Частные детские сады
Samira Shaikhislyamova
Менің сестрёнка ол жаққа барады. Оны аты Альмира
Жанар Садуакасова
Өте жақсы садик. Ата аналар ішіне кіріп еркін жүре алады. Балаларға жақсы қамқорлық жасалған
AE
Asem Ermukhanova
Біздің сүйікті балабақшамыз! Тәрбиешілерді де, балабақша ұжымы да керемет, ұйымшыл, балажан жандар, білікті мамандар. Балаларымыз қуанып барып қайтады.
Мария Брезгина
Великолепный очень душевный садик. Воспитательницы Аксуле и Сымбат, заведущая Гульмира, очень теплые приятные люди. Постоянно скидывают фотоотчеты, делают какие-то мелкие улучшения. Душа была спокойна за ребенка
Dana Yessimkhanova
Ұлым осы садикке барып жүргеніне 1 жылдан асты. Апайлары, тәрбиешілері бәрі өте қатты ұнайды❤️❤️❤️ әрдайым балаларға, ата-аналарға деген қарым-қатынасын жақсарту үшін бәрін істеп жүреді. Рақмет❤️ ризамыз❤️❤️❤️
LK
Lyazzat Kerimzhanova
Sadik ochen horoshii
Турганай Жайлыбаева
Біздің сүйікті садигіміз Амира балабакшасы. Апайлары барлыгы жылы жузди, улымнын апайы Гулназ Данияркызы сізге алгысымыз шексіз! Садикке куана куана келеди, тили де анык шыгып жатыр. Садик ұжымына рахмет☺️
LT
Luiza Temirova
Здравствуйте! Очень хороший детский сад, преподаватели и воспитатели прелестные люди. Особенно хочу отметить Гульмиру Акмолдаевну за профессиональную работу. Доча с радостью ходит в сад, кормят вкусно что немаловажно!!! Спасибо вам за вашу работу. Успехов и процветания вам!
Жанна Ким
Самый лучший детский сад из всех где мы были. Мне есть с чем сравнить. Нам очень повезло с учителем. Сын 5 лет за 3 месяца научился читать и считать. Кормят хорошо скидывают каждый день отчет как дети едят и занимаются уроками. Огромная благодарность Гульмире Акмолдаевне ♥️ Сыну очень нравится ходит в сад. Утром сам просыпается и просится быстрее в садик🙏
Зарина Алланиязова
Фексированный баға жоқ,әр кімге әр қалай айтады.Логопед жоқ.
****** ********
Мы ходили в этот сад , и были очень сильно разочарованы. Детей приводят больных с кашлем , в итоге здоровые заражаются. Мы заразились коклюшем , слава Аллаху легко перенесли🙏🏻девушка писала отзыв ниже что тоже заразились тут коклюшем, и это правда все это с садика..За детьми никто не смотрит , никто с детьми не занимается, с маленькой группы дети по лестнице без присмотра бегают постоянно . Со взрослой наверное тоже просто я не видела этого. Сказали столько купить тетрадей книжек с заданиями, в итоге когда забирали все с садика ни в 1ой тетради ни в 1ой книге нет ничего выполненного…две недели где то мы ходили и за это время ничем не занимались с детьми .
Диас Мынжан
Мне этот сад очень понравился! Ребенок довольный и кормят хорошо. Воспитатель Гульназ Данияркызы человек с большим сердцем, очень внимательна и мой ребенок просто её обожает, спасибо Вам❤️ и процветания садику💐💐💐. И всем буду рекомендовать 🔥🔥🔥
СР
Сания Рустенова
Здравствуйте! хороший детский сад. Мой ребёнок ходил и ходит в детский сад. Воспитатели очень хорошие, заведующая очень добрая. каждый день отправляют фото отчёт, видео отчёт. Советую
Маржан Калтаева
Откуда столько отзывов в один и тот же день? Мы ходили в этот садик, не стоит своих денег, никакая мед сестра не проверяет здоровье, мы так и заболели коклюшем. Один раз в день поделку сделают, видео отчет в родительский чат отправляют, никакого логопеда раз в неделю даже не бывает.
