Tulpar
Ветеринарная аптека
Tallgatt Ismailof
Приехал с левого берега, а они закрыты и вывески по этому адресу нету. Сказали, что переехали.
Tв
Tulpar, ветеринарная аптека
26 марта 2025, официальный ответ
Здравствуйте извените мы переехали на другой адрес. Кутпанова 22/1.н.п.5. 2гис еще не обновлено. Скоро с апреля покажет наш точный адрес. 🤗
Айгуль Сагатбаева
Цены и обслуживание 👍🏻👍🏻👍🏻
Гуля Дюсенбинова
Өте жақсы ветаптека үйге курьер арқылы заказ жасадым,препаратты жақсылап орап жіберіпті, рахмет сатушы қызға
ЛС
Лаура Скакова
Қызмет көрсету сапасы өте жоғары 👍әр кез іздегенде табасын.өзім ивермак іздеген едім.
Erasyl Esenzhol
Ее
Дастан Кайырбек
Воскресенье приехал 16:30 закрыт я с левый берег приехал че за беспредел?
ЛБ
Лучана Бахтиерова
Классная ветаптека, все есть, а если нет то найдут и доставят👌🏻 покупала не раз своим лошадкам тут пенициллин и другие нужные лекарства. Процветания вам!
АУ
Айниса Усенова
Өте жақсы ветеринарлық дәріхана. Қолжетімді бағалар👍
Ертай
Ассалаумагалекум жаксы керемет магазин барлыгы сапалы багада келиниздер алып кетиздер натижесин кориниздер
РА
Руслан Абдуллаев
Ассалауму алейкум всем. Отличный магазин, хорошие продавцы. Всё объясняет, рассказывает молодецы. Я доволен.
БҚ
Бауыржан Қошқаров
Кушті керемет бізге ыңғайлы ұнады🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
ГР
Гульжайна Раймбекова
Өте керемет ветеринарная аптека. Барлық дәрілер мен керекті заттарымды осы жерден таба алдым. Сапасы да, бағасы да өте 👍
НД
Назкен Досмуратова
"Очень доволен работой этой ветеринарной аптеки! Персонал всегда вежливый и профессиональный, помогает подобрать нужные лекарства. Ассортимент широкий, а цены приемлемые. Особенно радует, что всегда можно получить консультацию по правильному применению препаратов. Спасибо за заботу о наших любимцах!"
Анель Серикова
Очень хорошая аптека любезная девушка обслужила меня на высшем уровне цены доступны хорошие
ГА
Гулзат Абдижанова
,,Тулпар’’Вет аптекасы кызметкерлерине улкен алгыс !👍👍🙏🙏
A💕
Aiganym 💕
Вет аптеканың қызмет көрсетуі жоғары деңгейде. Ең бастысы іздеген затымызды табамыз Керемет, ұнады
Музараф Махаев
Спасибо продавцу, общительный и вежливый, порадовал большой ассортимент товаров, обязательно закажу что-нибудь еще
КР
Карина Руш
Всё супер, всегда всё есть большые молодцы!!! 👍🏻👍🏻👍🏻
Светлана Асылбекова
Благордарю Вет аптека Тулпар все находки в ассортименте, продавец очень вежливая .Всем рекомендую 👍👍👍
NI
Nursipat Ilyasova
Тұлпар вет аптекасы өте күштті, қызмет көрсету деңгейі өте жоғары.Барлық іздегендеріңізді таба аласыздар бағаларыда қол жетімді.
МУ
Меирбек Усенов
Керемет! Сапалы өнімдер! Клиентпенде сөйлесуі жақсы. Жеткізу бар екен.
AZ
Aigul Zhumabekova
Аптекаға, сатушыға өте риза болып қайттым. Көптен бері таппай журген заттарымды Сатушының кеңесімен алдым.
Aidos Kunarbaev
Классный ветаптека , хорошо разговаривать с клиентами 👍
Ерлан Кадыров
Рахмет сиздерге улкен алғыс билдиремиз. жаксы комектести барлыгы багасы кол жетимди.маган унады енди тек сиздерден алатын боламыз!
Тогжан Алдунгарова
Ең жақсы ветаптека, ассортименті көп, іздегеніңді табасың, сатушылары да жақсы екен, көмектесіп кеңес береді 👍 жұмыстарың алға жүре берсің 👍
ЦК
Церато Киа
Өте керемет, барлығына кеңес беремін, бағасыда арзан, сатушылары сыпайы, таза, Астанада N 1
КА
Калы Абдижанова
Тулпар вет аптекаға үлкеен рахмет. Іздегеннің барлығын табасың . Продавец консультант Маншук 👍👍👍👍
Самат Ахметов
Маладес не издесенде барлыгы табылады издеген дарилерин табылады маладес жигиттер саудаларына береке берсин мен осы уакытка деин коп деген дарилер алдым
Санат Ахметов
Отлично всем советую большой выбор могу сказать номер один
Маншук Абдижанова
Қаладағы ең жақсы ветаптека.Бағалары да қолжетімді. Қызмет көрсету деңгейі де өте жақсы👍👍👍👍👍Керек дәрілерді алып тұрамын.Доставкамен де алдырып тұрамын.Өркендей беріңіздер.Алдағы уақытта да келіп тұрамын✊✊✊✊
S…
Sani …@
Супер классное обслуживание, спасибо за быструю доставаку👍👍👍
Гульден Маликова
Не открывается, во время!!! Прождали у двери час с 9 ти до 10 ти, так и не дождались, уехали!!! Надеемся после нашего отзыва отнесутся более серьезно к своей деятельности!!!
Джамбул Алькеев
Не стоит ехать элементарно нет игл и ивермек дороже на 300 тг чем ветаптеке на кравцова зря поехали и потеряли время не советую пришлось купить че теперь делать и в другом месте искать иглы терять время
JB
Janabek Bakhtiyarov
Вежливый продавец
ЖБ
Жамбыл Б
Очень хорошое обслуживание
ГА
Гульжазира Айхожаева
Барлық дәрілер табылады бағалар тиімді
Арука Акимжанова
Барлық витаминдер бар жақсы магазин
DN
Darxan Nurjanov
Кушти керемет екен
Еркебулан
Отлично магазин супер все есть
ДИ
Дос Ислам
Нормально все
GK
Guldara Karina
Нашли то что нужно 👍
Nurken Turarov
Іздеген препараттарым осы жерден табылды👍🏻 Кызмет көрсету өте керемет
Б☆
Бейбарс ☆
Цены хорошие! Большой ассартимен для лошадей! Подкормки, витамины, амуницы, уход все в одном месте.
Айгуль Сагатбаева
Ветеренарные препараты,витамины для всех животных. Все для конного спорта.👍👍👍 бәйге,көкпарға керектің бәрін таба аласыздар. 🔥🔥🔥