Частные детские сады
KD
Klara Duisebaeva
Өте, өте, өте нашар балабақша. Көңілім қалды. Былығы көп.
NS
Nurbek Suleimanov
Хороший садик. Дети с удовольствием ходят
Абзал Кошаев
Самый лучший садик! Вожу туда и дочь и сына. Хорошо кормят, чисто, уютно, комфортно. Самое главное - дети идут с удовольствием. Даже в выходные просятся. Важно - всегда обратная связь с персоналом и постоянный фотоотчёт. Спасибо, процветания Вам! Мы много садов повидали, прежде чем нашли вас. Есть с чем сравнивать)
Sabira Abilkasimova
Жиенім осы балабақшаға барады. Оте жаксы балабақша, кызметкерлері мен тәрбиешілери ете сыпайы, өз жұмысының маманы, тәрбиешілери әр балага жеке подход таба біледі, әсіресе тарбиешимиз Гүлден Қайроллақызына алғыс айтамыз, тиянақтылығы мен балаларга деген жылы қарым қатынасы, қамкорлыгымен ұйымдастырылған керемет концерттік багдарламалары үшін, еңбегіңіз жана берсін, "Rich Kids" ұжымына, керемет тәрбиешілеріне жұмыстарынызға табыс, шыдамдылық өркендеу, сәттілік тілейміз. Біздің балаларымыз ушін жасаған еңбектеріңізге үлкен Рахмет!
Арай Нуркенова
Жалпы балабақша жаман емес,осы балабақша ашылғалы үш баламда осы балабақшаға барып тәрбиеленді,алды мектеп оқушысы, тәрбишілердің еңбегін жоққа шығармау керек,өзімде балалармен жұмыс жасаймын сондықтан бәріне түсіністікпен қарап тәрбиешілерге құрметпен қараймын. Таңнан бастап балаларды бауырларына басып, күлімдеп қарсалып тұрғаннан ақ байқауға болады,менің осы ойымды біздің ата -аналар қолдайды деп ойлаймын, жұмыстарыңызға абырой беріп, тәрбиешілерге шыдамдылық пен мейірімділік тілеймін 💐
MM
MM M.
Бұл балабақша жайында менде өз пікірімді білдіргім келеді,үйдің жанында болғандықтан балаларды алысқа тасымайын, өзімеде балаларғада ыңғайлы болу үшін осы балабақшаны таңдадық,көңілімізден шықты,қай уақытта келсеңде балабақша іші тап таза,мейірімді тәрбиешілер,әр мерекені қызықты қылдырып, кіп кішкентай балалар болсада,сол балалардың бойындағы бар өнерлерін көрсетіп,мереке ұйымдастырып беретін тәрбиешілердің еңбегін мен қолдаймын, алғысымды білдіремін. Еңбектеріңіз әр дайым бағалана берсін.
АЖ
Асыл Жумбаева
Хочу оставить благодарность садику ❤️ очень вежливые воспитатели смотрят детей как за своими👌🏻 мои дети ходят очень довольные 😁 Я так рада, что выбрали именно этот сад🙌 Руководитель садика очень отзывчивая и ответственная 🙏
Алтынай Нурболкызы
Балаларыма тәрбиешілері ұнайды. Әрдайым тәрбиешілері байланыста, сабақтарын суретке түсіріп жіберіп отырады. Жалпы балабақшаға көңіліміз толады
Кира Касс
Мы отдавали дочь в этот детский сад на один месяц в зимний период. За это время столкнулись с рядом серьёзных нарушений. Во-первых, детей выводили на прогулку зимой в лёгких штанишках, предназначенных для пребывания в помещении. Мы сразу сообщили об этом другим родителям. Во-вторых, во время одной из прогулок (во вторник) мы стали свидетелями чрезвычайной ситуации: воспитатели потеряли троих мальчиков. Двоих нашли, а одного, по нашим наблюдениям, увезли какие-то люди на автомобиле. К вечеру у сада стояла полицейская машина. Что происходило дальше — нам неизвестно. Мы искренне надеемся, что ребёнок был передан в участок и его родители были уведомлены. Также мы регулярно наблюдаем за этим садом, так как живём рядом. Дети из этого учреждения часто приходят играть в наш двор. Почти всегда воспитатели сидят в телефонах, не реагируя на происходящее. Дети, в том числе малыши из младшей группы, играют без присмотра. Нередко они падают и получают травмы, а воспитатели реагируют только тогда, когда ребёнок начинает громко плакать. Не доверяйте положительным отзывам о данном садике. Как предприниматель, я прекрасно знаю, что отзывы можно купить. С сожалением вынуждены предупредить других родителей: крайне не рекомендуем этот детский сад. Безопасность и благополучие детей, по нашему опыту, здесь не обеспечиваются.
