Ремонт телефонов
Бесплатная диагностика, гарантия, честно и быстро. Любая модель
Акжан Багдаткызы
Меняю отзыв. Поставили по цене 60к «оригинальный дисплей» Айфона 13 который выпирает от корпуса вверх на 0.5мм хотя у оригиналов такого не должно быть. На требование показать коробку от дисплея которую мне установил Маулен из 27 бутика не предоставил мне фото коробки от дисплея и продолжает спорить что это 100% оригинальный дисплей. Прикрепляю фото 1 нормального 13 айфона и 2 моего айфона после ремонта чтобы наглядно было видно разницу в толщине дисплея и на обеих телефонах защитное стекло это самый верхний слой
5 ноября 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Акжан, благодарим, очень приятно получать обратную связь 😉 Ждем вас в гости снова и с…
Inju ✨
Я там опозорилась😭😭 благо мне сделали скидку в 500 тг (дороговато)
Asylbek Diamond
Все сделали и объяснили ,заменили экран телефона посмотрели как будет работать
25 октября 2025, официальный ответ
Asylbek! Благодарим за ваш отзыв. Будем вас ждать 🙏🏼
Баука Балтабек
Топ телефоны
30 августа 2025, официальный ответ
Добрый вечер! Большое спасибо за ваш отзыв! Обращайтесь ❤
Aruzhan Abdualieva
Гульназ прям хорошо относится, мне сильно понравилось её работа очень классно
A MAKSOT ❤️
Гүлыназ Жұмысын өте жақсы атқарды
Asylan Galymzhanov
Инабат деген кыз куштыы обслуживать етет 👍👍
Anel 🌹
Гулназ деген кыз кушты екен адемы сыпайы,көрікті,тарбиелі👍🏻👍🏻😍
Aset 9
Гүлназ өз жұмысын жақсы атқарады екен
аяука Б
барып кордым, Гульназ деген кыз кушти жумыс истейди екен, прям унады, ещё такая красивая, жумысян кушты аткарды
АЮ
Адема Юсуп
Сегодня пошла в магазин мне все очень понравилось,особенно девочка по именем Гулназ ,она мне все хорошо объяснила и показала. Советую приходите 🫶🏼
Диляра Шаймагамбетова
Гулназ деген қыз өте жақсы жұмыс жасайды екен рахмет келіп турыңыздар сол қызға
Диана Молдыбаева
Гулназ молодец оте Пысык кыз екен. Асыкпай тандауга комектести . Сапалы Жумыс . Енбегиниздин жемисин кориниз
Arsen Turmakhambet
Взял чехол девочка по имени Инабат обслужила отлично. 👍
Динара Кыпшакова
Инабат деген сатушы қыз,өте сыпайы әрі көмектесуге дайын сатушы. Тауар жайлы толық ақпарат беріп, сұрақтарға тез әрі нақты жауап берді. Сатылым процесі жеңіл әрі жағымды өтті. Уақтылы жеткізді, сапасы да керемет. Осындай сатушылар көп болса екен. Ұсынамын!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
.T
. Turabaeva
Продавец Гулназ деген кыз Оте жаксы жумыс жасайды. Клиенттермен жумыс жасауы магам унады👍👍👍Кезегимди коп куттирмей керек затымызды тез табуга комектести. 10/10 барсаныздар окинбейсиздер.
SAYATSKYI .
Кассадағы Инабат есімді қызға рахмет үлкен🙌,өте жақсы обслуживание жасайды 10/10🔥деген баға,клиенттермен өте жақсы сөйлеседі,өз ісін өте жақсы атқарады👏,Рахмет көп көп.🔥🔥🔥
Ансаганым Боранбай
Өттттее кереметт.сапалыы…) барындарррр…)брақ барғанда даа жай бармай ала кетіндерр.әсірессее Гүлназз деген қызғаа барындарр… өз қызметінн зорр жасайдыы. Ии арзанннннғаа жасайдыыы. Барындарр.келіндер👍кочества зоррррғойй..) асттана номерр одинннғо крч🤣🫶🏻🫶🏻🫶🏻сапалыыыыы ұялы телефондарр.)
Мастера своего дела однозначно рекомендую процветания вам✊💯
Мақсат Мұратбек
Ассалаумалейкум қарындасымның телефонының экраны снып қалған еді барып арзан бағаға және сапалы қылып жөндеп берді.
Aidyn Seitkhanov
Оригинальный экрандар екен Жаксы жасап берди телефонды рахмет👍👍
Sundetulla Abdijamilov
Рахмет жігіттерге жақсы бағада жөндеп берді телефон экранын.
Danabek Musaipov
Жігіттерге рахмет. Телефоным сынып қалып еді барсам жондетуге келмид екен. 50мыңға нормально бу телефон сатып алдым. 1 ай гарантия береді екен еще. Келіп тұрамын бұйырса.
Nur …
Телефоным экранын жасатқам. жігіттерге рахмет тез еще арзан жөндеп берді. От души ✊🏻
Nuraiym Assanova
Очень качественные чехлы и стекла по доступным ценам. Спасибо большое!