Sen_sulu_beauty_shop
Косметика и парфюмерия
Aya 0110
Отличный магазин! Осталась в полном восторге от обслуживания и качества товаров. Персонал очень вежливый, внимательный и всегда готов помочь с выбором. Ассортимент широкий, цены приятные, а качество действительно на высоте.
AG
Aknura Go
Очень классный магазин. Там есть все что я хочу.Сама тут покупаю. Моим подругам очень нравится.Да и мне тоже.Еще такая атмосферная,как clean girl.И еще скидки замечательные.1
алисо 👾
Мне очень нравится этот магазин косметики. Большой выбор уходовых и декоративных средств, часто есть интересные новинки. Консультанты вежливые и помогают подобрать подходящий продукт. Цены адекватные, бывают акции и подарки
ЖМ
Жузи Муханбеткалиева
Всегда закупаюсь здесь,супер🤍
АЧ
Айжан Чен
Добрый вечер! Хотела поблагодарить сотрудников магазина, за такое внимание и качественное обслуживание! Выбор товара всегда есть❤️
Zhaina Mynzhankyzy
ассортимент жақсы, қызмет көрсету жылы, консультанттар (Бақыт)өте көмектесті. Өнімдер сапалы және бағалары да қалыпты. Жалпы дүкен ұнады, қайта барамын! ✨
Anelya .
Бүгін Қажымұқан 10 мекенжайында орналасқан «Жадыра» сауда үйіндегі «Сен Сұлу» дүкеніне бардым. Қызмет көрсету өте керемет болды! Маған таңдауға Ақниет деген қыз көмектесті — өте сыпайы, мейірімді және өз ісін жақсы біледі. Барлығын түсіндіріп, сабырмен көрсетіп, дәл өзіме сай нұсқаларды ұсынды. Көңіл-күйім көтеріліп шықтым 😊 Қызметтеріңізге көп рахмет! Міндетті түрде тағы да келемін және басқаларға да ұсынамын 🤍 Қаласаң, қысқалау немесе ресми түрде де жазып берейін ✨
Amina Sultanova
Лучшие 😍😍😍
Дарья G
Хороший магазин, часто прихожу , очень вежливые консультанты, много всего интересного, можно найти все что нужно, особенно по праздникам сразу готовые боксы 🔥
A.
Anely .
Сен сұлудың тұрақты сатып алушысымын,товарлары жақсы сапада,сатушылар жақсы қарсы алып ,көмек көрсетеді❤️
РМ
Райхан Маняпова
Девочки очень внимательные,обслуживание на высшем уровне) ассортимент разнообразный,не первый раз тут закупаюсь и вам советую )
Shynar Arystan
Ақниет консультантқа коп рахмет❤️🔥 всем советую, барлык издегенимди таптым. Заттары оригинал, ар кез жаксы настроениепен кутып алады, рахмет улкен❤️🔥
Эльдана Тельман
Очень хороший магазин косметики! Большой выбор ухода и декоративной косметики, всё аккуратно расставлено. Консультанты вежливые, помогают с выбором и не навязывают лишнего. Цены адекватные, часто бывают акции. Всегда ухожу с покупками и хорошим настроением 😊 Рекомендую!
Ясмина 👾
Очень понравился магазин! Огромный выбор косметики, всё качественное, сотрудники всегда приветливые и готовы помочь. Обязательно вернусь ещё!
Құралай Данияр
Сен сұлу магазині маган ұнайды консультант тары өте керемет түсіндіреді қолданатын өнімді калай айтады дәл солай сапалы болып шыгады өте күштіі❤️
Айдана Даниярова
Магазин өте жақсы, үнемі аламын, уходтарыда қол жетімді. Консультант Бақыт барлығын дұрыс түсіндіреді екен. Қыздар сыпайы. Осы дүкенді барлығына кеңес берем
токия 🤍
Очень хороший магазин! Продукты качественные, выбор большой, обслуживание отличное. Всегда приятно приходить.
Kadyrova Makhabbat
Айгул Акниет самые лучшие консультанты хорошо помогли подобрать подходящию косметикуи по советовали самое лучшее ❤️
Айдана Абдурахман
Консультанты прям прекрасные барлық товарлары арзан қте тиімді люкс копияда өте өте керемет келіп алсаңыздар өкінбисіздер өщім каждый раз осы жерден аламын🔥🔥🔥
ayauka 💋
Самые лучшие цены,качественные товары,вежливые консультанты😍 Советую!!!
Акбота Мукашева
Очень хороший магазин. Приятные продавцы. Большой выбор косметики. Спасибо за консультацию
Зари Байзак
Мне очень нравится этот магазин косметики.Очень хорошие,добрые консультанты.Много выборов косметики и уходовой.Купила корейский уход.Очень понравилось!
