Kazakh.ethno
Студия по прокату национальных костюмов
A.
Adel .
Kazakh Ethno-ға шынайы алғысымды білдіргім келеді! 100/10 😍 Стилист маған ерекше, көздің жауын алатын образ таңдап берді – өз-өзіме ғашық болып тұрдым!😍🥹👏🏻 Нағыз қазақ аруы ретінде өзімді керемет сезіндім. Фотограф Арман өз ісінің нағыз шебері! 📸🔥 Ол әрбір детальге мұқият қарап, ең жақсы ракурстарды тауып, образды одан әрі айшықтай түсті. Тиянақты жұмысы мен кәсібилігі үшін алғысым шексіз! 👏🏻😍👌 Осындай ұлттық мәдениетті дәріптейтін орынның бары қатты қуантады! ❤️🇰🇿
D
DTS_2704
Не серьезная студия, никому не советую если не хотите оплатить впустую. Фотосессия была 19.09.2025, фото получили без нормальной ретуши. Сразу же попросили исправить работу, но от фотографа и менеджера полный игнор, прошло уже 22 дня. Также в видеоролике сразу попросили поменять музыку, но тоже просто проигнорировали. Из-за них не смогли использовать на мероприятии, очень сильно подвели.
G
Gabdulgafur2010
Ок
АЕ
Асем Есентаева
Костюмы шикарные 😍
Mira Akiss
Хочу выразить огромную благодарность стилисту за отличную работу! Мы с подругами решили сделать фотографии для қыз ұзату, и она идеально подобрала нам образы, которые подчеркнули индивидуальность каждой из нас. Всё сделано с вниманием к деталям. А фотограф – настоящий мастер своего дела! Он создал потрясающие снимки, которые передают атмосферу и настроение этого важного события. Очень рекомендую эту команду – профессионализм на высшем уровне! 🩷🩷🩷
Z🤍
Zarina 🤍
Бәрі күшті болды қызға и фотографқа рахмет ұқыпты әдемі түсірді
Anissa Habdyllaeva
Ұзатуға фотоға түсуге барғанмын атмосферасы күшті 😍 керек заттардың бәрі бар,фотографқа рахмет өз ісінің маманы екені 🥰
Ayagoz Saparkhan
Фотограф молодец и образы все шикарные спасибо
Ильдар Каскарбай
Все супер?фотосессия в комфортной обстановке, клиентоориентированность на уровне, Берик топ,все понятно объяснил, помог правильно позировать и был вежлив,спасибо🫶
Aday Aday
Классные наряды, фотограф - профессионал своего дела с идеями. Администратор идеально подобрала наряды. Довольны на все сто
ZY
Zhansaya Yerkhanova
Такие чудесные костюмы, чуткая девушка, которая подобрала нам костюмы и прекрасный фотограф, который знает свою работу! Спасибо большое за впечатления!
AM
Akniet Myrzagulova
Қазақ этно студиясының кәсіби ұжымына алғысым шексіз! Әрбір сәтті сәнге айналдырып, ұлттық рух пен нәзіктікті әдемі үйлестірдіңіздер. ⠀😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Ал фотограф Берікке ерекше рақмет! Әр кадр – сезімге толы, шынайы, әсерлі. Өзімді жаңа қырдан көріп, қуанып, шабыттанып отырмын.
ЗН
Зарина Нурмаганбетова
Классная фотостудия! Атмосфера студии уютная, все организовано на высшем уровне — от освещения до реквизита. Отдельное Рахмет фотографу Берику— настоящий профессионал своего дела, отличное чувство кадра👍🏼🫶🏼
D.
D .
Отличная студия. Рахмет фотографу и администратору за помощь с выбором образов и поз для фотографий. Получились отличные свадебные фотографии!❤️
A~
Aigerim ~
Отличная фотостудия💔 Удобное оборудование, красивые локации и приятная атмосфера 😍💯 Рекомендую. Фотограф Берик очен щепетильно и трепетно относится к своему делу.Индивидуальный подход . Спасибо 🥰❤️
Журағат Меруеш
Өте керемет студия екен😍🔥 Маған киімдері әшекей бұйымдары қатты ұнады🥰🥰 Фотограф Берік өте позитивный және өз жұмысына өте ұқыпты😍🥰 Қыз ұзату фотоларымның качествасы 🔥🔥🔥 Тура суреттегідей,күшті кадрлар жасадық😍😍 “Қазақ этно” осы студияны қолдансаңыздар өкінбейсіздер🥰☺️🫠🫠
Айдана Исаханова
Сегодня провели фотосессию для узату . Хочу отметить профессионализм фотографа . Все прошло очень быстро , качественно 🔥🔥🔥
Айым Амантаева
Өте керемет уақыттың қалай тез өткенін байқамайда қалыппын, өз жұмыстарын жоғары деңгейде жасайды келсеңіздер өкінбейсіздер
Даяна А
классная фотостудия, красивые и в хорошем качестве наряды. фотограф Берик отлично знает свое дело, комфортно работать. советую🙂↕️
AR
Aidana Rashidovna
Өте керемет студио 😍😍😍маған ұнады 👍👍👍
Эль Чапо
Фотолар кушти шыкты киымдери оте кушти екен рекомендую)
👋🤙
👋🏼 🤙🏽
Адеми студия, оте керемет фотолар шыкты:)
Aidana )
Очень приятный сервис 👏Качественные фотографии 📸Спасибо ребята 😅
Жб
Жако братан )
