Поиск
Только положительные
Подробнее о подтверждениях
zh .
1 отзыв
Жақсы колледж, ең бастысы мұғалімдер әдемі, сабақты күшті береді, баға аямайды. Таңдағаныма өкінбедім.
айкооо 🤍
2 отзыва
Колледж имени Магжана Жумабаева — хороший колледж с сильными преподавателями. Здесь дают качественные знания, поддерживают студентов и создают комфортные условия для обучения. Отличное место для получения профессии.
Dilnaz Nygybayeva
1 отзыв
Мен Мағжан Жұмабаев атындағы колледжде оқимын және өз таңдауыма ризамын. Мұнда білікті, өз ісін жақсы білетін әрі студенттерге түсіністікпен қарайтын мұғалімдер жұмыс істейді. Колледждегі атмосфера өте жылы әрі достыққа толы. Әртүрлі іс-шаралар, байқаулар мен жобалар жиі ұйымдастырылады, бұл студенттердің белсенді болып, өз қабілеттерін көрсетуіне мүмкіндік береді
Анененел 🚨
5 отзывов
Күшті колледж
_llexag Q
17 отзывов
Это самса с мясом или с луком?🤣
А🤍
Аmangul 🤍
3 отзыва
Не колледж, а шарага, учусь уже третий год, не было нормального ремонта, в кабинетах душно, в других то холодно Пожалела что поступила сюда. Пол вообще ужас, еще насекомые есть, столовая дорогая💔 а еда на питание всегда холодная, компот с водой разбавляют будто, больше чувствуется вода
Gulbakyt Dayletkyzi
19 отзывов
Осы колледжге 3 мамандыққа тапсырдық еговпен,бастауыштан емтихан тапсырып-4 деген баға алған,бастауыштан атымызды іздесек жоқ ,өтінім беруді қарасақ тек логопедке жібергеніміз ғана тұр,қалған 2 мамандық заявление жоқ ???Бірақ емтихан тапсырдық қалай ол?
1 посещение
NT
Nazym Tleubek
3 отзыва
Я учусь в этом колледже и в целом довольна своим выбором. Здесь хорошие преподаватели, которые понятно объясняют материал и всегда готовы помочь студентам. Обучение проходит интересно, есть как теория, так и практика, что помогает лучше усваивать знания.
Dias Serik
1 отзыв
Менін колледжім - ете жаксы оку орны. Мунда мугалімдер кемектесуге аркашан дайын. Сабактар кызыкты арі пайдалы етеді. Осында оку мен ушін улкен мактаныш.
A!
Amangeldinov !
3 отзыва
Менің колледжім – өте жақсы оқу орны. Мұнда мұғалімдер көмектесуге әрқашан дайын. Сабақтар қызықты әрі пайдалы өтеді. Осында оқу мен үшін үлкен мақтаныш.
Айым КК
5 отзывов
Ее, коледж, іші толған әсер мен сүйініш. Мұнда жақсы мұғалімдер мен персонал. Бәріне қарастыруға ұсынам.
kama
6 отзывов
Очень хороший колледж и преподаватели очень хорошие. Комфортно все сделана для удобств студента. Не жалею что сюда поступила.
Guzi Zhandoskyzy
3 отзыва
Мағжан Жұмабаев атындағы колледж – сапалы білім мен жақсы тәрбие беретін оқу орны. Колледжде білікті ұстаздар жұмыс істейді, олар әр студентке қолдау көрсетіп, білімін дамытуға көмектеседі. Сабақтар заманауи талаптарға сай өткізіледі, теория мен практика жақсы ұштасқан
sandu 🤎
6 отзывов
посвящение тема отты,конилимнен шыкты,тогжан мугалим жане де активисттар ерекше дайындалгандары видно,копкоп рахмет осындай посвящение жасагандарынызга❤️❤️
aiis w
1 отзыв
посвящение жаксы денгейде отты, AZ келгены катты унады жанеде дискотека🙌🏻🙌🏻 ары карай тагыда осындай шара кутудемыз
ЖЖ
Жанерке Жұмабек
1 отзыв
Мағжан Жұмабаев халықаралық жоғары колледжінде өткен посвящение кеші өте әсерлі әрі есте қаларлықтай болды. Ұйымдастыру деңгейі жоғары, әрбір студентке ерекше көңіл бөлінгені байқалды. Бұл кеш бізді бір-бірімізге жақындастырып, колледждің бір бөлігі екенімізді сезіндірді. Бағдарлама өте қызықты өтті: әндер, билер, түрлі шығармашылық номерлер кештің көркін аша түсті. Әсіресе студенттердің белсенділігі мен ұйымшылдығы қатты ұнады. Осындай жылы атмосфера жаңа ортаға тез бейімделуге көмектеседі. Осындай керемет кеш үшін колледж ұжымына үлкен рахмет! Бұл тек бастамасы ғана, алда әлі талай жарқын сәттер болатынына сенімдімін.
