Алуа

АЖ
Акерке Жумабаева1 отзыв
Altynai Salmakova6 отзывов
Арайлым Омарова10 отзывов
Подтверждаю предыдущий комментарий об утечке кадров часто менялись воспитатели по непонятным причинам. За полгода поменялось 5 воспитателей в одной группе. Но мне нравились заведующие на них все держалось Асель и Айдана. Не раз слышала как кричат на детей но заведующие убедили что такого больше не повторится. Но тут дело даже не в этом. Большой вопрос к бухгалтерии которые несколько раз неправильно считали перерасчеты. Но я старалась не ругаться. При отчислении из садика так же спокойно хотела все объяснить но как поняла зря. В первый раз меня обитали на 15тыс, каждый перерасчет новая ошибка. Не знаю с каких пор деньги оставшиеся с другого месяца за больничный не считаются в следующем. Там были какие то 6 тыс. Но я решила идти до конца так как считаю если каждый будет так уступать то ничему не придем хорошему. Если будет необходимость приложу скриншоты. Уходя с садика конечно ушла с плохими ассоциациями. Но хочу поблагодарить Асель, Айдану и Айжан очень хорошие специалисты. Жаль что они там не работают уже
Арайлым Мустафина4 отзыва
Алуа билингвалды балабақшасы өте жоғары деңгейде жұмыс істейді. Мұнда балалар тек қана тілдерді үйреніп қоймай, сонымен қатар әр түрлі шығармашылық және рухани дамуға бағытталған сабақтар да өткізіледі. Дәнекер апай — осы балабақшаның жетекші ұстазы, ол өзінің тиянақтылығымен, кәсіби біліктілігімен және балаларға деген қамқорлығымен танымал. Ол әр баланың жеке қабілеттерін ескеріп, шығармашылық, өнер, қолөнер сияқты түрлі бағыттарда қызықты және пайдалы жұмыстар ұйымдастырады. Балаларға қосымша ретінде йога, шахмат, би секілді түрлі дамытушы курстар да ұсынылады. Шахмат балалардың логикалық ойлауын дамытуға көмектессе, би мен йога олардың денсаулығы мен жан дүниесінің тепе-теңдігін сақтауға ықпал етеді. Түрік тілін үйрету балабақшадағы тағы бір ерекше ерекшелік, бұл балаларға көптілділікке бастар жол ашады. Алуа балабақшасы — балалардың рухани, шығармашылық және интеллектуалдық дамуына зор үлес қосатын керемет мекеме.
City spirit11 отзывов
Аб
Алуа, билингвальный детский сад
18 февраля 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз! Біздің балабақшаға хабарласқаныңыз үшін рахмет, телефон нөміріңізді жазсаңыз, толық ақпарат береміз.
Meruyert Abdukassimova19 отзывов