Поиск
Отрицательные
ДК
Динара Кендирбек
3 отзыва
2 гис калдырған телефон мүлдем жауап бермейді, қалай сөйлессек болады?
SA
Ssss Asss
2 отзыва
Жанбиби балабакшасы оте керемет 👍Таза,ужымдарыда кушти👍Перизат апайга рахмет балаларды жаксы корип бар ынтасымен уйретед❤
ҰУ
Ұлжан Умирбекова
5 отзывов
Салеметсиздерме Жанбиби ужымы!Мен оз алгысымды Перизат Кайраткызына шын журектен билдиргим келеди, билим беру денгей менюлары оте жогары денгейде деп айта аламын, алдымыздан жылы жузбен карсы алады ардайым🥰енбектериниздин жемисин кориниздер, ен керемет балабакша❤️🥰
УУ
Умар Умидов
5 отзывов
Здравствуйте всем спасибо за садик сестра перезад она очень хорошая и моя дочка понравился советую всем если что
DN
Diana Nuralieva
2 отзыва
Балабақша өте жақсы кіші топтың апай өте мейрімді,тамқтарыда керемет,сабақтары өте жоғары деңгейде өтеді көп рахмет Жанбибі балабақшасының ужымына 🥰🥰🥰🥰🥰😍
ГИ
Гульчихра Инамоходжаева
1 отзыв
Отдала ребенка в этот садик, очень довольна.Воспитальница няня очень заботливые
NN
Nurtilek Nugman
1 отзыв
Балабакша керемет,асыресе перезат апайы керемет,барлык балага бырдей карайды,унайды перизат апайы♡
ЖЕ
Жанаргул Есенгалиева
1 отзыв
Менің балам Жанбибі балабақшасының Достық тобына барады. Менің баламның тәрбиесі мен дамуына қосқан зор үлесі үшін Перизат апайға алғыс айтамын. Әр балаға мейіріммен, шыдамдылықпен және көңіл бөле білетін нағыз өз ісінің маманы. Балаларға үйрететін жаңа білімдері мен қызықты ойындары арқылы олардың ой-өрісін, шығармашылығын және тәртіптілігін дамытады. Баламыз күн сайын балабақшаға қуанып барады, бұл – тәрбиешіміздің еңбегінің нәтижесі. Сізге денсаулық, еңбегіңізге табыс және болашақта да осындай жарқын жетістіктер тілейміз!
AB
Askar Biyatov
1 отзыв
Жанбибі балабақшасы бизге ұнап жатыр. Себебі менің ұлым Нұрасыл осы балабақшаға бара бастады. Апайларына мың алғыс! Әсіресе Перизат апайға көп рахмет! Балам жыламай барады👍
Zhupar Zhailanova
6 отзывов
Жанбибі балабақшасынын ұжымына үлкен рахмет айткым келеди, өте керемет балабақша. Өте таза, тамақтандыру кезеңдери үлкен дарежени көрсетеді, ұжымына сөз жоқ бари сыпайы, мен осы балабақшаны тандаганыма еш окинбеймин. Жумыстарынвзга саттилик!!!!
dayana .
4 отзыва
балабақша өте таза жане Перезат апайы мейрымды,керемет жылумен карайды
LN
Lazzat Nugmanova
2 отзыва
Жанбибі балабақшасына рахмет айтамын. Балам осы балабақшадан білім алып жатыр. Перизат апайымыза рахмет оз баласындай карсалип жылулық сыйлайды Еңбектеріңіз жана берсін.....
ЕЖ
Ерхан Жаухаров
1 отзыв
Бала бақша оте жақсы әсіресе балам Перизат апайын аузынан тастамайды,мен озім кормедім апайын балам аузынан тастамаганына қараганда оте жаксы кісі (апай) секілді.
БС
Бакша Сарсемхан
1 отзыв
Салеметсиз бе! Мен Ерсайнын мамасы меным улым Ерсайын бул бала бакша га барып жургеныне 2.5 . жыл болды бала бакша оте жаксы Перизат апай сизге коп рахмет .
Aiaru Koishygyl
7 отзывов
Менын ыным 2 кун жылап,ары карай жыламай баратын болды,апайлары кушты,асыресе перизат апай,акконыл барлыгына бірдей коныл боледы,оте кушты садик👍👍👍
AD
Aigerim Dosbergenova
3 отзыва
Жаксы садик балдарым куанып барады апайлары да кушти
АБ
Анар Бисенбаева
2 отзыва
Тамаша садик маған қатты ұнады
Сандуғаш Жакешбаева
4 отзыва
Мен баламды Жанбибі бала бақшасына Достық тобына бергенмін бұл бала бақша іші таза тамақтары да маған ұнады. Перизат апайына алғысымды айтқым келеді білікті маман жақсы тәрбиеші бұйырса 1-2 жылда осы бала бақшаға қызымды беремін Перизат апайға
Көркем Әбдісалиева
2 отзыва
Балабақшадағы Перизат апай Бізге ұнайды, қызымды Перизат апайға бергелі тіптен жақсарыды. Үлкен рахмет айтамыз Перизат апайына😘🌹 Қаншама баламен жұмыстану оңай емес сізге педагогтік жұмысыңызға тек табыс тілеймін.
