Sharbak
Караоке-бар
В здании
АЖ
Амангуль Жагипарова
Были вчера у вас очень разочарованы, столы грязные, поваров поменят бы вам или обучиться у филиала на Орхон, пицца сырая, про цезарь салат молчу просто хлеб в салат кто додумался положить, вытяжка не работает, в туалете стоит вонь пакеты не пробовали менять в ведре!
Akerke Kairat
Кухня ужасная, заказала жареный баклажан, принесли кляре баклажан сырой, попросила хотя бы сверху листья салата чтобы что-то поесть, отказали администрация. Уже второй раз разочарована. Не советую. Работайте на совесть
Sк
Sharbak, караоке-бар
24 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте.Нам жаль что вы остались недовольны.Администратор предлагала вам несколько вариантов дл…
Мелена Фокс
Очень вкусно готовят, цены приемлемые как в Шымкенте, обслуживание супер, 👍 придем еще раз
Женское Счастье
Отличная кухня, красивый интерьер, летняя терраса очень понравилось!
ЖМ
Жасулан Махтиев
Балық өзімізбен алвп кеттік шылқылдаған май жей алмадық
Мм
Мисс миллионер Мисс миллионер
Кеше біздің ұжым, жаңа жылдық кеште отырдық. Өте қызықты болды, барғаныма еш өкінбедім. Шоумен Нұрғиса өте қызықты жүргізді, астары өте дәмді болды. Администрация, даяшылар, диджей барлық қызметтегі кісілерге үлкен алғыс! Рақмет , өте көңілді атмосфера үшін!
Улбосын Тасымова
Іші обслуживание бәрі жақсы оған сөзім жоқ Дапанжи заказ бергенбіз күріші вообще піспеген шикі окарчкаларының кейбіреуі піспей қалған амал жок картошкалырын піскендерін жедік 10500т не стоит алуға
dv
dauletova vv
Пицца заказ бердік тез келді бірақ дұрыс піспеген ортасы шикі, дәмді емес тестасы өте жұқа, азқазанымыз ауырып кетті нашар👎🏻 офицантканын устінде фартук пен формасы жоқ не приятно🥴
Гулбану Байжигитова
Өте дәмді 👍
ERS Token
Грязные посуды
Di Farfaraway
Отличное кафе, все работники добрые и вежливые, все очень вкусно. Обожаю рамен
FF
Faruh Faruh
Қудай кешырсын брақ тамақтары не очен толған май ет жоқ беш бармақ тоже не очен кароче отстой бар 👎
Заведения өте жақсы бірақ сотрудниктар оте нашар официант Әзімхан только молодец администратор вообще ужас грубая прям нормальный жумыс жасау керек деп ойлаймын клиент пен урсып ужас прям администратордын озы дурыс емес болгасын официанттарда нашар болады конечно,кнопканы баскасын сразу ушып келу керек шыны мен конылым толмады нашар прям ар сотрудниктерге каждый клиенттын просьбасы манызды болу керек клиент всегда права!!!!!!Сосын сынган ыдысты алып келу де дурыс емес коз неушын егер сынган нарсены кормейтын болса!!!!!!!!!!
ЕА
Ергулан Аяп
Өте жақсы кафе! 990 тенгеге Бешбармақ, Палау, Пицца бар өте тойымды 2 адам 5000 тенгеге
5 посещений
Z
Zaure
Бугин биз туған күн отикизип отырмыз ,өте керемет , дастархан тамаша тағамдар керемет , биз сондай риза болдык , авицант Дастан керемет кызымет етти ,өтте ризамыз Дастага үлкен рахмет ,үлкен биіктерден корине берсин админге рахмет
Сезім Қолғанат
Уважение ужасное тамак вообще тәтті емес балыктары тушы агрессивный жауап беред адамга дурыстап сойлеп уйренип алныздар уборныйда ремонт жок уборныйдын есиги жок асты сынып калган корнип турад ана жерде барлыгы темекі сасыйды 1этажга шейин очкидагы бала оз жумысын биледи сол бала гана норм
Sк
Sharbak, караоке-бар
12 апреля 2026, официальный ответ
Пікіріңіз үшін рахмет. Келтірілген қолайсыздық үшін кешірім сұраймыз. Мәселені нақтылап, түзету үшін…
Kuralai Umirova
Вцелом заведенияның іші сигарет түтініні алып тұр.тамактары дәмсіз,дапанджида элементарно бадьян жок.онсыз дапандждың дамі нан салма крч.екінші ббармастай болдық.еще один момент посудалары дұрыс жуылмаган,алдыңгы конактан калған тамақтың калдыктары,томаттары шетінде катып калған.соны кандай максатта столға коып койганын түсінбедік.