Айгерим Бейсенбаева
Өте жақсы балабақша . Ең бастысы балама ұнайды . Апайларын жақсы көреді. Күніге әр түрлі жұмыстар жасайды балалар
Нұрлат Байгенже
Жақсы тәрбие орталықтарының рөлі ерекше. Мұндай орталықтар тек білім берумен шектелмей, балаға адами құндылықтарды сіңіреді, мінез қалыптастырады, жауапкершілікке баулиды. Бақылап жүрген бір орталықтың жұмысы көңіл қуантады.
Жулдыз Какенова
Ходим в сад уже 3 года — всё очень нравится! Особая благодарность нашему воспитателю Гульден Қайролловне за чуткость, терпение и заботу. Ребёнок с радостью бежит в садик, а для нас это главное!
Aman Seven
ВНИМАНИЕ - ‼️ Родители кто сюда водит детей - я возле окон слышала - крик и плач детей - на них орут и БЬЮТ. Возможно вашего ребенка бьют - не отдавайте пожалуйста малышей которые не умеют разговаривать и защитить себя / рассказать. Все хорошие отзывы - пишут они сами фейки - смотрите отзывы реальных родителей ниже и я просто прохожий.
АУ
Анара Утеева
Өте нашар садик балаларыңыздың психикасын ойласаңыздар бермеңіздер жыласа қамап қояды камера көрсетпейтін жерге апайларыда сауаты жоқ баланы сүйреп қамайды камера көрсет десең именно сол жерде істемейді тамвқтыда өтірік айтып бердік деп бермейді фотода басқа бала жемедім келеді балам әлі күнге дейін қорқады осы апайларыдан көрген қорлықтан
Альфия Шаймарданова
Біз бұл балабақшаға барғанымызға 10 ай болды. Ұлым Айнұр Бахтияқызына қуана жүгіріп барады, сүйікті тәрбиешімізді жақсы көреміз! Оның кәсібилігі үшін үлкен алғысымды білдіремін, әрдайым күлімсіреп қарсы алады, баланы қолдап, көмектеседі. Рахмет!
ГБ
Гаухар Баймен
Любила наш садик. Хорошее место. Особенно Жанар апай.
Аяу Катанова
Осы садикке ұлымды бердім маған қатты ұнады Айнұр Айбайқызына алғысым шексіз! Балам қатты жақсы көреді. Постоянно айтып отырады не істегендерін, не жегендерін. Садик таза, инстаграммнан көріп отырамыз баламызды. Медсестрасы Таңнұр ханым постоянно хабарда отырады. Бәрін түсіндіріп қандай ем алу керектігін . Дикекторына, барлығына алғысым шексіз!