Aiganym Alash
Керемет садик😍😍
Нагима Курасбек
Оте керемет садик😇 маган катты унаган Диана Бекзаткызы тарбиешы🫶🏻👍🏻
Акбота Базарбай
Бала бақша өте керемет👍🏻 Диана Бекзатқызы балалармен жақсы жұмыс жасайды👍🏻
МТ
Маржан Темир
Бала бақша өте жақсы қызым күнде риза болып барады. Апайлары көңілді балажан күліп қарсы алады.Қызым өзімен қатарластарынан әлде қайда жақсы сөйлеп өзін еркін ұстайды. 10/10 деген баға беремін.
EM
Elaman Madamar
Керемет садик 👍👍👍
Гулимжан Мадамар
главное детям понравился. Воспитательи хорошие ,доброжелательные.Воспитательница моего сына хорошая и веселая, умеет найти общий язык с детьми ❤️
AB
Aigerim Beisebay
Амира садик бізге бастапқы уақытта бәрі жақсы ұнап жүрді , танертен қалдырып , жақсы барып жүрген, бір күні тәрбиеші апайы бүкіл ата аналарды кетті деп ойлаған ғой, сағат 9:20 болып қалған , мен телефонмен коридорда отырып қалдым , тәрбиеші апайы Балапан тобы , балаларға қатты айқайлап , ол топта кішкентай балалар , 2 жас, 2 жасқа толмаған балаларда бар. -ауыздарыңды жабыңдар, балаларды қолдарынан сүйреп , бір ұл бала жерге сүретіліп қолынан тартып ол баланың, оған айқайлап , бала қатты жылап бара жатыр! Тәрбиеші апайын көріп таң қалдым , 2 ай барып жүрген қызым , қалай байқамағам деп!!!! Қызыма есіктен қарадым, көрінбей, қорқып,бір бұрышта тұр өзі. Апайлары тек ата аналардың көзінше бізге , балаларға жақсы сөйлеп, біз кеткен соң, мүлдем басқаша қарым қатынас баларға!
СТ
Сарвиназ Тасыбай
Договорилась об экскурсии в саду, пришла раньше времени, случайно двери оказались открытыми и я тихо вошла, и как тут воспитательница орет на ребенка: ты тупоооой??? У тебя голова работает?? Ребенок еще где то 4-5 лет. Так что я развернулась и ушла. Еще так холодно встретили типа «ну да с кем вы там общались? Кто вас позвал? Хотя это был 2-3 сад которого я изучала» хуже сада не видела, только отрицательные ощущения
R
Raspberry
Нам попалась группа с воспитателем у которого все зависит от настроения. Может накричать на ребенка что разлила воду вместо того, чтоб решить данный момент по другому. Кидать в ребенка обувью. Оставлять ребенка охраннику без предупреждения родителей. И это буквально за пару месяцев пребывания Решила дополнить свои отзыв! Девушка пишет не согласна с тем что обувь кидали. Да откуда вы такие беретесь? Я лично на видео смотрела и записала на телефон. Поэтому прежде чем писать такие несогласия подумайте 100 раз.
Садик нам нравится. Дети ходят с удовольствием. Воспитатели доброжелательные. Не соглашусь с теми кто писал ниже, что кидают обувь в ребёнка. Наладился режим у детей, словарный запас подтянулся. Диана апай, Арай апай огромный Рахмет вам🙏 очень хорошие воспитателя👍 процветания вашему садику💐
AH
Askar Hyrjanod
Садик оте керемет баламызға ұнады
ДТ
Диана Тағайхан
АМИРА балабақшасы маған өте қатты ұнады.Таза екен, кең екен ең бастысы балаға сол деп ойлаймын.Көп балабақша арасынан таңдауымыз осы садикке түсті.Бізге логопед керек, әзірше баламыз мәз.