Gulnar Toktar
Кухня отличнаЯ,отмечали в 05.04 др подруги,просто обслуживание вип кабинки плохо.и звонка нет.официант пропадает долго.
Ц
Царь
Не идёт на встречу персонал пришли со своим о.5 напитком заказали специально VIPV кабинку на не малую сумму заказали ещё можно было бы пойти на встречу
Алия Умаралиева
Очень понравилось заведение ! Ходили 22 марта ,приятная музыка,персонал не заставляет себя ждать ! Обслуживают быстро и оперативно ! Цены приемлемые ,кухня вкусная ! В общем благадарю !
ГС
Гульмира Султангазина
Нам все понравилась.Все было вкусно нас обслуживали очень хорошо спасибо всем персоналу нам очень приятно было там находиться
Бакытгуль Каримова
8 наурыз болдық отбасымызбен 5 столға қызмет көрсеткен даяшы нашар, мәдениетсіз, ұрысқақ, ісі шала, тамақ жағынан плов дәмсіз шала піскен, ташкентский чай су татып тұр, корзинадағы 1 жай лепешка мен 3 бауырсақ қымбат 1200 ден, музыкалары құлаққа жағымсыз әрі дыбысын қатты шығарып қоя береді ескертсекте, таза емес, қараңғы, жайсыз😕
Жулдыз Маширипбаевна
Тамақтары дәмі жоқ ,екі тамақ заказ бердік ,суып кеткен тамақтар әкелді ,караоке микрофон не работает,туалет воняет, обслуживание ноль.сол жерге шақырған қонақтардан ыңғайсыздардық.
Нургуль Нысанбековна
тамақтары тұзсыз,дәмсіз болды,бұрындары ұнайтын осы кафенің тамағы,бірақ көңілсіз қайттым,ақыға тамақтанған соң шынайы пікірім,қолға аласыздар деген ойдамын
Жансая Ержанова
Обед ішуге барамыз,күндіз тыныш деп,музыканы қояды кеп қатты,өз дауысымызды естімей кетеміз!Азайтуды сұраймыз -полный игнор!Лагман ,плов дәмді🙌🏼Беш өте маймы ет салады(
АХ
Асик Хамитов
Керемет бугын болдык жарнамада кандай сондай багаларыда тамактарыда жаксы Кызметке 10% пайызы дегены болмаса калгандары керемет
Перизат
Жаксы обслуживание жок конилимизден шыкпады,шот толейтинде де бираз кутирип койды.Столдар таза болмады.
Аян Шамбулов
Хочу выразить благодарность официанту Азымхану за отличный сервис! Он был очень вежливым, внимательным и доброжелательным. Заказ принял быстро, всё объяснил и помог с выбором блюд. Атмосфера стала ещё приятнее благодаря его профессионализму и хорошему настроению. Обслуживание было на высшем уровне. Обязательно придём ещё раз!
6 посещений
Эльвикош .
Сегодня были в данном заведении. К сожалению, столкнулись с крайне непрофессиональным отношением со стороны администратора. Общение было грубым, на замечания реагировали некорректно, обслуживание выполнялось не в полном объёме. На просьбу предоставить книгу жалоб и предложений нам сообщили, что её нет, что является нарушением прав потребителей. Управляющего на рабочем месте также не оказалось, контакты ответственного лица предоставлены не были. Считаю подобное отношение к гостям недопустимым. Заведение нуждается в контроле качества сервиса и работе с персоналом.
Г
Гулим
Обслуживание испортилось, медленно обслуживание, заказывали жареную рыбу ждали целый час, хотя людей было не так много
Күльжиян Нұрбаева
Кеше отырыс өтте керемет өтті Бекарыс официант жұмысына өтте жақсы өткізді Тамақтары өтте дәмді 👍👍👍👍
Marzhan Nurbaeva
Отличное кафе!Все вкусно!Хорошое обслуживание! Бекарыс молодец!
