Bi-Bala
Детский сад
3.7
3.7
Нурхат Т.
Футбольный поляга не ушин барасыздар ? Анау жакта ойнап турмыз гой
4 октября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе!Бүгің демалыс,Шатасып тұрған боларсыз,2 гиске жазудың қажеті жоқ шығар.
Aida Rysbek
Тым жақсы садик. Тарбиешилері жақсы, таң ертен жақсы кутіп алады. Осы домда тұрамыз, өте ыңғайлы, күн суықта баланы жауратпай апарамыз.
Рахат Шегеев
Құрметті отзыв көруге ата ана. Бұл бала бакшада бала көп, біраз уакыттан бері келеміз. Әрдайым таза. Біз аптасына 2-3 рет ерте акетеміз баламызды, тамактын исі керемет шығып турады. Баламыз кайткысы келмей қайтады. Жаман болса келмейтін едік.
18 сентября 2025, официальный ответ
Құрметті Рахат!Пікіріңізге көп рахмет🙏Алғысымыз шексіз🫶🏼
Акбілек Азамат
Керемет Балабакща. Каншама достарымыздын балдары барып жур. Барлыгы риза. Тамактары ток, бастысы білім жақсы. Баламыз кулип кіріп куліп шығады
РИ
Рабия Ибрагимова
Баламыз 1 жылдан асты осы садикке барып жүр. Бәрі жақсы, баламызға өте ұнайды, тамактары жақсы. Неге басқа адамдар осынша нашар жазған түсінбеймін.
2 кызымды бергим келген, заведующий дореки, киси бергим Кеми калды… заведующий солай сойлессе тарбиешилер мен комекшилер ….болек ауласыы жок.балалар сыртка шыкпайды…
Dana Iz Magadana
Отвратительный садик: воспитатели грубые и некультурные, требуют деньги наличными, ребёнок возвращается домой с синяками и ссадинами.
10 сентября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн!Екі балалабақшаға бірдей келген бе?Пікіріңізге алғыс айтамыз,Ондай жағдай болған жоқ.
Асия Маратовна
Алдын балабақшаның Арнаудағы филиалына барғанбыз, үйге жақын болған соң осы филиалға ауыстық. Екі жақта да қызым адаптациядан жақсы өтті.Бақшаға қуана өз еркімен барып, кешке көңілді шығады. Тәрбиешілерін де жақсы көреді.
Карина Ракулова
2024 жылы маусым айынан бастап бардық . Адаптация дұрыс болмады, қатты жылап жүрді. Қыркүйекте балам бір күні осылай қайтты. Ал садикте не болғанын дұрыс түсіндірмеді. Аллергия деп айтты, бірақ мүлде аллергия емес. Кешке дейін қараусыз жүргенге ұқсайды. Памперсі толып, оны ауыстырмаған сияқты. Өте қиын жазылды. Бізбен дөрекі сөйлесетін. Кейін сол күннен бастап бұл балабақшаға бармадық. Басқа балабақшаға ауыстырып едік, сол жерге бала қуана-қуана баратын болды.
10 сентября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Балабақшада түске дейін болатын,басқа памперс кигізіп аллергия берген болу керек,барлы…
MМ
Madina Мадина
Балдар далға шықпайды.
Шығады,күніге емес
Жанерке Анарбек
Садик басында жақсы сияқты болған, кейін қызым бармаймын деп күнде жылады, апай ұрды деп, сосын шығарып алдық. Балаларды бөліп-жарып дұрыс қарамайды.
ТН
Тетя Нина
Садик наш нравится. Эльмира апай любимая. Дочка очень привязана к Эльмира апай. Нравится что все чисто. Сама лично напросилась в уборную по нужде, все стерильно чисто.
Maral Sarsembaeva
Отличный садик, начали ходить только, ребенку 1 год 10 месяцев, садик рядом с домом, что очень удобно, плюс очень нравится подход, в садике очень чисто, всем кому нужен или ищут хороший детский сад очень советую!
Мадина Кабылбекова
Ребенок начал ходить с 1 год и 10 месяцев, уже 2 месяц ходит с удовольствием. Говорю сравнительно, раньше ходили в другой оттуда набрались куча травмами. А в этом садике все прекрасно, дошло до того, что ребенок меня будит, а не я ребенка😅 наконец благодаря няням, воспитателям научились проситься и садиться в горшок🥹 в садике есть определенный порядок, благодаря этому есть дисциплина. Ребенка оставляю со спокойной душой🙏
ÆA
ÆGŁVŒ ATAK FATI
Мы переехали именно в этот филиал, так как рядом с домом нашим был ближе, нам все нравится!! Воспитатель Эльмира апай хороший педагог. Директор садика Гульдана ханым хороший человек, сразу внушает доверие. Ходим уже 6 месяцев, а именно в этом садике 2. Помещение новое, потолки высокие. Все чисто.
А.
Асем .
Ребенок ходит в этот садик уже 5 месяцев. Отдали ровно в 2 года, боялись что будет тяжело адаптироваться так как раньше не оставался без родителей. В итоге адаптация прошла мягко и очень быстро, ребенок постоянно по утрам торопится в садик и когда выходит тоже с радостью прощается. Воспитатель Эльмира апай отличный педагог, директор и весь персонал очень приветливые. Постоянно проводятся занятия с логопедом, разные развивашки и физические активности. Группы небольшие, внутри чисто и уютно, еда вкусная (судя по тому что ребенок часто ест по несколько порций). Нам все нравится
ЖТ
Жулдыз Тюлькубаева