🤍Ж
🤍🤍 Ж
Балам быр ай болды осы садикке барып жургеныне оте катты унады бызге тарбиешымыз Айнура Бактияркызы оте жаксы карайды балаларга конлымыз толып отыр баламда жыламайды сыздерге алгысымыз шексыз
АЕ
Алия Ебдильманова
Замечательный садик. Воспитатели отзывчивые, профессионалы. Детям очень нравится в садике
Zhupar Saparova
Очень красивый детский сад. Оформление сделано по новым требованиям. Чистота постоянно. Сотрудники вежливы. Мероприятия проводятся часто для развития детей. Каждый раз новые костюмы. У дочки воспитательница Айнур Абайкызы, нам очень нравится 👍 любим ее, и спешим в садик каждое утро 😄 Молодцы! Начальству детскому саду и всем воспитателям огромное спасибо!
GK
Gauhar Korpebayeva
Барып жургенімізге 3 жыл болып калды. Бізге қатты ұнайды, басында гос садикке орын болмаған сон барғанбыз, қазір гос садикке орын болсада бармай отырмыз апайымыз Гулден Кайролловна керемет тәрбиеші, қызымнын қазақ тілі, математика, күделікті баланы неше түрлі дамытатын ойын өткізеді, әр апта сайын фото видео отчет жиберип отырады. Тамағыда оте дәмді, бізге қатты ұнайды.
ZN
Zi N
Не советую, детей бьют
RY
Roxy Yessenova
Ужасный садик. Такие без ответственные. Заранее пришли договорились о приеме в садик ребенка. Подготавливали документы, далее нам говорят что мест нет. Даже не соизволили позвонить и предупредить. Вообщем не рекомендую.
ГК
Гульдана Куатова
Хорошо что рядом с домом есть такой садик! Каждый раз дети приходят с поделками, рисунками, с новыми эмоциями👍🏻 Старший сын в мае выпустился, подготовка на выпускной была на высшем уровне! Гульден Кайролловна сильный специалист, чувствуется по детям. Спасибо Вам Rich Kids 🫶🏻
Моллиии Молллии
Осы балабақшаға балам 1 жасынан бастап баратын. Қазір балам 3 те. Директор Гулмира апай болған кезде бізге өте қатты ұнайтын. Бірақ Басшылық ауысқаннан кейін, Айша апай келгеннен соң, топ жетекшілері де өте көп ауысатын болды. Соңғы айда Апайынан баламның қолдары көгеріп таяқ жеп келетін күндері де болды. Балам апай ұрды деп келетін. Мен айтқансоң Апайы да мойындап кешірім сұрайтын. ( бала бұзық болғаннан қолы кетіп қалғанын айтып). Соңғы күндерде Инстаграммға видеоға ғана өтірік балаларды адемі ойнатып түсіреді! Көз боямаушылық! Күн суықтада, күн жылы, ыстықтада кіші топтар вообще далаға ойнатуға шығармайды, үлкен топты әрең ашығарады. Өтее өтеее нашар бала бақша. Баланы сеніп тапсыру алдында баланың психикасына жандарыңыз ашысын!
Мирон :)
Очень чистый ,добрый сад. Крутая лестница ,но думаю смотрят
BB
Baur Baikenov
Жаль что ушла Гульназ апай , очень хороший специалист , дети очень любят ее , к каждому могла найти подход , дети с радостью ходили всегда . Сейчас вообще не хотят . Новые воспитатели сами совсем еще дети , по утрам сонные стоят аж жалко их , и детей не могут успокоить , увезти на вверх . Вещи уже 2 раз теряются так и не нашли
Assel Assel
!!!!!!!!!!!!!!
