точно🫶🏼
Асылзат Тенизбай
Жаздырған әніміз көңілімізден шықты😍 Нариман ағайға рахмет айтамыз. Қалай айту керектігін түсіндіріп, қатемізді айтып отырғаны үшін рахмет🤗 Алдағы уақытта тағы да барамыз деп ойлаймын!
ГУ
Гаухар У
Әндерім мен қалағандай әдемі шықты. Кәсіби түрде өңдеп берді. Нариман ағаға көп рахмет. Жұмысыңыз жемісті болсын. Бұйырса ән жазу керек болса тағы да келемін.👍
РБ
Рахат Байжанова
Хочу выразить огромную благодарность за проделанную работу! Плюс записан профессионально, с душой и вниманием к деталям. Всё звучит именно так, как я и представляла — чисто. Спасибо за Ваш талант, музыкальное чутьё и ответственный подход. Успехов Вам в вашей работе 👍🏻
ЖС
Жанна Сейтбаева
Нариман, сізге көп рахмет! Әң күшті шықты. Екінші рет кептұрмыз баллармен әң ойдағыдай шықты. 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Как всегда на высшем уровне. Процветания вам и вашей студие
РТ
Роза Тлегенова
Замечательная студия звукозаписи. Оператор этой студии профессионал своего дела! С дочкой уже два раза записывали песни, очень классная запись получается, профессиональная👌👏 Большое спасибо за вашу работу. Рекомендую всем.
ЖБ
Жанна Боленканова
Записали классную песню, и честно, не ожидала, что выйдет настолько красиво! Музыкант сделал свою работу на отлично, огромная благодарность Нариману, настоящий профессионал своего дела! Всем рекомендую!
A
Alex
Записали песню на мероприятие — получилось отлично! Пришли по рекомендации коллеги.Благодарю за профессионализм. Результат превзошёл ожидания! Желаю дальнейших успехов!
Zhanzhigit Yntymaq🐭
Ағай күшті кісі,дауыс жетпеген жерге жеткізіп көмектесіп,жұмысы да қатты ұнады,советую ✊👍
Aimoldir 🤍
Ағай темааа😍😍😍 Всегда осы кисиге жаздырамын. Күшті қылып жазып береді. Барлықтарыңызға осы кісіге келуге совет беремін. Ағай вообще комфортный человек. Студиянын іші де уютный🤗 1-2 күнде дайындап береді әнді. Результат прям мощныйй😎😎😎 Барып жаздырыңыздар Астанадағы ең үздік студиялардың бірі🥰
Ержан Касымбеков
Доволен результатом! Лучше чем оригинал получилась. Желаю творческих успехов. Очень талантливые ребята и хорошая студия. Всем советую!!! 💥🔥🔥🔥🔥🔥⭐
Aisulu Baisalieva
Музыкант жігіт, сізге үлкен рахмет! Апайымыздың туған күніне арнап ән айтқан едік, бізді кәсіпқой әншідей етіп, өлеңімізді тамаша ырғаққа салып бердіңіз🍀Өз ісіңіздің шебері екенсіз. 🇰🇿
ЗС
Замира Серкешева
Өте керемет студия.1 күннің ішінде өлең дайын болды.👍👍👍
Makpal Batyrova
Музыкантқа көп рақмет,өте тамаша запись болды,студия таза,жайлы,аппаратуралары жақсы,дауысты анық,тоналистке дұрыс түсірген,жанды дауысты өте жақсы шығарыпты,жұмысыңыз табысты,табысыңыз берекелі болсын!
E
Ermurat
Очень быстро сделали! Спасибо! Всем советую
ДЖ
Динара Жунусова
Выражаю огромную благодарность. Өте ұнады, өте сапалы. Өте тез жасап берді. Рахмет көп көп, жұмысыңыз өрлеп дами берсін, жемісті болсын. Всем советую!!!
