Alau
Образовательный центр
AT
Aigerim Toktarova
Моя дочь посещает продленку на протяжении года. Оценки в школе заметно улучшились. Домашнее задание выполняется, ребенка готовят к сор и соч. Дочке нравятся преподаватели, окружение, все доброжелательны и готовы идти на встречу. Ребенок ходит с удовольствием! Для меня, как родителю, Очень удобно. Нет необходимости проверять домашнее задание каждый вечер. рекомендую 👍🏼
ДА
Динара Анетова
Қызым қосымша сабақтарға барып жүр. Мұғалімдерімен бірге үй тапсырмаларын орындап, жақсы нәтиже көрсетіп келеді. Сабақтары ұқыпты, көңіл қойып өткізілетінін байқаймын. Жалпы, жұмыстарына көңілім толады.
Ж이
Жаннур 이자형
Осы орталыққа қыркүйек айынан барып жүр ұлым. Топта аздаған оқушы, сондықтан әр балаға көңіл бөлінеді. Мектепте білімі арттырылғанын айтып жатыр. Арманы БИЛге түсу. Оқу орталығына үздік шәкірттеріңіз көп болуын тілеймін
Сая Умбетова
«Alau» білім беру орталығына айтар алғысым шексіз! Балаларымды осында әкелгеніме күн сайын қуанып жүремін. Мұндағы ұстаздардың мейірімі, шыдамдылығы мен жанашырлығы ерекше ❤️. Әр баламен жеке жұмыс жасап, олардың қабілетін ашуға барын салады. Сабақтары түсінікті, қызықты, баланың өзіне деген сенімін арттырады. Орталықтың атмосферасы да бөлек — жылы, жайлы, ана жүрегіне тыныштық сыйлайды. Балалар сабаққа қуанып келеді, шаршамай, қызығушылықпен қайтады. Осындай шынайы көңілмен білім беретін ұстаздарды табу оңай емес. Балаларымыздың әр қадамын бақылап, қолдап, жетістігіне бірге қуанатындарыңыз үшін үлкен рақмет! «Alau» — жүректен ұсынатын ең жақсы орталықтардың бірі. Алғыс сіздерге! 🌟🙏💛
Ulbala Nazaralykyzy
Орталықта әрбір балаға көңіл бөлуге, сабақты түсіндіруге,үлгерімін жақсартуға тырасады💥
Қатипа Әділетқызы
Балаға шынайы жаны ашитын ұстаздар, жүздері жылы, мейірміді, тиянақты. Тек дами беріңіздер🫂🔥
Назгул Медеуова
Сын в 4 классе, у него были пробелы по математике. Обратилась за помощью в образовательный центр Алау. Админ быстро отвечала на все мои вопросы, предоставила нам хорошего преподавателя. Сын индивидуально проходил курсы о математике два раза в неделю. За два месяца закрыли все пробелы и ребенок больше стал понимать математику. Администратор всегда была на связи, могли менять график под нас, каждый месяц дают отчет об успеваемости ребенка. Учитель в школе оценила успеваемость ребенка по математике. Мы рады что вовремя нашли и обратились за помощью в данный центр. Желаем процветания и успехов центру Алау.
Алимжан
Тут ваще чотко 🎋🎋🎋
AE
Asel Esim
Уже пол года доча ходила в центр Алау, чтобы поддерживать и закреплять знания, закончили учебный год (4-й кл.) на отлично. Альхамдулиллах! Очень довольны, есть с чем сравнивать. Образованные, ответственные и очень дружелюбные педагоги. С удовольствием ещё обратились бы к ним.
1 июня 2025, официальный ответ
Здраствуйте, мы очень рады) Спасибо вам за доверие,удачи Камиле!
А🌟
А 🌟
Шарбат ұстаз топпп🩷
A S
Қайырлы күн! Alau білім беру орталығына баламыз тура бір жыл барып жақсы жетістіктерге жетті, сабақтарын уақтылы дайындап, мектепте оқуға деген талпынысы, қызығушылығы өсті! Орналасқан жері ыңғайлы, әрі жақын. Шәкірттерңіз тек көбейе беруіне тілектеспін!
16 мая 2025, официальный ответ
Сәлеметсізбе, көп рахмет! Әмірді тек биік шыңдардан көре берейік!
Альмира Абдижаппарова
Маған ұнады орталық.Азғана уакқыт ішінде нәтижелеріміз мықты👍Әсіресе Диана апай қатты ұнады🤗Рахмет көп көп сіздерге❤️
8 декабря 2024, официальный ответ
Сәлеметсізбе, өте қуаныштымыз! Балалардың жетістігін көру біз үшін қуаныш)
Айгерим Амирова
Мы записались приехали, а они забыли
8 декабря 2024, официальный ответ
Здраствуйте, да была технический сбой в системе YAYA.Просим прощения за неудобство.
Azizbek Qaldibekov
Баламыз биыл 2 жыл барып жүр, өзіне ұнайды. Оқу үлгерімі де жақсарды, қосымша тапсырма жасап келеді.Достары да бар. Оқу орталығына рахмет!!!
16 ноября 2024, официальный ответ
Сәлеметсізбе, оқушыларымыздың нәтежиесін көру біз үшін қуаныш!Сіздерді әрқашан орталығымызда күтеміз,еңбегімізді бағалағандарыңызға рахмет!
DG
Dina G.
Очень качественное обучение. Учителя хорошо объясняют, ребёнок здорово улучшил свои знания!!! Супер !!! Будем продолжать ходить!! Комфортная мебель и большое помещение!!
19 октября 2024, официальный ответ
Здравствуйте благодарим за обратную связь!Мы рады что выбрали именно нас😊
Zhandarbek Amanzhol
Өте керемет мұғалімдер, жаңа бағытта оқыту бағдарламасы! Ең бастысы балалардың сабақ оқуға деген құлшынысын керемет аша біледі. Інім осы центрге барғалы сабақ үлгерімдері жақсарып, сабаққа қызығушылығы оянды. Ұжымға үлкен рахмет!
18 сентября 2023, официальный ответ
Қайырлы күн, көп рахмет! Орталығымызда күтеміз)
А🕊
Аселя 🕊️
Очень хороший образовательный центр, братишка начал самостоятельно делать свои домашние задания, и начал успевать и понимать темы😅👍🏻 Спасибо большое профессионалам своего дела👏🏻 всем советую👏🏻
18 сентября 2023, официальный ответ
Добрый день, мы очень рады! Будем ждать вас)
MA
Maral Assembekova
Осы центрге келгенімізге қуаныштымыз, інімнің қызығушылығы да бағасы да жақсарды. Өзімнің де бос уақытым көбейді😅
18 сентября 2023, официальный ответ
Қайырлы күн, көп рахмет! Орталығымызда күтеміз)