30 апреля 2023, официальный ответ
Assel, здравствуйте. Большое спасибо за такой приятный отзыв ❤ Рады стараться 🙏🏼
NA
Nurbi Altynbekova
Ходили в сад с февраля по сегодняшний день. По началу все было нормально, и апайка была хорошая, но со временем апайки начали часто меняться. О смене воспитательниц мы узнавали по факту, когда приходили утром в сад(что якобы временно, то одна в отпуске, то другие причины). Во-вторых на огромное количество детей у них один воспитатель, но нет нянечек. Няня на две три группы одна. Фото-видео отчеты только в инстаграме, Максимум 5-6 сторисов в день, где ты пытаешься увидеть своего ребенка. Если не приходишь в сад когда заболели неделями никто даже не напишет и не узнает причину почему ребенка не было. Потому что всем глубоко на это наплевать. Директор садика не дает номер воспитателя, и все общение о детей через заведующую от которой 1000 лет ответа нужно ждать. И на это все закрывала глаза, так как по цене устраивало и локация была важна. Но в последний раз произошла ситуация, что вдруг ребенок отказывается ходить в садик ( к слову дочка всегда говорила завтра пойдем в садик) и говорит что ее обижают там. Пыталась разобраться, но мне не дали даже посмотреть камеры, просто пытались перевести в другую группу. Заведующая там вообще бывшая воспитательница, которая не умеет вести даже диалог с родителями. А воспитатель вообще невозмутимо смотрела на меня и все. Когда я сказала что расторгаю договор, и больше не придем, даже никто не пытался со мной заново поговорить. В общем если писать, то много было минусов. Думаю отзыв будет полезен многим мамочкам. Из плюсов еда вкусная, и кружки есть как пение и танцы, логопед хороший.
К.
Карина .
За полтора дня отбили желание дочери ходить в сад напрочь, даже рядом проходить не хочет. Воспитатель обманула что поела манты. Заставили на сон час лечь, описилась. После этого еще месяц писалась дома. Что делали загадка, дочь все говорила кричали. Спустя пол года пошли в другой сад по рекомендации друзей, ходит с радостью.
Асия
Буду максимально объективна при написании этого отзыва. Помещение: входная группа находится где-то внизу дома, надо спускаться по крутой лестнице с узким проемом. Прямо по середине комнаты стоит опасная крутая лестница, почти под прямым углом, когда поднимаешься кажется что вот вот кубарем вниз скатишься. Что-то типа сетки огородили, но безопасность это не гарантирует. Комнаты небольшие, но проветриваемые, запахов не было. Постельное белье не застелено покрывалом, есть небрежность. Воспитатели: все здоровались, на вопросы вежливо отвечали, опрятно одеты. Единственное смутило, что девочка одна сидела в коридоре и ревела истошно, но ни один из воспитателей не пытался успокоить ее. Некоторые дети сильно кашляли. Хотя детей не так много было в группах. Заведующая: своим пренебрежительным отношением сразу оттолкнула. Еле отвечала на самые простые вопросы, а на некоторые вообще решила промолчать, каждое слово выдавливала из себя, с неохотой показывала сад. Как-будто кто-то ее заставляет смотреть за детьми бесплатно. Не клиентоориентированна. Дождалась некоторых мам с этого сада на улице, пообщалась. Многие вынуждены отдать, т.к. работают сами и стоимость сада относительно небольшая. Хотя тоже самое клешнями буквально надо все вытаскивать от персонала сада хоть что-то по поводу детей, садика. Некоторых не добавили в чаты, кому-то этот чат и вовсе не открыли. В общем, решать конечно вам, уважаемые родители. А персоналу и в особенности заведующий бесплатный совет: работайте над коммуникативными навыками.
Арайлым Конарова
Салеметсиздерме? Бос орын барма? 3 жас баламен, 1 жас 11 ай кызга.
SR
Shaxzoda Rajabova
Здравствуйте у вас русский топ есть
20 июня 2023, официальный ответ
Нет у нас только казахские группы
ЖС
Жадыра С
Хороший сад, хорошие воспитатели и заведующая. На их страничке в инстаграм постоянно выкладывают то чем занимаются дети. Все вежливые, ребенка утром с такой теплотой встречают. Нравится как развивается ребенок.
