Кафе
Вкусно и недорого
madi temirov
Отравился пловом, не советую
Айжан Абаевна
Тағамдары өте дәмді,... Бөлігі де (порция)) тойымды...
Куатбек Кожантай
багасы кымбат порция аз акшасына арзымайды
tt
tima tima
Крайне не советую это заведения обслуживания очен плохое если вы себя уважаете то не надо приходить цены не знаю ниже среднего может но просто в виде бухариком придти бухнуть и все Ремонт очень старый
Еркежан 𖣂︎
люля и грибы очень вкусные😍
Αδεκα Κιμ🐮
B
Balausa
Хоршый место
М М
Хорошие обслуживание и вкусная еда
KM
Kairat Maksat
Тамактары дамди обслуживания оте керемет
PE
Pablo Eskobar
Закройтесь уже,смех смехом
24 января 2026, официальный ответ
Добрый день. Отзыв опубликован на всех наших филиалах одновременно и содержит обобщённые утверждения…
J
Ербол Бекен
Бешбармақтың еті сасып кеткен
B
Burkit
В самсе волосы кассир не вежливый
22 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте.Подскажите пожалуйста дату и время во сколько вы у нас были?
NURAI D.
Тамактары адеми
Жанека Иглз
О Алла,жауап берып болмайсындарго ватсаптан и не отвечаете игнор устап
СБ
Сагынгали Болешов
Шарбак дамканасында Балауса карындасым оте жогары дарежеде кызмет корсетти, барсаныздар окинбейсиздер агайын, кызмет корсету натижеси отте жогары мен озим оте катты ризамын, алгысым шыксиз👍👍👍
TA
Tolkin Aruna
Кафе Шарбак Тараздан конактарымызды алып барған едік қатты ұнады тамак дәмді салаттары да дәмі ерекше екен қатты ұнады. Қызмет көрсеткен Әсел есімді бойжеткен жаксы күтіп тез арада тамаактарды алып келип сапалы кызмет көрсетти көп көп рахмет тагы келемиз
Санжар Елеусизов
OA
Ospan Aldabergenov
Не очень
Данияр Рустемов
Очень вкусно здесь готовят! Всем советую посещать это заведение! Не пожалеете какая здесь кухня, изумительно!
Мақпал Ауғанбай
Күйеуіммен жай ғана сөйлесіп жүргенде тамағым ауырып қалды. Онвң қамқорлық танытып не керек, қандай дәрі деген жауабына мен: ет пен сорпа дедім. Ол көп ұзамай асылған ет пен сорпа әкеліп берді. Ішіп дәміне таңқалғанмын. Анамның асын ішкендей риза болып. Үйленген соң “не жейсің?” Деген сұрағына, сол етті қайдан алғанын сұрадым. Сол жағалаудың кофеханаларынан шықпайтын сұлу келіншегін, оң жағалаудың асханасына алып келді🤭. Ауылдың қызымын, таза жер болса дәмді асын бағалап отыра берем. Ұнады, қызметкерлері де сыпайы екен👍. Қазір жерік асыма айналды. Жұмыстан шаршап шықсам, сол етті жейік деп еркелей қоям😇. Анаңның асындай, ең дәмді асылған ет (бешбармақ)
A A
Нашли волос и ресницу в плове.заказывали на доставку. Не советую.
Наташа Клен
Отличный лучший плов 👍👍👍. На доставку приготовили ровно по времени, на стол подавали горячим). Хорошее обслуживание, удалённо все заказали. Рахмет!!!
БН
Бектияр Нурманов
Кафеның тамақтары нашарланып кетіпті сонғы екі барғаным үнамады бүгін бардым жаңүяммен шашлық піспеген дәмі жоқ поварлары өзгергенба иә админба олжағын білмедім 5-6 жылдан барып тамақтанып жүрген жерім алдын барвп тамағын жеп рахмет аитып жүрген жерім сонғы екі рет жеген тамақтарым нашар тамақтары нашар қысқасы енді бармаимын деп шештім бала шағамда келмеймыз деп рензіп!!!
23 ноября 2025, официальный ответ
Сәлңметсіз бе!Қай күні болып едіңіз?уақытын жазып жібірісіз бе
ЖБ
Жанат Бимуратова
Оте керемет
Диана Казбекова
Ужасное приготовлении рыбы, масло хоть выжима.фу еще и на старом масле жарили .Больше не ногой туда…пыль соберите с труб на потолке
GK
Gulnur Kadyrovna
Еда вкусная, только само кафе ужасное, давно пара сделать ремонт, туалеты в ужасном состоянии, обслуга 0!
Rauza
Касымжомарт отличный официант и все сотрудники очень хорошо обслуживают, а еда здесь очень вкусная,рекомендую это кафе!
Абдулла
🔥🔥🔥
Nurtas
Дапанджи👎🏻👎🏻👎🏻 лучше уберите с меню!
𝓩𝓱𝓮𝓷𝓲𝓼-04 .
Тағамдары оте дәмді әрі тез дайындалады🔥🔥🔥
ЖА
Жансая Али
Тамақтары өте дәмді болды және даяршылар жақсы қызмет көрсетті
Самат Бельгибаев
Очень вкусно, рекомендую.Цены дешовые
Арсланбек .
Жақсы,балық өті дәмді болды,люле кюбаб майы көп екен,шашлыгы онша емес.
Айбек Нурмаганбетов
Бары угадывать рахмет бызге кызмет дасаган Казна официантка улкен рахмет
К
Калдыбек
Тамактары оте дамды! Мейиржан деген бала оте жаксы обслуживание корсеты бары оте керемет отты рахмет коп коп!
Қазына Қалижанқызы
Тамақтары керемет! Барлығы ұнады. Қызмет көрсетулері жоғарғы деңгейде. Қазына офицантқа рахмет!
Мирас Абуталип
Тамақтары өте дәмді. Офицант Қазнаға рахмет жақсы қызмет көрсетті!!!
JR
Jamshit Risbaev
Тамактары оте дамды Казына оффицантка рахмет коп
A
Aisulu
Маааа кушти жер, кухнясы зор енди. Багасыт кол жетимди. Персоналдары оте жаксы. Келиниздер окинбейсиздер❤️ Рахмет коп, поварларга премия беруге абден лайык. Биз ылги осында келемиз.
Рустем Байтенов
Манарка Аманкелдиевна
Азим молодец.Өте пысық.Бәрі ұнады👍🏻👍🏻
М1
Мухтархан 11
Азим очень хороший официант шустрый и приятный