“Қазақ этно” стиліндегі фотосессия өте керемет өтті! Ұлттық киімдер, сәндік бұйымдар мен интерьер – бәрі қазақы рухты ерекше сезіндіреді. Өзімді нағыз көшпенділер дәуіріне оралғандай сезіндім. Фотограф өте кәсіби, әр қимылды дұрыс бағыттап отырды, нәтижесінде шыққан суреттер – нағыз өнер туындысы! Сапасы жоғары, өңдеуі табиғи, ал атмосферасы – жылы әрі шабыттандырады. Ұлттық болмысымызды жаңғыртқысы келетін әр адамға осы салонды шын жүректен ұсынамын. 🇰🇿📷
Zhake ⛸️
Мансур досым айтқан үшін отзыв жазып отырмын. Бірақ айтуы бойынша қазақи үлгідегі киімдерді съемкаға алуға болатын керемет жер деп естідім
Расул Базылханов
Әдемі студия, суреттер керемет шықты🔥🔥
Батыр
лучшия студия национальной одежды в кз на данный момент🙌🔥
YA
Yersultan Amanzolov
тут реально жестко
ера ера
киімдері потолок, жұмыстары шок, яблочный сок, Берік фотограф айғыр🤩🤩🤩
Tony Montana
әдем жер, қазақи нақышта, балдармен АҚШ-та. Берік деген фотограф мадес, ырза болдым дәңгәлі
Алтынкул Демеуова
Бари оте керемет болды. Фотограф жане стилистке коп коп рахмет❤️. Кешигип ност болмай келсемде, комектесип сурет барысында конилим котерилип калды🥰😘❤️
Аружан Калибекова
Kazakh Ethno фотостудиясына үлкен алғысымызды айтамыз! 🙂Фотограф Берік пен стилистке де рахметіміз шексіз. Барлығы өте жоғары деңгейде болды – образ, атмосфера, нәтиже – бәрі көңілімізден шықты. Қазақи нақыш, әдемі музыка, жалпы вайб ерекше ұнады. Ұлттық стильде түсірілген бұл фотосессия бізге қатты ұнады ,рақмет😊❤️сіздерге…
IK
Inzhu Kassimova
Очень понравилась фотосессия в студии Kazakh Etno! Атмосфера волшебная, всё в национальном стиле. 📸 Фотограф Берик — профессионал, быстро нашёл подход, фото вышли шикарные. Девушка — вежливая, доброжелательная, приятно было работать. Рекомендую!
Aliya Torebek
Когда фотограф чувствует стиль, настроение и душу — результат говорит сам за себя. Спасибо, Берік, за волшебные кадры и незабываемую атмосферу! 📸✨
Zhanelya Kenjebekovna
Спасибо фотографу Берик за красивые фотки 🥰 Очень красивая локация и опрятные вещи!
Бекарыс Аминов
Хорошо работаешь, Берик! Хочешь с достойными людьми познакомлю? Бабки заработаешь, тачку купишь Ойын ойынымен, бірақ Берік фотограф өз ісінің маманы, не істеуі керектігін конкретно біледі, жақсы кадрлар түсіріп берді. Көп-көп рақмет, Берік, аман жүр! ✊🏼
AT
Asela Tolegenovna
Фотограф огонь 🔥
D Darkhanovich
Жаксы
N❤
Naz ❤️
Қазіргі заманға сай фотостудия, қазақша этно киімдері , фотозона ьарлығы бар Өте керемпт . Рекомендую всем
ZS
Zhanara Syzdykova
Классный выбор костюмов ! Брали не один раз
Aizhan Muhtesem
Хочу поблагодарить фотостудию Kazakh Ethno, фотографа Берика и талантливого стилиста за невероятную съёмку! Образ, атмосфера и результат — просто восторг! + музыка вайб атмосфере.
Акдаулет Сапар
Өте керемет студия.Қызымет жоғары дәрежеде,Берік фотографқа жеке алғыс.Тандау көп!
Малика Нурахметова
Клиенттерге қызмет көрсетуі өте жақсы! Этно стилдегі киімдердің түр түрі бар,фотограф Берік өз ісінің маманы
Еркебұлан Рәш
Фотозона, фотограф бәрі керемет Қызмет көрсету деңгейі өте жоғары Берік бауырым түсірілім барысында көмектесіп отырды! Рахмет үлкен ✊🏻✊🏻✊🏻 Алла разы болсын 🫂
laura amirova
Прекрасные платья , на прокат беру не в первый раз Брала на конкурс Заняла первое место 🥳 Спасибо
Ару Тайшанова
Очень красивая студия! Приветливая девушка Нургуль и посоветует и подберет костюм со вкусом! Спасибо ей за терпение! За лучшими этнонарядами и сервисом советую только сюда!
Очень красивая студия! Приветливая девушка Нургуль советует и подбирает платья со вкусом, спасибо ей за терпение! За красивыми этно нарядами и лучшим сервисом советую только сюда!!!
A
Aigul
Я написала по ватсапу, отвечают типа "да/нет/стандарт/по записи" и все. Никакой клиентоориентированности...
ZK
Zhanar Kalbayeva
Қазақилықты- әсемдік пен стиль қоса білген туындылар мекені десем артық айтпаспын. Керек образдың бәрі бар,бағасыда қол жетімді👍🏻
Камила Пшенбаева
Огромное спасибо салону Kazakh Ethno за отличный сервис и красивые национальные наряды! Всё прошло легко и удобно, вещи в идеальном состоянии. Отдельная благодарность стилисту Нургуль за профессионализм и помощь в создании образа, очень приятная девушка ☺️