Быстрое питание
Емош Ергеш
Өтее дәмді часто келіп тұратын жерім .Өте дәмді всегда .Хороший обслуживания .Мирасқа особенно Рахмет✌🏻🥰
TS
Tilegen Sailau
Дааааау дау кылшык шаш жур го тамак тың арасында.қызмет көрсету сапасы мулдем жок ко маскара.админ келіп еще коймай спорласады го клиенттермен
1 марта 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Қызмет көрсету барысында орын алған қолайсыздық үшін шын жүректен кешірім сұраймыз. С…
Kolkanat Nazarbaev
Сорпасын мойындадым,шедевр гой😍 Тамактары жақсы өте дәмді
Bella Hadid
Маған тамақтар ұнады жақсы екен Офик Жақсылық жақсы жігіт екен❤️🌸
Gulnur .
Jaqsylyq qyzmetkerge köp, köp rakhmet, barlygy unady.☘️
НГ
Нурдаулет Галимжанов
Тамактары оте кушти от басымызбен келдик Астанада номер 1 Официант Ержан бауырым одуши рахмет кызметине
УС
Умида Султановна
19.12.25 ж күні біз осы кафешкада болдық! Меню, тағамдарына сөзім жоқ все супер 100%👍🏻! Бір но шай ішуге кесе алып келді таза жуылмаған и барлығы емес арасында осы офик.қыздың мінезі өзін ұстауы клиентпен қарым қатынасы ұнаған жоқ! Есімі жазылмаған. Бір сорпа алдырту үщін үш рет шақырдық, екінші рет шақырып айтқанда осы қыз болды. Заказ ды 30минут тай тостық! Келмей келткен соң үшінші ретте шақырдық бір жігіт келді! Сен үшінші офик.сың сорпамыз келмей жатыр деп тапсырысты сұрағанда! Осы офик.қыз маған жаңа ғана айттыңыздар деп возмушениемен жауап берді! Әдемі көңіл күйдің шырқын бұзды! Жұмыста әдемі мінезіңді көрсете алмасаң, басқаныңда көңіл-күйін түсіру керек дегені емес! Өз үстінде істейді деп ойлаймын! Тамақтары топ әңгіме жоқ👍🏻! Тағыда келеміз
22 декабря 2025, официальный ответ
ГС
Гүлжамал Серікбай
Өте күштті,дәмді қатты ұнады👌Нұрасыл деген балаға рахмет,жылы жүзді күліп қарсалып жақсы қызмет көрсеті🔥🔥🔥😅😅😅
Ақерке 🤍
очень вкусно здесь админ аға күшті кісі
7 посещений
Aidana B👾
Назерке офик очень хорошо обслуживает,сервис очень хороший понравился ,очень вкусно и сытно 😍
Айару 🤍
Бауырдак ну реально вкусный. Хрустящий, тёплый, прям такой, что хочется съесть ещё. Порции нормальные, подают быстро, и вообще всё по-домашнему. Честные 5 звёзд
Архат Беспеков
Менюдан жилик майды алып тастагандарын жон болады.уже 5-6 рет келдик жилик май жеймиз деп.постоянно болмайды.жок нарсени не ушин меню да устайсыздар…………
JJ
Jan Jan
21.10.2025 ж Сагат 20:00 тамактануга келдик баламен рис сасып кеткенкызмет корсету сапасы 0 😢 Балык куришпен алдык рис сасык шики балык маразилкадан шыккан иси жаман 😩 Карын бас куйка куырдак алдык карыннан баска дым жок еще катты картошка куырылган емес суда пискен Меню да дурыс жазылмаган пепперони 🍕 берсек Маргарита алып келип тур ескерту жасасак кайта жасаймыз деп Букил настр куртып тамак тары жаксы деп Конак алып келип едим 😢 Енди келмеспин!!!!!! Келетин жер емес екен кухня реттеу керек Или СЭС шакыртып тексерту керек
Буквально сегодня 19.10.25 зашел в один из самых любимых моих заведений питания встретили хорошо, приняли заказ сразу оплатил, вкусно поел, особенно люблю Кұртсорпа, съел свое комбо, захотелось еще сорпы попросил еще, мне комбо быстрее принесли чем этот кұртсорпа, принесли сорпу без кұрта, ладно подумал может они доливают клиентам без кұрта, остался кұрт чуть чуть от комбо его добавил, выпил, посидел мин 10, и вышел, подбежал официант говорит брат ты не оплатил, я показываю чек оплаты в каспи, но все же просит вернутся в кафе, захожу показываю чек оплаты, админ посмотрела надменным лицом сказала а все вижу, разворачиваюсь ухожу, она в след мне А ЗА СУП, я дабы быстрее избавится от этого места оплатил 300тг за суп в котором не было кұрта. Попроси извинения кто то из персонала может и не было бы этого отзыва
Ailu
Тамаша! Бешбармақ өте дәмді! Нағыз ет дәмі. Қызмет көрсетуі де жақсы. Көп рахмет!Сіздің даяшыңыз Нәзерке тамаша қызметкер!
