Zerdeli international School

Начальные школы-детские сады и прогимназии
4.9
397 оценок
Качественное образование для будущего поколения!
Реклама
Армангуль Еркин4 отзыва
Azamat Saginbek8 отзывов
Karina Asankyzy2 отзыва
jackeylove .2 отзыва
«Эта миска риса, едва я её открыл, перенесла меня в мир простых людей Готэма: тёмные переулки, онемевшие лица, скрюченные, извивающиеся четвероногие, ползающие в незнакомых углах. Мои зрачки сузились, и я энергично замотал головой, думая, что всё это иллюзия. Возможно, если я съеду её, то у меня будут совершенно другие ощущения. Я зажал нос и съел её. Моя душа застыла, мир стал чёрно-белым. Я услышал звук кнута рабовладельца и жалобные вопли наёмного рабочего. Наёмный рабочий открыл рот и обернулся, чтобы крикнуть мне: «Беги, ты должен выжить, расскажи всем!» Следующие семьдесят три минуты я с пеной у рта, прислонившись к стене, бормотал: «Твоя жертва не будет напрасной, нет, нет, нет...» Только полуденное солнце и алкоголь, овладевшие мной, помогли мне постепенно прийти в себя. Я бросил это Неописуемая масса вывалилась в мусорный бак. Позже женщина, собиравшая мусорные баки, стояла на коленях, рыдая и ругаясь три дня подряд. После этого её больше никто не видел. Кто-то сказал, что она уволилась, оставив записку перед уходом. В ней было написано: Я поняла, что жизнь подобна сну, мыльному пузырю, как роса и молния.
Ернұр .5 отзывов
Расул ⛓️‍💥20 отзывов
ИМ
Иван Мисюрин1 отзыв
АО
Аяжан Оразали1 отзыв
ЕТ
Ерасыл Талгатулы31 отзыв
Мен Талғатұлы Ерасыл Зерделіде 2жыл білім алдым.Зерделіге келгенде білімім нөл еді.Тіпті қазақ хандығы қай жылы кұрылғанын да білмедім.Осы 2жыл ішінде мықты орта қалыптасты,дубайға жолдама берді.Айтарым зерделі мықтылардың ортасы,бала өз потенциалын ҰБТ бағытында толық ашады,жақсы достар табады.Маған 2 жыл бойы тек білім ғана емес,тәлім тәрбие берген,ағаларымдай болған Мейірбей,Димаш,Нұрсұлтан ағайларға алғысым шексіз.Дұрыс жолдан тайып бара жатқанда,сүйреп алып шығады.Зерделінің арқасында қалаған оқуыма грантқа түстім,дубайға барып келдім.Бұл мықты мұғалімдердің арқасында.10сынып бітіргенсоң басқа мектепке ауысып кету деген ой болды,бірақ Мейірбек ағайдың әділдігі,Димаш ағайдың харизмасы,Нұрсұлтан ағайдың сабақ беруінің арқасында Зерделіге бауыр басып қалдым,қимадым.Зерделі-2жыл білім үшін РАХМЕТ!😖☺️❤️
asikoonaa 🧙🏻‍♀️10 отзывов
Gulim Serik7 отзывов
Аяулым апай,Әсел апай,Дархан ағай,Жамиля апай,Ұланбек ағай,Арай апай,Ақниет ағай мұғалімдері өте жақсы білім береді. Оқушыларға әрбайым қолдау көрсетіп,көмектеседі,кеңес береді. Апайлар ағайлар оқушылардың екінші аға немесе әпке сияқты оқушыларға болып кетеді. Мектеп екінші үйін дегендей зерделі мектебі менің екінші үйім болып кеткендей. Үйге барып ұйықтау үшін барамын. Ал мектепте барлық уақытым қызықты,көңілді өтеді. Қазіргі кезде мен 11 сыныптың оқушысымын және 9 сыныптан бері оқып келе жатырмын. Зерделі өте мықты мектептердің бірі. Себебі Зерделі мектебінде мұғалімдері оқушыларға білімді бере ғана қоймай,қолдау көрсетіп,ұбтға дайындайды оқушыларды және екінші туысы немесе екінші досы сияқты болып келеді. Мен биология химия бағытында оқып жатырмын. Қазіргі кезде бізге Аяулым апай мен Әсел апай береді биология мен химиядан. Осы екі мұғалім ең мықты мұғалімдердің бірі деп айта аламын. Себебі екеуі де көп оқушыны ұбтға дайындап,барлық оқушыға қолдау көрсетіп қана қоймай ұбтға барған кезде кіруге шығарып салады. Ал осы екі мұғалімде оқыған оқушылар қазіргі кезде ұбтдан 120+ балл алып жүр. Оқушылар бар химия мен биологиядан 50 ден 45+балл алған. Ал Дархан ағай тарих сабағынан береді. Дархан ағай қазақстан тарихы сабағын көңілді өте қана қоймай,сабақты өте жақсы түсіндіреді. Әр түсіндірген тақырыбында сұрақ жоқ. Себебі ағай жақсы түсіндіргеннен кейін сұрақ болмайды. Ал Жамиля апай оқу сауаттылығынан береді. Өте жақсы мұғалім оқу сауаттылығынан неше түрлі мәтіндер беріп,диктант,эссе жазамыз. Жоғары оқу орнында оқып,қызыл диплом алған қазақ тілі мен қазақ әдебиет мұғалімі Жамиля Кенжетаевна оқу сауаттылығынан береді. Ал енді Ақниет ағай математикалық сауаттылықтан береді. Математика жағынан жақсы түсіндіреді, әр сабақ сайын математика жағынан деңгейім ақырындап көтеріліп келе жатқан сияқты. Ағай есептердің мысалдарын көрсетіп,тақырыпты түсіндіреді және есептерді тақтаға шығарамыз.
