Sharbak
Кафе
Д
Динара
Последний раз были в Январе,на Богенбая.Отравились рыбой,полу сырая была.Нас было пятеро ,трое рыбу ели На следующий день у всех рвота ,понос.Но мы позвали главного,парень подошёл извинился ,обратно пережарили.Салат дали вместо бонуса.А так постоянно там сидели,кухня была хорошая.Но в тот день просто жесть была,а мальчики официанты супер
Нұрлыбек Алтынбаев
Отлично
adidasik 🛜
Тамақтары өте дәмді ❤️ Ауызашарға бардық. Әдемі музыкамен тамақтанып қайттық. Рахмет.Алла разы болсын 🤲🏻
Айбол Ибатбеков
Өте жақсы тамақтары ұнады бағсыда жақсы қол жетімді
Рауан Кайдаров
Керемет жер, демалыс, тамактары молынан, даяршысы мейрімді Нурарайлым есімді қыз екінші күні келдім маған ұнады.
Сержан Каиркенов
15 ақпанда туған күн мерекесіне жиналдық. Тамақтары дәмді, салаттары молынан салынған! Еттің дайындығы керемет екен! Алғысымды білдіремін! Бірақ даладан кіргенде еденнің (пол) тайғанағын абайлау керек екен!
Алия Жакипбекова
15.02 туған күн өткіздік , Бағдат есімді жігіт жұмысын өте жылдам тез орындап жақсы демалыс болды. Рахмет дастархан молынан жақсы айтқан уақытта ыстықтай алып келіп отырды. Барлық жігіттерге РАХМЕТ
ГА
Гулжан Аманбаева
Оте тамаша кафе, кызметкерлериде, даяшыларыда, жаксы кызмет корсетти Рахмет ен жаман жери туылган кун иелерине ешкандай женилдик жок екен тамактары да дамди кол жетимди бага екен Рахмет
Анар Смайлова
Керемет жер екен бізге ұнады
СА
Сакен Абдикадиров
хорошо
Astana Astana
Өте керемет болды барлығы ұнады ас мәзірі де
МЗ
Мұхамедияр Зейдин
Жеп болмайды балығын!
ЕҚ
Ербол Қуанышбаев
Би алаңы тар
Астана
Шарбақ кафесі өте керемет, тамақтары өте дәмді, даяшылар жылдам және өте қолайлы қызмет жасайды.Бврлықтырыңызға баруға кеңес беремін. Осындай кафенің барына рахмет. Бағасы да тиімді, балам үйден жемеген тамағын,Шарбақ кафесіне барып жейді, Өте Жақсы!!!
ДО
Динара Оразбаева
Здравствуйте, хочется оценить работу официанта Тимура,молодец. Очень вежливый , быстро отзывается,уважительно относится ко взрослому поколению
ЖТ
Жанар Тастева
Офицант Тимур деген жигитке алгыс айткым келеди. Бизге жаксы кызмет корсеткени ушин. Рахмет Тимур. Удачи
Аида Сафаралиева
Все было очень вкусно, всем советую, вкусные рыбы,салаты
Aigul Joltaeva
Тамақтары дәмді. Қыщмет жақсы. Танц пол тарлау болмаса әндері жақсы
ЖК
Жомарт Кобланович
Спасибо вам Шарбак! За вашу акцию 990, это все настолько вкусно! Уже дней 10 питаемся у вас, вы прям выручили! Все блюда очень вкусные! Чай с молоком в чайнике суперский! Вы готовите вкусныее чем Дастархан, Манат, Бату, спасибо вам! Алла разы болсын! Понимаю что сейчас все дорого, и может готовите в убыток себе, но поверьте оно вам вернется добром!
Nikolai Gracov
Пица стоит по 990. Взяли пицу. Но нам посчитали 2350.Грабеж.
ЖК
Жанетта Кушекова
Заказали рыбу в кляре, самовывозом. хорошо приготовлено блюдо, очень вкусно. Рахмет 🌷
Айсултан Бакыт
Всё было вкусно,но на бешбармаке был волос дважды
BP
Berdibek Perneev
Тағамдары Жақсы
Ospanovaa mm
Тағамдары өте дәмді 😍 тойымды , бағасы керемет ❤️👏🏻
Айтжан
Оценка 5/10,лагман норм., суши не вкусные, шашлык серой был , Больше не придём, сорри
NR
Nargiz Ramazan
В первые посетила данное кафе.Еда очень вкусная. Официанты очень вежливые . Очень уютное кафе. Все чисто аккуратно. Думаю не последнее мое посещение. К стати порции не маленькие👌😘🥰
12345 6
Салаттары дәмді и қалай аталатынын білмедім рыбный и мясо с курицей ағаш астауда тағамдарын жедік. Дәмді, мол. Обслуживание кішкене ақсаңдады, арақ әкелді, рюмка жоқ, салфетқа қайта қайта сұрауға тура келді. Бірінші ре болдым. Бірақ енді келіп тұрамын
qz
qwyetae zzqw
классно очень
Айжамал Мадреимова
Купили рыбу — просто нереально вкусная 😍 Свежая, сочная, отлично приготовленная. Обязательно вернёмся ещё и будем рекомендовать всем!Очень понравилось💛
АО
Айсулу Оспан
Я был тут дважды все вкусно и все прекрасно
Арнагуль Баймакашева
Классна плсидели, спаибо
ЖС
Жолдыбек Сатбеков
Вкусно
Бука Бука
Салат из руколы не вкусный в прямом смысле,как будто принесли без заправки. В заведений ооочень холодно,ужасно. Я прям замерзла. Молодежи почти нет,в основном пожилые ходят,контингент такой.
