Ай-Сара-Дан
Детский сад
4.2
Вместе гуляем, вместе играем, учимся вместе и отдыхаем!
Узнать стоимость
4.2
BA
Botagoz Ahmetjanova
Выбран компанией
Садик отличный...воспитатели и нянечки очень добрые,заботливые и к каждому ребёнку находят подход...по крайней мере в младшей группе "Балбөбек" куда ходит мой сыночек. Он с удовольствием тянется к ним,а иногда даже не хочет уходить домой😂. Спасибо им за заботу и добросовестное отношение..респект👍
ML
Madiyar L
Вроде хороший детский садик. Пока нареканий нет никаких.
СА
Сарбиназ Айткалиева
Грубая женщина ответила на звонок!хотела узнать про садик,позвонила грубо ответила !мне не понравилось!они с этим обращением к детям тоже так относятся точно!!советую ,не надо им верить !1ші сыпайы жауап беруді уйреніңдер!
Pipiridi Pppppp
Раньше ходили в этот садик Когда Гульнар и Балнур апай работали ребенок с удовольствием ходил в садик Моего ребенка последние два месяца булили другие дети Куда воспитательница смотрела один бог знает Когда ребенок получал травмы камеры не открывали не показывали Еда вкусная Но ребенок мучился два месяца И два месяца воспитательница няня все молчали Когда узнала сразу же забрала документы ребенка
Arna Allmasova
АT
Ассоль Tcfxt
Садик вообще не понравился ходили всего 4 месяца в прошлом 2024 году с 20 января до середины апреля и то с перерывами, удобно просто из-за того что рядом с домом. Случайно зашла вечером слышу на какого то ребёнка орут, дверь была закрыта на крючок. Я была в шоке. Мой ребёнок вообще не хотел ходить, каждый раз ором водила. Нет комнаты для сна отдельного, нет комнаты для игр. Все в одном месте и кушают и играют и спят. И кровати не понравились. Нет своего двора чтобы дети могли выйти и играть. Нет актового зала, нет кружков н каких, нет музыканта. Как не зайду дети мультики смотрят, детей не развивают. Короче ничего не понравилось, забрала и отдала в другой частный садик где намного дешевле и комфортнее во всех отношениях, хоть и находиться далеко на правом берегу. Я не пишу с целью очернить или насолить кому то, я пишу свои впечатления и реальный отзыв.
Омирбек Асембаи
Менің ұлдарым осы садикке келеді. Тәрбиешілері жақсы қарайды, ұлдарым жақсы жүр!
СУ
Сауле Утегенова
Ай-Сара-Дан балабақшасы өте тамаша апайлары да жақсы, өзіме бұл садик ұнайды, тамақтары да керемет, балалар тоқ келеді, меңгеруші Бота апай өте керемет апай👍, бөлмелердің іші кең жарық,балалар еркін ойнап жүреді,Тәрбиеші апайлар сабақты жақсы өтеді,сабақ барысындағы видео,фотоларын жіберіп отырады,бастысы Ай-Сара-Дан балабақшасы екі ұлыма қатты ұнайды өздерін еркін сезінеді,басқа балабақшаға бармаймыз осы балабақша ұнайды деп көңілді келіп,көңілді қайтады.
Диана Жаусанова
Мы ходим в младшую группу «Балбөбек» очень довольны 🙏🏻 Отличные сотрудники, доброжелательные , приветливые, заботливые. К каждому ребенку относятся с любовью! Большое спасибо нашим любимым поварам, которые очень вкусно и разнообразно кормят наших детей, воспитателям, няням, в частности Дарига и Асель апай ! Мы Вас очень любим и уважаем!
