Hadiboom_kids
Магазин детской одежды
Айзат К
Қашан келсең де жабық тұрады екен
ЖП
Жанат Пиримбетова
Классные вещи, качество отличное,цены приемлемые👍😍
Очень понравился ассортимент, есть много красивых, качественных, носибельных комплектов за хорошую доступную цену 👍
Ainur Alieva
Киимдери модный бир сөзбен айтқанда. Бағасы да тиимди. Киимдеринин сапасы да жаксы. Кызым Куромиди унатады. Куроми киимдер алдык)))
Абдраева Айгуль Шегендыковна
Отличный магазин. Мне удобно возле дома. Одежда качественная, большой ассортимент. Продавец вежливая.
SK
Salima Kayumova
Спасибо Айгерим, за хорошие товары. Вещи детям понравились, всегда страюсь у нее брать, мне очень нравится качество вещей👍успехов в работе и процветания магазину.
ШД
Шынар Досиханова
Киимдери оте сапалы, багасы колжетимди. Заманауи оте адеми. Куана куана тагыда келемиз буйрса. Бизге кушти тандап берди. Балаларыма катты унады киимдери. 👍🏻👍🏻👍🏻
ШЖ
Шагия Жамалова
Качество отличное, цены радуют, не дорого не скатывается, не леняет, взяла костюм просто супер…..
Z
Zzzzz
Купила сегодня костюм сыночку очень хорошего качества, и девушка приятная на кассе. Есть игровая зона что очень понравилось, пока выбирали костюм ребёнок поиграл👍
Маржан Бейсенбаева
Киімдерінің сапасы өте жақсы, синтетика емес. Постоянная клиенткамын! Маган қатты ұнайды. Коркейе бериниздер
Хади Ахметова
Заказали крутой спортивный костюм 😍. Качество супер, расцветки интересные. А цены 🔥 👍. Самое главное подберут для вас быстро.
Айгуль Ашкенова
Здорово , прекрасный магазин , классные вещи , сервис на высшем уровне👍
Дана Стамбекова
Бүгін сыйлыққа двойка алдым, бонус ретінде сыйлық берді. Өте керемет дүкен, киімдерінің барлығы күшті, әдемі және сапасы жоғары деңгейде. Өз қызыма алған пижаманың қанша жусанда өні, түсі өз қалпында. Осындай сапасы жоғары бағасы қолжетімді дүкендер көбейе берсін.😍😍😍
Abitbek Ayaulym
Бүгін барп балама киімдер алдым , сапалары өте керемет. Айгерім ханым ға рахмет силыққа бонус деп жейде берді. Ең үлкен плюс балалар ойнайтын жері бар. Керемет. Тағы келіп аламын
SE
Shynar Esen
Магазин классный мне все понрав.качество 🔥🔥🔥
AE
Azhar Egemberdieva
Маған күшті ұнады. Тугистан іздеп таптым. Качество бағасына сай, сапалары керемет. Продавецке рахмет, өте жылы жүзді. Күшті түсіндіріп, ұсыныстарын айтып көмектесті. Сіздергеде кеңес береміз❤️
Акерке Тайшан
Айгерім рахмет көп-көп😘😘😘 Саудана Алла береке берсін! Киімдердің сапасы өте тамаша бізге қатты ұнады, саудан жүре берсін! 🫰🫰🫰
Hм
Hadiboom_kids, магазин детской одежды
2 февраля 2024, официальный ответ
Акерке, здравствуйте. Спасибо вам большое за теплые слова ❤ Рады работать для вас 🤝
АӘ
Айнұр Әбдіхалық
Менің балаларымның сүйікті магазині.Бізге киімдерінің қатты ұнайды,қанша жусаң да суреттері өз қалпында.Киімдерінің сапасы өте жоғары,материалы баланың денесіне жұмсақ терлетпейді,түстері де керемет,Турциядан тікелей келеді.Магазиннің тағы бір ұнаған жері балалар ойнайтын жері бар.Алуға кеңес беремін👍👍👍❤️
Мария Марченко
Очень нравиться этот детский магазин, широкий ассортимент приятный продавец! Цены отличные по сравнению с другими магазинами, и очень нравится качество вещей, хлопок и при стирке не линяют. Еще нравится что только производство Турция!
G B
Киімдері қыздарыма ұнады, сапасы жақсы Рахмет Сіздерге🫶🏼🫶🏼🫶🏼 Честно говорю я не родственник
Alena. Gd.
Видно,что отзывы знакомые писали. Как не зайду в магазин всегда закрыт, света нет и соответственно продавца тоже нет!
Айнура Байсакал
Вещи оригинал яркие качественные оте унады багасы да арзан балаларыма осы жерден аламын ойькени озиме осы дүкен оте катты ұнайды жарайсыздар 🥰😍
Айгуль
Вещи очень классного качества , яркие цвета все как любят детки 😍 дети с удовольствием носят! Двойки вообще офигенные😍 Рекомендую 🫶🏻🫶🏻
Aigerim Astana
Отличное качество вещей, большой выбор, цены приемлемые, ниже цены за такое качество в Астане не найти, самое главное очень нравится нашим детям, огромное спасибо, процветания вашему магазину🙏
AM
Alua Mazanova
Брали пол года назад через инстаграмм, вещи отличного качества, приехали снова за обновкой классно что можно померить и выбрать