СН
Сандугаш Нурбекова
4 отзыва
Бала бакша оте унайды еки балам барад асиресе Перизат апай Достык тобынын апайы оте керемет Перизат апай кайда бизде сол жердемиз оте керемет бакша Бала бакша иши Кен тап таза керемет .
Cs
City spirit
3 отзыва
Балабақша оте таза керемет. Барлык баламды осы садикке беремин. Тамаша. Перизат апайы оте керемет, мейрымды, жылулыкпен карайды,балаларымыз куана барады садикке.❤️
NN
Nurdilda Nurlibekov
1 отзыв
Салеметсыздерме, оте керемет балабакша, улымды бергенмын, Перизат апайына коп рахмет!
ЖР
Жанна Рахметова
3 отзыва
Жанбибі ен жаксы садик таза бастығыда жаксы оте Карапаиым ешкімнің акысын жемиды Барлығы жаксы мен озым ыстедым оте таза садик
Пакизат Емберген
6 отзывов
Жанбиби балабакшасы бизге унайды . Тамактары жаксы, балам тамак ишпитин. Диана апайына коп рахмет балага жаксы карайды
АА
Айнур Абдрахман
1 отзыв
Жанбибі балабақшасы бізге қатты ұнайды! Әр мерекеде “Сұңқар” тобының апайы Гүлжазира апай мен “Жалын” ясли тобының апайы Диана апай екеуі жоғары дәрежеде ұйымдастырып, балаларға керемет көңіл-күй сыйлай алады❤️ Ана ретінде апайларға алғысымды білдіре отырып, балаларымды сеніммен балабақшаға қалдыра алатынымды айтқым келеді! Балабақша жайлы, апайлары жайдарлы болғаннан кейін күнде таңертең балаларым садикке барайықшы деп асығып тұрады!
Azii 🌪️
👋🏻👍🏼👍🏼
Альбина Болатбек
Керемет балабақша🔥🔥🥰
ЖМ
Жанболат Маликов
2 отзыва
Бул Бала бакшанын Мугалим, та́рбиешилерине Рахмет. Алгысым шексиз.
2Г
2 Гис
6 отзывов
Жалын тобындагы тарбиеші Диана апайы бізге ұнады балам мен қызым 3күн жылап тез үйренісіп кетті😘😘Бала бақша апайлары жақсы болганына ма садик барганша асығады көз тимесін таза ұқыпты,активный💐❤️
ДИ
Джамалой Исмаилова
4 отзыва
Арсланны апайдарыға улкен рахмет балам осы садике барғалы өте ашық сөйлесетын болды бала бақша өте таза тамақтарыда дәмді Арслан садике бармаймын деп бір ретте айтқан жоқ сіздерге улкен рахмет
ИД
Индира Дюсембаева
8 отзывов
Садигимиз өте жаксы. Перизат апайымыз келгели өте тамаша. Өте биликти маман! Коштаскымыз келмейди😔😔😔
AU
Aikerim Uisimbayeva
10 отзывов
“Жанбибі” балабақшасы біздің екінші үйіміз!💜 Баланың бақшаға жыламай, қайта үйде қалғысы келмей баратынын көру әр ата-анаға баға жетпес қуаныш деп ойлаймын. Біздің қызымыз апайына қатты бауыр басып, басқа бақшаға бармай, левый берегтен барып жүр. Алла қаласа осы жылы балабақшамен қоштасамыз. Апайын, садигін әлден қимай жүр. Ең бастысы мейірімін бере алған апайларымызға, балабақша ұжымына алғысымыз шексіз! Тамағына сөзім жоқ, аспазшыларға Алла разы болсын! Ақжанар ханымның еңбегіне ризамын! Сүйікті апайымыз - Перизат апайға рақмет❤️💐
МД
Мадина Джунисова
Перизат Апай бізге катты унайды улым жаксы кореді . ❤️❤️❤️ Тауекел 🫶
Aizhanym🕊️ Zhumabay
10 отзывов
Құрметті “Жанбибі”балабақша ұжымы🌷. Сіздердің ерең енбектерініз бен жүрекке жылу сыйлайтын қасиеттерініз үшін алғысызмыз шексіз🌸 Тәрбиеші деген ұлы есім, өскелең ұрпаққа білім, тәлім-тәрбие, адамгершілік қасиеттерін балалардың бойына сеніріп жатқан еңбектерініз елене берсін✨ Ізгі тілекпен Бексұлтан мен Ханшайымның анасы🥰
Kuralay Duisenbay
6 отзывов
осы балабакшага 2 балам 1,5 жастарынан бастап барады, апайлары оте жаксы, баланын конилин жаксы таба алады, жане барлык мерекелерде мерекелик кеш откизип турады!