30 апреля 2023, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо большое, очень приятно получать обратную связь 🙏👌 Нам очень приятно 💛
Мадина Байкубинова
Керемет бала-бақша, жаңа, балалары көп емес, тәрбиешілері керемет! Біздің ұл 2.5 жастан бері бүлдіршін тобына барады, осы бала-бақшаны мемлекеттік өзге бала-бақшаға да ауастырмадық, бағасы да заманауи және адамға қолжетімді, әрі үйіміздің қасында, қызметкерлерінің барлығы өте керемет кісілер, әр балаға көңіл бөледі, біз сияқты көп жұмыс істейтін ата-аналарға көмектескеніңіз үшін, алғаш тәрбиені қалауда үлес қосқаныңыз үшін алғысымызды айтамыз. Батырханның апасы да бақытты! Өте ұнайды
Рақмет сізге Батырханның әжесі.❤️
Жупар Алматаева
Rish Kids балабақшасында өте жоғары деңгейде білім беріп жүрген Алуа Қанағатқызына алғысым зор. Меңгеруші Гульмира Серікқызы өз мамандығына сай, кішіпейіл,түсінігі мол Жан. Осындай тәрбиелі жандардың арқасында Алмасымның ой өрісі жоғарылап, білім деңгейін, түсінігін , сөйлеуін қалпына келтіріп жатқанына бар жүрегіммен алғысымды айтамын.4 айдың ішінде сөйлеу, ойлау, түсіну қабілеті қалпына келді. Сіздерге денсаулық және бақытты өмір тілейміз🫶♥️
Рақмет🤲🏻 Алмастың апасы❤️
АЖ
АЙГЕРИМ ЖУМАБЕКОВА
Бұл балабақша маған өте катты унады менин Жумабек Абдулла деген ұлым барлығын сол балабақшада білім алып жатыр және де пенын улыме жаксы тәрбие берген Алуа Қанағатқызына мың алғыс! Және де балабақшанын деректоры Гулмира серыкқызына да алғысым шексіз ❤️😘
Рақмет Абдулланың мамасы❤️
GA
Gaukhar Akhmetzhanova
Өте жақсы балабақша. Қызым Алуа Қанағатқызы тәрбиешінің тобына барады. Қазақ тілін көтеріп, қазақ сыныбына баруға дайындалып жатырмыз. Конкурстарға қатысып жүлделі орындар алды қызым. Балабақша таза, ас мәзірі керемет, әртүрлі тамақ жасайды. Гульмира Серікқызы әр сұраққа жауап беріп, ата -аналарға деген қарым қатынасы өте ұнайды. Алғысым шексіз, Rich Kids 🌸🌸🌸
Рақмет Айымның мамасы❤️
OS
Oryngul Shaikhiyeva
Қайырлы күн! Менің балам, Жәңгір, қаңтар айынан бастап барады, қатты ұнайды бізге! Баламнан оң өзгерістер байқаймын, тамақ ішуі жақсарды, өз киімдерін өзі шешіп, киюді үйренді, жалпы ризамын! Балапан тобында тәрбиеленіп жатыр, Амина апайы өзіне ұнайды. Гүлмира апайына да ерекше алғыс! Ақпараттармен жиі және уақытында бөлісіп отырады!
Рақмет Жәңгірдің анасы❤️
МЖ
Макпал Жунисова
Оте жаксы садик бизге катты унайды. Балам осы садикке баргалы жаксы сойлеп жур . Алгыс айтам Гульмира Сериккызна. Садик оте таза,тамактарыда жаксы.
Рақмет пікіріңізге Ақтөренің анасы❤️
Айша Наурызбаева
"Ричкидс" балабақшасына алғысымды айтқым келеді, ата-ана ретінде баланың қандай ортада болатынына алаңдаймыз, бұл балабақша жақсы, мейірімді тәрбиешілерімен, ішкі тазалығымен, дәмді тамақтарымен ерекшеленді👍👍👍 Балам ұяңдау, ортаға тез үйрене алмайды, брақ тәрбиешілердің баланы үйіре алуына, тілін таба білгеніне рахмет айтқым келеді🌹🌹🌹
Рақмет пікіріңізге Айдардың анасы❤️
Мунира Каримова
Замечательный детский сад! Новый и современный! Пришли сюда по отзывам и не ошиблись! Воспитатели доброжелательные, хорошо занимаются с детьми, проводят разнообразные и интересные игры и отлично готовят к школе, вкусно кормят, зав. Гульмира Сериковна всегда войдет в положение, хороший и добрый человек! Ребенок ходит с удовольствием! Спасибо большое коллективу Rich Kids!
