A-home
alik konrat
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
ГК
Гульжан Кз
Работа выполнено вовремя. Очень понравился. Цены адекватные по сравнению с другими салонами. Советую
Медешова Алтынай
Хозяйка, сама дизайнер салона Ақтоты очень приятная девушка. Она отлично со вкусом подберёт под любой интерьер шторы и тюль.
GS
Gauhar Sarzhanova
👍👍👍іске сәт!
Асылайым Маханбетова
Өте кереме салон! Перделердің сапасы жақсы!!!
Azamat Abdulla
Келудын алудын кажеты жок оте нашар
Бекзат Берікбай
Осы A Home ден алудын кажеты жок оте нашар не советую адамдары да нашар
B
Bota
Отличный выбор тканей, вежливый персонал, внимательный, отличный сервис. Рекомендую всем...
АЕ
Айнур Ембердиева
Керемет, өте жылдам, маған ұнады. Перделеріміз жақсы. Ісіңіз берекелі болсын. Рақмет👍
Дана Аубакирова
Перделерге тапсырысты A-home студиясына бердім – нәтижесіне өте риза болдым! Маталарды талғаммен таңдап, сапалы етіп тігіп берді. Жұмыстары ұқыпты, қызметкерлері сыпайы және бәрін уақытында жасап үлгерді. Үйіме ерекше сән беріп тұр. Осындай кәсіби қызмет үшін алғыс айтамын! Баршаға ұсынамын!
LВ
Laura В
Большой выбор штор и тюлей, выбрала себе именно то что хотела, цена качество очень понравилось и сшили погладили в короткие сроки.Благодарю вас за шикарные шторы !!!
Аслан Биханов
Актоты ханым рахмет . Перделериниздин сапасы керемет екен!!! Самая хорошая цена! Качество работы просто класс.