Лёня Доброутречкина
3 отзыва
Кто гонит на Сексембаева вы неучи просто, лучший историк, жаль уже закрыли его предмет😔 За него 5 звезд колледжу
Nurai Nurlybekkyzy
4 отзыва
Мен Мағжан Жұмабаев атындағы Халықаралық колледжі туралы өте жақсы пікір қалдырғым келеді. Бұл колледжде білім беру сапасы жоғары, ұстаздар өте білікті және әр студентке түсіністікпен қарайды. Сабақтар қызықты әрі пайдалы өтеді, сондықтан оқу барысында көп жаңа нәрсе үйренесің. Ең бастысы — осы колледж маған өте жақсы, адал және қолдайтын достар сыйлады. Колледждің атмосферасы жылы, студенттер бір-бірімен тату. Осындай керемет ортада білім алып жүргеніме өте қуаныштымын.
Жансая Кожахметова
1 отзыв
Мағжан Жұмабаев атындағы колледж – білім беретін жақсы оқу орны. Мұнда студенттер сапалы білім алып, өз мамандығын жақсы меңгере алады.
MB
Mansur Begenov
2 отзыва
Болашакка деген вохможность коп 😍 Дархан агай вобще кушты агай былым беру адысы оте кушты , быраз нарсе уйрендык Келсеныздер окынбейсыздер 👏🏻🇰🇿🇰🇿🇰🇿🇰🇿🇰🇿уау
AB
Amina Bektaeva
1 отзыв
Мен үшін Магжан Жұмабаев колледжі – сапалы білім мен жарқын болашақтың бастауы. Бұл оқу орнында студенттерге тек теория емес, тәжірибелік білім де беріледі. Ұстаздар әрқашан қолдау көрсетіп, сабақты түсінікті әрі қызықты өткізеді. Колледждегі жылы атмосфера мен түрлі іс-шаралар студенттердің жан-жақты дамуына мүмкіндік береді. Осында оқи отырып, мен өз мамандығыма деген қызығушылығымды арттырып, болашаққа сенімді қадам жасай алдым. Сондықтан бұл колледжді білім алуға және өз қабілетін дамытуға ұмтылған жастарға ұсынар едім.
каусарр 😙
1 отзыв
Мағжан Жұмабаев атындағы колледж өте мықты оқу орны. Ұстаздары тәжірибелі, өз ісінің мамандары, студенттерге әрқашан қолдау көрсетеді. Білім сапасы жоғары. Осы колледжде оқитыныма қуаныштымын. Ең күшті колледж!
arxyyil 🫀
11 отзывов
осы колледжді таңдағаныма өте қуаныштымын. Мұғалімдері білікті, әр студентке түсіністікпен қарап, қолдау көрсетеді. Сабақтар қызықты әрі пайдалы өтеді, білім сапасы жоғары деңгейде. Колледжде достық атмосфера қалыптасқан, өзіңді еркін әрі сенімді сезінесің. Болашақ мамандығыма жақсы дайындық беріп жатыр деп ойлаймын.
monax .
