Amir
Барбершоп
Аян Ескендиров
Емберген Рахмет. Мастер своего дела
Марлен Муратов
Бәрі өте керемет жақсы алады, келуге кенес беремн 🙌🏻
НБ
Нурболат Бекбанов
Очень профессиональные мастера, особенно Елберген. Подстригаюсь продолжительное время у данного мастера. Удачи и побольше клиентов!!!
PRO Consulting
Өте күшті алып берді шашымды, өте сапалы және тез-ақ. Қызмет көрсету деңгейі жоғары, бәріне ұсынамыз. Очень быстро и очень качественно постриг мастер, рекомендуем!
Ulan ❄️
Сзади вокзала, в контейнерах так же стригут, и за 1000 тенге всего лишь
КШ
Кайнар Шоныкбай
Төрт мастер бар өте жақсы 👍🔥🔥
PG
Pai GT
Ноль сервиса, нет этики , нет человечности . На фото ноль
YERKHAN AL-YERLAN
Хороший парикмахер полубокс получилось хорошо но не цезарь
Фирдавс Сакауб
Ernar Sabirov
Не умеют делать цезарь Не стоит посещать Однозначно не рекомендую
Н
Нурлан
Амир барбершопка барган едим шаш алуга Елберген деген жигитке шаш алдырдым керемет алады екен кенес берем обшениеси чотки барыныздар 👍👍👍💥💥💥💥
ЖА
Женис Аблаев
Рахмет жігіттер істеріңе береке берсін, жұмыстарың алға баса берсін, клиенттерің көп болсын. Келуге кеңес беремін 💥💥💥💥💣💣💣💣💣💣 өкінбейсіздер
Асылбек Беркін
Уақыт дұрыс емес, жұмыс уақыты
Кыдырали Samen
Отличный барбершоп быстро и качественно
Aidana Safarbaeva
Очень плохое обслуживание, обнаглевшие уже Дошли до того что выбирают клиентов, пришла с ребенком которому 4 года, они смотрят на друг друга и думают постригать или нет, это абсурд, 2 года мы у них всегда постригали, приходим а они не хотят, типо ребенок не может сидеть и постоянно дергается, ВЫ НА ПРОТЯЖЕНИИ 2 ЛЕТ постригали моего ребенка и об этом вы говорите только сейчас??? Ужас просто, больше никогда к вам не приду и не советую молодые МАМОЧКИ!!!!!
Елберген Махан
Ассалаумағалайкум оқып отырған жамағат Аллаһ разы болсын сіздерге жақсы пікір қалдырыңыздар. Аллаһ жар болсын сіздерге!
Частый гость
ND
Nuk Damys
Елберген топчик ! Рекомендую Сәулет те керемет алып берді.
Aб
Amir, барбершоп
7 апреля 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Nuk! Спасибо, очень приятно получать обратную связь 🤗 Приходите ещё.
ҚМ
Қанат Мылтықбаев
Керемет маман Елберген деген барбер ,,💥💥💥💥💥🥇🥇🥇🥇💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣
NO
Nurbol Ospan
Бәрі жақсы
Дастан Куанышев
Өте жақсы алат шашты мастер мықты 3 жыл болд осы мастерде алам шашты👍🏾✅ еше маска коиат керемет👍🏾✅
Асет Алтайбаев
Вертяк ножницами дома лучше будет
ZЕ
Zhubanysh Ескараев
Жақсы әдемі маған ұнады мастерлері 👍🏻
Beksultan Aitileuov
Өте жақсы алады, мен тек осында қысқартамын. Рахмет жігіттерге 👍👍👍
Bagdaulet Murat
Қоңырауға тез жауап беріп әрі өз істерінің майталманы екенін көрсетті оның ішінде Елболсын Бауырымызға алғыс айтамыз Бір барған жан қайталап барары анық 😎😎😎
Л
Лаура
Мастер Руслан стригет моих сыновей, очень аккуратно и красиво! Работает на качество, молодец 👍
Aidana Shakibekova
Баламның шашын 👍 алып берді! Рахмет! Өте жақсы! Таза және жаңашыл
Nurdaulet Tatarshayev
Мастер Ерекең🤝
Меруерт Анарбек
Сдклали филировку сильно, но в принципе стригут не плохо
Н
Нурасыл
Бильярдты кайдам брак шашты жаксы алады 😁 Ерекене жазылыныздар💥
Aб
Amir, барбершоп
18 октября 2024, официальный ответ
Здравствуйте, Нурасыл. Спасибо вам большое за добрые слова 🤗 Обращайтесь!
