Сафия
4.2
4.2
ФН
Фатима Нурмадиева
Алла разы болсың! Қарттар күніне қосқан үлесі берекелі, мерекелі болсын, бай қуатты болыңыздар!
AI
Asel Ibragim
У вас отзывы реальные ? Что тут не то, всех за один день попросили написать хорошие отзывы ?
ЖН
Жансая Нурмуханбет
Жаксы садик
Айнур Рахимбекова
На звонки не отвечают !
Альфия Малова
Невозможно дозвониться до них
М. К.
Крайне разочарована этим детским садом. Окна постоянно открыты, а дети ходят без футболок, даже если температура уже не позволяет этого. Помещение маленькое и не подходит для комфортного пребывания такого количества детей. У руководства, похоже, нет никакого интереса к их благополучию: прогулок на свежем воздухе нет, собственной территории тоже нет. Воспитатели постоянно повышают голос на детей, что вызывает большие сомнения в их профессионализме. Постоянно включают мультики. Честно говоря, удивляюсь, как родители продолжают доверять своих детей этому саду. Очень грустно видеть такое отношение к детям! Понятно , что положительные отзывы сами пишут , надуманные. Родители пожалейте своих детей !!!
Кайрат Пакизов
Хочу поделиться своим крайне негативным опытом посещения ясельного учреждения "София". Мы столкнулись с непростительной небрежностью в обращении с моим ребенком. Воспитатели, к сожалению, оказались неприемлемыми, проявляли полное равнодушие и невнимание к его нуждам. Хотелось посмотреть видеозаписи, чтобы понять, что именно происходило, однако, когда мы обратились с запросом, оказалось, что записи за неделю уже удалены. Нам удалось увидеть только два дня видеонаблюдения, и этого было достаточно, чтобы понять, что отношение к ребенку было недопустимым. Складывается впечатление, что в этом садике за детьми вообще не следят. Возможно, мой ребенок был исключением, но складывалось ощущение, что его просто не хотели замечать и ухаживать за ним. На данный момент идёт разбирательство со стороны Министерства по защите прав детей. У Министерства есть видеозаписи, на которых видно, как моего ребенка дергают и толкают за голову. Когда другие дети его били, воспитатели игнорировали это и не хотели принимать ребенка. Воспитатель группы открыто заявила, что не намерена исправляться и отказывается воспитывать моего ребенка. У нас есть фото и видео, подтверждающие жестокое обращение с моим ребенком. Я хочу, чтобы руководство этого учреждения было привлечено к ответственности и чтобы все филиалы этого ТОО были проверены, чтобы другие дети не подвергались такому же жестокому обращению и их психика не страдала. Кроме того, в этом садике дети большую часть времени просто смотрят мультики. Летом их выводили на улицу на короткое время, но зимой, скорее всего, они будут весь день сидеть перед телевизором, так как гулять не смогут. Уровень развития детей в этом садике крайне низкий. Категорически не рекомендую данное учреждение ."
ASSEL
Садик София соответствует всем требованиям ! Мои девочки ходят уже третий год ! Им очень нравится! Чувствуют себя как дома ! Спасибо за кружки (таэквондо,шахматы, английский)где дети учатся всему новому. Дети сытые ,активные ,гуляют ! Всё устраивает! Огромное спасибо воспитателнице Арайлым Токеновне ! Заботиться о детях и переживает за каждого! Удачи и процветания нашему детскому саду Сафия!
АЖ
Асыл Жаксыбекова
Ақ көгершін тобының тәрбиешісі Арайлым Төкеновна мен Жалын тобының тәрбиешісі Айгүл Өмірсерікқызына алғысымыз шексіз! Өз істерінің мамандары, балаларды баурап алады, компетентный воспитатель, қыздарым Шахназ бен Айлинге ұнайды, садикке с удовольствием барады, балаларға подход таба алады. Арайлым Төкеновна мен Айгүл Өмірсерікқызына жұмыстарында табыс, жұмыстарының жемісін көре берсін! Арайлым Нұржанқызына да көп рақмет! Барлық видео, фото отчеттарды күнделікті жіберіп отырады.
