Кафе
Очень вкусно 👍👍👌
22 февраля 2026, официальный ответ
Ждем вас снова 👍✊
Макс Макс
Все было вкусно, придем еще раз. Сервис, официанты, еда - все прекрасно.
22 февраля 2026, официальный ответ
Рады будем видеть вас снова 😊
aitjanulu Ardak
Олжа кафесіне отбасымызбен ауызашарга бардық тамақтары өте дәмді👌 Ішкі атмосферасы ұнады.Баруға кеңес берем
Моля Моля
Было вкусно Брали куырдак 🔥🔥🔥
Altynai Anaphya
Тағамдары өте дәмді😋
БА
Берик Ахметжанов
Бурын әсіп центр болғанда күшті еді,қазір сервис нашар,официант дым білмит,балық сазан ужасный тұзы жоқ, акша далаға кетті десе болады,балықты күйдіріп тастаған күйіктің дәмі шығады,отдуши балық жей алмадық
15 февраля 2026, официальный ответ
Салеметсизбе кандай балык заказ бердиниз?!
OA
Ersultan Baktiar
Өте нашар
RM
Raima Mirzayeva
Добрый вечер. По возможности иногда хожу в этот кафе. Хочу по благодарить кафе Олжа. Замечательный коллектив, приветливый,добры, и очень вкусная кухня. Рахмет поварам, аффициатам, админу. желаю вам процветания и по больше посетителей.
ЖА
Жазира Адылхан
Все было очень вкусно
Aidana Uskelenova
Оте дамды,бары унады,бызге комплиментке целый улкен тарелка суши берды,так приятно😍ышыде уютный,персонал вежливый ❤️
ЕЗ
Ержан Зикирин
Вкусно , сытно
28 января 2026, официальный ответ
Очень приятно за отзыв !! Рады будем видеть вас снова !!
Елдос Сатыбалды
Арзан үйде жасағандай жасайды екен дәмді мықты Ұлытау облысынан 👍🫶
MK
Munissa Khakimova
Заказали доставку на дом Привезли быстро В ватсапе тоже отвечали быстро Еда очень вкусная , ингредиенты свежие. Спасибо большое ☺️ будем заказывать еще
nurbbek 11
Все на высшем уровне 👍🏻👍🏻
Рамазан
тагамы оте дамди, жие келип турамыз 🔥
Darkhan Nurmaganbet9ov
Тамактары дамди,багасыда керемет.Ен бастысы обслуживание оте жаксы, официанттар клиентпен жумыс жасауды быледы👍🏻
Mukhamedzhan tr
четко бари унады
BB
Berdiyor Baysarov
Мойин асерт алдик оте кушты екен 3адам 1не тоимаймыз деп 2заказ бергенбыз 1уын арен жедык базар жок тоимди екен тепер хочу заказат қөидин басин ал корейк дами калай екен. Рахмет петрова 26/2
25 января 2026, официальный ответ
Спасибо большое за ваш отзыв и высокую оценку! 😊 Нам очень приятно, что вам понравился тушенная бар…
Алтынай Туреева
Тармақтары өте дәмді, заказбен алдық ыстық күйінде, тез жеткізді. Рақмееет Әсіп центр ұжымына и оператор жігітке. Очень вежливый, тез жауап берді, молодец
24 января 2026, официальный ответ
Алтынай, кері байланысыңыз үшін үлкен рахмет! ⭐ Тағамдарымыз сізге ұнағанына және жеткізу жылдам бол…
Султан Бегадылов
отличное заведения жаксы казір ішін казаки стильде өзгертіп кушті жасапты. әсіп номер 1 астанада десе де болады. баска жер аса істей алмай , сервиз ремонт жаксы жасапты унады баягыдана караганда өзгерген тамагыда
24 января 2026, официальный ответ
Султан, Рахмет !! 🔥 Келіп тұрыныз!!
ДУ
Динара Усипбаева
Асип оте дамди,заказбен алып отырамыз,ыстык сорпасымен . Тагамдарыда дамди ,ыстык етип береип жибереди ,кызметтериде жаксы рахмет!!!
Ас болсың!!!
AOS Samatovna
Манты, шашлык өте дәмді екен! 😋😻 Кафе іші таза, әдемі, бәрі күшті болды! 👍🏻👍🏻👍🏻
24 января 2026, официальный ответ
Рахмет 🙌 жиы келіп тұрыңыз!!
РК
Регина Кошенова
Плов өте дәмді екен 👍🏻шынайы отзыв,касында соустарымен журеди екен
21 января 2026, официальный ответ
Пікіріңізге үлкен рахмет! 😊 Палауымыз ұнағанына өте қуаныштымыз. Әрдайым дәмді тағамдарымызбен қуанта береміз. Келіп тұрыңыз!
Ayaulym 🐆
Өте керемет, әсіптері ерекше дәмді екен!🔥
21 января 2026, официальный ответ
Жылы лебізіңіз үшін үлкен рақмет! 🔥 Ерекше дәмімізді бағалағаныңызға қуаныштымыз. Тағы да келіп тұрыңыз!
