Ателье
Услуги вышивки
Г
Гала
Бұл ательенің қызметіне шын жүректен алғысымды білдіремін! Мұнда тек кәсіби шеберлік қана емес, адамға деген ерекше жанашырлық пен жауапкершілік сезіледі. Қиын жағдайда немқұрайлы қарамай, уақытын бөліп, барынша көмектескені үшін Әсел есімді қарындасыма алғысым шексіз. Әрбір детальға мұқият қарап, клиент талғамын толық ескереді. Осындай адал еңбек пен жылы қарым-қатынас қазір өте сирек кездеседі. Осы ателье жайлы айтқым келгені сапа, сенім және адамгершілік — бәрі бір жерде! Көңілімнен толық шықты, міндетті түрде тағы да келемін және баршаға ұсынамын.
Өз жұмысының шебері екен. Күшті тігеді🔥 унады 👍
AE
Akdana Eleubaeva
Багасы оте тиымды 😍😍😍 сапалы жумыс маган унадыыыы👍👍👍👍
GI
Gulnur Islyam
Клиентоориентированности ноль. Двери закрыто. На звонки не отвечает. На ватсап тоже еле отвечает.
Улжан Тлеукул
Керемет тігеді!!
АЖ
Алихан Ж
Очень класно и быстро и главное качествино и дешевле спасибо :)
WOW_PRINT WOW_PRINT
Керемет ателье ылғи келеміз. Бәрін тиянақты битиреді. Сапалы тигеді.
БТ
Бекнұр Төлеуқұл
Тез әрі сапалы!!!
S
Samal
Спасибо швее, Асель. Всë аккуратно, чисто, красиво, профессионал своего дела👍Всегда обращаюсь только к ней, вежливая, спокойная, работу делает быстро и качественно ❤ Всем рекомендую 👌
Айкерим Турдалиева
Өз ісінің маманы👍
Анеля Толеукул
өте күшті ателье 😍😍😍
Айдана Сыргабаева
Үлкен рақмет, тапсырысымды уақытылы аяқтап берді, өте әдемі 😍
Акбота Ибраимова
Аселя мастер на все руки рекомендую
МӘ
Мейрамбек Әзберген
Тапсырған киім уақытылы тігіп берді бағасы тиімді
СБ
Сакен Бекмирзаев
Жумыс уакыты жазылган. Бирак жабык. Истемеитин болса убрать из списка
Jandarbek Küzer
Өте нашар
Сауле Ансаган
Швея по имени Асель очень аккуратно и добросовестно выполняет свою работу, сразу видно что она мастер своего дела. Я сдавала ей куртку на переделку и сыну делали вышивку на кимоно, все выполнено аккуратно и за очень короткий срок. Спасибо , процветания вам 🌹
Жансая Садир
Өз ісінің шебері 👍өте жақсы тігеді мастер 🖐️
ZK
Zhandos Kystaubayev
Жаксы тігеді екен. Бағасы да қымбат емес
ҚБ
Қарлығаш Б
Керемет! Маган унады жумысына тиянакты оз исинин шебери👍👍👍Барин уакытында жасап берди.Рахмет коп-коп!
Nurpeis Khalikov
Обслуга супер мне понравилось цена недорого