Astana Studio
Студия звукозаписи
Tilektes Zhumagazy
В восторге
Жылдам,Сапалы Керемет! Досыма арнап ән жаздырдым ,ойымдағыдай шықты.
Makpal Batyrova
В восторге
Музыкантқа көп рақмет,өте тамаша запись болды,студия таза,жайлы,аппаратуралары жақсы,дауысты анық,тоналистке дұрыс түсірген,жанды дауысты өте жақсы шығарыпты,жұмысыңыз табысты,табысыңыз берекелі болсын!
КГ
Касынхан Гулнур
В восторге
2 куннің ішінде олең бастырып өңдеп берді. Үлкен рахмет 🙏🙌 Ойымдағыдан да күшті шықты 🥰
Инкар Кайыржан
В восторге
@Nariman_Shaiqymbai ракмет сизге көп -коп, тез уакытта өте сапалы ән шығарып бердиниз!катты унады ойымнан шыкты, енбегиниз жана берсин!
Zere Kulmaganbetova
В восторге
Әнді ойымыздағыдай жазып, үш әннен попурри жасап берді😍 Результатты көп күттірмей,тез дайындап берді. Нариман ағаға рахмеет, настоящий мастер своего дела👍🏼 в будущем еще будем обращаться точно🫶🏼
ДИ
Даулет Ибайдуллаев
Нариман рахмет.Ән ойлағыдай шықты
Асылзат Тенизбай
В восторге
Жаздырған әніміз көңілімізден шықты😍 Нариман ағайға рахмет айтамыз. Қалай айту керектігін түсіндіріп, қатемізді айтып отырғаны үшін рахмет🤗 Алдағы уақытта тағы да барамыз деп ойлаймын!
UY
Usen Yesh
Всё классно и оперативно
ЖБ
Жанна Боленканова
В восторге
Записали классную песню, и честно, не ожидала, что выйдет настолько красиво! Музыкант сделал свою работу на отлично, огромная благодарность Нариману, настоящий профессионал своего дела! Всем рекомендую!
ДЖ
Динара Жунусова
В восторге
Выражаю огромную благодарность. Өте ұнады, өте сапалы. Өте тез жасап берді. Рахмет көп көп, жұмысыңыз өрлеп дами берсін, жемісті болсын. Всем советую!!!
Li
Life is easy
В восторге
Хочу выразить огромную благодарность звукозаписывающей студии за отличную работу! 🎧 Песню обработали просто шикарно — звук чистый, сбалансированный, всё звучит профессионально. Особенно порадовала оперативность — готовый трек получили очень быстро, и при этом качество ни капли не пострадало. Работать с вами — одно удовольствие. Обязательно вернусь ещё и буду рекомендовать друзьям!
Saiya Kabdul
В восторге
Нариман ағаға көп рахмет! Аз уақытта жазып өңдеп берді🙏
MD
Manasbek Dauletbaev
В восторге
Студия керемет 👍🏼 Нариманга отдельный алгыс. Тез-ари качественно. Келсениздер окинбейсиздер.
Каракат 🦊
В восторге
Отеее керемет студия. Жумыстары качественно, отеее катты унады. Бари жогары уровеньде🤩🤩🤩
Aisulu Baisalieva
В восторге
Музыкант жігіт, сізге үлкен рахмет! Апайымыздың туған күніне арнап ән айтқан едік, бізді кәсіпқой әншідей етіп, өлеңімізді тамаша ырғаққа салып бердіңіз🍀Өз ісіңіздің шебері екенсіз. 🇰🇿
Zhanelya Mussaif
В восторге
Өте жақсы студио. Аздаған уақытта сапалы етіп ән жазып берді. Нариман аға сізге мың алғыс! Алдағы уақытта тағы да запись жазғызамыз. Советую! ☺️
Нурсила Сарибаева
В восторге
Ән жаздырыңыздар, әдемі етіп жасап береді, өз ісінің маманы✨🥰
Нургуль Козыбаева
В восторге
Жақсы студия 👍жаздырған әнімізді 1 ші реттен лезде жазылды, 😍Нариман мырза өз ісінің шебері 🌺 әніміз өте сапалы шықты. Ризамыз рақмет!
НҚ
Нұргүл Қонысбаева
В восторге
Astana Studio – өте кәсіби ән жазу студиясы. Маған ән жазып берген звукооператордың қызметін жоғары сапада деп бағалаймын. Студияның іші таза, жайлы, барлық жағдай қарастырылған. Әнді тез әрі сапалы жазып береді. Дыбыс жазушы Нариман өте жылы шыраймен қарсы алып, үнемі қолдау көрсетіп отырды: «қысылмаңыз», «жақсы айтып жатырсыз» деп демеп отырғаны өзіңді еркін сезінуге көмектесті. Соның арқасында ән жазу процесі тез де, жеңіл өтті. Ұсынамын! ⭐⭐⭐⭐⭐
EA
Erdaulet Abkenov
В восторге
Бәрі ұнады!!!! Әнінің сапасы жақсы шықты. Жігіттер нағыз профи Кенес беремін!!!!!
Nika KZ
В восторге
Отзывчивый и вежливый молодой человек, сразу понял, что нам нужно. Быстро помог добиться отличного результата. Спасибо за профессиональный подход! Обращайтесь — не пожалеете. Желаю успехов
Аружан К
В восторге
Отличная студия! Качественно всё сделал. Остались очень доволены результатом. хороший специалист 🔥🤝 Советую 👍
BK
Beibit Karchalov
В восторге
Өте жақсы Нариман бауырыма рахмет Алла разы болсын әнді өте сапалы жазып шығарды жарайсың бауырым жұмысың алға жүрісе берсін ИншАлла
КА
Куралай Асетова
В восторге
Нариман, ән тамаша шықты, үлкен рақмет!
