Yassi
2.8
2.8
РО
Римма Орманова
Самая вкусная самса по городу, но места мало, особенно в обед, людей много, персонал не успевает. Но самса прям очень вкусная😍
МТ
Меруерт Тулегенова
Очень разочарована обслуживанием. Вместо вежливого и профессионального общения столкнулась с равнодушием и неприятным тоном. Вопросы решались неохотно, ощущение, что клиент здесь — лишний. Такой сервис портит общее впечатление о компании.
ХС
Хасен Сарсембаев
Обнаглели өзінше адаммен сөйлесу білмейді Офицант қыздарға ангимем жоқ енді бармаспын
RM
Ruslan Mehail
Новенькая администратор слова не держит семь человек стол заказали потом мы как Пришли все заняты администраторов Я предупреждал час назад не советую стол заказать просто несерьёзно ответила администратор
ДТ
Даулет Тургымбаев
Сол жердыгы быр кыздын номеры керек еды
ГА
Гулнур Ахиентаева
Өте керемет тандыр самса
Махамедалиев Алишер
Тандыр самсасы жақсы екен😋😍
Toothlees Toothlees
Часто посещаю это кафе и остался доволен. Доброжелательный персонал создают комфорт с первых минут. Меню разнообразное, блюда подаются красиво и аккуратно. Всё, что мы заказали, было свежим и вкусным, особенно нравится самса — чувствуется, что готовят с душой. Обслуживание быстрое, официанты внимательные и вежливые. Цены вполне соответствуют качеству. Обязательно приду сюда снова и буду рекомендовать это кафе друзьям.
ДД
Даурен Д
Самса не как раньше, раньше очень вкусно было сейчас испортилась не свежая самса была 3 дня подряд весь жир и мясо холодная Вообще сказали выйдет через 5 минут дали не свежее
ӘМ
Әділбек Маханбеталиев
Қазақстан жерінде мемлекеттік тіл Қазақ тілі. Жұмыс істемей қойыңдар. Бойкот
Музаффар Султанбаев
Вкусная еда Хорошая отношения к клиентам советую попробовать Самсу
Алмас Анияров
Самса нереально вкусно всем советую
НБ
mI
maqsat Izbassarov
Yaksy
Василий Князев
Отвратительное отношение к клиентам. Лезут без очереди все .а их отпускают .в самые раньше не было жил.сейчас жвачка одна почти
Анжелика Подколзина
Не знаю почему такие отзывы, нам самса нравится, на неё всегда очередь. Очень вкусная , часто берём на вынос .
Айдос Халдаров
Тойымды,тиімді,дәмді👍
БА
Бауыржан Айдархан
Дерский
KP
Karol Party Party
сақалды жігіт СЕН деп сөйлеседі клиенттерге құрмет жоқ мүлдем!!!!
Ауезхан Кzo
Қазақ тілде сөйлесін
БА
Бахыт Актуреев
Қазақша қызмет көрсету керек НОЛЬ. ГРУБО ОБСЛУЖИВАНИЕ. МЯСО ПРОСРОЧЕННЫЙ ГДЕ ПОКУПАЕТ ПРОВЕРИТЬ НАДО
Zhanat Inuaruly
Не вкусно
NR
N R
1 орында қазақ тілі
Ержан Куншыгарович
Қазақ тіліде ас мәзірі жок, қазақша қызмет көрсететін адамдарда жоқ, қызмет көрсету сапасы өте нашар,қазақша сұрасаң жауап жоқ тек қана айтатындары ұнамса келме дит, біз тек орысша емес сонымен қатар қазақша қызмет көрсетуді талап етеміз!
ЕШ
Еркебулан Шахислям
Қазақ тілінде сөйлендер
Акимжан Назаров
Қазақша мәзір жоқ ұят нәрсе
ДД
Джони Джони
Самсасы ұнамады 1-2 күн болған самса сияқты дәмі бұзылған!!!
Аяжан Кәдірқұл
Қазақ тілде қызмет көрсетілуі керек!
BA
Нургали Мамурбаев
Ұнаған жоқ
ЕО
Еркебулан Орынбасар
Казакша мазир болмаса атанын басына журсинба казакстанда
Арман Шакир
Қазақ тілінде қызмет көрсетпейді
DD
Dasik Dasik
Қазақ тіліндеде қызмет көрсетсін талап етеміз
ST
Satbergen Taufikh
Өте нашар қазақ тілін менсінбейд барсаң жау көред және қазақ тілін де қызмет көрсеткісі келмейд
Айка
Тамақта еті қатты! Қазақша қызмет сапасы өтте төмен! Иесі өзге ұлт болсада, басшысы және қызметкерлері қазақ тілін білу міндетті !!! Қазақ мәзір жоқ тіпті, бул дегеніміз басқа шықты деген!!
Нургали Сапар
ЕҮ
Еркебұлан Үмбет
Казакша мәзір жоқ. Сұрасаң қолыңнан не келеді істе, маған қазақ тілі керек емес диді. Керек емес бұндай кафесі
НО
Нурхан Ошаев
Қызметшілері өте дөрекі 😡😡😡😡Қазақ тілінде қызмет көрсетіңдер ‼️ Мәзір барлығын қазақ тіліне ауыстырыңдар ‼️
Даулет Сакенов
IM
Iyembergenov Madi
Унамады
Максат
Қазақша нөл, мемлекеттік тілде қызмет көрсетілсін, дөрекілік танытпаңдар.
ШБ
Шерим Бекболат
Қазақша мәзір жоқ
A
Adik
қазақ тілінде қызмет көрсетілсін, қазақ жерінде басымызға бінгізбейік ағайын . Өте нашар қызмет көрсету деңгейі. Кіруге тұратын жер емес.
Асхат Жунусбеков
Ассаламагалейкум Өтте төмен баға
Чингиз Серикбаев
Не очень кафе можно не идти надо кафе закрыть