Тәрбиеші Айгүл Өмірсерікқызына алғысым шексіз.Өте білікті маман,баламды өз баласындай жақсы көріп жақсы қарайды.❤️❤️❤️❤️❤️Осы садикке бергеніме өкінбеймін,тамақтары да,тазалығы да өте жақсы💕💕💕💕💕💕
Бекнияз Әзілхан
Менің қызым осы бала баршаға барады. Өте қатты ұнайды әсіресе Айгуль Омирсериковнаға көп рахмет. Бала бақшада ағылшын сабағы, логопед барі бар. 👍👍👍
Dilya Muzafarova
Здравствуйте! Моя дочка ходит в детский сад Сафия ,Хотела поблагодарить воспитателя моей дочери Айгуль Омирсериковну, спасибо Вам большое за ваш огромный труд, терпение, вежливость , за то что нашли подход к моей дочери, потому что моя дочка остается в садике без слез, и ходит с удовольствием каждый день. А так же хотела выразить благодарность Арайлым Нуржановне за её отзывчивость, доброту и в целом поблагодарить весь коллектив, нянечку и повара за вкусную еду , за хороший уход . Мы ходим в садик Сафия , потому что находит рядом с домом , уютный хороший садик , всегда воспитатель сам встречает , переодевает, все рассказывает , и тепло встречает с улыбкой !
Пакиза Сейтбеккызы
Ахмет Байтұрсынұлы 53 мекен жайдағы "Сафия"балабақшасына екі ұлым барады.Тәрбиеші Арайлым Токеновна керемет тәрбиеші,өз ісінің маманы .Ұлым Исламның сөздік қоры көбейіп,ашылып ,садикке қарай асығып тұрады.Ағылшынша сөздер айтып,санау үйренді ,тілі де ашылып жатыр.Арай апай да күліп қарсы алып,ерекше мейіріммен бар білгенін үйретеді .Ерекше алғыс садик ұжымына💐
Балнур Мухатова
Астана қаласы Ахмет Байтұрсынов 53 мекен жайында орналасқан жекеменшік Сафия балабақшасына қызым барады. Өте жақсы ұжым. Ұжымға мың алғыс. Алғаш барған күннен баламды жатырқамай, жаңа ортаға үйренісуіне көп ықпал жасады. Тәрбиешіміз Арайлым Төкенқызына рахмет. Балаларымызды қай кезде де жақсы көңіл - күймен қарсы алады. Балама ұнайды, таңертең жыламай, асығып барамыз. Әр сәттерін, сабақтарын, серуендеп жүргендерін барлығын видеоға түсіріп салып отырады. Оның өзіне қажырлы еңбек керек. Жұмыстарыңызға жеміс, отбасыларыңызға амандық тілейміз. Айгерім отбасы атынан рахмет айтамыз.
Aruzhan Ayankyzy
Садик просто замечательный десем болады🥰Тәрбиеші Арайлым Токеновнаға үлкен алғыс айтамын😊🌹Әр үйдің еркелерін ерекелетіп те тәрбиеніде беріп барлығына үлгеріп жүр💐Әртүрлі шығармашылық жұмысқада баулып қызығушылықтарын оятып жүргеніне ризамын
Мерей Мамбетова
Садикта баламен өте жақсы жұмыстар жасалады, Арайлым Төкеновнаға лично спасибо☺️, Балалар арқылы керемет нәтижелер көрсете алады, жұмыстарыныз жүре берсін, Барлық үжымға үлкен рахмет, ❤️❤️❤️💐
Nurgul Abilova
Садик очень хороший.Сотрудникам ставлю 5 звезд!!!Всегда приветливы, с детьми очень терпеливы, имеют подход к каждому ребенку. Особенно выражаю благодарность воспитательнице Токенову Арайлым за внимательное отношения к детям !😍😍
Aizhan Serik
Балабақша көңілімнен шықты👍👍👍Баламыз жыламай жақсы барады.Күнде қарны тоқ жақсы көңіл күймен келеді үйге. Көптеген дүние үйренді осы балабақшаға барғалы☺️Күнде үйде апта күндерін айтып , санап тіпті кейді бірге жаттау жаттап ән айтып кетеміз🫣😅Апайы Арайлым Токенқызыны ризамын осылай керемет тәрбие беріп жатқан😘
Aidana Abiur
