Частные детские сады
Службы
Нурдаулет Кенжебай
Осы балабақшаға Әлинұр, Айша, Нұрзия есімді балаларым барды. Үш жыл олар үшін ең керемет кездер болды. Салтанат, Назерке, Ажар апайларға көп рахмет. Сіздерге алғысымыз шексіз!!!!
SA
Symbat Alimbetova
Благодарность хочу написать воспитателям этого садика. Очень приветливые, добрые, отзывчивые особенно воспитателю Риза Нагашыбаевна, сын ходит в младшую группу с удовольствием ходит в садик. Весь коллектив профессионалы своего дела Салтанат Куатжановна и нянечка. Я переживала изначально об адаптации, но адаптация прошла очень мягко, не плачет когда оставляю. У меня есть сравнивать с другими садами мы по рекомендации поменяли. И я очень довольна. Рекомендую!!!
ГР
Гулдана Рысакова
Өте жақсы садик!!! Меңгерушіден бастап тәрбиешілерге дейін өте мейірімді!!! Балалар өте қатты жақсы көреді🥰🥰🥰🥰🥰
Зауре Имамбаева
Жақсы балабақша
OA
Olzhabayeva Akkanat
Кішкентай данышпан kz балабақшасы бізге өте ұнады, қызым Айлана бірден үйреніп кетті. Барлық ұжым өте балажан кісілер. Заведующийдан бастап көмекшілеріне дейін өте меірімді жандар. Жалпы балабақша балалар үшін жайлы мекен. Өздерінің ойын алаңы, развозкасы және бірнеше баға құнына кіретін үйірмелері бар. Күнде баллар не істеп жүргенің чатқа салып тұрады. Ол қазіргі таңда ата-аналар үшін маңызды. Кішкентай баламен жұмыс жасау, ол үлкен еңбек. Балабақша ұжымына алғыс білдіремін.
Akzhol Shaidoldauly
Осы балабақшаға алғысымды айтқым келеді, 2 ұлымда осы жаққа 1 жыл барып келеді, кішкентайым тез үйренді танертен өзі тұрады, тамақ ішіп горшокқа отырып, сөйлеп үйренді, үлкен ұлымда садикке келгелі жетістіктер көп! Балабақша меңгерушісі САЛТАНАТ ҚУАТЖАНҚЫЗЫ өз ісінің білікті маманы, балаларменде тіл табыса біледі, тәрбиешілеріне де алғысым шексіз, көмекші апайы Ляйля апайға рахмет көп нәрсеге үйретті!
RA
Raigul Amangeldinova
Самый лучший садик ! Лучшие воспитатели которые очень любят детей… администратор который всегда идет на встречу ! Хочу выразить огромную блогадарность детскому саду 🥰❤️
11 сентября 2025, официальный ответ
Қалдырған пікіріңізге көп рақмет, Арманның мамасы!
ДА
Динара Алишева
Балабақша ұйымына көп рақмет! Кәусар жақсы үйреніп еді сіздерге, апайымызға, адаптация жақсы өтті, Кәусар ұнатып, жақсы көріп баратын, көп рақмет! Балабақшаларыңыз көркейе берсін😘💐
SN
Salima Nurahmet
Балабақша бізгеде ұнады. Балдарым барып жүр 1жыл болып қалды. Тарбиешілерде қарапайым кісілер
Надия Осипова
Балам осы балабақшағы барып көп нәрсені үйренді. Ашыла бастпды. Тәрбиешілер өте қамқор. Рахмет сіздерге
AQ
Aidana Qusaiynova
Мен корген жаксы садиктардын бири!Басты коркыныш Адаптация еди ол женил отти,осыдан-ак билуге болады.Себеби бала ушин ен манызды этап бейимделу.Садик ужымына коп рахмет!
Moldir Kablanbaeva
Искали для сына именно казахский садик, чтобы он больше разговаривал на казахском. Поверили отзывам, воспитателю и заведующей. В итоге сын пожаловался, что воспитатель ударила его по голове. Мы пришли к ним как цивилизованные люди, попросили открыть камеры, но, к сожалению, столкнулись с безответственным отношением. К сведению: никто их сразу не обвинял, не угрожал - мы лишь хотели посмотреть записи с камер. Вместо того чтобы сразу сказать, что камеры не работают, они “кормили нас завтраками”. Видимо, думали, что если молчать и переносить сроки всё образуется само собой. Естественно, наши подозрения начали усиливаться. Если нечего скрывать, то зачем избегать? О взрослой позиции здесь и не слышали. И только спустя пять дней признались, что камеры всё это время не работали. Начали выходить к нам через знакомых. Вообще не поняла, к чему это. На что надеялись? На то, что мы скажем: «Ну, если знакомые есть, то можете бить нашего ребёнка»? Я так и не поняла. Так что советую тысячу раз подумать, прежде чем приводить сюда ребёнка. Если что-то случится с вашим ребёнком вы не сможете ни узнать, ни доказать что-либо. А казалось бы: взрослые люди, которые должны давать вам ответы будут избегать вас и игнорировать.
