Damdi
Самсалары өте дәмді екен
8 посещений
ХА
Хазбик Ашилов
Очень уютное маленькое заведение. Дамплины вкусные, свежие, чувствуется, что готовят с душой. Персонал вежливый и дружелюбный, атмосфера домашняя. Отличное место, чтобы быстро и вкусно поесть.
Бека Насыров
Американский завтрак заказ бергем негізі, құрамында( тостердағы нан 2шт, канадский сосиски 2шт, 2 қуырылған ОТБОРНЫЙ Н/е ПРЕМИУМ санаттығы жұмыртқа және балғын көкөністер болу керек) ал маған фотодағыдай КАЛБАСА😁 тостердың не екендігін білмей келген свежый емес нан, с1 н/е с2 санаттағы біраз тұрып қалған жұмыртқа алып келді. Бұл амаериканский завтрак емес! Сосискамен колбасаның айырмашылығы жоқ па сіздер үшін? Жұмыртқа және нан тұрып қалған! Өте нашар! Мен ешкімнің үйіне сұраусыз келіп төріне отырғам жоқ, қызметкерлеріңіз өте дөрекі бір бірімен зат лақтырып шшс шшс аузынан түспей айғайласып ойнап жүр. Ас емес атау ішкендей болдым! 12.02.2026 таңғы сағат 09:35 шамасы. Общепит бизнесі үшін әр келуші маңызды және қызмет сапалы болу керек деп ойлайм ын машинасына критика айтпай.
18 февраля 2026, официальный ответ
Кері байланыс бергеніңізге рахмет, барлық айтылған кемшіліктерді жоямыз және бұданда күшті қызмет к…
Botakoz Aben
Дәмді шайхана дан тапсырыс берсеңіздер болады дәмі өтте керемет әсіресе манты❤️ барлығы свежый өтте керемет берекесін берсін жұмыстарыңыздың🤗 сәттіллік тілейміннн 😘
12 февраля 2026, официальный ответ
Добрый вечер, Botakoz! Спасибо вам за ваш отзыв и оценку 🔥 Были рады вас видеть!
Сагындык Ссссссс
Отвратительно готовят , не вкусно , повара поменяли теперь просто Хаус а не еда , Никому не советую ,
7 февраля 2026, официальный ответ
Доброго времени суток! Можно узнать когда вы конкретно у нас были и с кем? Что вас именно не устроил…
Arunaz 🤍
Тамактары оте жаксы,манты,плов лагман бары жақсы! Мен шын отзыв айтып турмын,еш корыкпай бара берсениздер болады. Бешбармак порциясы өте улкен екен еще сорпасымен береді Лағмандарыда өте дәмді Сотрудниктеріде өте сыпайы,ашық жарқын🌹
Частый гость
Рахмет сізге 🤗
К
Кундыз
Бул адамдар неге булай айтып жатканын мен обед барып жеп турамын,оте жаксы тамактары ,еш корыкпай бара бериниздер. Доставкаменде алдырып отбасымызбен жеп аламыз,туракты клиенттермыз Бул чайханага конкуренттер коп ау деймын😅
6 посещений
7 февраля 2026, официальный ответ
Добрый вечер! К сожалению есть такие не добросовестные люди, которые не могут конкурировать честным…
Diana Vervein
Сегодня напарница привезла нарын с этого кафе , ужасное , раньше каждый день здесь забирали но последние два дня это ппц, аж вырвало от вкуса , не кушайте и заказывай здесь ничего ,
18 февраля 2026, официальный ответ
Здравствуйте, когда и во сколько заказали блюда у нас, можно чек? Если третий человек заказал у нас…
Asema Ass
Вообще жоламандар малга беретин тамакты,жылытып береди , фууу , манты рубленые деп жазган отирик, фарш , тесто аттын басындай , ушык шыкпаса болганы , и вообще дамсиз, ужасноооо
18 февраля 2026, официальный ответ
Здравствуйте, когда и что у нас заказывали? Вы пишите про манты, а на фото совсем другое???
EE
Erhan Ereke
Дамди, кафе емес итке беретин тамак деп атын ауыстыру керек, Оте нашар Кудай кесир кылмасын,
7 февраля 2026, официальный ответ
Здравствуйте, вы когда и с кем были у нас? Что у нас заказывали, можно чек? Что вас конкретно не уст…
Madi K
Ма тамактары кушти екен😍😍😍😍
botash 💕
Еда очень понравилась, всё свежее и сытное. Персонал вежливый, атмосфера приятная. Рекомендую 👍
meruka asauova
🔥🔥
АЕ
Акмаржан Ерланкызы
Жаксы жер тамактары дәмді,свежий Самсалары тема
ГА
Гулнур Абдразак
Тамақтары жаксы дәмді,ішінде офф тез қызмет көрсетті
РА
Раджан Апижанов
Обслуживание долго
ХИ
Хурлиман Исаева
Самсасы керемет,постоянна осы жерге келип жеймиз!!!
Рахмет, келіп тұрыңыз
Asadbek Valiyev
В городе очень много где ел самсу . Но скажу так у вас очень отличные самсы Прям как в юге можно сказать 👍👍👍
12 января 2026, официальный ответ
Asadbek. Благодарим за отзыв и оценку 🙏👌 Будьте здоровы!
