Үш тандыр
Кафе
Идеальное место для вечера! Широкий выбор напитков по доступным ценам
Забронировать столик
Вакансии
СД
Самал Досмагамбетова
Все вкусно ! Из за время оразы , кухню чуть больше пришлось ждать и официантов, но это нормально 🙂!
5 марта 2026, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за понимание и добрые слова. Будем рады видеть вас снова!
НИ
Нурия Игиликова
Делали ауызашар на 27 человек. Спасибо Алуа за внимание, помощь в выборе меню. Все вкусно. Очень понравился плов. Единственное хочу попросить повара ложить мясо не по-южному, по- северному щедрее. За обслуживание тоже благодарю. Официантка старалась. Хотя был аврал. Все официанты администратор, Все дружные, подхватывпют, помогает друг другу. Молодцы!
20 марта 2026, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо большое за ваш отзыв и добрые слова 😊 Мы обязательно учтем ваше пожелание по…
AZ
Akhmedov Zhenisbek
Кафенің тамақтары жақсы ифтар сеттері тәтті,обслуживание на высшем уровне,нам все понравилось официанту Нураману спасибо все блюда во время принес советую всееем!!!
5 посещений
20 марта 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе, пікіріңізге рақмет! Сізге ұнағанына қуаныштымыз. Келесіде де күтеміз!
ДА
Динара Алдабергенова
Полная антисанитария в игровой! Если не чистите это место, закрывайте!!! Многие ради игровой приходят!!! По обслуживанию тоже беда!!!!
20 марта 2026, официальный ответ
Добрый день! Спасибо за отзыв, вы помогаете нам стать лучше. Сожалеем, если не в полной мере оправда…
Айдана Куттыбаева
Ауыз ашарға келдік бүгін, барлығы ұнады, тамақтары дәмді. Аружан официантқа үлкен рахмет, барлығын уақытылы алып келіп, қызметін жақсылап көрсетті.
12 марта 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңізге көп рахмет 😊 Аружанға жылы сөздеріңізді міндетті түрде жеткіземіз. Сізді тағы да күтеміз!
МУ
Молдир Умуртаева
Тамақтары өте дәмдіі, бүгін випта отырдық қонақтарымызда риза өзімізде риза болып қайттық. Қандай мейрам болсада осы жерде отыратын болдық, басқа жерге барғымыз келмейді. Барлығы керемет. Тұрақты клиентпіз. Дәл үш тандырдай дәмді тәтті жасайтын жер таппадық. Сондықтан шынайы отзыв жазғым келді. Рақмет сіздерге еңбектеріңізге🙏🙏Пловтарыңыз👍салаттарыңыз еше БАЛЫҚТАРЫҢЫЗ енді барлық тамақтарыңыз көңілімізден шықты. Все на высшем уровне. Тек осылай жұмыс жасай беріңіздер
11 декабря 2023, официальный ответ
Здравствуйте, благодарим, что выбрали нас! Ждём снова 🙏🏼
Эльмира Танат
“Үш тандыр “маған қатты ұнады.Группаластарыммен барып тамақтандық.Тамақтары ,сервистері,мейрамхананың аурасы өте тамаша.Даяшы Айым бізге өте жақсы қызмет жасады.Молодец !!!Ұсынған тағамдары өте дәмді,бір мін жоқ .Бағалары да қымбат емес екен.👍👍👍Келуші қонақтарыңыз көп болсын!👏🏻
25 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Жылы лебізіңізге көп рахмет 😊 Группаластарыңызбен бірге жақсы уақыт өткізгеніңізге…
АӘ
Аяулым Әмірғазина
Заведение кушти.Тамактары оте дамди болды. Офицант Аружан кушти кызмет корсетти. Сыпайы, суйкимди кыз екен.Тазалык, тамактары,ыдыстары таза ари дамди. Пиццалары,пловтары😍Улкен рахмет
24 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңізге көп рахмет 😌 Аружанға жылы сөздеріңізді міндетті түрде жеткіземіз. Келес…
Piko Dakhiya
Спасибо, все было очень вкусно. Официантке Аружан большой Рахмет за оперативное обслуживание. Очень удобно что для детей организовали игровую зону😍
24 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо вам за добрые слова! Рады, что вам понравилось у нас. Будем ждать вас снова!
Ж
Жандос
Заказ приняли быстро и приготовили тож быстро, официант Айсултан хорошо обслужил молодец
8 апреля 2026, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за ваш отзыв и добрые слова об Айсултане. Будем рады видеть вас снова!