DS
Dinara Salmaganbetova
Осы балабақша өте күшті. Назерке апайымызды қатты жақсы көреміз))
Ая Мурат
өье сенімді балабақша👍🏼👍🏼👍🏼
Айжан Болекбай
Керемет балабақша! Сенімді, таза, тәрбиесі мен білімі жоғары деңгейде. Тәрбиешілер балаға жанашыр, ұқыпты. Қызым баратын күндерді асыға күтеді. Ұсынамын!
Azhar Kadyr
Бәрі ұқыпты, таза, ұйымдасқан. Тәрбишілер өте опытный, жақсы адамдар. Осындай орта үшін рақмет!
Saya Saya
Долго и тщательно искала садик для сына-для меня было важно, чтобы у сада была своя ухоженная территория, адекватный и внимательный заведующий, а также добрый и профессиональный воспитатель. Всё это я нашла именно здесь. Несмотря на то, что мы посещали этот сад недолго, адаптация прошла легко. Уже со второго дня сын с радостью оставался в группе. Каждый раз я забирала его довольным, с улыбкой - а это лучший показатель того, что ребёнку комфортно, безопасно и интересно. Заведующий и воспитатель - действительно хорошие, отзывчивые и порядочные люди, видно, что им небезразличны дети. Садик чистый, просторный, с очень красивой, зелёной и ухоженной территорией. Цена - более чем адекватная для уровня, который предлагает этот сад в Астане. К сожалению, нам пришлось отказаться из-за того, что добираться было слишком далеко. Но если бы мы жили рядом, я бы с уверенностью водила сына именно сюда и была бы спокойна за него. Искренне рекомендую родителям, которые ищут хорошее место для своего малыша. Честный и реальный отзыв от мамы Нияза.
13 июня 2025, официальный ответ
Ең сүйкімді, ең тәртіпті, әр уақыт күлімсіреп жүретін Ниязымызбен бізді таныстырған анасына көп рақм…
Жулдыз Жулдыз
Мен осы бала бақшаға 2 немеремді апарамын. Балабақша өте тамаша. Немерелерім қуанып барады. Салтанат Аяпбергенкызының еңбегін ерекше атап өткім келеді. Өз ісінің маманы. Әр баланың тілін таба білетін білікті маман. Салтанат апай сізді қатты құрметтеймін❤️
УС
Улжан Серик
Қызым 1 жас 10 ай еді. Баланы ерте беріп көрмеген соң , уайым болды. Ттфу ттфу 2 ай болды, қызым жақсы көреді. Воротадан танып, қуанады, сама не ожидала. Тәрбиешелерге рахмет, жақсы икемдейді.
Айя .
Очень хороший сад, начиная с заведующей все очень открытые, приятные, видно что детей здесь любят и дети соответственно чувствуют себя комфортно. Понравилось, что детей в группе не много.
Ж
Жулдуз
"Кішкентай Данышпан" балабақшасына айтар алғысым көп. Ондағы тәрбиешілер мен бала күтушілердің еңбегі өте зор. Балабақшаның іші таза, тамақтары дәмді, өткізілетін тәрбиелік сабақтары мәнді. Жүргізілетін қосымша: Логопед, ағаылшын, сазбен жұмыс жасау, би және жазу сабақтары және оған жасалатын видео есептері өз көңілімнен шығады. Менің балам бірнеше балабақшаға барып жүріп, осы балабақшаны қатты ұнатты. Осыны ұйымдастырып отырған меңгеруші - Салтанат Қуатжанқызына және тәрбиеші -Назерке Бағдатқызына үлкен рахмет!!!
Albina Zhumagulova
Не берут трубку. Ватс апп по другому адресу.