Almat Sadubayev
Қазыны екіге бөліп, «төртеу етіп» көрсетіп қойыпты 😂 4000 теңгеге осылай алдағандары ма? Тап осылай халықты акымак санауды доғарсын!
Думан Мукажанов
Добрый вечер ! Хочу оставить честный отзыв и поделится впечетлениями ,посетили ресторан Baurdak,остались не довольными при входе никто не встретил,персонал не здоровается как будто не рады приходу гостья( Не предложили стол пришлось самим искать свободный столик! Заказали куырдак с ребрышками,с требухой ,греческий салат,баурсак,чай с молоком. Греческий салат очень горький лимонного сока не пожалели,пербивает вкус овощей,куырдак с требухой ну прям очень не приятен запах ,блюда должны быть аппетитными и на вкус и запах,сразу аппетит пропал ! Звали офицантов нажимая на кнопку несколько раз я понимаю наверное не успевают но хотя не такой уж большой зашиб был! Подашел офицант парень я высказал свое недовольство он твердил что он таки должен пахнуть,подошла девушка мы еще раз высказали не довольства сказала админстратор к вам подойдет и забыла про нас,и наконец подашел админстратор не извинилась сразу начала говорить что мы обьязаны оплатить нами заказаным блюдом но хотя я им не говорил что не буду платить ! Итог:персонал не обучен ,не знакомы с вежливостью ,остались голодные ,и даже не попрощались 👍🏻
ON
Olzhas. Naiman Slyamzhanov
Долгое обслуживание,чтобы получить кисушку пришлось 3 раза сказать ,пришлось потом самому сходить за ней🤦
ㅤ ⲙᥲkh᥉ᥙt𐔖᥎ᥒᥲᥲ_1
все понравилось, сытно и вкусно 🫰🏻!
Нурмухамбет Туребеков
Айгерім қарындаска рахмет, жақсы қызмет көрсетті
Өте қатты ұнады керемет
❤️ Ерке
спасибо официанту Жаксылыку за супер обслуживание. фотографировал нас 300 раз 🫰🏻😁 для удачного кадра бауырдак как обычно, вкусно нету слов 😍
Маржанн 😇
Кухнялары өте жақсы.Аптасына 2-3 рет келеміз😅 келген сайын көңілімізден шыгады!Ділдәға үлкен рахмет қызмет көрсету сапасы жаксы👍🏻
КС
Кристина Солнцева
Вкусные и большие порции. Спасибо Айгерим, что быстро принесла заказ Обожаю это место В этот раз заказала шубам коже и сладкие баурсаки💕
TK
Togzhan Keneskhankyzy
Біз тұрақты клиенттеріміз Барлық жағынан ұнайды Жақсылық есімді даяшыға алғыс, екі рет бізге қызмет жасады, вип кабинкада және тапчатда
diana galymjanovnaaaa
Қайырлы кеш, тағамдары өте дәмді, поворлары күшті әзірлейді, бауырсақтары өте күшьі келіп тамақ ішсеңіздер болады, Эльмира поворға рахмет 🫶
Жанар Жанара
Нам повезло что Назерке очень ответственная исполнительная вежливая вчера мы были 12.03.26 г. Кабинке 29
Томирис **
Очень уютное место хочу поблагодарить официантку Назерке, обслуживание на высшем уровне, милая, приветливая девушка 🥰🤍
13 марта 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе, Томирис! Сізге ұнағанына қуаныштымыз💐💐💐 Біз үшін қонақтарымыздың пікірі маңызды, пікіріңізге алғыс білдіреміз🥰😘
Magzhan Zhumatay
Бугын ауызымды бауырдакта ауыз бекиттим барлыгы унады келбетты кыз обслужка жасады сыпайы турде кызмет корсетулеры керемет бешбармак деген ауылдын дамин еске тусиреды жаксы сервис
Частый гость
Самал Султан
Всегда лчень вкусно. Свежее . Сервис на первом месте. Все делают оперативно. Жаксылык, Нурасыл молодцы👍
Айдана Бауржановна
Плов просто шикарный👍🏻👍🏻 Очень сочный, настоящий вкус Отдельная благодарность официанту Ержану за отличное обслуживание вежливый, внимательный, шустрый. Посидели с большим удовольствием, обязательно придём ещё. ✌🏻 Не в каждом заведении встретишь такой уровень. Процветания💐💐
Гульсим Курмангалиева
Спасибо большое, было всё очень вкусно по домашнему. Официант Айгерим обслужила нас на высшем уровне.Очень добрая и позитивная, так держать 👍
Дидара Жумадуллаева
Вкусно🤤
BB
Bekzhan Bakytzhan
Очень вкусно Официантка Нурай очень хорошо обслужила респект👍👍👍🫰
Дана Койшыбаева
Приправа қалмаған секілді,ужаас мөлшерден көп сепкен адам жей алмайды👎
Асель Жусупова
Оффицант Жақсылық очень вежливый хорошо обслуживал 👍👍👍
GM
Guldaria Muhambediarova
Именно осы Жерде ұнайды. Басқа жерді білмейді екенмін.