30 апреля 2023, официальный ответ
Благодарим, что выбрали нас 🙏 Всегда рады вам!
Ainur Kazygulova
Отличный садик, ходим с открытия, не было никаких нареканий. Заведующая, Гульмира Сериковна, и воспитатели - замечательные, чуткие и всегда с особым вниманием относятся к детям, что очень приятно и важно! Дети с удовольствием ходят в сад, видно что им нравится. Воспитатели хорошо занимаются с детьми, дети всегда задействованы в разных мероприятиях, организован и досуг, дети играют и веселятся, для нас родителей это отличный показатель🌹🌹🌹 Спасибо всему коллективу сада «Rich kids»
Добрый вечер, Ainur. Большое спасибо за высокую оценку 💛
NA
Nursulu Azimkhan
Очень хорошие воспитатели👍
30 апреля 2023, официальный ответ
огромное спасибо, что выбираете нас, очень приятно.
КА
Курманай Алтыбаева
Екі ұлымбарып жүр, үйге жақын деп таңдадық осы садикті. Көңілімізден шықты, тәрбиешілері мен заведущийге рахмет. Әрқашан байланыста, балаларымыздың жағдайын біліп отырамыз.
Рақмет пікіріңізге!❤️
Мария Сергеева
Балабақша заманауи үлгіде,жаңа,таза әрі әдемі!Тәрбиешілері өте мейірімді,баланың тілін тауып қалай жұмыс жасауды біледі,ұлым Жанали таңертен қуана барады,адаптациясы тез өтті!Қосымша үйірмелері бар(логопед,би,сурет)!Рахмет сіздерге білімді,тәрбиелі балапандар кобейе берсын!Ұсынамын!!!
Рақмет пікіріңізге Жаналидың мамасы❤️
АО
Альфия Отарбаева
Отличный детский сад. Заведующая и воспитатели очень хорошие, приветливые. Мой сын любит свой сад. Даже братишке не разрешает туда ходить. Чисто все, каждый день разные развивашки. Нам все нравится.
Альфия, здравствуйте! Большое спасибо, что выбрали нас ❤️
Жумабике Гайнулина
Здравствуйте, нам садик посоветовали, и все ожидания оправдались, очень приветливые воспитатели, много развивающих игр, самое главное видишь чем занят ребенок, зарядка, а также танцы, оплата соответствует полностью, Рахмет Гульмире Сериковне, всегда войдёт в положение, все объяснит.
Здравствуйте мама Дарина Спасибо вам большое за теплые слова 💛
AM
Aliya Myrzabai
Rich kids балабақшасына-Менің ұлым ашылғалы барады..Бізге ұнайды..Апайлары да тамаша !!!Балаларға жақсы қарайды..Бала -бақша ұжымы өте ұйымшыл..Мегерушісіде балажан кісі😍.Бала-бақшаның іші таза ,жаңа жабдықтармен жабдықталған...Үйіміздің қасында орналасқан,бізге өте ыңғайлы👍Бала-бақша ұжымына сәттілік тілеймін🤲🏻Табысты болыңыздар👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Рақмет пікіріңізге Хахназардың анасы❤️
ГС
Гульнара Сакенова
Это замечательный детский сад.Сын с удовольствием ходит туда. Хочу сказать спасибо Всему коллективу детского сада за атмосферу, которую создаете для наших деток в саду; за доброту, ласку и чуткое отношение к нашим детьям; за постоянное развитие, за то, что не стоите на месте и двигаетесь в ногу со временем!
Здравствуйте мама Алана Благодарим за приятный отзыв❤️