Меруерт Нурумбетова
Қайырлы күн!Өз пікірімді қалдырғым келіп отыр.Баламның жасы екіде ғана.Мемлекеттік бақшалардан орын таба алмадық.Жеке меншік бақшаларға күмәнмен қарайтынбыз,бірақ осы бақшаны көргеннен көңілімізден шықты.Бөлмелері кең,жап-жарық,іші тап-таза.Амира- бала бақшасы баламның алғашқы бақшасы.Балам барғалы көпшілікпен ойнауды үйренді.Ұжымдарыңызға алғысым шексіз.Балаға барлық жағдай жасалған.Құм терапиясы,ағылшын тілі,неше түрлі спорт түрлері де қамтылған,логика сабағы өте қызықты өтеді.5 реттік тамақтануы да бар.Меңгеруші Ләззат апай әрқашан керек кезде бақшадан табылады.Сіздерге жұмыста төзімділік пен мейірімділік тілейміз.Апайымыз Ұлымхан Жаңабайқызына алғысымды білдіремін!Өз маманының иесі👍👍👍
27 февраля 2023, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо вам большое за добрые слова о нашей работе!!! Рады стараться 💛
Макс Демесинов
Детский сад "Амира " - это прекрасное место для развития и обучения детей. Педагоги очень внимательны и заботливы, они всегда готовы помочь и поддержать ребенка. Расписание и программа обучения очень разнообразны и интересны, включая музыку, танцы, рисование и спорт. Сад оснащен современным оборудованием и игрушками. Я очень рекомендую детский сад "Амира" для любого родителя, который ищет качественное образование и заботу для своего ребенка.
3 февраля 2023, официальный ответ
Здравствуйте, Макс! Спасибо вам большое, очень приятно получать обратную связь. Всегда рады помочь…
Гульзейнет Толебекова
Маған Амира балабақшасы ұнады біріншіден тазалығы көзге түседі! Қызымның таза жерде тамақ ішкені көңілімнен шықты, және балалар бір бөлмеде емес музыка сабағы болса тағы басқа сабақтарға қарай болме ауыстырып арнайы кабинеттерде өтіледі! Заведующий Лаззат Керімжанқызы өте қарапайым қай уақытта да садикте кезіктіре аласың! Амина қызымның апайы Ұлымхан Жаңабайқызына рахмет қызым тез үйренісіп кетті жауапкершілігі өте мол әр дайым сұраққа жауап беріп бала жағдайын айтып отырады сіздерге жұмыстарыңыздың жемістерін көре беріңіздер дегім келеді!!!!
3 февраля 2023, официальный ответ
Добрый вечер, Гульзейнет! Спасибо за отзыв 🙏 Рады стараться ❤
AH
Aiman Haripova
Здраствуйте хотелабы поблагодарить руководства садика Амира за такой труд и терпение заведущую Ляззат Керимжанову и ее коллектив очень дружный и отзывчивые педпгоги мой ребенок с удовольствием ходит в наш сад спосибо вам большое и низкий вам поклон
Жандос Жаксылык
Амира балабақшасының ұжымына деген алғысым шексіз. Шындығына келгенде бұрын жеке меншік балабақшаларға күмәнмен қарайтынмын. Сол үшін де баламды алғаш мемлекеттік бақшаға бердім. Енді ол жақ жаман болды демейм бірақ бала көп болған соң ұлым үйренісе алмады. Қиын болды. Одан шығып жеке меншік балабақшаларды іздеп жүргенімізде Амира балабақшасының жарнамасын көріп қалып, көріп қайтуға келдік кіргеннен аурасы, тазалығы бәрі ұнады. Адамды өзіне тартып тұрады екен. Баламызды әкеле бастадық Аллаға шүкір баламыз бірден үйреніп кетті. Осы орайда әрине апай Аскарова Улымхан Жаңабайқызының еңбегі зор. Нағыз өз ісінің маманы. Еңбегіңіздің жемісін көріңіз. Және де екі айдан бері ол кісінің көмекшісі болып жүрген Раушан апайына да рахмет. Балаларға сондай жақсы қарайды. Балам екі апайында жақсы көреді. Барлық ұжымға рахмет.
РД
Риза Джамбул
Садик сам чистый, хороший, воспитатель Сауле Досымовна очень хорошая. Но было бы не плохо если хоть раз увидеть самого руководителя 1, и если бы она ответила на ряд вопросов на которые она только может ответить.
Анастасия Понеделкова
Обожаем наш садик! Ходим с Апреля и вижу разницу. До этого ходили в другой сад. Сауле Досымовна и все все воспитатели, благодарю вас за ваш труд! В первый день сын вышел за ручку с воспитателем. Сколько у вас сил и терпения🙈😅 индивидуальный логопед, который потом подскажет, где ещё нужно дома поработать🙌🏻 песочные терапии и танцы👏🏻 все приветливы и вежливы) очень рада, что нашла вас! Группа и родители детишек тоже у нас очень классные!