МУ
Мирас Уразов
Менің балам осы балабақшада,балабақшада өте керемет!Тәрбиешілеріде жақсы👍
Махаббат Айтпай
Не советую, после сада у моего ребенка следы на запястье от большого пальца. Воспитатель и няня не знают откуда. Доча любила выходить на улицу, после как начали ходить в этот «сад» , моя доча истерически плачет , не хочет одеваться и выходить на улицу. Постоянно снимают обувь в помещении пол холодный. Даже был случай, я одевала ребенка и рядом воспитательница одевала малыша говоря ему : почему тебя всегда поздно забирают, как будто он не нужен родителям. Заведующая не дает договор, ссылаясь, что у них не работает принтер, то их нет на работе.
Aibolat
Детский садик нам очень понравился, в первую очередь хочу отметить теплое и заботливое отношение к нашему ребенку со стороны персонала, а именно спасибо Дариге, Асель и руководству садика, отвечали на все наши вопросы и шли навстречу, даже если писали поздно вечером. Сам садик чистый и уютный, регулярно скидывают видео и фотоотчеты, ребенок возвращается вечером довольный. Не смогли продолжить ходить в этот садик только в связи с переездом, когда забирали ребенка руководство сделали перерасчет и сразу вернули оставшуюся сумму оплаты. Спасибо за вашу работу!
Boo2222 Boo23223
Мой ребенок ходит в этот садик с сентября 2024 года, садик хороший,чистый,аккуратный Доча с радостью ходит,воспитатели хорошо относятся к деткам, особенно хочется выделить( Асель нянечка) очень хорошо выполняет свои обязанности!Насчёт еды порции хорошие,ребенку нравится,ест.Рахмет руководству этого садика! Процветания вам! Вообщем мы довольны садиком,главное ребенок доволен!
СД
Салтанат Дюсенова
Өте керемет балабақша.Іші таза, тамақтары дәмді. Арайлым апай мен Жанерке апайға үлкен рахмет.Қызымды жақсы қарсы алып, қызымның тілін тауып, жан- жақты дамытады. Баланың ойын дамытатын қызықты ойындар өткізеді.Мерекелер өте жоғары деңгейде өтеді. Қызымды Ай-сарадан балабақшасына бергеніме өкінбеймін.🌸🌸🌸
Жанар Алдажуманова
Перерасчёта не делают, на мультиках все. Разочарование
Аман Балтаба
Агрессивные
СО
Сайра Омарова
Доча ходит на это садик очень хорошийе васпитетели и няни спосибо большое 🫰🏻
КА
Кыдырали Ахмет
Ай-Сара-Дан балабақшысы жақсы өзіме қатты ұнайды,іші кең,апайлары да жақсы,тамақтары да жақсы,балаларым көңілді болып барып келеді садикке қарындары тоқ келеді
АО
Акерке Омар
Гүлнар Айткешқызына ерекше алғыс білдіремін. Өте сауатты, кәсіби білімді мұғалім. Балаларға берген білімі мен тәрбиесі ұнайды. Тәртіпке де аса мән береді. Мен үшін бұл өте дұрыс шешім. Себебі, тәртіп жоқ жерде қандай білім болады? Қызымды мектепке орналастырып, балабақшамен қоштасамыз. Бақшамен қоштасу ертеңгілігіміз де керемет деңгейде өтті! Балалар жақсы дайындалған. Ата-аналардың ұйымшылдығына, бақшаның қызметкерлерінің жұмысына алғыс білдіремін. Барлығы үшін рақмет! 👍👍👍
БТ
Ботакоз Тулебаева
Құрметті Ай-Сара-Дан ұжымы, Біздің отбасымыз үшін осы балабақшаға баламызды беру ең дұрыс шешімдердің бірі болды деп ойлаймыз. Сіздердің кәсіби және жылы ұжымдарыңыздың арқасында баламыздың әр күні қызықты әрі танымды өтеді. Балабақшада көрсетілетін білім беру мен тәрбие бағдарламалары өте жоғары деңгейде, ал ұйымдастырылған іс-шаралар баланың дамуына үлкен үлес қосады. Айрықша алғысымызды тәрбиелеуші Гүлнар Айтекешқызына білдіреміз. Сіздің қамқорлығыңыз, мейірімділігіңіз және кәсібилігіңіз біздің баламыздың бойындағы қабілеттерінің дамуына зор ықпал етті. Әрбір балаға жеке көңіл бөліп, олардың ерекше қажеттіліктерін ескеріп, өз істеріңізге деген махаббатпен жұмыс істейтініңізді көру біз үшін өте маңызды. Сіздерге үлкен рахмет, Ай-Сара-Дан ұжымы мен Гүлнар Айтекешқызы. Сіздердің еңбектеріңіз бағалаусыз қалмайтынына сенімдіміз. Балаларымыздың бақытты және қуанышты күндерін көріп, біз әрқашан ризамыз. Құрметпен, Ата-ана.
