Aigana

Астана Каз·1 отзыв
Добрый день! Благодарим вас за отзыв и оценку 😉 Рады были вам помочь 💛
Махаббат Кыдырова·11 отзывов
В восторге
Балабақша – балалардың алғашқы білім мен тәрбиені алатын, достар тауып, шығармашылық қабілеттерін дамытатын тамаша орын. Мұнда әр балаға ерекше көңіл бөлініп, олардың қызығушылықтары мен жеке ерекшеліктері ескеріледі. Айғана балабақшасындағы тәрбиешілер жылы шырайлы, мейірімді әрі кәсіби мамандар, олар әрдайым балаларды қолдап, шабыттандырып отырады. Әртүрлі ойындар, шығармашылық іс-шаралар, білім беру сабақтары баланың жан-жақты дамуына ықпал етеді. Ата-ана ретінде, баламның қауіпсіз ортада, бақытты және білімге құштар болып жүргенін көру – үлкен қуаныш!” Сіздерге тек сәттілік тілеймін. Қызымның осы балабақшаға барып жүргеніне 3 ай болады. Бір де бір рет балабақшаға бармаймын деген күні болған емес, қуана барады. Назекен апайына асығып барады. Тіптен сенбі күні де апайға барамын деп тұрады.Читать целиком
30 октября 2024, официальный ответ
Жоғары бағаңыз бен сеніміңізге үлкен рахмет.
Айгуль Джумабаева·3 отзыва
30 октября 2024, официальный ответ
Благодарим за отзыв. Мы рады что наши сотрудники смогли оправдать ваши ожидания.
БМ
Бекзада Мухаметкалиева·9 отзывов
Almira M·35 отзывов
Совсем не понравилось
2 октября 2024, официальный ответ
Добрый день! Устраним неполадки в скором времени, просим прощения за неудобста.
Ж.
ЖК .·11 отзывов
Совсем не понравилось
2 октября 2024, официальный ответ
Добрый день! Устраним неполадки в скором времени, просим прощения за неудобста.
AY
Aidana Yergalieva·2 отзыва
Не понравилось
Aigana, детский сад
2 октября 2024, официальный ответ
Қайырлы күн! Келтірілген олқылықтар үшін кешірім сұраймыз, бізде барлық жерде видеонаблюдения бар, тәрбиешіге сөгіс берілді.
ЭД
Эльмира Далельхан·1 отзыв
2 октября 2024, официальный ответ
Здравствуйте! Огромное спасибо, очень приятно получать обратную связь.
Almagul Sakipova·7 отзывов
Арухан Игалиева·3 отзыва