ГУ
Гульнара Узтаевна
Өте дәмді болды бәрі әсіресе балық😋😋😋😋😋😋😋😋😋 Очень вкусная рыба нам очень понравлилась внутри очень уютно
YK
Yerbulan Kempirbay
🫰🫶👍
ЖБ
Жадыра Букенова
Поваров вам надо поменять это просто ужас чикен солёный, салат без вкусный, асип сорпа воняет бараниной 🤢 лагман просто ужас не доели новерно уже денег много у хозяев официанты как умирающий лебедь не советую
Акмарал Мырзатаева
Кухня нашар, басшылық қайда қарап отыр, ашылғанда жақсы болатын еді, қазір нашар официанттар ештене білмейді не бар жоқ екенін🥴
Зауре Сейловп
Отлично спасибо большое,классно посидели все блюда шашлыки все вкусные 🌹
Жанболат Жандаулетов
Жаксы оте
TO
Tolkyn Omarova
Qyzmet korsetkenderi jaqsy. Biraq tamagy bagasyna sai, kushti bolady dep kutpeniz. Smoothy men Milkshake-terdi siroppen daiyndaidy. Biraq olardyn bagasy shyn jemisterdi salgandai alady.
A🌚
A 🌚
Заказала через приложение Яндекс еду. Это отвратительно, я еще теперь долго ни где заказывать не буду после вашей еды, тошнит. Заказала курицу гриль, там грилем даже не пахнет, просто отварная курица которая разваливается в соусе, обычно на гриле хрустящая корочка, а тут не понятно что кожа отвратительная просто. Были еще крылышки, немного мясо лучше по консистенции но вкус не приятный, солёные. Ранее заказывала у вас еду и беш, крылья, все было норм. Но после этого раза заказывать не буду и не буду рекомендовать, а наоборот говорить какое Г вы готовите.
АЖ
Алия Жаксыбай
Ұнады
Астана Алматы
Оте керемет ресторан тамактарыда кушты дамды кымбат емес быз 28 шы декабрде корпоратив жасадык бары конлымызден шыкты официант Нурасылмен Нурсезим оте жаксы кызмет корсетты Рахмет осы екы официантка Алла разы болсын
N.
Nazym .
Все дешево и вкусно
Арушка Карбаева
Все классно но ожидание долго
Ерасыл
Тез істемиді
Дина Сопбекова
19 желтоқсан күні біздің корпоративтік кешіміз өте жақсы өтті. Мейрамхананың қызмет көрсетуі жоғары деңгейде, тағамдары дәмді, атмосферасы жайлы болды. Ұйымдастыру тобына үлкен рақмет! Және бізге қызмет көрсеткен Арайлым атты даяшыға алғыс айтамыз! Жұмысын өте жақсы атқарды👍
Орынбасар Такаева
Кеше ұжыммен Жаңа жылдық корпоративке бардық, өте 👍👍👍көңілді болды. Администратор Диас-ау есімі, даяшы Нурислам😍 және басқа қыз жігіттері қыметтеріне алғысым шексіз аяқтан тік тұрып бар жағдайымызды жоғары деңгейде атқарды. Тамақтары да дәмді😋 обалденный❤️🔥 болды. Тамада жігіттерде өз жұмыстарын керемет атқарды, жақсы көңіл күйде өткізді. Бәрі ұнады♥️ Sharbak, сіздерге мол табыс, өркендеуіне тілектеспін
Дина Сейдалиева
Уютно, рыба свежая, вкусная, обслуживание хорошее, цена классная 🩷
Анар
Была впервые, очень понравилась кухня, стейк из лосося был идеальным), а цена еще вкуснее. Спасибо ребятам администраторам, салаты и подача ашалеть, и самое главное цены вас приятно удивят) теперь чтобы поесть рыбку обязательно к вам, рахмет)