Мансур Тлеукар
👎🏻
Guldana Iskakova
Консультант который в очках грубая 😤 Не может нормально разговаривать с клиентами грубая
Aiganym Amanzholova
Оте керемет дукен. Маган барлыгы унады. Консультант кыздар оз жумыстарын оте жаксы аткарады. Багалары колжетимди🥰👍🏼
Назира Каипова
Өте жақсы дукен. Шампунь дарды осы дукеннен алам. Косметика ның отаны. Кремдер, далаптардың тур турлері бар.
KipAltyntas 🐿️
Лучший магазин,цены приемлемые и вежливые сотрудники. Очень качественные товары и цены очень доступные. Буду чаще заходить в этот магазин, довольна покупкой
Ayau Beisen
кушти магазин, багалары нормальный косметика качественная. Продавцы хорошие, отзывчивые, всегда предлогают помощь. Все красиво, акуратно разложено. Большой выбор.
Gohan Balgabaeva
Спасибо магазину сен сулу. И отдельное спасибо консультанту Акниет. Все показала и обьяснила❤️. Советую вам❤️
К
Кенжегуль
Сен сұлу магазине үлкен рахмет, адамдарға қызмет көрсету жағынан, сұрақтарына нақты жауап беру жағынан, өте жоғары деп айтсам артық емес.Дукенге процветания и хороших покупателей.
СА
Сымбат Алиаскарова
Косметика алдым.Качествалары күштіі😍.Обслуживаниесі енді супер.Қыздар молодец👍.Бағалары күшті.Енді осында келемін вседа.
Alima 🪽
Өте күшті косметика дүкені,сатушы апайлар жақсы уақыт бөліп ,өте күшті уходттар таңдап береді Айгүл апайй сұлу ең күшті уходттарды таңдап бердіі
Аида
Өте жақсы обслуживание маған ұнады
Айжамал Мамбетова
Қыздары ота сыпайы мамылелы барлық тауарларды быледы тауарлар сапалы
Жулдыз Рискулова
Магазин оте кушты сатушы кыздарда керемет тусындырет рахмет магазинге керемет тауарларыда жаксы аркашан келып турамын
Жанел Амен
Очень отличный магазин, нашла все что искала , консультанты очень вежливые , нравится то что все делают для покупателей, частые акции. посты в инстаграме, не обманывают посетителей❤️❤️❤️
Gulnur Kanat
Сен сұлу магазиннің тұрақты клиентіміз. Таңдау көп бағасы жақсы. Консультант қыздарда жақсы
Айжан Амренова
Всегда хожу в этот магазин. Цены доступные. А самое главное вся уходовая косметика оригинал. Сервис на высшем уровне!
Omir Anuarbek
Керемет дүкен!Сапасы және бағасы тиімді🌷Келуге кеңес беремін😍😍Қызыма және өзіме косметика алдым.Бізге бәрі ұнады.Және жақындарыңызға сыйлық алсаңыздар да өкінбейсіздер деп ойлаймын👍🏻
Ais 🥷🏻
Отличный магазин,керек заттын барлыгы бар😍консультация Оте жаксы
Zhanerke Baglankyzy
Самый лучший магазин косметики в Астане, консультанты очень вежливые, т во всём помагают, низкие цены, и всегда проходят акций
Меруерт Хыдырмухамедова
Қыздарға алғысым шексіз🥰🥰🥰
Турсынай Уалиханкызы
Өте күшті🥰🥰🥰😍Қыздарға үлкен рақмет косметика бәрі қолжетімді🥰Істеріңізге береке берсін❤️
Дильназ
Супер магазин, всё есть, часто покупаю косметику здесь. Консультанты всегда помогут и подскажут выбрать косметику. Кучу скидок
СЕ
Сезим Ешниязова
Прекрасный магазин. Много скидок, за оптовые цены можно купить много. Консультанты комфортные.
gulzada m
Выбор коп👍🏻👍🏻 маган унадыы, советую Консультант тоже классная 🙌🏻🙌🏻
Alina Kylyshbaeva
Отличный магазин косметики! Большой выбор качественных продуктов, очень вежливые консультанты. Обслуживание на высшем уровне. Обязательно приду ещё!
А.
А .
Тиімді бағамен космектика сатылатын дүкен, персонал өте сыпайы, әрқашан көмектесуге дайын, осы дүкенге риза болдым, керемет
Еркебулан Еркебулан
Магазин оте унады,ассортимент жогары💯Консультант кыздар оте жаксы информация берып комектести,магазиннен озыме керек заттар алдым.Скидка,акция,подаркалары коп екен,алган затына подарка косып берды рахмеет
Айкош Юнусова
Өте күшті магазин, үнемі осында өзіме косметикаларды аламыз. Оригинал, жоғары сапада, бағасы қол жетімді 2жылдай уақыт болды тек осында уход, тень тушь аламыз ал парфюмдары ұзақ уақыт тұрады, сатушыларыы өте свпайы үнемі күлімсіреп карсы алады