Адилбек
Ассалаумағалайкум баршаға. Астанадағы ең керемет шаш қиятын жер, мастер Елбергенге рахмет, өз ісінің маманы. Істерінің берекесін берсін сәттілік!!!
СТ
Спатаев Тимур
Ерберген батыр өте керемет және батырларша жайлы шаш алады💪💪💪өзіме ұнайды💪✊
СТ
Сагдат Тасбулатов
Өте адал таза мейірімді шаштараздар ең негізгісі әдемі шаш алады
Нурлан Сайлау
Аян деген жигит оз исинин шебери. Жумыс орны таза клиенттерине изги ниетти.
Almaz Akmurzaev
Аян деген агага коп ракмет Всегда сол агайга барамын Шашты ойдагыдай алып беред Баска жака барсам шаш емес бас алып тастайд😂
Nafisa Baikashova
Меня постригли ,и я очень довольна. Здесь очен вежливые мастера. Очень компетентный мастера. И цены приемлимые. Меня очень устраивает здесь стричься.
Аслан Алимов
Жылдам, әрі сапалы шаштараздар. Аян мастерға барыңыздар, өкінбейсіздер.
РШ
Руслан Шагулшаев
Өте керемет салон. Әсіресе ерлер шашын қиятын мамандар өз ісінің шебері. Алла разы болсын!
ЖЕ
Женис Ермуканов
Бұл шаштаразға отбасымызбен түгел барамыз. Кішіміз екіге де толмаған, үлкен-кішімізге, ұл-қызымызға бірдей ұнайды. Шашымыз әдемі, өзіміз көңілді болып шығамыз. Шеберлердің қызметі де өздеріде көңілге қонымды
Асылхан Кожахметов
Ассалямағалейкум ! Өте керемет салон, мастерлар өз жұмысын біледі 👍👍👍
BD
Berik Dossalin
Бұл шаштаразға барғаныма өкінген жоқпын. Мастер Елберген менің қалауымды түсініп, керемет стрижка жасады. Сонымен қатар, салонның атмосферасы өте жайлы. Барлығына рахмет!
Кайрат Махан
Ердаулет аға ең мықты мастер әмір салондағы сами луци мастер
Ali Alikon
Хотелось бы жителям нашего прекрасного города порекомендовать салон "Amir beauty" в ТРЦ Орда. В данном салоне работают мастера, которые стильно, красиво и модно могут подстричь. После долгих поисков, мы с сыном остановили свой выбор на данном салоне. Мастер Ельберген- наш семейный мастер. Немаловажный фактор, все мастера приветливые и доброжелательные!
ЕР
Ерболат Р
Аян,Елберген,Ердаулет,Руслан,Жанарыс отличное Ателье,прекрасное обслуживание.Керемет жігіттер.Рекомендую всем👍👍👍👍
аж
акпарат жəне мəлімет 2
Кеңес берем керемет жігіттер Шымкент жігіттері мықты алады . Аспан базарда істеген Стартари мықты мастерлер осында Аян, Ердәулет, Жанарыс, Русылан, Елберген, Кулпан, Әлләзина керемет от от
МГ
Малик Губашев
Долго искал в Астане хороших парикмахеров, и вот Жанарыс не подвел, очень хорошо стрижет, всем советую подстрижеть как вы хотите👍
Rakhat Aldebay
Елберген братан красавчик Оз жумысын маманы зор зор🔥🔥🔥✊🏻✊🏻
AR
Abdurashid Rahimov
Елберген 👍жаксы алады шашты Маган унады отте керемет,👍
Ақниет Сатаркул
Елберген Мырзага коп рахмет Барбершоптан мыкты алады шашты, шаш кидыртып жургениме 3 жылдай уакыт болды постоянный клиентимин сол кисиге жазылыныздар стильный болып журесиздер✌️
А А
Мой сын ходит только к Ельбергену, мастер своего дела!