Айман Базилбекова
Аружан Нудаулетке алп Рахмет обслуживание топ 🫶🏻👍🏼❤️🔥Бари дамди кушти болды ✨
Сәлеметсіз бе! Пікіріңізге көп рахмет 😌 Бізге қайта келіңіз ❤
RF
Red Firewall
Очень вкусно! Мы тут частенько☺️ Аружан официант молодец❤️
9 марта 2026, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо вам за добрые слова! Мы рады, что вам у нас нравится. Приходите к нам снова!
Сабира Спатаева
Ифтарға келген едык, тағамдары дәмды, официант Нұрдаулет 👍👍👍
1 марта 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңізге рахмет 😊 Нұрдаулетке де алғысымызды жеткіземіз. Келесіде де күтеміз!
Гульмира Акбар
Все вкусно было спасибо большое 👍👍👍 Жанерке спасибо ☺️
8 февраля 2026, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо за ваш отзыв! Очень рады, что вам понравилось 😊 Ждём вас снова!
Самал Саганаева
В 2ГИС указано, что заведение работает до 01:00. Я пришла в 22:30, сделала заказ. Пока заказ ещё даже не принесли, мне уже вынесли счёт и попросили оплатить. На мой вопрос, почему так, официант недовольно ответила, что «касса закрывается» и они уже собираются закрываться, хотя время работы заявлено совсем другое. Когда заказ всё-таки принесли, спокойно поесть не удалось — официант стояла рядом и настаивала на оплате. Терминал не предоставили, попросили оплатить переводом. На вопрос, почему нет терминала, ответили грубо, что «это не ко мне». Очень неприятное обслуживание и отношение к гостям. Если заведение закрывается раньше — нужно корректировать время работы и уважать клиентов
Гүлжамал Серикбаева
Қайырлы күн. Суши пицца заказ беріп едік. Пицца жақсы болды жұмсақ. Бірақ суши деген сағыз сияқты.күріші нашар. Балықтары не свежий. Ішіміз ауырып шықты.👎👎👎
13 декабря 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Пікіріңіз үшін рахмет, бізге жақсара түсуге көмектесесіз. Күтулеріңізді толық ақтамаған…
SI
Shara Ink
Сегодня ужинали там и кстати вкусно, хорошие порции, блюда свежие, лепешки горячие ароматные! Понравилась мастава и салат с ананасами. Цены приемлимые. По обслуживанию есть замечания именно к ребятам, принесли не полный заказ, но девушка Аружан все исправила, умница с улыбкой, шустрая, доброжелательная! Хочу отзыв оставить именно ей за добросовестное отношение у работе! Успехов и процветания! Я сфотографировала без спроса, девушка засмущалась)
10 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо большое за ваш отзыв! Очень приятно слышать, что вам понравились наши блюда и…
сауле Джон
Бұл кафедегі поварлар кафеге кіріс әкеліп отыр деп ойлап қалманыздар шығын акеліп отыр тамақ Алаһым кешірсін кесірінен сорпа тұзы у дай нарын шикі еще мұздай сосын болмағансон күріш гарнир бердім жұмсақ бірақ тұзы жоқ қарным ашып келгенмін амалжоқ жедім басқа жерге барғанға уақытым жалко
24 ноября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Пікіріңіз үшін рахмет, сіз бізге жақсара түсуге көмектесесіз. Күтулеріңізді толық ақтам…
DK
Dark Kinght
Оте дамди, тез алып келген заказ
20 марта 2026, официальный ответ
Саламатсызбы! Рахмат сизге, бизди тандаганыңыз үчүн. Дайыма сизди күтөбүз!
AD
Aidana Donerbaeva
Тамагы бари жаксы болды,официант Жанеркеге Рахмет
29 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңізге рахмет 😌 Жанерке атынан алғыс айтамыз. Келесіде де күтеміз ❤
Dilfin Di
Очень вкусно. Салат с ананасами выше всех похвал. Часто ужинаем с семьей. Всегда все свежее и готовят с любовью
Здравствуйте. Благодарим за приятный отклик! Будем ждать вас снова ❤
AR
Azazel RJ
Зашли в это уютное заведение пообедать и не пожалели! Очень вкусные блюда, подаются с пылу с жару, свежие, горячие. Очень понравилось общаться с официантом Аружан, учла все наши пожелания. Уютная, спокойная атмосфера, прекрасное место для семейного обеда!
7 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо, что выбираете нас. Ждём вас к нам за новыми покупками.
Балжан Ақжол
Супер👍
30 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за ваш отзыв 😊 Приходите к нам снова!
Айжан Туктибаева
Керемет vip кабина кызмет корсеткен Аружан Рахмет Жумыста тек саттилик динара саган особый Рахмет 🫶💕
7 ноября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Жылы лебіздеріңіз үшін үлкен рахмет! Аружан мен Динараға ерекше алғысымызды білдіреміз. Сізді тағы да күтеміз!