Ulbosyn Ibrayeva
Рахмет Оте дамды болды. Мирас красавчик обслуживание 10/10 👍
Muhamedali Aitbek
Тамаша тагамдары оте дәмді 😻😻 офисанттарда жаксы кызмет жасаиды екен 🔥
Айжамал Абуова
Өте дәмді👍 Амантай жігітке рақмет жақсы қызмет жасады
АО
Асылжан Ордаулы
Назерке қарындасымызға рахмет сыпайы сөилеседі өз қызыметін керемет атқарады астары өте дәмді рахмет
Ainur Abdykarimova
Посетили с коллегой данное заведение, нам понравилось абсолютно все. Еда очень вкусная и сытная. Обслуживала наш столик милая девушка Сандугаш, хочу выразить ей большую благодарность за ее профессионализм. Молодцы! Так держать ♥️
BOLAT NAKIPOV
В ЭТОМ ЗАВЕДЕНИЙ РАБОТНИКИ КАКИЕ ТО ВЫСОКОСЕРННЫЕ ОСОБЕННО КАССИР ЖАНЕРКЕ ИИ ОФИЦАНТ БЫЛ АЙГЕРІМ ТЕРЯЕТСЯ ГДЕ ТО НЕ МОЖЕТ НОРМАЛНО ЕДУ ПОДАТЬ А КАССИРАМ ХОЧУ СКАЗАТЬ ЧТО КЛИЕНТ ВСЕГДА ПРАВ НЕ НАДО ПОЛЬЗОВАТЬСЯ СО СВОЕЙ ДОЛЖНОСТЬЮ !!!!
17 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе ! Қай күні , қай уақытта келдіңіздер . Және түбіртектеріңіз болса суретін жіберсеңіз…
moldir muratovna
Пришли просто с девочками посидеть покушать все было вкусно 😍😍 нас обслуживал офф Мадияр очень приятный парень и обслуживает отлично 😻🫶🏻
Рахат Мухамедяров
Түсте келгенбіз, Армантай деген официант күтіп алып қызмет көрсетті. Жоғары деңгейде болды. Өзіи көп барамын кафеге әрі сынаймын бірақ Армантайға көңілім толды, тамаш ары дәмді әсіресе сорпасы. Кеңес беремін. Армантай рахмет
Асылзат Малдыбай
Тамақтары өте дәмді , қызмет көрчету жоғары деңгейде , достарымызбен осында жиі бас қосамыз , әрдайым бізге жақсы көңіл күймен жақсы қызмет көрсететін Әйгерімге үлкен рақмет 💖
S O
Айгерім – өз ісінің нағыз маманы! Әр тапсырысты мұқият қабылдап, бәрін тез әрі ұқыпты жасайды. Көңілді, сыпайы, әр клиентке жеке көңіл бөледі. Осындай адамдардың арқасында тамақ ішу де, көңіл көтеру де жақсы болады 🇰🇿👏
mereyy 🫧
Бауырдаки капец вкусные еще и сытные. С супом это все запивать было классно, еще жидкий куртт кайф. Я заметил то что тут официанты, сотрудники очень вежливы, всегда здороваются даже если вас обслуживают не они, так еще и каждый раз желают приятного аппетита. Мой совет - нан бауырдак с говядиной😆 Сегодня обслуживал: Нурасыл
Altynai Dastanbekkyzy
Өте керемет таза,тыныш🥰 НҰРАСЫЛҒА рахмет өте күштті қызмет көрсетті,тез заказ қабылдап,тез әкеп берді 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
A Jomartovna
Тамақтары өте дәмді.Бірінші рет тамақтанып отырмыз.Қол жетімді бағалары.Қызмет көрсету жақсы деңгейде.Арман деген даяшы қызмет көрсетті.