Сафия балабақшасы апайымыз Арайлым Токеновнаға үлкен алғыс білдіреміз🤝🤝🤝🤝 Асылым 1 күннен жыламай, күнде қуана қуана садикке барады! Сонымен қатар таеквандо, ағылшын, хореография сабақтары болып тұрады, әр мереке сайын түрлі іс-шаралар болып, балалардың ынтасын одан сайын арттырады! Күніне 1-2 мезгіл далаға шығып тұрады, ұжымға әрі қарай шығармашылық табыс тілейміз, тәртіпті балаларыңыз көп болсын🥰🥰🥰💗💗💗🙌🙌🙌💐💐🤩🥳
GT
Gulbarshyn Tazhmagambetova
Сафия балабақша ұжымына үлкен рахмет!☺ Балам жыламай ,қуанып барады. Баламның фотоларын жіберіп отырады ,тамақтарын уақытылы береді. Маған өте қатты ұнайды 🥰
Ателье 🌹ГУЛЬНУР🌹 Дутбаева
Сәлеметсіздерме! Бұл садик уйімізге жақын болған соң 2перзенттерімді осы садикке бердік,өте жақсы садик екен,балалар қуана барады,Қарлығаш тобының апайы Арайлым Төкен қызы адамгершілігі жақсы,жауапкершілігі мол,тәрбиеніде жақсы өтеді екен,балалар өмірі жаттау жаттамайтын,өздері киінбейтін,хулиган еді,1айда өзгеріс өте кушті,қазыр өздері киімдерін ауыстырып полкаға қояды,уйге кіргенде аяқ киімдерін шешіп біршетке қояды, жаттауды семейни жаттайтын болдық.Теледидарда тек ән ұранды ,балақай деген есітетін болдық.😃
ГН
Гаухар Нарботаева
Осы садикке улымды бердым оте Жаксы шукир Айгул апай га Рахмет Апайлар аркашан фото видео жиберп отрады ашылшын апайда куштты Улым кишкене сойлеп бастады кунде ар нарсе уйренп келеды 👍
Н
Назира
Сафия бала бакшасы бізге қатты ұнайды ,екі қызымда осы бақшаға барады ,жыламайды ,қуанып барамыз бақшамызға.Апайларымызға мың алғыс ❤️қыздарым тамақтары да өте дәмді деп келеді , уақыты да бізге ыңғайлы 👍
Жаңыл Рахметхан
Балам осы садикке 6 айдан бері барады. Тәрбиешілері жақсы.ватсап чатта бәрін жазып фото жіберіп отырады. Балам садикке жыламай қуана барады. Тәрбиешілеріне рахмет!
Zarina Zarina
Не нашли подход к сыну, и самое что удивило, не было заинтересованности абсолютно! Не заключили договор сразу, платила за дни ежедневно, в итоге воспитатель сказала да он не готов к саду, на минуту моему сыну 3 года! Никто не встречал пока не позовешь. В общем не советую!
Ужас воспитатели во дворе дома даже не смотрят за детьми орут и орут. Сидят болтают в своих телефонах дети все в разные стороны бегают. 109 будет звонить
GI
Gozzal Izbasqanova
Сафия балабакшасина 2 Айдан коп болди кизларим куанип садике баргиси келип туради апайлари кушти Арайлим Нуржан кизи забудеший отте жакси мамледе сойлеседи баларга мийримли Арайлим апайи киши кизимтин апайи кушти кулип караси алади нияня лари кушти побор Жансая апай тамаклари дамди барин колдан писиреди адеми коп коп рахмет сафия балабакшасина
Арайлым Тулбасиева
Осы Балабақшаға 2 ай уақыт бардық. Өте нашар балабақша, балаларға еш жағдай жасалмаған. Өте тар, ойнайтын ауласы жоқ. Тарлығы соншалық 20-25 кв/м жерде 22-25 бала тамақтанады да, ойнайды да, ұйықтайды да🤦🏻♀️ Үйге жақын болған соң оған да көз жұмған болатынбыз, бірақ, 2 күн қатарынан балам жарақаттанып келді. Администрация видеонаблюдениені техникалық ақау деп ашып бере алмай тұр. Камераны ашып беруін сұрағанда, құрылтайшысы өзіме қарсы шығып, айқайға басты. Өте нашар балабақша, барғанымызға өте қатты өкіндік
Калбинур Хапизова
Русский группа есть?