Sugyla Serik
Маған қатты ұнады өте жайлы тыныш жер 🤩👍🏻
12 января 2026, официальный ответ
Добрый вечер! Спасибо, Sugyla, за теплые слова 🤗 Приходите, будем рады вас видеть.
БА
Берик Акилбеков
Тамақтары дәмді отее, аузымнан әлі дәмі кетпеді, поворларына улкен ракмеет, обслужвение отеее кушты
Pb
Peek block lau TV
Керемет екен шайхана,кіргеннен көңілді қарсы алады, келіңіздер, грильдері адеми
12 января 2026, официальный ответ
Peek, здравствуйте, благодарим вас за отзыв и высокую оценку 🙏 Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов.
Алмас Анияров
Говяжий самса 👍👍👍 Кассадағы Динара тоже 👍👍👍👍мәдениетті , қылықты , әдемі🌹🌺🌸
Gulnazym ❤️
Все очень вкусно и обслуживание очень хорошо!
MZ
Miras Zhanibekov
👍
KM
Kymbatai Moldasarieva
Все очень вкусно
ЕТ
Ерболат Тобакабулов
Бешбармак мощный екен катты унады😉
Gulmm ✨
Шайхана іші керемет жайлы екен, кофені керемет дайындайды екен маған қатты ұнады жиі келіп тұрамын Всем советую 🫶🏻
Тамақтары өте дәмді. Дәмді десе ДӘМДІ екен😍😍😍.
5 посещений
TB
Tenirlansky Boss
Самса на любителя курица с говядиной перемешаны. Не понятно что ел куриную или говяжию.
Алижан Нурбаев
Келмедер жаксы жер емес 2 Адамга 2 салфетка береды екен соус 100 тенге екен 100 тенгелык соус 1 адамгада жетпиды негызы соус тегын Болу керек емеспе соустын ыдысын кара котий
МН
Мурат Наурызбаев
Самый плохой пельмени, самса норм
МЖ
Мухаметжан Жакупов
Плов не свежий , рис липкий как каша
Asain Qonaqbay
Самса мощный
Ерболат
Отличный самса персаналы тоже хорошие
17 июня 2025, официальный ответ
Ерболат, здравствуйте. Спасибо за приятный отзыв 😌 Будем вас ждать.
Zhake Nurtazaevich
Өте жақсы тағамдары дәмді десе дәмді самса сочный кассадағы қыз мошный
Тағамдарымыз ұнағанына қуаныштымыз
OZ
Olzhas Zhortarov
Гуйру лағманның жидкий болғанын бірінші рет көрдім.Мантысы да онша емес. Жылытып әкелген мантыларының ішіндегі майлары ерімеген қатып қалған күйінде келді.Жақсы отзывқа бола келіп едім(
Erzhan Ru
Самая лучшая самса в мире. Приезжаю к 9 утра всегда свежая вкусная сочная самса. Чисто уютно сервис кыздар молодцы
20 апреля 2025, официальный ответ
Erzhan, добрый день, спасибо за доверие 😉 Были рады вас видеть ❤
РБ
Рауан Боранбаев
Обслуживание
17 июня 2025, официальный ответ
Здравствуйте, когда были, что именно не устроила? Можете чек приложить?
Ulzhan Sarsenbi
Оте дамди тамактары, самсасы оте кушти, казан кебабтары оте дамди, тагы да келемиз.
Zhas Tulebaev
Асханасы керемет екен. Әсіресе самсасы. Маған ұнады. Бірінші келуім, тағы келуге тырысамын. Көп рақмет Дәмзана ұжымына
ЖК
Жадыра Куралбекова
Очень вкусно готовить лагман ела мне понравилось советую
15 марта 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Жадыра. Большое спасибо за такой приятный отзыв 🙏👌 Приходите к нам почаще.
Калбек 👮♂️
Ассалаумагаликум! Рахмет самсалары жаксы екен куриный унады соуспен адеми екен 👍👍👍
Сізге ұнағанына қуаныштымыз
NN
Nurai Nurai
Самсасын постоянно жеймин,енди соз жок, керемет! Багасы да кол жетимди!
👍😊
ЖБ
Жумаш Байадилова
Самсасы керемет! Шашлыктері төмен бағада және өте дәмді
Ас болсын, рахмет!
NE
Nurtai Erubayv
Мынанда керемет самса астана каласында аз бул озекендер тамшы самса дегенды адемы стид мында самса дамын керемет
2 марта 2025, официальный ответ
Бізді бағалағаныңызға рахмет, сізді тағыда қуана күтеміз.
DZ
5 февраля 2025, официальный ответ
Нуркен, добрый день, благодарим вас за ваш отзыв и оценку ❤ Будем вас ждать 😉
TK
Telman Khaltursunov
Самсасы Бомба Керемет екен.
5 февраля 2025, официальный ответ
Сізге ұнағанына өте қуаныштымыз, Ас болсын. Сіздің тағыда келуіңізді қуана күтеміз