Rai.Perfume
Островок
QQ
Qwerty Qwerty
Шолпан көп рахмет. Ганимедті үнемі 5мл алып жүретінмін. Өте ризамын,оригинал мен подделканың айырмашылығын салыстырып көрсетті. Қазір подделкалар толып тұр каспиде. Алданып қалмас үшін, осы Аружан ТЦ Шолпан сізден алдым. Бәрі дұрыс, барлық оригиналдың белгілері бар,қораптан бастап, батч код, сериялық номер, крышка ішіндегі оригиналдық белгілері, көзім жетті. Тик -токтан оригиналдың қандай болатынын көріп алған соң, ажырату жеңіл болады екен. Қысқасы өте ризамын.Тек өздеріңе келіп тұрамын енді Алла қаласа,көп рахмет !!! ❤️❤️❤️😍😍😍🙏
RT
Ruslan T
Купил парфюм, остался очень доволен. Аромат приятный, стойкий, именно то, что искал. Отдельное спасибо продавцу — Шолпан. Очень вежливая, помогла с выбором, всё подробно объяснила, без навязывания. Обслуживание на уровне, видно, что человек знает свой товар. Обязательно вернусь ещё 👍
Молдир
Покупала здесь парфюм очень понравилось. Аромат оригинальный,стойкий, обслуживание приятное. Осталась довольна, обязательно вернусь еще
Нурдаулет Бердешов
Здесь я покупал парфюм.Все в оригинале ,советую!