Кондитерские изделия
Erkezhan Satvaldinova
Бүгін заказ берген болатынмын. Шоколад сапалы, тәтті. Сыйлыққа да керемет вариант. Маған қатты ұнады, тағы да аламын😍👍🏻
kh. adel
Сегодня забрала заказ — клубника в шоколаде просто великолепная! Ягоды свежие, сочные, аккуратные, шоколад вкусный и качественный. Всё выглядело красиво и аппетитно, съели с удовольствием. Осталась очень довольна, обязательно закажу ещё 😊
ГУ
Гулайым Умирзакова
Очень вкусно, 👍👍 свежий клубника 🌹🌹🌹 спасибо
MK
Meruyert Khassenova
Очень вкусно,Рахмет🔥🥰Цены супер😍🔥будем еще брать обязательно 😊
СЖ
Самал Жанабылова
свежий, ірі әрі сочный, ал шоколадтың дәмі тіл үйіреді 😍 Шынымен өте дәмді! Ең ұнағаны – срочный заказды небәрі 20 минуттың ішінде жасап, жақын жерде болғандықтан тез жеткізіп берді. Қызмет көрсетуі жылдам әрі сапалы. Міндетті түрде тағы да тапсырыс беремін! 👍✨
16 февраля 2026, официальный ответ
Самал,қайырлы кеш! Кері байланысыңызға үлкееен рахмет! Сізге ұнағанына өте қуаныштымыз! Қайта күтем…
СО
Самат Оразалиев
Керемет екен дәмі Құлпынай балғын тәтті екен
Айжан Буркутова
Клубника в шоколаде просто восторг! 🍓🍫 Ягоды свежие, сочные, сладкие — чувствуется качество. Шоколад нежный, не приторный, идеально дополняет вкус клубники. Всё аккуратно оформлено, выглядит очень красиво и аппетитно. Отличный вариант для подарка или чтобы порадовать себя. Спасибо за такую вкусную и эстетичную работу! Обязательно закажу ещё 💖
Сабина Сабитовна
Очень вкусная клубника в шоколаде. Свежая, аккуратно оформлена,шоколад качественный.Всем советую. Өте өте дәмді. Рахмет
z.
zhans .
Только что получила свой заказ, кондитеру руки целовала, вкусная и сочная клубника, и качественный шоколад, а в сочетании вообще супер❤️🔥
И
Иса
Скоро 14 февраля, приду еще раз. Сам не пробовал но ей вроде понравилось🤣
Aitolkhyn 🪐
Клубникалары өте дәмдііі, сестренкамның туған уүніне подарить еттік. Алуға стоитт😍😍 🔥🔥🔥🔥🔥
Аяу ❣️
Клубника свежая и вкусная, спасибо вам 😍
n 🔒
Очень вкусная и свежая клубника, очень понравилось, буду заказывать еще😍😍😍😍
НА
Нурила Алтынбек
Мне очень понравились вкусные клубники.
Dilleekh Khasanova
Очень вкусная клубника в шоколаде!😍🍓
AN
Aidana Nazikbayeva
Lia Berry, рахмееет. Клубника в шоколаде просто восторг 😍, тамаша екен. Таза Бельгийский шоколад 🤤
Акдидар Танирбергенова
lia Berry, спасибо за невероятно вкусную клубнику в шоколаде!!! 🍓🍫 Это просто восторг — свежая, нежная, безумно вкусная! Обязательно закажем ещё 💖✨
AZ
Akerke Zholdasbek
дәмі енді керемет!!Мен айткан уакыттан да жылдам жасап берди,жумысыныз табысты болсын❤️
Ақжан Бауыржанұлы
Өте керемет дәмді қолың дерт көрмесін
Гүлзаһира Бауыржан
Клубника ұнады, өте дәмді. Клубника, шоколады бәрі керемет
Сымбат Кундакбай
Өте керемет дәмді.
Алия Берик
Очень вкусная клубника, очень вкусный, свежий и красиво оформленный десерт. Сочная клубника идеально сочетается с нежным сладким шоколадом.🤤🤤
Айым Марат
Қала бойынша ең дәмді әрі ең таза жасалынатын клубника в шокаладе ұнады рахмет🥰🫶
Инна ....