Ainura Abdrahmanova
Садик просторный, светлый. Воспитатели, преподаватели, администраторы, няни приветливые и всегда идут навстречу. Индивидуальный прдход к каждому ребёнку. Успехов дальнейших!
БМ
Бибигуль Макулбек
Балабақша өте қатты ұнайды,кішкентай топқа барады баламыз,әнұран біледі,тамақтары жақсы,қолына қалам ұстауды пластилин,краскамен бояу бәрін үйренді,қызығып тұрады қалмай барамыз,горшокка үйренді,тәрбиешісіне және няня апайға көп рахмет🌸
Меруерт Макулбек
Садик өте тамаша Макулбек Бибигул тәрбиешіге ерекше алғысымды білдіремін балалармен өте жақсы жұмыс жасайды Тағамдары да жақсы 👍👍👍👍🙏
ЖЖ
Жансая Жеткер
В садике даже английский преподают! Каждый день мой ребенок приносит новые слова домой. Он их так быстро усваивает, что иногда мне кажется, что он знает их больше, чем я!
Arailym Shernyazgyzi
Отличный садик воспитатели и нянечки очень добрые и каждому ребенку находят подход,принимают и провожают с улыбкой😄Всем советую не пожелаете! Нам садик нравится 👍🏻 классное руководство 👍🏻
Асел Абил
Садик өте жақсы,іші кең.Апайларына мың алғыс.Кіші топқа баратын балам куанып кетеді таңертең.Меңгеруші апай,Бота апайда жақсы.Кешке қайтарда қарны тоқ қайтады.Тамақтары балама ұнайды.ӨТЕ ДӘМДІ.
МШ
Меруерт Шаришева
Садик в котором работает воспитатель которая бьёт и щипает детей! А заведующая ее покрывает,не смотря на видео с камер наблюдения! Делайте выводы
Султан Рахмет
Отличный детский сад
MA
Mira Akmoldina
Нам садик очень нравятся! Воспитатели вежливые,начальство доброе. Принимают и провожают детей с улыбкой! Всем советую не пожалеете🙏😍
GA
Gaziza Abdraimova
Ай-сара-дан садигы бизге унайды! Іші кең, тамақтары жақсы, тәрбиешілері білікті мамандар! Өркендей беріңіздер! Балалар болашақ ұрпақ дұрыс тәрбие ала берсін!
НР
Нургуль Рамазанова
Садик нравится, ребёнок ходит с удовольствием, в выходные дни просится в садик😁. Огромная благодарность воспитателю Балнур апай💐 за ее нелегкий труд в воспитании и обучении детей. Ребенок до садика плохо понимал казахский язык, сейчас понимает, говорит👍👍👍
АХ
Айгерим Хамитова🐧
Балам кыркуйектен бастап осы бакшага барып жур) басында жылады, Балнур апай келип, баланы озине каратып алды, жыламай киретин болдык) балам кешке «давай садик пожалуйста» деп журеди😅 такпак, ән ұран жаттап алды) Балнур апай оте унайды, ар балага оз баласындай карап отырады) баламды аландамай бакшага жиберетин болдым) апайга улкен Рахмет 👍🙆🏻♀️ бакшанын барлык ужымынада алгыс айтамын, Бота апай, Асель апай, Сауле апай💛
Жулдыз Бектемирова
Ай-сара-дан бала-бакшасына кызым 2 ай болды барып жур, коп нарсе уйретип жатыр, Гулнар Айтекешкызына жане Алтынай апайына алгысым шексиз. Мектеп алды даярлык тобына барып жур, математика, жазу, оку - барлыгын уйретип жатыр. Жаксы билим берип жатыр. Кабинеттери жылы , жарык, тамактары дамди. Кызыма унайды.