ГУ
Гаухар У
В восторге
Әндерім мен қалағандай әдемі шықты. Кәсіби түрде өңдеп берді. Нариман ағаға көп рахмет. Жұмысыңыз жемісті болсын. Бұйырса ән жазу керек болса тағы да келемін.👍
РБ
Рахат Байжанова
В восторге
Хочу выразить огромную благодарность за проделанную работу! Плюс записан профессионально, с душой и вниманием к деталям. Всё звучит именно так, как я и представляла — чисто. Спасибо за Ваш талант, музыкальное чутьё и ответственный подход. Успехов Вам в вашей работе 👍🏻
ЛА
Лаура Ахетова
В восторге
Отличная студия,все быстро и чётко, рекомендую всем 🤗
Astana Studio, студия звукозаписи
10 апреля 2026, официальный ответ
Благодарим за высокую оценку нашей работы. Будем рады дальнейшему сотрудничеству и новым проектам🤝
СТ
Сауле Торебекова
В восторге
Хочу поблагодарить за проделанную работу. Всё сделали быстро и качественно. Придём еще! Рахмет 👍
Astana Studio, студия звукозаписи
11 марта 2026, официальный ответ
Пікіріңізге көп рақмет! Біздің жұмысымыз сізге ұнағанына қуаныштымыз. Тағы да қызмет көрсетуге әрқашан дайынбыз.
ЗШ
Зауреш Шынгысова
В восторге
Нариманға рақмет👍👍👍 Өз ісінің шебері, үлкен алғыс👏
БС
Бағдәулет Сәрсенұлы
В восторге
Осы дыбыс жазу студисына мың алғыс. Отбасымыз бен бір неше ән жаздырдық. Көңілден шықты. Рахмет
Gunay Sartbay
В восторге
Тез арада өлең жаздырып,өңдеп берді.Респект ағайға!Келесіде тағы хабарласамыз,бұйырса!🤩🤩
Казына мини маркет
В восторге
Нариман сізге алғысымыз шексіз,өз жұмысының кәсіби маманы.Жұмысынызға тек табыс тілеймін!!!
ЖС
Жанна Сейтбаева
В восторге
Нариман, сізге көп рахмет! Әң күшті шықты. Екінші рет кептұрмыз баллармен әң ойдағыдай шықты. 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Как всегда на высшем уровне. Процветания вам и вашей студие
РТ
Роза Тлегенова
В восторге
Замечательная студия звукозаписи. Оператор этой студии профессионал своего дела! С дочкой уже два раза записывали песни, очень классная запись получается, профессиональная👌👏 Большое спасибо за вашу работу. Рекомендую всем.
A
Alex
В восторге
Записали песню на мероприятие — получилось отлично! Пришли по рекомендации коллеги.Благодарю за профессионализм. Результат превзошёл ожидания! Желаю дальнейших успехов!
Ержан Касымбеков
В восторге
Доволен результатом! Лучше чем оригинал получилась. Желаю творческих успехов. Очень талантливые ребята и хорошая студия. Всем советую!!! 💥🔥🔥🔥🔥🔥⭐
LA
Leila Akhmet
В восторге
Бүгін түсте ән жаздырттық, кешке уже дайын болды) Күшті, өз дауысымызға ұсқайды, қатты эффект жоқ 😍👍🏻👍🏻👍🏻
GA
Gaukhar Abilkassova
В восторге
Хотела поблагодарить за качественно и очень быстро сделанную запись песни на мероприятие!!! Я даже не ожидала, что можно записать песню за 30 минут и в таком качестве!!! Почувствовала себя настоящей артисткой!!! Спасибо!
ЖЖ
Жанна Жакупова
В восторге
Нариманға көп көп рахмет әніміз керемет шықты.Осы студияға келип жазғызсаңыздар өкінбейсиздер,бәрі уакытылы багасы да тиімді.
Нусупбаева Марал
В восторге
Рахмет Нариманға, әнімізді керемет жазып берді! Студиясы тамаша! Мен осы студияны ұсынамын, әндеріңізді осы жерде жазғызсаңыз, өкінбейсіздер! 👍
Aru .
В восторге
Нариман ағайға алғысымыз шексіз бізгк әнді жоғарғы деңгейде жазып берді барлығы біз ойлағандай болды үлкен рахмет🫶🫶
OT
Orynbasar Tolegenova
В восторге
Нариман Агайга Рахмет, оз исинин нагыз маманы, кызымнын Алгашкы анин жазып берди, Керемет студия Отбасымызбен алгыс айтамыз!
Zhanzhigit Yntymaq🐭
В восторге
Ағай күшті кісі,дауыс жетпеген жерге жеткізіп көмектесіп,жұмысы да қатты ұнады,советую ✊👍
ЗС
Замира Серкешева
Өте керемет студия.1 күннің ішінде өлең дайын болды.👍👍👍
Assylkhan Zhumagazy
өз ісінін шебері 🫶🏻👍🏻
Алекс
В восторге
Записывали песню, очень хорошо, качественно выполнил услугу. Получилось все очень классно
АЖ
Азамат Жумашов
В восторге
Понравилась студия, Нариман очень хороший специалист
З
Зере
В восторге
Өте жақсы. Бізге ұнады. Бағасыда тиімді екен. Нариман ісіне шебер жігіт. Әніміз әдемі шыққан. Үлкен Рахмет!
ЖШ
Жанар Шугай
В восторге
Очень любезный,профессиональный музыкант. Сделал хорошую скидку нам. Хорошо записал нам песню,мы довольны с сестрами.
E
Ermurat