Маргулан
Diana K.
👍🏼
СУ
Сейтбекова Улданай
Менің қызым би үйірмесіне қатысады. Ұстаздары керемет, байсалды, жоғарғы білімді жандар! Қызым қуана-қуана барады.“Марғұлан” орталығына алғыс айтамын! Мерейлеріңіз үстем болсын!💐🩵
Айдана Имам-Малик
Мне понравился центрМаргулан. Хорошие учителя и обстановка.
ZN
Zhanna Nurbergen
“Марғұлан” орталығы ашылғанына өте қуаныштымыз! Біз би үйірмесіне ашылғалы барып жүрміз. Қыздарым апайларын да қатты жақсы көреді. Сіздерге шығармашылық жетістіктер тілейміз! Еліміздің болашақ жұлдыздарының ордасы! Бұл орталыққа балаларыңызды сенімді түрде тапсыра аласыздар!
AM
Anar Mizamova
Менің екі қызым осы центрге “ұлттық биге” барып жүргеніне 1 жылдан асты,біраз мінездері ашылды,ұжымы жақсы,әрдайым қуана барғылары келіп тұрады❤️
Aiza Abdikhamitova
Понравилось отношение к детям, особенно профессионализм преподавателей.Интересный досуг для детей, различные мероприятия проводят, мотивационная часть 👍.Советую!
Азамат Т
Выражаю благодарность Творческому Центру Маргулан особенно преподавателям по компьютерной графике и танцам. Мои дети ходят с большим удовольствием и уже показывают хорошие результаты!