Aray Sultan
хороший сад
21 ноября 2024, официальный ответ
Здравствуйте, Арай! Спасибо вам большое за ваш отзыв и оценку 🙏 Мы старались ❤
ЗА
Зульфира Агаповна
Очень хороший садик, внукам нравиться
МО
Махпал Оразова
Оте керемет бала бакша таза, тамактары дамды, кыздарыма каты унайды, сабактары казак тилинде, кыздарымдын киымдеры тап таза, шаштары орылген, басшыларына улкен Рахмет🙏🏻 алгысым шексыз отбасымызда мугедек кызымыз бар екенын былыб улкен женылдык жасады АЛЛАДАН КАЙТСЫН🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Amir Abrayev
Крутой сад
Асем Абраева
Садик нам очень нравится ,отдала обоих детей в разные группы,впечатления только положительные. Дети все время заняты,воспитатели от души работают. Спасибо большое Арай Рахметовне за ее креативный подход 🥰 и Салтанат апай за тепло,что дает деткам 😍Рекомендую 💯💯💯
MM
Madina M.Е
Кажется 5 января просили всех сотрудников написать отзывы 😂😂
LE
Leila Ersultan
Классный садик, чистый, уютный) Персонал хороший👍🏻хорошо еще развозка есть👆🏻
Nurbek Amanbaev
Өте керемет бала бақша Іші тап таза Барып көрулеріңізге кеңес беремін
Самат
Оте керемет балабакша!
Нурлан Нурлан
Очень хорошие специалисты всем советую
Ардак Тютюков
Детский сад Алтын Адам очень доволен Я, наша Меруерт апай профессионал своего дело, сыну почти два годика но он к ней тянется и не хочет уходить. Спасибо руководство садика.
Керемет балабақша! Маған және қызыма үнайды!
Н К
Керемет балабақша, Меруерт апайға рақмет, қызым апайын жақсы көреді ❤️
LM
Laura Muratkyzy
Алтын адам бақшасына, ұжымына рахмет☺️ Әсіресе , Меруерт апай мен Салтанат апайымызға алғысымды білдіремін💐 Ұлдарым бақшаға қуана барады🥰
Гулнур Акжигитова
Өте керемет балабақша.Ұжым да👍. Өсе беріңіздер.
Астанадағы ең керемет садиктердің бірі. Ініме қатты ұнайды , тағамдары да күшті👍🏿. Тәрбиешілер өз балаларындай алаңдап отырады. Мұндай жерді бірінші рет көруім , істеріңізге сәттілік 🌸
Asem Adieva
Ең лучший садик🔥 Менің қызым осы уақытқа дейін 5 садикке барып, ешқайсысына үйрене алмай күнде жылап қайтатын 2 айдан бері барамыз сонда да. Болды бермейміз деп шешкенбіз. Менің ойымды өзгерткен жалғыз балабақша- Алтын Адам 😍 Бірінші күннен қызым жақсы үйреніп, қазір демалыс күндері де мама тұр садик садик деп оятады. Бұндай бұрын соңды көрмеген мен қуаныштан жылап алдым. Садик оплатасы өте арзан деп ойлаймын, себебі балаға керектің барлығы бар. Қызым гончар сабағын өте қатты жақсы көреді. Еще бассейн бар садикте, скоро жазыламыз🙏 Одним словами Алтын Адам one love ❤️❤️❤️
PM
Perizat Medet
Оооо😍😍 Рада что вы откырылись тут, раньше были в другом филиале. Недавно переехали сюда. И как раз новый филиал рядом с домом открылся😍😍🥹🥹🥹
Айдана Дауылова
Самый лучший садик который мы ходили😍. Благодарю особенно Каламкас Усербаевну и Ажар Шакиратовну лучшие начальство, приняли моего ребенка как своих😭. С первых дней очень тепло относится и до сих пор. Нет никаких жалоб. За такую цену в левом беру мне кажется вообще не найдешь. Однозначно советую всем. Мои дети очень любит нашу апайку, спасибо вы как вторая мать моих детей🥹 Можно сказать бесконечно сказать об этом садике. Хочу просто одну сказать не задумайтесь идите и посмотрите все сами 🙏
ЖС
Жанар Сапыжанова
Добрый день! Хотела выразить свою благодарность персоналу коттеджа. Проводили кудалык 17.07.22. Коттедж просто супер. Большая территория, есть топчан, беседки , юрта, большой летний шатёр. Обслуживание хорошее, повара могут приготовить любые блюда. Так удобно, ни за что не переживаешь. Пока гости отдыхали, стол накрыли , все приготовили. После празднования искупались в сауне, поплавали в бассейне. Все 33 удовольствия. Спасибо большое
Айкумис Кожахметовна
Классное место, можно посетить семьёй. Впечатления просто хорошее. Встретили на высшем уровне. Все есть, что душе угодно. Чисто и уютно