AZ
Anara Zhakupova
Ай-сара-дан балабақшасы ұжымына алғысым шексіз! Қызым 3 ай болды барып жүргеніңе. “Қыран” тобы, Гүлнар Айтекешқызы және Алтынай апай педагог тәлімгердеріне алғысым ерекше🫶 Қызым қазақшаға шорқақ болған, бірақ мектепке қазақша береміз деген шештік. Мұғалімдер 3 айдың ішінде барлық мектепке керек бағдарламаны үйретіп жаьтыр.Қызыма бастысы ұнайды. Қазіргі балалар ұнамаса айтады,бармаймын деп. Ол болса қуанып барады, апайларың жақсы көреді. Тамақтары дәмді деп айтады, іші әрдайым таза. Математикаға ынтасы Артур,әріптерді оқып тап-тамаша мектепке дайын болып жүр. Балабақшаның барлық ұжымын рақмет🫶
НШ
Назерке Шакибаева
Бұл садикке қызым барып жүргеніне 4ай болып қалды ,садик өте таза ,кең!Тәрбиешілері де өте мейірімді балаларды жақсы көреді,қызым Арайлым садикке асығып тұрады.Әсіресе Қыран тобының тәрбиешісі Гульнар апайымызға үлкен рахмет айтамыз,қызым математикадан сандарды қосу алуды ,тақпақтарды теж жаттап алады,садикке қуана қуана барамыз!Бала бақша ұжымына алғыс білдіремін!
ZK
Zhanar Kobentaeva
Ужасный садик! Детей избивают, и факт то что тот же педагог до сих пор у них работает !
9 ноября 2023, официальный ответ
Здравствуйте! Когда вы у нас были? Фамилия ребенка? можно пожалуйста ваши для получение обратной связи!
Kunima Sergazy
Ходит сюда ребенок, очень нравится, радостный идет сюда 😍
Steve Rogers
Классный садик, очень нравится, индивидуальный подход к каждому ребенку Рекомендую 👍
РЗ
Рау Зейнел
Асель апайымыз оте мейиримди. Балам апайын көргенде қуанып барады бақшаға
Жандос Шугай
Балам осы Балабақшага барады. Балабақшаның іші кең,әрі жылы. Апайлары өте жақсы
Арайлы Белгибаева
Ай-сара-дан балабақшасы ұжымына үлкен алғысымды білдіргім келеді. Оның ішінде “Қыран” тобының педагог тәлімгерлеріне:Байбулова Гульнар Айткешқызы және Бейсенбекова Алтынай Тугелбаевна алғысым ерекше ☺️🫶🏻. Менің ұлым Ескендір 1 айдан астам уақыт осы балабақшаға барып жур. Бір айдың ішінде 6 тақпақ, және 3-4 өлең үйренді. Математикағы ынтасы ашылды. Өз еркімен 10 ға дейін еркін қосып алады, сандарды жазып жүр. Балабабақша өте көңілді барады. Тамақтары да дәмді деп айтып келеді ұлым. Одан бөлек логопед, музыка, ағылшын тілі бар. Ол апайларға да алғысым шексіз 🫶🏻🫶🏻🫶🏻. Барлық балабақша ұжымына еңбектеріне табыс, зор денсаулық тілеймін. Рахмет сіздерге 👍👍👍🙏🩷
Зура Омышева
Садик өте жақсы. Қызым Қыран тобына барып жүр. Гүльнар Айткешқызына және Алтынай Түгелбайқызына рахмет. Қызым апайларын жақсы көреді. Нағыз маман иесі!!!!