Это не просто клубника — это любовь 🍓❤️ Свежая, сочная, безумно сладкая! Спасибо огромное, вы меня прям спасли 😍 Три дня мечтала и сегодня наконец наслаждаюсь — балдею от вашей клубники! Спассииибо огрооомное😍 Советую заказывайте😍🤤
Атраубаева Айгерим
Оте керемет дәмді рахмет алсаныздар еш окінбейсіздер алла разы болсын
МЕ
Малика Ерханова
Очень вкусная клубника в шоколаде! Свежая, сочная.Все понравилось,рекомендую 👍🥰
TT
Tony Ton Ton
Очень вкусные клубники в шоколаде в городе. Покупаем каждый раз на подарок. И цены приемлемые, и всегда свежие клубники.Шоколад тоже качественный. Советую всем попробовать !
Bektas Tuiaqbai
Өте дәмді, жылдам жасап берді. Үлкен рахмет🙌
Абай Калажов
Өте дәмді,керемет жасалған. Тез дайын болды заказымыз, рахмет!
JK
Janna Kudaybergenova
Вкусные сочные клубники радость каждой девушки
НА
Несібелі Ахметова
Клубника в шоколаде көп жерден алып жүрмін бұған дейін, но Рабияның жасағанының дәмдері енді бөлек ше. Бар ынтасын салып, с любовью жасайтыны көрініп тұрады. Шоколад всегда қалың и клубникалар қышқыл емес, всегда дәмді боп келеді.
Сара Кымбатова
Очень вкусно и быстро🥹😍❤️
13 января 2026, официальный ответ
Мы очень рады, ждем ваших заказов💞
Akzhol Maktash
Вкусно очень
13 января 2026, официальный ответ
Спасибо что выбрали нас! Ждем вас снова😊
MO
Marry Omarova
Клубника в шоколаде постоянно тек LiaBerry-ден заказ беріп, аламыз. Дәмі всегда тәтті. Всегда свежие, оригинальные продуктымен жасап береді. Әр клубниканың тазалығына, сапасына қарап, мән беріп, өз ісін адал жасайтын болған соң, балаларыма тек Рабия ханымнан ғана заказ беріп жегіземін. Астана қаласы бойынша тиімді баға. Өз ісін сүйіп жасайтыны көрініп тұрады, дами беріңіз. Аллаһ берекесін берсін🌷
Үлкен рахмет Мариям! Алла разы болсын, қуана қызмет етеміз💐
КО
Кундыз Орынбасарова
Дәмі керемет ,күшті Қолжетімді баға🫶🏻 Балаларыма ұнайды
13 января 2026, официальный ответ
Тапсырысыңыз үшін рахмет! 🫶🏼Кішкентайларды қуантуға әрқашан дайынбыз😊
Клубникасы өте дәмді 🍓 Шоколад шынымен оригинал, сапасы бірден білінеді 🍫 Барлығы ұқыпты, әдемі жасалған. Қайта-қайта алуға тұрарлық, міндетті түрде тағы тапсырыс беремін. Рахмет! 🤍
13 января 2026, официальный ответ
Кері байланысыңыз үшін үлкен рахмет! Сізді тағы да күтеміз!💞
Akniet Aliyev
Клубники вкусные,сочные. Вкус шоколада оригинальный, благодарим! Нам больше нравится в белом и розовом шоколаде👍
13 января 2026, официальный ответ
Спасибо за ваш отзыв Акниет, так как вы постоянный клиент хотим вам предложить -10% скидку на следующий заказ🙂
Akan Ybyray
Кеше 20 шт клубника в шоколаде тапсырыз бергенбіз 🙂👍🏻 ерешке юадамызға 20% дық жеңілдік жасады Рабия ханым. 1 сағатта дайын болды. Қызымызға ұнады. Рахмет үлкен Аллаһ разы болсын
13 января 2026, официальный ответ
Кішкентай балапанға ұнағанына қуаныштымын, әрқашан қуантуға дайынбыз, тапсырысыңызды қуана күтеміз!