UB
Ulanbek Bakyt9 отзывов
Alexandra Khossein22 отзыва
23 августа 2025, официальный ответ
Здравствуйте! 😊 Спасибо, что оставили отзыв! Очень приятно, что, живя рядом, вы всё же поставили на…
KO
Kasym Omerzhan8 отзывов
Мен Өмержан Қасым, осы Zerdeli International School-дың 2025 түлегімін. Менің ойымша, бұл мектеп ерекше мықты орта және мүмкіндіктер беретін жер. Себебі, мен бұл жерде оқып жүріп барлық мақсаттарыма жете алдым. НУ, Coventry, Xiamen University Malaysia деген сияқты оқу орындарынан грант иегері атануыма үлкен үлес қосып, барлығына бір жерде дайындаған ең мықты мектептердің бірі. Бұл мектепте оқып жүріп, мен НУЕТ(176), SAT(1470), IELTS(7.0) және ҰБТ(136) емтихандарына қоса дайындалып, барлық емтиханнан да жоғары нәтижеге жете алдым. Бұл нәтижелерім үшін Зерделі мектебі маған Дубайға басқа да мықты оқушылармен саяхат және iPhone 16 Pro Max сыйлады. Оған қоса, бұл мектеп мені адам ретінде мінезімді бекітіп, мотивациямды қатты мақсатқа талпынысқа айнылдыра алды. Бұл жерде барлығы оқу үшін келген балалар. Мұғалімдер де ерекше: жас, бізбен бір толқында, білімді, тәжірибелі және ең бастысы бізбен дос болып кеткен жақсы адамдар. Айта кететін жайт, мектептің директоры – ешқайда таппайтындай қарапайым, досшыл, заманауи және түсіністікпен қарайтын ашық аға. Заучтар да, кураторлар да, сынып жетекшілер де дәл сондай. Мен үшін ең күшті мектеп💚
23 августа 2025, официальный ответ
Сізді Зерделі ұжымы мақтан тұтады! Қанатыңыз талмасын, алар асуларыңыз көп болсын!
Арай Даниярқызы3 отзыва
bekosh samat2 отзыва
Lau .3 отзыва
Менің атым Лаура, мен 2025 жылғы түлекпін! КМУ грантына «Жалпы медицина» бағыты бойынша оқуға түстім, Зерделіге шын жүректен алғыс айтамын. Сізсіз бұл мүмкін емес еді! Биология пәнінің мұғалімі Аяулым апайға алғысым шексіз. Сіз материалды жай ғана түсіндіріп қойған жоқсыз, шынымен де бізді тақырыпқа ғашық еттіңіз. Сіздің арқаңызда мен биологияның қиын емес, қызықты екенін түсіндім. Сонымен қатар химия пәнінің мұғалімі Әсел апайға үлкен рахмет. Сіз әрқашан сабырлы және түсінікті түрде бәрін, ең түсініксіз тақырыптарды түсіндірдіңіз. Сабақтар ыңғайлы өтті, сіздердің қолдауларыңыз әрқашан сезіліп тұрды. Және кураторымыз Жәния апайға ерекше рахмет. Әрдайым қасымызда болып, бізді қолдап, сеніп, мотивация бергеніңіз үшін рахмет. Баршаларыңызға рахмет, мен дәрігер болу арманыма алғашқы қадам жасадым. Рахмет, Зерделі! ❤️
🍪
Мы используем cookies подробнее