Astana
Хиджама центр
4.1
4.1
Азамат Сыздыков
Ас-саляму алейкум уа рахматуллахи уа баракатух, хочу написать честный и отрицательный отзыв об этом мед.центре что бы предостеречь людей которые вдруг клюнут на рекламу в соц.сетях где им пообещают 100 % результат, что бы они не велись на это а так же не думали что перед ними стоят верующие люди и можно им смело доверять, я купил полный 2-х месячный курс по лечению простатита за 350 000 тг, в течение 2-х месяцев проходило лечение хиджама на шею,спину,поясницу,ноги, трон кегеля 10 сеансов, 120 капсул для приема на 60 дней и 30 свечей на 30 дней, во время лечения был положительный эффект но как оказалось это просто был эффект таблеток как они закончались так и закончался эффект ! мне их лечение не помогло !
A.
Asset .
Емі еш әсер етпеді. Өзгеріс болмады.
GU
Google User
Прошёл трёх дневный комплекс от давления. Не помогло.
РЕ
Руслан Есимбеков
Бәрі жаксы
ШК
Шолпан Кемельбекова
Айгерім тәтенің хиджамасы шынымен ерекше! Өте ұқыпты, таза әрі кәсіби жасайды. Өзін жайлы сезіндіреді, көңіліңді көтеріп, сенім ұялатады. Сеанстан кейін жеңілдеп, энергияға толып шықтым. Осындай маманға барғаныма қуаныштымын
RA
Rinat Akuzov
Айгерім тәтеге үлкен рақмет! Хиджаманы өте кәсіби жасайды, қолы жеңіл, әрбір қадамды түсіндіріп, барынша ыңғайлы жағдай жасайды. Өте көңілім толды, өзімді жеңіл сезіндім. Ең бастысы – мейірімділігі мен жауапкершілігі. Барлығына Айгерім тәтені ұсынамын!
СФ
Суннәтілла Фатима
Хиджамаға барғаннан кейін өзімді жеңіл сезіндім. Бас ауырғаны басылып, денем сергіп қалды. Қан айналымы жақсарып, ұйқым да тынышталып кетті. Процедура кезінде Айгерім тәте барлық санитарлық талаптарды сақтап, өте ұқыпты жасады. Жалпы, денсаулыққа пайдасы зор екеніне көзім жетті. Енді тұрақты түрде жасатуды ойлап жүрмін.
SE
Sattar Elbergenov
Алла істеріңе берекесін берсін.
Тома Нахимбеков
Хочу написать честный отзыв... Нашла по 2 гису центр хиджамы возле дома попала к Айгерим очень приятная девушка все мне обьяснила мне делали хиджаму и чистку кишечника противопаразитарную. Всем рекомендую эту чистку 1 уменьшился аппетит я не хочу сладкого 2 сон улучшился, 3 легкость во всем теле В общем мне очень понравилось. Планирую каждые 3 месяца проходить этот курс Всем добра 💓
СИ
Сымбат Ислям
Астана Хиджама орталығына келуді ұсынамын. Жуырда осы орталықта ем алдым, маған бәрі ұнады. Айгерімге көп рахмет айтқым келеді, өз ісінің маманы, әр адамға ерекше көңіл бөледі. Қолыңызға дерт бермесін!
Диана Сагындык
Керемет орталық. Әр қайсысы өз істерінің маманы. Жолдасым екеуіміз ем алдық. Көкшетаудан татемде келіп ем алды. Қазір Аллаға шүкір бәрі жақсы.
GU
Gulzhan U
Хочу поблагодарить Айгерим за её профессиональный подход к пациенту. Я пришла в эту клинику с мигренью, получила консультацию и лечение. Мне стало легче. Я очень рада что попала именно к ней. Спасибо большое!!!!
Абдурахим Арғынбай
Өте керемет
OO
Osman Orynbaev
Жақсы орталық,барлығы ұнады)))
RB
Rashid Bisarimov
лучшие в своем деле,рахмет!
Nurdaulet Abikarov
Осы медцентрде болдым ,бәрі ұнады ,мамандар жұмыстарын адал атқарады , енді баламды алып келсем деп едім , келуге кеңес беремін
Айсулу Галеева
Профессионалы своего дела!!!