Posudamarket.kz
Магазин посуды
Гаухар Дюсембенова
Магазин пишет на Новый год работают до 19:00! Приехали с левого берега звонила писала , ноль ответа ! Приехала в 18:10 свет горит двери закрыты , стучалась звонила писала ! Как можно так с клиентами как мыши сидеть ? Хоть могли выйти и сказать мы не работаем!
SS
S S
Магазин неплохой, но тесно. Цены по идее нормальные. НО… сегодня взяла 2 набора ложек с вилками,один из них стол 12.800 второй 13.900. Далее при мне кассир начала замазывать цену на наборе по 12.800 маркером,основываясь на то,что якобы старая цена и завоз. Но считать старый завоз по новой цене это как то не очень…. Когда я сказала что должны считать по той цене которая указана на коробке,в итоге посчитали. Мне не жалко 1,1к но дальше уже дело принципа🤣
ГТ
Галия Тельбаева
Хорошо что есть магаз но тесноват
Sholpan Utebayeva
Очень все нравится, и цены и обслуживание
Асем Ахмет
👍👍👍
ДТ
Динара Таубаева
Выбора мало
Назым Гафизова
Магазин жаксы, баска филалдарына барып журетинмин. Бугин биринши рет осы филиалга келдим. Инстаграмнан карап керек затымды сурадым. Окыды бирак ответ кайтармады. Барып сурасам жок дит. Енды неге жазбайсыз десем ундемит.
Bibol Suindik
👍👍👍
ХЗ
Хуршида Заитова
Продавцы Жаннур и Эльмира очень вежливые и приятные. Всегда встречают с улыбкой, советуют!
Гулнара Мухаметкали
Без этого магазина не обходится ни одно наше мероприятие. Будь то гости у нас, либо наш выход к гости, дни рождения. Всегда все есть, по доступным ценам и отличного качества. Спускаюсь и я уже в магазине. Класс.
РА
Раяна Абдрахман
Магазин нормальное но кассирша ужастно грубая и орет на всех ужас не приеду следующий раз
Ардак Базарбаева
Очень много выбора посуды для хозяек. По цене приемлемо, советую. Еще не раз буду покупать
ШД
Шынар Дуйманова
Екі күн бұрын приложение арқылы посуда заказ берген едім. Приложение да ТЕХНИЧЕСКИЙ сбой болып кешкі 7 ден түнгі 10 ға дейін әкеліп береміз деді. Жарайды дедім . Бірақ әкелмеді. Кеше яғни екінші күні өзім хабарласып білдім. Заказ жиналып тұр курьер күтіп отырмыз деп таңертең айтқан. Содан сағат 15:00 ге дейін курьер тапты. Складтын өзінің курьер екен. Сосын складтан звандап удаленно оплата жасаңыз курьер күтіп тұр деді. Жарайды дедім. Сол кезде курьер адресті көріп мен бармаймын ол алыс екен деді. Мы туда не доставляем деді. Сонда менеджерлар курьерлер қай жерге апарады , қай жерге апармайды білмей ма ? Уақыт тығыз кешкі 7 ге керек посуда. Бұлар әкелмейміз дейді. Телефон ар жағында естіліп тұрды курьер возмущаться етіп жатқаны. Сонда админ сол жердің давайте через курьера яндекс или индрайвер жиберейн демеді. Мен өзім маған кенен азербаева магазин жакын содан заказ берем дедім. Бір күн бұрын сол магазин продавецпен келіскем, бірақ приложение бар екенін білген соң сол арқылы көрейін дегем. Қаншама нервым кетті. Тез арада кенен азербаева ға звандап , заказымды жарты сағатта жинап берді . Арнат деген сатушы мына зат жок екен орнына мынау бар. Мынаны складтан заказ берем деп көп комектести. Мен курьер тауып ол заказымды барин дұрыстап салып жіберді. Сыйлықка 11 штук посуда алған сон бари жаксы болғанын қалайсын ғой. Келесі де тек Арнатқа бірден жазамын. Складтағы курьер ге жұмыс істегісі келмесе үйінде отырсын. Тегін емес 1500 тг доставка толеймін. Мен Сонда астана Караганды трассада турамын , сол прямо алыс болып калыпты ғой . Арнатқа үлкен рахмет. Сол болмаса точно үлгермейтін едім. Минус 1 жулдыз приложение ге и складтагы курьерге. Вообще бир жулдыз ғана кою керек приложениедеги жумыска. Арнат ушин ғана котердим .