🌹 🥰
Садикті көруге барғанбыз. Ішіндегі Алтыншаш апай мен повар сұрақтарға дұрыс жауап бермеді. Өзіме ақыл үйретіп тұр. Әр ана өзі біледі меніңше баланы қай уақытта балабақшаға беретінін. Ақыл үйрететіндерге баламды тапсыра алмаймын.
АйГуКа МАК
Хотела оставить отзыв на наш садик, ребенок давно посещает в этот садик,ходит с удовольствием, не капризничает, не плачет. В садике уютно тепло и весело ребенку. Большое спасибо хотим сказать нашей воспитательнице Алтыншаш, очень добрая, отзывчивая хорошо умеет найти подход к моему ребенку, мой сын ее просто обожает, спасибо вам за терпение и ваш труд🫶 😍🥰, Спасибо большое Турсынай воспитательнице, и нашему повару и нашим несравненным няничкам 🥰😍🤩
GB
Gulbanu Buranbayeva
2,6 жастағы Ұлымның осы балабақшаға барып жүргеніне 5 айдай болып қалды. Балабақшаға тез үйреніп кетті. Алтыншаш апайына да тез үйреніп кетті. Алтыншаш апайы әрқашан көңілді болып жүреді, балалармен жақсы тіл табысады. Тамақтары да әр түрлі және өздері қолдан пісіреді. Свежий булочка, бауырсақ, пирожки. Енді екінші балам өскен соң осы балабақшаға беремін деп үміттенемін
МО
Мадина Омар
Сафия садигына улым барып жургенине коп болган жок , бирак бизге унады . Алтыншаш апайымыз жаксы 👍🏻 Жылы жузди , улым апай кушти деп мактап журеди . Фото барин жиберип отырады . Садик уйдин касында , багасы да колжетимди 👍🏻
ГМ
Гульсым Мырзахметова
Сафия бала бақшасы уйімізге жақын орналасқан және тәрбиешілері Алтыншаш пен Тұрсынай апайыда өте жақсы,екі ұлыма жақсы қарайды. Тамақтары қолдан пісірген өте дәмді. Рахмееет тәрбиешілерімізге!!!
IN
Ice Nurgalieva
Добрый день. Хочу поблагодарить коллектив садика "Сафия" за доброе отношение к моим детям. Воспитатели и няни все очень внимательные, добрые, отзывчивые. Желаю вашему саду процветания, побольше детей.
Айгерим Мулдашева
Всем здравствуйте, хочу оставить отзыв и свою благодарность данному садику Сафия. Сотрудники все очень приветливы и улыбчивы. Мы начали ходит недавно в этот садик, но доче все нравится и привыкла уже. Особенную благодарность Турсынай апайке за вашу работу и терпения. Всегда видео и фото отчеты отправляет в родительский чат. Доча хвалит еду в садике, очень вкусный борщ, пирожки итд все рассказывает как приходит домой. Хотя мой ребенок очень придирчивая к еде. По праздникам утренники проводят и вообщем всему коллективу огромное спасибо.
Aidana Knyazkhanova
Өте керемет балабақша! үйіміздің жанында болған сон, жақын деп ауыстырғанбыз тез үйреніп кетті, 3 ай болды қызым осы балабақшаға барғалы тәбеті ашылып келеді.
Динара Мырзахан
Сәлеметсіздерме.Ұлым осы балабақшаға барады,тәрбиешісін өте қатты жақсы көреді,Алтыншаш апай мен көмекшісі Мадина апайға алғысым шексіз! Әсіресе Алтыншаш апай балапандарға өз баласындай қарайды,ұқыпты таза қарайды,уақытылы видео фото жіберіп тұрады,өте жақсы кісі,балапандарға білім мен тәртіпті түсінікті жеткізеді,баламның ынтасы жақсы,жасы 2 де болса да үйренгенін үйде қайталап жүреді!
UT
Ulzhan Temirkhanova
Жаксы бала бакша👍 есть секции не дорогие 👌 сын не жалуется, по праздникам бывают утренники ✔️
ТШ
Таншолпан Шарипбаева
Сафия балабақшасы керемет тәрбиешілеріне алғыс Тұрсынай апай мен Алтыншаш апайға! Тармақтарында жақсы қолдан пісірілген өзімізге ұнайды! Ұжымға алғысымыз шексіз!