Li
Life is easy
Хочу выразить огромную благодарность звукозаписывающей студии за отличную работу! 🎧 Песню обработали просто шикарно — звук чистый, сбалансированный, всё звучит профессионально. Особенно порадовала оперативность — готовый трек получили очень быстро, и при этом качество ни капли не пострадало. Работать с вами — одно удовольствие. Обязательно вернусь ещё и буду рекомендовать друзьям!
LA
Leila Akhmet
Бүгін түсте ән жаздырттық, кешке уже дайын болды) Күшті, өз дауысымызға ұсқайды, қатты эффект жоқ 😍👍🏻👍🏻👍🏻
Самал
Нормально сделали, без проблем. Спасибо!
Saiya Kabdul
Нариман ағаға көп рахмет! Аз уақытта жазып өңдеп берді🙏
Нусупбаева Марал
Рахмет Нариманға, әнімізді керемет жазып берді! Студиясы тамаша! Мен осы студияны ұсынамын, әндеріңізді осы жерде жазғызсаңыз, өкінбейсіздер! 👍
MD
Manasbek Dauletbaev
Студия керемет 👍🏼 Нариманга отдельный алгыс. Тез-ари качественно. Келсениздер окинбейсиздер.
Каракат .
Отеее керемет студия. Жумыстары качественно, отеее катты унады. Бари жогары уровеньде🤩🤩🤩
Aru .
Нариман ағайға алғысымыз шексіз бізгк әнді жоғарғы деңгейде жазып берді барлығы біз ойлағандай болды үлкен рахмет🫶🫶
OT
Orynbasar Tolegenova
Нариман Агайга Рахмет, оз исинин нагыз маманы, кызымнын Алгашкы анин жазып берди, Керемет студия Отбасымызбен алгыс айтамыз!
Нурсила Сарибаева
Ән жаздырыңыздар, әдемі етіп жасап береді, өз ісінің маманы✨🥰
Нургуль Козыбаева
Жақсы студия 👍жаздырған әнімізді 1 ші реттен лезде жазылды, 😍Нариман мырза өз ісінің шебері 🌺 әніміз өте сапалы шықты. Ризамыз рақмет!
Zhanelya Mussaif
Өте жақсы студио. Аздаған уақытта сапалы етіп ән жазып берді. Нариман аға сізге мың алғыс! Алдағы уақытта тағы да запись жазғызамыз. Советую! ☺️
КА
Куралай Асетова
Нариман, ән тамаша шықты, үлкен рақмет!
З
Зере
Өте жақсы. Бізге ұнады. Бағасыда тиімді екен. Нариман ісіне шебер жігіт. Әніміз әдемі шыққан. Үлкен Рахмет!
ЖШ
Жанар Шугай
Очень любезный,профессиональный музыкант. Сделал хорошую скидку нам. Хорошо записал нам песню,мы довольны с сестрами.
EA
Erdaulet Abkenov
Бәрі ұнады!!!! Әнінің сапасы жақсы шықты. Жігіттер нағыз профи Кенес беремін!!!!!
GT
Gulnara Turabayeva
Записывали песню,очень хорошо,мне понравилась 👍👏🏻
Aisulu Muratkyzy
Бәрі ұнады! Талантты жігіт екен. Жақсылап әнімізді жасап берді. Кеңес беремін. Жақсы жасайды
GA
Gaukhar Abilkassova
Хотела поблагодарить за качественно и очень быстро сделанную запись песни на мероприятие!!! Я даже не ожидала, что можно записать песню за 30 минут и в таком качестве!!! Почувствовала себя настоящей артисткой!!! Спасибо!
НА
Нурбулат Аубакиров
Үнжазба көңілден шықты. Сапалы құрал жабдық,Нариман кәсіби шебер жігіт екен. Нариманға шығармашылық табыс, өнерің өрге жүзсін. Жаксы, тамаша запись, рахмет, керемет👍✊ Рекомендую!