19 отзывов
Поздно скидывают стипендию, если другим скидывают в середине месяца то нам в конце (если повезет)
6 посещений
𝑏𝑎𝑧𝑦𝑙𝑏𝑒𝑘𝑜𝑣𝑎 𝑑
1 отзыв
Менің колледждім өте керемет,мұғалімдер өте керемет сабақ түсіндіреді
МХ
Мейржан Хыдырбек
4 отзыва
Коледж өте әдемі апай лар мен ағай лар өте жақсы сабақты жақсы түсіндіреді
Айым Ермекбай
1 отзыв
Өте керемет коллежд. оқу орнының білім беру сапасы оте жақсы
Moldir Shertay
2 отзыва
Жақсы колледж, білім сапасы жоғары. Оқытушылар жауапкершілікті.
𝐴𝑟𝑢𝑧ℎ𝑎𝑛
1 отзыв
Керемет, әйбат, әпитөк, мінсіз, зор колледж😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
KB
Kamshat Bekturganova
1 отзыв
Ен білікті, білімді педагогтармен студенттер жиналған колледж.
Arailym Kosherbai
1 отзыв
Колледжіміз өте керемет,оқуға түсуге тапсырмас колледж,Іші кең,әдемі😻
aruzhan s
7 отзывов
Керемет колледж, мұғалімдері өте жақсы😍 посвящениесы күшті өткен👍
arukosik❤️ 🫶🏻
3 отзыва
Посвешения кушты отты конылды кызык болды бул колледж самый лучший колледж
Алия 🤍
6 отзывов
Здесь действительно помогают раскрыть потенциал и найти своё направление.
A
Aselyaaa
1 отзыв
Колледж ұнады, атмосферасы жайлы әрі адамдар жақсы. Осында оқығаныма өкінбеймін.
Moldir Kurmangalieva
4 отзыва
Жаксы колледж, мұғалімдері, апвйлары өте керемет жандар.
Shugylа Sherhan
4 отзыва
Посвящение кушты болды оте унады организаторларга коп рахмет осындай кеш уйымдастырганына😍😍😍😍😍🔥🔥🔥🔥
Жанель 🤍
1 отзыв
Посвещение очень понравилось, очень хорошо встретили студентов😊❤️
Darina Tuleubekova
4 отзыва
Посвещения кушты болды,мугалымдер оте кушты карсы алды 🫶🏻
Nuni🌸 🌸
12 отзывов
Посвящение өте күшті өтті,маған қатты ұнады,өте көңілді әрі әсерлі естен кетпестей болды🥰🥰😍😍
Aishabibi ❄️
15 отзывов
Посвящение күшті өтті ,барлығы ұнады особенно дискотека
Еркеназ _
2 отзыва
Студенттерді қатарға қабылдау жақсы деңгейде өтті 🥰
Nurai Askar
8 отзывов
Студенттерді қатарға қабылдау жақсы деңгейде өтті😍
Asi Issa
1 отзыв
Студенттерді қатарға қабылдау өте жақсы болды! 😻😻😻😻
АБ
Аружан Белгибай
Студенттерді қатарға кабылдау өте керемет өтті 😍😍 Тогжан Б га рахмет
Luna🌙
2 отзыва
Колледж классный,все красиво внутри,обучение тоже очень качественный
АА
Акимхан Абжан
4 отзыва
Жақсы колледж Апайлар жақсы түсіндіреді және бағаны честно қояды Колледждің ішінде әдемі
3 посещения
Diana Zhakupova
12 отзывов
Слатова ван лав ❤️ Чисто из за неё еще не отчислилась
stasy :)
4 отзыва
Стипендию задерживают, никакой пунктуальности у администрации. Пытаются создать видимость «Высшего колледжа» , а на деле шарага низшего сорта😍
Мв
Международный высший колледж им. Магжана Жумабаева
23 декабря 2025, официальный ответ
Стипендия не задерживается . Согласно установленному порядку выплат, срок перечисления — до конца те…
Все комментарии
АЧ
Антон Черняк
2 отзыва
Всем Привет Учусь в этом колледже , одним словом цирк , ане заведение , в столовой постоянно давка, что бы начать пары , надо искать кабинеты Я все . Ваш Антон 💋
1 посещение
Загрузить ещё