ЯО
Янина О
Отличный детский сад ! Перед тем как отдать сына , объехала более 20 садиков , не смотря на то , что не совсем близко к дому , мы остановились на Амире!!! Отдельная территория и это огромный плюс . Современный свежий ремонт !!!! Но !!!! Самое главное это педагогический состав . Мы попали к Сауле Досымовне. Чудесный педагог с большим стажем . Дисциплина шикарная , честно признаться было моментами сложно , но я очень благодарна , что смогли нас так организовать. Сынок с большим удовольствием и улыбкой посещал Дс. Так же директор , очень дружелюбная , приветливая , неравнодушная всегда помогает персоналу , общается с детками . В данный момент по семейным обстоятельствам мы переехали в другой город и очень скучаем !!! Надеемся на скорую встречу . Мама Даниала .
Айдана Бердібай
Амира бала-бақшасы бізге өте қатты ұнады.2 ай болды барып жатқанымызға. Тәрбиешісі Асқар Ұлымхан Жаңабайқызына алғысым шексіз. Жұмыстарыңызға табыс тілеймін
Максат Абдулгожинов
Тұңғышымыз дүниеге келгенде балабақша жайын ойлана келе жекеменшік балабақшаға береміз деп шештік.Қызымыз өсе келе бала бақша іздеп бастадық. Көп садиктерге барып көрдік. Туыстар мен таныстардың пікірлерін сараладық. «Амира». Бұл атауды, біз, ғаламтордан кездестірдік. Бақшаның «орыс және қазақ тілді» болғаны алғашқыда көңілге күмән ұялатқанмен, уақыт өте келе бұл күмән сейіліп, есесіне таңдауымыздың дұрыс болғанына деген сенім орнады. Әрбір ата-ана сияқты, біз де балаларымыздың өз заманына сай оқыған-тоқыған және, ең бастысы, АНА ТІЛІНІҢ тұнығынан сусындап, ҰЛТТЫҚ ҚҰНДЫЛЫҚТАРДАН қол үзбей өскенін қалаймыз. Білімді тәрбиешілер – өз істерінің нағыз мамандары, және де, ең бастысы, осы жеткен жетістікпен шектеліп қалмақ емес. Өздерінің білімдері мен біліктіліктерін шыңдауда. Балабақша басшылығы мен ата-аналар арасында жақсы қарым-қатынас орнаған. Әрбір ата-ананың тілегі ескерусіз қалмайтынына өзіміз куә болып жүрміз. Күн сайын балабақшада үйренгенін, түйгенін өзіңмен асыға бөлісетін балапандарың жаныңды қуантса, балабақша ғимаратындағы ұқыптылық пен тазалық көзіңді қуантады. Осы жерде тәрбиеші Зұлқажы Айкерім апайға және Логопед Сымбат Қайратқызына, білім басшысы Ләззат Керімжанқызына алғысымды айтамын.
СН
Самал Нурымбетова
Осы Амира садик бізге катты унады. Уимышыл заведующий керемет адам. Менин қызыма катты унады. 👍👍👍👍👍💐💕❤️
19 июля 2022, официальный ответ
Самал, добрый день! Огромное спасибо за отзыв. Очень приятно, рады сотрудничать 🌸
Карина Куракбаева
Неделю ходит доча , спасибо Вам большое! И ей и нам очень нравится, Сауле Досымовна шикарный преподователь, раскрывает потенциал очень хорошо. Ненарадуемся💙 свежий садик, хорошее питание, лепка, рисование , арт терапия, музыка, логопед тоже занимается)
Айгуля Д
Очень хороший садик, воспитатели и заведующая индивидуальный подход к каждому ребенку😍😍😍 Начали ходить уже 2 недели ребенку очень нравиться! Ходим без слез - а это главное!!!
ГК
Гульмира Кудабаева
Амира балабақшасы өте керемет!Бізге қатты ұнады. Арнайы рақметімізді Айгерім апайымызға айтамыз.Нағыз өз ісінің маманы.Ұлыма қатты ұнады балабақша.Еңбектеріңіздің жемісін көріңіздер.🌹🌹🌹🥰🥰