Quralay
Сания Жакупова
Отличный сервис! Быстро и аккуратно 👍🏻
ДА
Данара Абдраева
Заказали тюль. Аккуратно сшили!
K Y
Очень довольна покупкой! Ткань плотная, гладкая и с лёгким благородным блеском — сразу видно качественный материал. Шторы отлично держат форму, складки смотрятся идеально ровными и аккуратными. А самое главное — прекрасный эффект затемнения: днём в комнате становится уютно и спокойно. Стильно и практично, именно то, что искала!✨
JJ
Jai Jaina
Өте жақсы тiгедi. Өз iсiнiң шебері,
ЖБ
Жазира Букирова
Нұрбақыт апай! Перделер өте әдемі, сәнді шықты. Еңбектеріңіздің жемісін көріңіздер, клиенттеріңіз көп болсын!
Айжан Муханбетжан
Осталась в восторге от работы салона! Грамотная консультация, большой выбор тканей и фурнитуры. Пошили точно в срок, качество на высоте - все ровно, аккуратно, с учетом моих пожеланий. Шторы преобразили комнату - теперь так уютно! Обязательно вернусь снова.
Мөлдір Қаныбекова
Отличный салон штор! Большой выбор тканей, внимательные консультанты, которые помогли подобрать для нашего интерьера. Нашла то, что хотела 🔥. Заказ выполнили точно в срок и сшили как прям как я хотела😍😍😍 теперь дома уютно и комфортно☺️ Спасибо 🌺 буду всем рекомендовать
МТ
Мұқаметқали Тоқтарбек
Quralay штор салонына алғысымызды айтамыз. Сапалы товар және қызмет көрсету деңгейі өте жоғары, өлшеуден бастап, үйге орнатып, үтіктеп үйімізге сән - салтанат орнатып, көңілімізді бір марқайтты. Шын жүректен-рахмет! Қол жетімді бағада осындай жоғары деңгейдегі сапалы қызмет көрсететін салонның болғаны керемет.
ЧГ
Чира Гуль
Нұрбақыт апай! Штор перделеріңіз өте сапалы, әдеммі, тамаша болды. Әр бөлмеге сән берді. Сіздің осы шын ниетпен жасаған туындыңыз үшін шын жүректен алғыс айтамын. Ақыл кеңестермен қоса сапалы қызмет көрсету арқылы әр клиенттің көңілінен шығатын туынды жасап бере алатыныңызға таң қалдым, уақытымен өте сапалы жұмыс үшін рахмет. Сіздің туындыңызды көрген сайын сізді мақтап еске алып отырамыз. Осындай сапалы туынды үшін отбасыммыздың атынан, Сізге шын жүректен алғыс айтамын және сізге тек жақсылық тілеймін! Ісіңіз ілгері болсын! Осы қабілетіңізбен тәжірибеңізді қызмет көрсету сапасын ескерсек, сіз болашақта үлкен салонның иесі болуға әбден лайықсыз. Еңбегіңіз ескеріліп биіктерден көрініңіз.
Ayazhan Kb
Заказывала в этом салоне шторы и к ним в наборе дивандеки. Я очень довольна заказом, качество у товаров отличное, быстро все сшили.😍😍 Оперативно сделали замеры дома, установили шторы, все бесплатно. Очень приятная хозяйка, ответственно подошла к делу, учла все мои пожелания🙏🏻😊
Saule Zheniskan
Өте керемет, әдемі! Тез уақыт аралығында осындай әдемі перде тігіп бергеңізге рахмет🥰
Толеу Исин
Көптен көп Rahmet 😊, сапасы да жақсы, тиімді да
LA
Lyazzat Abenova
Очень качественная работа специалиста понравилась, красиво, качественно, своевременно!!! Шторы бомба
GT
Gulshash Toktarbek
Құралай салонына мың алғыс! Бәрі шынайы, көңілден шығатындай керемет перде тігіп бергеніңізге рахмет!
Айсулу Бекмаганбетова
Добрый день!!!! Спасибо за отличное качество по пошиву штор и тюлей! Все шторы и тюли были доставлены в выглаженном виде. Так что я сразу повесила! Спасибо за работу
Куралай Шарипбек
Классный салон штор, с хорошим выбором штор и тюлей. Качественно, дешево и быстро шьют. Очень доволна.
Sharipbek Duman
Арзан және әртүрлі перделер көп. Өзі тігіп береді, жақсы тігеді!