LS
Liliya Sagandikova
Все очень вкусно! Чисто красиво , официанты добрые ответственные, есть детская зона🫶
7 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, благодарим вас за отзыв! Очень рады, что вам всё понравилось. Приходите к нам снова!
Azamat A
Грубый официант Аружан категорически отказывалась принимать оплату через QR, почему я не могу выбирать оплату как мне удобно???
Майгуль Кульжанова
В кафе чисто, только заказ ждали долго. манты принесли через 20мин, бешбармак около 40мин. Баурсаки чай вкусные.
Честный Отзыв
Түсінгенім бойынша жағымсыз отзывтарды шығармайды екен. Тамақтары өте нашар, не жеп, не үшін төлегеімізді түсінбедім. Оның үстіне іші ластау. Дәмді лагман жеймін ба деп барғанмын, ожидание/реальность болып қалды. Фаршированный перецтің іші тазаланбаған, көрмей қалады деп ойлаған шығар. Рамен мүлдем заказ бермеңіздер, үйде жасаған Доширак дәмдірек ау.
Диана Мухамадиева
Не видитесь отзывам,реальность и ожидание. Стейк ужасный все мясо в жилах,порции маленьким за такие цены.Нас обслуживало 5 официантов это точно. Каждый приносил по одному блюду. Сервировочные тарелки грязные.Сидели на тапчане, не возможно было потому что корпешки были очень грязные.Порваные в каких то пятнах.
Zhumagali Meirambek
Раньше было Плов отличным на данный момент вообще плохо последний 4 раза масло много мясо мало, а также приехали не было ни стейка ни жаренного манты и обычного манты тоже самое не было.
сегодня, официальный ответ
ЗК
Зухра Казахстан Астана
Рахмет за вкусный обед😍Детская площадка огромный плюс для этого заведения,она хоть и маленькая но дети после еды сразу туда уходят, это здорово 😆👍Спасибо Айым за обслуживание 😘
Сәлеметсіз бе! Пікіріңізге рахмет 😌 Балаларыңызбен бірге тағы да келіңіздер ❤
Жанайым 🤍
бәрі оте унады. Тагамдары дәмді , жана дайындалған. Кызмет көрсету денгейі жогары, Жумазия официантка оте жаксы, 🫰🏻 кызметкерлері сыпайы және тез жумыс істейді. Атмосферасы да жайлы. Тағы да келемін деп ойлаймын, барлыгына усынамын!
7 апреля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңізге көп рахмет! Жұмазия мен біздің ұжымымызға жылы сөздеріңізді жеткіземіз. С…
ШК
Шынар Кабдрахман
Спасибо этому уютному заведению и девушке Айым которая обслуживала наш столик, было всё вкусно как всегда.
7 апреля 2026, официальный ответ
Здравствуйте, благодарим вас за отзыв! Очень рады, что вам понравилось. Приходите к нам снова!
ЛС
Ляззат Саттархан
Кеше осы жерге тамақтануға бардық Отбасымызбен,тамақтарына келсек стейк еті қатты даж шайнап жағым ауырып кетті,салат тож👎🏻өте нашар ,пицца дәмі жақсы болды,чекке мән бермедім кейін қарасам фри жазылған чекте но по факту алып келген жоқ🧐790тг үшін ұрыс шығармаяқ қояйыншы деп үндемедім.! Обслуживаниесі именно Шыңғыс деген жігітке рахмет,өте пысық еңбекқор екен ✊🏻
7 апреля 2026, официальный ответ
Қайырлы күн! Пікіріңіз үшін рақмет, бізге жақсара түсуге көмектесесіз. Күтулеріңізді толықтай ақтама…
Наргиз Сабыр
Очень хорошее заведение , еда вкусная , обслуживание - Нурдаулет официант вежливый и быстро обслуживает, спасибо ему. Всем всё понравилось
7 апреля 2026, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо за ваш отзыв! Очень рады, что вам понравилось у нас. Будем ждать вас снова!
Тамактары оте дамди маган катты унады шашлык заказ бердик оте дамди шыкты кызмет корсеткен Динарага коп рахмет✊️😘 Тагыда келемиз енбектериниз жана берсин😊
Ai D
Керемет орын, өте дәмді тағамдар, атмосферасы жайлы, жақындарыма осы жерде жиналуға әрдайым ұсынамын! Официант Динараға ерекше алғысымызды айтқымыз келеді, қызмет көрсету сапасы биік!