ZE
Zhulduz Esengeldieva
Кеш жарық! "Сафия" балабақша ұжымына және тәрбиешіміз Алтыншаш Сауранбекқызына алғысымды білдіремін. Балабақшаға жақында келдік қызым жақсы тез үйренісіп кетті. Жылы қарсы алады рахмет сіздерге. Еңбектеріңіз жемісті бола берсін🤲😘
МЕ
Мерей Елеуова
София балабақшасың ұжымына, тәрбиешілерге алғыс айтқым келеді. Өте керемет бала бақша👍👍👍 Әсіресе Алтыншаш апайына алғысымыз шексіз. Қыздарым садикке асығып тұрады.👍
Асель Мухитдинова
Салеметсиздер ме!Мен екі баламды осы София балабакшасына беремін,ұлым ешбір садикке бармаған болатын ,бірак үйреніп алды.Тәрбиешіміз Тұрсынай апайына және балабақша әкімшілігіне көп рахмет
СТ
Сандигуль Таукебаева
Сәлематсыздарма. Қайырлы кеш. Астана Елордада қаласының тұрғындары ата аналар. Алматы районы. Байтурсынова көшесінде орналасқан Сафия балабақшасына Айша деген немерем барады. Қәзіргі жаңа Қазақстан жаңа заман талабына сай. Балабақша ұғымына соның ішінде Майра Усербаевнаға алғысым шексіз. Кәзіргі заманда баланы жастай білімді саналы ортаға биімдеу керек. Ол үйде берілетін тәрби мен қатар жүру керек. Немеремнің жолда жүру ережесін,қазақша өлең тақпақ ертегі ұлттық ойындарды біліп үйренгені мені және менің отбасымда немеремнің ата анасын қатты қуантады. Еліміз аман ,тыныш заман,жастарымыз бақытты, ұрпақтарымыз иманды сауатты көзі ашық болып өсуі үшін бала бақша ауадай қажет. Балабақша тәрбиешілеоі Тұрсынай мен Алтыншаш апайларына мың алғыс. Отбасына амандық қажымас қайрат талмас талап үнемі ізденіс әр үйдің жаңғызы мен еркелерін үкілеп болашағынан үлкен үміт күтіп отырған ата ана. Ата әжелердің атынан рахмет айтамыз.
Асем Касымова
Ужасный садик. Комнаты маленькие, дети целыми днями в помещении. Почти не выводят на прогулки. Двор совсем крошечный, не развернуться даже, игрушек нет и тд. Родители просят отправлять хоть какие либо фото-видео детей и меню, чтобы посмотреть хотя бы на своих детей и знать чем дети питаются, но администрация игнорирует просьбу родителей. Даже на детей не можем посмотреть, как с ними занимаются воспитатели. Видеонаблюдения нет, ссылаются, что видео камера типо не работает. У ребенка каждый день утром и вечером истерика, что не пойдет в этот садик. Я ребенка повела в данный садик и надеялась, что воспитатели как то будут заниматься с моим ребёнком, как то расположение найдут. Если воспитатели не смогли найти расположение к ребёнку, чтобы он с удовольствием ходил в садик, думаю тогда им не стоит работать с детьми. Если не хотите травмировать психику ребенка, лучше не отдовайте ребенка в данный сад. Это лично мое мнение, а так конечно решать каждому родителю самому. А к руководству садика рекомендую подбирать образованных, квалифицированных, хотя бы поиветливых воспитателей, так как в будущем имидж и рейтинг Вашего садика будет зависить от персонала и отношении к родителям и детям.
BB
Bolat Bazarkulov
Керемет бала - бақша, апайларыда көркем мінезді ұлым мен қызым әркүні барғысы келеді. Кәсіптеріңізге Алла береке берсін!
Алина Оразалиева
Оте жаксы садик,тарбиешилери оте керемет тамаша ,садиктын директоры жузи жылы жагымды киси,еки кызым осы садикке барады бирден уйренип кетти,тамактарын суретке тусирип кунделикти вацап группага салып отырады,ризамыз❤️❤️❤️😘😘😘😘😘👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