Алмас Абен
Мы посетили Әсіп Центр...и были очень довольны как Нас встретили !!! Кухня на Высшем Уровне... еда для самых Гурманов!!! Всё очень Вкусно и Эстотично... гостеприимные Хозяева и Персонал!!! Желаем Вам дальнейшего Процветания!
Олжас Муканов
Очень вкусно пообедал, отличный сервис! Пришел первый раз, теперь буду вашим постоянным клиентом) спасибо! 👍👍👍
21 января 2026, официальный ответ
Благодарим вас за такой тёплый и подробный отзыв! Нам очень приятно, что вам понравились кухня, атмо…
Bidash Bexultan
Өте керемет Бешбармақ жедік👍👍👍
Акерке Шорабекова
Тамактары оте дамди
Жулдыз
Очень хорошая кухня. Всё вкусно. Выбор шикарный. Обслуживание быстрое и вежливое. Вчера вечером были с друзьями в хорошем заведении. Для компании администратор предложила взять сет предварительно показав в сыром виде. Приготовление заняло полчаса. Принесли горячее в очень аппетитном виде, вкусно, сытно и таяло ворту. Причем цена за такое блюдо доступно каждому. Рекомендую всем. Из напитков предложили кумыс. Очень хорошо посидели и побеседовали с друзьями в уединенном месте - топчан.
Алия Джакупова
Были сегодня в кафе очееень вкусно. Повару респект. Обслуживание на высшем уровне. Процветания вашему заведению. Добрых честных клиентов вам
MM
Make M
Были сегодня в этом заведении. Было все достойно! Уютное кафе после ремонта! Вкусно и сытно! Совету всем! Стейки огонь! 🔥🤝 приедем с семьей! 👍
ЖД
Жанат Джакупов
Очень вкусно, все свежее, хорошие повара, атмосфера располагает, тихо и уютно. Рахмет администации за теплый прием и внимание к клиентам. Всем рекомендую.
Сауле Сергалиева
Отличное кафе! Гостеприимство на высоте! Все вкусно и и гармонично ! Официанты приветливые и шустрые! Уютно, вкусно и тепло как дома! Всем советую! 👍
Guldana Abduali
кеше осы кафешкага барып,еки койдын басын заказ бергенбиз,как мы ожидали ожидание реальность болдыго. Мы дураки типа бизге ешкинин басын акеп турго,не кулагы жок,не жагы жок. Еще айтсак мойындамаиды. ЕСЛИ ЧЕ койдын басында муйиз болмаиды акымактар. Тапчанга отырдык за час 1000тг деди,хорошо но счетка еки сагат косып койган,оны аитсак типа автоматический косылып кетет деит, Вообще не советую бул жерге келуге,отирик баранина деп ешкиникин акеледи,еще мойындамайды. Ужасно админдери дурыс жумыс жасамайды,ешкимди карап кадагалап журген адам жок.👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼
TT
Tomiris Tolegenova
Өте дамиды керемет Микс баранина оте унады
Райымбек Хабиболла
Қарта әсіп жоқ болса меню дан алып тастаңда
ДБ
Даурен Байчимиров
Мықты
⠀ Ali ⠀
Очень понравилась эта кафешка. Заказывали еду на дом — всё пришло аккуратно упакованным и аппетитным. По вкусу как будто приготовили дома для своих. Чувствуется забота о клиентах. Спасибо, будем заказывать ещё 🫶
Di Shapataeva
Очень классное и быстрое обслуживание, а так же вкусная еда! Пришли с семьей покушать, мне все понравилось😋
Symbat Tuzelbai
Тамақтары өте дәмді аузыңнан дәмі кетпейтіндей дәмі бар ,доставкасы ла тез келеді өте кереемет жер советую всем 🥂🤍
Bekamyn i
N
N
Бәрі кушты унады администратор өте әдемі жумыс жасайды офицанттар молодец тамактары өте дәмді келулеріңізге кенес берем
Б
Балауса
Өте күшті тамақтанатын жер.Отбасыммен бірінші рет келдім,өте ұнады.Тамақтары тойымды әрі дәмді,бағалар қол жетімді.Официанттар істеген обслуживания жоғарғы деңгейде.Келулеріңізге кеңес беремін.
Alisher Askarbek
Барлығы өте қатты ұнады. Семиямыз барганбыз тамактарыннын дәмі керемет, өте жаксы обслуживание, бағалары қол жетімді, тағыда келеміз 🔥🔥🔥
НД
Назира Дюсенбекова
Бірінші рет келуіміз! Керемет ұнады, әсібі, тамақтары да. Обслуживаниялары да жақсы, сыпайы. Обстановкалары да жақсы, жайлы. Музыкалыры да жақсы.Ұнады бізге. Келіп тұрамыз🫶👍🤗
AB
Ayaulym Bakbergenkyzy
очень вкусный, всегда свежий и горячие просто бомба🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Талшын 🤍
Очень вкусная еда, всегда свежая и хорошо упакованная. Порции сытные, всё приезжает тёплым и аккуратным. Доставка быстрая и удобная, заказы привозят вовремя. Рекомендую