1 апреля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңізге көп рахмет 😌 Динараға ерекше алғысыңызды жеткіземіз. Сізді тағы да күтем…
Сымбат Исламова
Тағамдары өте дәмді, қызмет көрсету деңгейі жоғары, достармен де, отбасымен де келуге қолайлы орын. Даяшы Динара жылдам әрі сапалы жұмыс істейді👍🏼
1 апреля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Жылы лебізіңізге рахмет 😌 Достарыңызбен және отбасыңызбен тағы да күтеміз ❤
Jumaziya _
Тамактар оте дамди болды кызмет сапасы жогары болды жаренный сазан мен баклажан салат катты унады кызмет корсетип тез тез акелген Динарага рахмет😘
6 посещений
1 апреля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңізге көп рахмет 😊 Динараға жылы сөздеріңізді міндетті түрде жеткіземіз. Сізді тағы да күтеміз!
ZS
Zhergelik Sembi
Хороший интерьер, вкусная еда, с группой кушать самое то 8/10, шашлык по цене хороший, но стоит доработать
30 марта 2026, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо за ваш отзыв! Рады, что вам понравился интерьер и еда. Учтем ваше замечание по поводу шашлыка. Приходите к нам снова!
Еңлік 💖
Шыңғысханға үлкен рақмет! Қызмет көрсетуі өте керемет, сыпайы, тез әрі жауапкершілікпен жұмыс істейді. Қонақтардың көңілін таба біледі. Осындай официанттар көп болса екен!
29 марта 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Шыңғысханға жылы лебіздеріңіз үшін үлкен рақмет! Қонақтарымыздың көңілінен шығу біз…
Madi Maratuly
Всегда прихожу в это заведение. Очень вкусно и хорошие порции. Обслуживание и персонал очень вежливый и приятный! Рахмет официанту Шыңғысхану!
29 марта 2026, официальный ответ
Здравствуйте, благодарим вас за отзыв! Очень рады, что вам у нас нравится. Приходите к нам снова!
Агира Нургажинова
Барлығы өте дәмді, тармағы да дәмді. Қайсар есімді біздің столға қызмет жасаған даяшы баламызға үлкен рахмет.
29 марта 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңізге рахмет 😊 Қайсарға жылы сөздеріңізді жеткіземіз. Сізді тағы да күтеміз ❤
СЮ
Салтанат Юсупжанова
Қайырлы күн қазақ елі, Астана қаласының тұрғындары, конагы 3тандыр кафесыне алгысым шексыз, бағамы тиімді, дәмді келіп қонақ болыныздар Даяашы Кайсар балама алғыс айтам
29 марта 2026, официальный ответ
Қайырлы күн! Пікіріңізге үлкен рақмет! Қайсарға жылы сөздеріңізді жеткіземіз. Сізді тағы да күтеміз!
? ?
кеше отбасыммен туылған күн тойлаған едік, тамақтары унады особенно Ассорти Үш тандыр. өте жақсы жасалған прям сочно. қызмет көрсету жағынан Алинур қызмет көрсетті, тез заказдарымызды қабылдап оны әкеліп берді. жалпы отбасымен уақыт өткізуге өте ыңғайлы жер себебі балалар ойнайтын жерлері де бар екен. барлықтарыңызға рахмет!!
29 марта 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңізге көп рахмет 😊 Ассорти Үш тандыр ұнағанына қуаныштымыз! Алинурға да алғысы…
B A
❗️❗️Не вкусно было: мясо, салаты, напитки даже обычные простые блюда не вкусные Самое ужасное на вкус это лимонад с малиной, он то ли протух, то ли испорченный был, мы его оплатили, но не стали пить. Решили не ругаться и ушли, надеюсь не отравились, полная антисанитария. Вычеркиваю это место.
27 марта 2026, официальный ответ
Ainur Shakenova
Бугин келдик нарын мен лагман жареный заказ бердик тузын айталмаим невозможно жеуге сосын ауыстырып келди кеширимди сурамады! Кассага келип тойледик айтып турсам естимеген сиякты тур кассир енди келмеимиз 👎
23 марта 2026, официальный ответ
Добрый күн! Пікіріңіз үшін рахмет, бізге жақсара түсуге көмектесесіз. Сіздің күткеніңізді ақтай алма…
Бекзат Шохан
Өте керемет тағамдары өте дәмді әнгіме жоқ күшті жер мені танғалдырғаны випкада бильярд столы бар екен ұнады керемет
20 марта 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңізге рақмет 😊 Біз сізді тағы да күтеміз!
sk
shynar kadyrbekova
Всё очень вкусно, спасибо сотрудникам очень вежливые, приветливые , особенно Аружан , все подсказала Рекамендасьон🙂↕️
20 марта 2026, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо вам за добрые слова! Мы рады, что вам понравилось. Приходите к нам снова!
Гульбина
Ішінде Нурдаулет деген бала өте керемет!!!!өз жумысын аткарып алдымызыды тазалыгын кадагалап 🔥🔥🔥🔥молодецццц
20 марта 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Нұрдәулетке жылы лебіздеріңіз үшін рахмет! Қайта келіңіздер, әрдайым қуаныштымыз!