Адай Бегей
Ужасно обслуживание скрытые просенты ел бешпармак мясо очень мало больше жира акций обман
NEW Product
Доступные цены, вкусные блюда и доброжелательные персоналы во главе администраторов Акерке и Асем
6 посещений
Elmira Zhanbyrbaeva
Не понравилась Еда не свежее и обслуживание очень низкая
Зарина Дингизбаеа
Были у Вас 14.01 .Все очень понравилось,атмосфера суперская,кухня обалденная,обслуживание на на высшем уровне.👍Особенно хотелось отметить официанта Алана за его внимательность и вежливость, побольше бы таких официантов как он!!!
ДА
Дана Абдрахманова
14 01 26 Шарбак кафе де жаксы отырыс болды👏👍Ең алдымен Алан офиц көп рахмет обслуживание керемет ең жоғары деңгейде кызмет көрсетті👍👏💐 аспазшыларга көп рахмет👍 Салаттары мол шашлык жумсак дәмді болды барлығы керемет риза болдык тагы да келіп тұрамыз💐 Конактарыңыз көп болсын💐❤️👏
Аяулым Тынысбек
Шарбақ мейрамханасына және Даяршы Қазынаға шын жүректен алғыс айтамын! мейрамхана атмосферасы өте жайлы, тазалық жоғары деңгейде, қызметкерлердің мейірімі мен кәсібилігі таң қалдырады. Тағамдары нағыз дәмді, әрбір тағам ерекше дайындалғаны көрініп тұр. Ас мәзіріндегі барлық нәрсе сапалы әрі дәмді, порциялары да жеткілікті. Қонақтарды қарсы алу және қызмет көрсету кезінде әрбір детальға көңіл бөлінеді. Даяршы *Қазынаға*да айрықша алғыс! Барлық тапсырыстар мен сұрауларға жылдам, нәзік және кәсіби түрде жауап берді. Бұл мейрамханаға барған сайын керемет тәжірибе жинақтауға болады. Барлығына ұсынамын – егер дәмді тамақ, тамаша қызмет пен жайлы атмосфера іздесеңіз, міндетті түрде Шарбаққа барыңыз!
ЗР
Замира Рахимжанова
Благодарны этому заведению🤍 Особенно офицанту Дастану👍 Приятный мальчик, отличное обслуживание. Отмечали др 25.12.25
Мира Тастыбай
Өтте нашар кафе администратор вапше нашар астындағы карокое де отқандар отыра береді ал төбедегі шоу программаға шығармаиды дурыс жауап бермиді еттері піспеи қалған
Хабыл Айгуль
Керемет отырып қайттық қыздармен😍 Бізге қызмет еткен официант БЕКАРЫС өте керемет қызмет етті бәрі дәмді 👍🏻🥰
Gulsimay Uteshova
Шарбақ кафесіне рахмет!!! Бүгін отырдық караокеде, тамақтары дәмді, бәрі уақытында келді, даяшылар мен админстратор асты үстімізге түсіп жатыр. Дастархан оформлениесі😍😍😍Шашлыктары, балық керемет дәмді, ұнады😍😍😍 Гостьтарға сыйластық өте жақсы👍🏻
Elmira Ermankul
Шарбақ кафесыне рахмет өте дәмді болды тамақтары таза сервис күшты Бекарыс офицантка рахмет жақсы қызмет көрсетты қайта қайта сұрап баска ештнке керек емеспа деп рахмет💕💕💕
PS ...
Очень вкусно. Хороший сервис. Не дорого. Чай как сказали после еды так и подали. Официант адекватный, понимает с пол слова.
BalAyim Janibekova
Ұнады).
GK
Gulzira Kutybaeva
Оте керемет кухня вообще кушти унады
Эльмира Райымбекова
Рыба жареная просто шик
MS
Makpal Shakirova
Вкусно и сытно. И не дорого в принципе
makhanbetova ailana
очень вкусно и приветливый персонал,спасибо
ҚС
Қырғауыл Сандал