АС
Айнур Сейдилда
3 отзыва
Ең керемет балабақша дер едім себебі біз ата-ана болғандықтан баламызға жылы қабақ танытып, жақсы қарым-қатынас жасағанын қалаймыз. Менің 2 балам осы балабақшаға барады. Апайларына бірден үйреніп кетті, барғанда құшақтап апайларын🥰 балалармен жұмыс жасағандары, тағы қоса кетер басты нәрсе тамақ мәзірі қатты ұнады. Күнде неше түрлі тағамдар👍🏻🥰
XK
Xafiza Kangriboeva
3 отзыва
Жанбиби садик отк жақсы мен екі баламды беремін екі баламдада садике барамыз деб жылайды😊 апайларымызда жақсы Жанбиби садигине 100/100👍❤️
AU
Apple User
Приятный садик отлично👍👍👍👍
AR
Ainura Rysbaeva
7 отзывов
Салеметсиздер ме! Балабакша персонал ужас, кишкентай топтын апайы барине колынан тартып жибергеним болмаса Деп кана акталады. Тек Маган Гана айтса жарайды, тагы бир ата-анага айтып тур дал солай! Улкен топтын апайында этика деген жок!! Балалармен «эй» деп сойлеседи
AI
Anargul Iskaliyeva
7 отзывов
В детский сад наш ребенок ходит с 1.5 лет. Персонал приветливый, отзывчивый, всегда встречают и провожают ребенка с улыбкой и теплотой. Ребенок с удовольствием ходит. Администратор грамотный, ответственный и порядочный. Детский сад просторный, чистый и уютный, есть свой двор, оснащен новым и безопасным инвентарем для детских игр. Благодарим весь персонал детского сада “Жанбибі”.
КА
Карлыгаш Асылканова
8 отзывов
Бұл садикке ұлым 2 жыл барып жүр, көңілімнен шығады, таза, тәрбиешілер ұқыпты. Жағдайымыз ға қарай барлық жағдайды жасап береді.
МХ
Маржангул Хайвхан
2 отзыва
Жанбибі балабақшасы маған қатты ұнаиды. Біріншіден балабақшаға кірген кезде ішінің тазалығы, және жинақы тұрады. Тәибиеші апайлар өте жақсы . Жұмыстарыңыз алға баса берсін🤲
N
Nuriza
1 отзыв
Жанбийби бакшасына барып жатканымыз га 1 жыл болды еки баламма да унайды бизге де апайлары жаксы
Жанара Пайзенова
3 отзыва
Жанбибі балабақшасы бізге қатты ұнады.Ол жерде өте білікті мамандар жұмыс жасайды.Тамақтары дәмді қызым күнде мақтап келеді.Қызым садикке барам деп асығып барады👍👍👍
Алибек Касым
6 отзывов
Жанбиби балабакшасы озиме де кызымада оте унайды 🥰 бириншиден тазалыгы, тамактары дамди 👍🏾 жауапкершиликтери мол билимди мамандар жумыс истейди💖
МС
Мейрим Саяхат
4 отзыва
Маған жанбибі балабақшасы ұнады, себебі бірінші өте таза , жинақы тұрады , екіншіден тамақтары дәмді , үшінші тәрбиеші , няня лары өте мейірімді 🙂 осы садикті таңдағаныма өкінбеймін , жұмыстарыңыз алдыға баса берсін ☺️🤲🏻
АИ
Айжан Исабаева
Орын керек 2 жас және 3-4 жастағы балаларға 87053220594 хабарласыңыз
UA
Umida Abibullaeva
23 отзыва
Біз барған ең керемет садиктердің бірі , тек өкініштісі бізге алыс болды . Айтпесе тек осы садикке баратын едік . Қызым жүгіріп қуанып кететін еді садикке , тәрбиеші просто супер менен жақсы қарайды . Кез келген уақытта суретін жіберіп уайымымды басатын . ❤️❤️❤️❤️
АМ
Айжұлдыз Маратова
2 отзыва
Бізге балабақша қатты ұнады, әсіресе апайлары өте жақсы😍👍👍. Балам садикке асыға барады, демалыс күндері де садикке барам деп ерте тұрып алады.
KH
Kamila Hurjanova
1 отзыв
Жанбибi балабакшасы бызге унайды.Кызым куана барады .Садик ауыстырып корып едык ,уйренисе алмадык.Апайлары оте мейыримды.Бала жыламай куана куана барады.Жанар апайына рахмет ,керемет апай Жане де баска апайларына рахмет.
Загрузить ещё
Лицензионное соглашение