Amankeldi Salybekov
Балабақша өз жұмысын жақсы атқаруда! Қызғалдақ тобының тәрбиешілеріне рахмет!!! Балалар оқуға, ән айтуға, ағылшын тағысын тағы үйірмелермен шұғылданады. Былай айтқанда балаға және ата-анасына жақсы деп ойлаймыз. Құрметпен Ата-ана
Алина Кудиярбекова
Хороший садик , воспитателя и нянечки хорошо относятся к детям ,сын ходит месяц и не жалуется, всем доволен . Параллельно нравится то, что обучают казахскому , у нас русскоязычная семья и дома обучать сына языку нет возможности, также проходят занятия , танцы, песни , английский язык и рисование . Спасибо! Мы довольны !
Асемгуль Кудайбергенова
📍📍📍Никогда не пишу отзыв, но тут он необходим📍📍📍Как и писали ранее Заведующая этого садика- это совершенно не компетентная женщина, на собрании родителей 1,5 часа рассказывала только о своих заслугах и родителям слово сказать не дала.Этот момент насторожил сразу, не прошло и недели как один из родителей отправил видео в чат , где апай Сауле щипает, дергает детей, бьет по голове , чтобы дети быстрее уснули🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️Незамедлительно забрали ребенка с этого садика. А Заведующая вместо того, чтобы уволить поставила эту апайку работником на кухне🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️. Если не хотите получить стресс, не в коем случае не отдавайте ребенка в этот сад.
16 ноября 2023, официальный ответ
Здравствуйте! Подскажите, когда Вы у нас были? Какой услугой пользовались и Ваши последние 4 цифры т…
АО
Акерке Омар
Сәлеметсіздер ме.«Қыран» тобының тәрбиеші ұстаздары Гүлнар апай мен Алтынай апайға алғыс білдіргім келеді. Гүлнар апай математикадан берсе, Алтынай апай сауат ашудан береді. Екі пәннен екі мұғалім берсе, жақсы нәтиже шығады деген үміттемін. Менің қызым 6 жаста. Мектепке даярлық тобының сабақтары бағдарламаға сәйкес жүргізіліп отыр. Қызым күнде сабаққа белсенді қатысып, жауап береді екен. Оның сабаққа деген қызығушылығы артты. Өзі де зерек, дарынды екенін ұстаздары байқап, қосымша тапсырмалар береді екен. Ол маған ұнады. Себебі балаларды дайындап, қызықтырып, алға тарту-ұстаздың міндеті. Күнде тақпақтар жаттап, қызықты ойындар ойнайды екен. Апайларға алғыс білдіремін, шығармашылық табыс тілеймін! 👏👏👏😘😘😘 Сонымен қатар, логопед, ағылшын тілі, музыка, би сабақтары да қызыма ұнап жатыр. Ұстаздарға сәттілік тілеймін, алғыс айтамын!👍👍👍🤲🤲🤲
DN
D Nurila
Садик не очень! Ходили 3 месяца, полный бардак.по началу было нормально, оставляла хороший отзыв, вроде было нормально потом как начались наши кошмары. Тут про укусы пишут, это реально!! Моего сына за щеку укусили, так сильно что не отходил неделю‼️ на счет директора, она думает что пуп земли) и видите ли, ей не хватает на ком услуги нашей оплаты🤦🏻♀️ и что на еду еле хвататет🤣 слышали такое? И так бывает оказывается. Ну короче, не стоит туда ребенка водить!
16 сентября 2023, официальный ответ
Алибек Еркінұлы
Хорошый отличыный садик нам очень нравиться👍
ЖХ
Жанерке Хасенова
Очень хороший садик! Воспитателя с большим стажом!
НТ
Назира Тасбулатова
Очень хороший сад, воспитатели доброжелательные, ответственные, воспитатель Мира Боранбаевна специалист с высшим образованием и с высшей категорией, относится к детям как к своим 👍👍👍