AZ
A Z
Спасибо большое магазину, купила на калта посуду. Данного количества не было. Привезли домой. 👍
Еркежан Сагдашова
Менеджер Эльмира качественно, быстро обслужила! Рахмет ей большой 💐
DK
Dina Kenzhetaeva
Хороший магазин,но ужасная девушка консультант
ЗТ
Зейнеп Талапбаева
Сертификатпен біраз зат алдық. Сонда электрический чайник алғанда токқа қосып тексердік. Алып лығып кеттік. Бір кезде артымыздан сатушы жігіт жүгіріп шықты, сөйтсек бізді іздеп жүр екен. Чайниктің астын ұмытып кетіппіз. Біздің шыққанымызға 5 минуттай өтсе де кетіп қалған шығар демей жүгіріп шығып әкеліп бергеніне риза болып қалдық. Алып шықпаса қайтадан сол чайниктің асты үшін қайтадан келер едік. Жалпы ыдыстары жақсы, бағасы да қолжетімді. Жақсы магазин.
МО
Меруерт Омарова
Отличный магазин!Супер цены!👍 всегда Лучшие товары☝️Еңбектеріңіз жана берсін,🙏саудаларыңыздың берекесін берсін🤲💰💸
Адэма Есембаева
Хороший магазин по доступным ценам. Мне нравится постоянно берем посуду уже 2 года
AI
Aliyawa I
Приобрела на подарок сегодня посуду , большой ассортимент , давно наблюдаю в инстаграме и цены приемлемые 👍👍👍спасибо 🌸
Зауре Мухамеджанова
Приобрела в Посудамаркет посуду. Все понравилось, качество, цены, обслуживаеие все на высшем уровне. Ассортимент супер....
АЙЫМГУЛЬ Бисимбаева
На выходных брала посуду 🔥 На Азербаева 6 продавцы помогли 💐очень хорошая точка 🔥продавцам большое спасибо за оперативную работу 🙏
AZ
Assel ZHurtubaeva
Прекрасный магазин с большим выбором посуды. Внимательные продавцы!
Diana Begimkulova
Өте керемет магазин, посудаға выбор көп, неше түрлі түрлері бар ,бағалары да жақсы. Сатушы қыздар көмектесіп, сыпайы күтіп алады. Сіздерге жұмыстарыңызға сәттілік тілеймін.
ЖА
Жанар Акназарова
Магазин катты унады.Продавец қыздар жаксы,сыпайы
MZ
Maira Zhumakhmetova
Широкий выбор посуды, цены приемлемые👍
Раяна Балқыбек
Кеше барып өзім ұнатып жүрген ыдыстарымды алдым. Күшті , таңдау жақсы екен. Инстаграмнан көріп барған едім
Назым Ибрагимова
Үнемі аламын ыдыстары өте сәнді,сапасы да бағасы да өте ұнайды😍Новинка ыдыстар күнде келеді,уатсапьарына тез жауап береді Инстаграмды өте жақсы қолданады,өте удобно.Филиалдарынан всегда іздегенімді табамын
Ж
Жанабек
Өте жаксы магазин керек затыңды ойланбай табасың
Асылзат Танирбергенова
Мой любимый магазин всегда у них приобретаю все посуды ❤️
ФА
Фарида Абишова
Пасуда маркетинг жасайтын қыздардың саудасы жүрсін адамға қолайлы бағада сәттілік тілеймін
АХ
Айгерим Хамитова
Бағалары қолжетімді. Таңдау көп.
Очень хороший магазин цены радует всем советую🩷
Джон Коннор
Большой выбор. Низкие цены. Советую
Айгуль Шокирова
Оте керемет магазин! Кол жетимди багалар! Рахмет улкен! Саттилик тилеймиз! Клиенттериниз коп болсын!
Алина Мамедова
Были тут не первый раз, всеми родственниками закупаемся для тоя. Шикарный сервис, и цены приемлемые🥰
KK
Klara Kurbanbay
Бағалары тиімді, өте сапалы, сатушылардың қызмет көрсетуі өте жоғары деңгейде, рахмет!
BN
Burlukpayeva Nazgul
Классная посуда по классным ценам👍👍🤣
ЖД
Жанар Джебекова
Өте жақсы магазин, бағалары да тиімді, сатушылары да күліп қарсы алады, жақсы консультация береді.
ШИ
Шолпан Искакова
Хорошая посуда по привлекательной цене.
LPN 21
Были еще в этом магазине все понравилось. Очень хорошое обслуживание и еще ассортимент как будто больше чем в других магазинах
Мира
Выбор посуды хорошии,обслуживания на вышем уровне!
Akbota Kocshanova
Өте унайды осы магазин! Үнемі ыдыс алуға осында келемін, бағалары тиымды! Кала бойынша салыстырамын, әлде қайда төмен баға және акцияларымен қуантады
NT
Nursultan Temirbaev
ыдыстары сапалы өте жақсы қызмет көрсетеді акциясын. Шайға кесе алдым көп көп рахмет
Анар Аленова
Посуда маркет ,әрдайым алып тұрамыз ,сыйлыққа аламыз,бағалары қолжетімді 👍
MK
Munisa Khaidarova
Кушты магазин қыздарда жақсы бағасы қолжетімды молодцы
НБ
Нар Беллуччи
Всегда покупаю посуду здесь. Огромный выбор и постоянные скидки.
a
aikuwa-kz90