Частные детские сады
3.5
3.8
ZT
Zhazira Tynymbek
1,5 жас баламды қорқып, уайымдап тамызда осы балабақшаға берген едім. Бірақ көңілімізден шықты. Балам апайына қатты бауыр басып, балабақшаны ұнатып кетті. Қазір жыламай барамыз. Бұрын тек смесь ішетін еді, садикке келгелі тамақ жеуді, қасықты ұстауды үйренді🙏🏻 Балабақша ұжымына алғыс айтамын, апайлары да өте керемет 👍
БИ
Бакитгуль Избасарова
Хорошо что есть реальные отзывы, думала по пробую отдать, после отзывов че то боюсь доверять
Mira mira
Ходила смотреть сад, вонь стояла нереальная, бардак, не удивлюсь если антисантирая, унитаз взрослый в туалете тоже бардак , в общем впечатление хаоса, а так по руководству и воспитателям ничего сказать не могу, но просто от просмотра стало тошно. Впервые вижу такой сад
Umit
Жақсы балабақша. Бпғасыда қол жетімді. Қазір 65000 теңге деген баға жоқ. Айыны бір рет бешбармақ Қолдан қамыр жайып. Балалар үнемі тоқ келеді үйге😘😘😘
ЖС
Жибек Сактасынова
Хороший садик рядом с домой .воспитатели очень любят детей ,что не маловажно для этой профессии.Питание разнообразное.Детским садом довольно я и доча
МИ
Махабат Ибраева
Отличный садик! Отличный воспитатель! Дети ходили с удовольствием, кормили хорошо, проводилось много мероприятий. Деток в группе не так много, что и привлекло мое внимание
Алмира Камзина
Керемет садик.Балам өте көп нәрсе үйренді,дамыды.Тамағы өте дәмді.Маған ұнады.Балаға жақсы қарайды,тәрбиешілері оте білімді, сыпайы.
SS
Saida Seitimova
Спасибо садику за все!! Год назад я привела свою 1,5 годовалую дочу в этот садик, ее приучили к горшку, научили аккуратно есть, сообщать о своих нуждах и другим базовым вещам. Есть возможность оставить ребенка в выходной день. Тем, кто подбирает сад, не советую доверять людям, которые вместо решения проблемы сразу бегут выливать негатив в интернет. Если Вы ищете место, где могут дать настоящий казахский культурный код, то Вам сюда. Чистый казахский язык, воспитание, патриотизм, любовь к маленьким, уважение к старшим - ценности, которые здесь получает моя дочка. Сама я говорю по-русски, но дочка заговорила по-казахски. Директор сада и воспитатели инициативные, сами придумывают тематики и устараивают праздники. На этой неделе целый день посвятили молочной продукции, дети доили корову, стригли овечку. На прошлой неделе были танцы в тематике дискотеки 90х. Мультфильмы с попкорном, апликации, поделки, гончарные изделия. Всей душой люблю этот сад, поэтому отзыв длинный)) спасибо Сае Курманбековной за открытость и искреннюю любовь к детям. Не раз меня выручала. Желаю удачи!
АЖ
Асель Жаппарова
Самый лучший садик.Сая апай кулімдеп кутіп алады,көнілімізден шығады.Балам жыламай қуана барады Жансулу апайы жақсы көреді мейрімді ,унемі мақтап келеді көнілімнен шығады
Ая А
Егер балаларынызды реально ойласандар апарманыздар мында! 1) Апайлары танертен бала кабылдаудын орнынаа жарысып шай ишеди. Жылап жаткан балага жубатудын орнына, ту жыламашы шай ишип алайын дейди. 2) Балага деген интерес жок! Канша рет сурадык жумыстарын жасаган уйге алып кетейк деп битпейтин сылтау табады. Жазган парактарын кишкентай балалар жыртып тастады т.б 3) еки топ дейди бирак уйыктайтын да, еки топ бирге болатын жери бир болме. 4) Бала кусканын байкамаган! 5) Музыканы бакыртып койып ануранмен сторис тусиреди. Уйкысын аша алмай Жылап турган балага каншалыкты катты музыка зиян? 6) Тамак, баскасы туралы мулде жазбай ак койайын. Может мен солай корип журмин жаман жагын деп баланы бердим но 1 айда бала уйренбеди жыламай барган бала 1 аптадан сон баруга желаниясы болмады! 3 жастагы бала 1айда жаксы жерге уйренер еди. Поменяли садик и реально бала ози барамын деп турып танертен жыламай барып жур баска садикке!
SB
Shokhan Berdenov
Балам 8 ай болды барып жургенине, басында коркып берген едик, бирак ожидания одан да лучше болып шыкты. Тарбиешилери оте керемет ен плюсы сол, бирак иши тарлау.
21 марта 2024, официальный ответ
Сәлеметсіз бе, пікіріңізге көп рахмет! Алла қаласа үлкен ғимарат табылып жатса көшеміз😊
Нургуль Сарыбаева
Балабакша жаксы деп аита алмаимын, артурли жастагы балалар бир топта журеди, әр жастағы балдар әр түрлі қарым қатынасты талап етеді. Бұл жақта бір ғана тәрбиеші, өзі бастық,өзі тәрбиеші,әрине кішкентай балаға көңіл аударылмаиды. Содан бала мазаланса, ұрысады. Үйде бала жалтақтап, балабақшаға бармаимын деп жылайды. Әр бала өз жасына сай топта болу керек.
BK
Bibygul Kulimbet
Плохой садик, воспитатель всего один на 34 ребенка, она и готовит и воспитатель и заведующая. Очень тесно, пространство маленькое, хотя мы знали когда отдавали ребенка что там тесно но мы думали что воспитательница хорошая, но через 4 месяца нам сказали искать другой сад, так как ребенок начал плакать после перерыва из-за болезни, но разве это повод выгонять из сада, да и ребенок всегда плакал говорит что ругают и бьют там, не знаю свидетелем не была, но звоночек был когда ребенок начал плакать во сне и говорить что не пойду к апайке. Хочу всем посоветовать тщательней выбирать детские сады, всем удачи и пусть ваши дети не болеют!
НО
Назерке Орынбаева
Балалардың ортаға тез бейімделуіне қолайлы жағдай жасайды.Күнделікті дамыту жұмыстарын жүргізеді және ата-анасына стористер жіберіп отырады.Тәрбиешілері баламен жақсы тіл табыса біледі.Жұмыстарыңызға сәттілік🌷
5 августа 2023, официальный ответ
Сәлеметсіз бе, бізді таңдағаныңызға алғыс айтамыз! Пікіріңіз үшін көп рақмет!
AT
Altynai Tassybay
Өте жақсы балабақша, тәрбиешілеріде білікті мамандар!!! Балам бірден үйреніп кетті, күнделікті бақшада қандай іспен айналысып отырғанын, тамақтарын салып отырады😊 Сая Құрманбекқызына РАХМЕТ!!!
5 августа 2023, официальный ответ
Пікіріңіз үшін рахмет!