Baby School
Английский детский сад
Алдияр Айдар
Кызым өте қуана барады балабақшаға. Ерке апайымыз өте керемет. Әжетай дәмді тамақ береді деп келеді. Заведующая Феруза Мадильханқызына мың алғыс!
Tomiris Djulsaitova
Замечательный садик, грамотный директор, наша любимая Ерке апай❤️забота, внимание и особенное отношение к детям
ГА
Гульназ Альдешова
Балам осы балабақшаға барғанына біраз уақыт болды. Әсіресе тәрбиешілердің мейірімділігі мен сабырлылығына риза болдым. Балалардың дамуына көп көңіл бөлінеді: сабақтары қызықты, күн тәртібі дұрыс ұйымдастырылған. Тамағы да жақсы, таза әрі қауіпсіз жер. Өз ісіне жауапкершілікпен қарайтын ұжымға алғыс білдіремін!🩷🙏🏻
Эка ☆
Здравствуйте! Хочу от всего сердца Поблогадарить садик а именно персонал нянечек воспитателей и заведующию. У меня двое детей ходят один в младшую группу 2 года и старшая группа 5 лет. Хочу отметить что младший ходит без памперса не было такого чтобы был мокрый или ещё что либо. Ребенок дома показывает что попу моют ему. А в садик ходит без слёз при видя нянечки ласкается, обнимается и целует её. Не думою что ребенок в 2 года может все это делать на публику. Старший сын у меня очень не спокойный. Мы поменяли 5 заведений и везде были слезы, он не хотел участвовать на проздниках плакал до истерики. Но сейчас он тоже ходит с удовольствием. С теплом рассказывает как прошел день. Как он делал уроки. Участвует во всех утрениках и любит свою няню. Ребенка нельзя заставить предворяться они чуствуют как и кто к ним относятся и отвечают взаимностью. Я благодарю Вас за ту любовь и ласку что даете нашим детям. За Ваш труд и терпения. Спасибо большое Вам!
Mairr
Здравствуйте. Маленькие детишки выросшие в тишине где нет шума ,плача требуют внимательного отношения. Такие дети ранимые, впечатлительные, у маленьких детишек только формируется характер. Прочитала отзыв от 13.05. 2024г . Честный отзыв..... да у нас тоже первое впечатление было положительное. Читая отзывы складывается впечатление о хорошем детском садике. Хотелось бы верить что оно так и есть. Но к сожалению за короткое время, что посещает наш малыш, кроме слёз и мокрых штанишек ничего не видели. И это после практически каждого посещения, это какой стресс испытывает ребёнок, находясь в окружении детей!? Хочу заметить такое он дома не делал. Это в последствии может отрицательно сказаться на здоровье малыша и психологическом развитии. Ребёнок приходя домой стал прижиматься в углу со словами "Мама" при этом вытирать кофтой слёзки, это ужас. Ранее дома он складывал вещички на стул ,топки/обувь ровненько ставил у шкафа. Теперь же всё может расскидать. Как то пришли за ребёнком и увидели что наш Малыш сидит на стуле один, вытирая слезы, это надо было видеть, сердце разрывается от этого взгляда малыша. Страх, стресс, которые ребёнок ежедневно испытывает приходя в садик. Каждая мама и бабушка при виде такого подняла бы шум. Наш малыш общительный, добрый, открытый и чистоплотный, подготовленный к посещению детского заведения ребёнок стал боятся некоторых татешек. Оставляя отзыв надеюсь что возьмут во внимание и сделают всё возможное чтобы не повторялось такое . Ведь родители отдают детей в надежде что Ребёнок в профессиональных руках.В виду конфиденциальности, фото и видео выставлять не буду. В каждом садике ведётся видео наблюдение и каждый родитель вправе просмотреть запись о своём ребёнке.
DC
Don Carleone
Оте жаксы садик кызым уйрене алмайтын еды садикке апайлары уайымдаманыз уйретып беремыз деды, уйретып кызым баска садикке ауыскысы келмиды оте жаксы апайлар, барлыгы жаксы
Анара Мусабекова
Наш любимый садик♥️ сыну очень нравится там🙏🏻 большая благодарность нашей Ерке апай🫶🏻 и всему чуткому персоналу🙏🏻♥️ Айгуль апай, Айсулу апай, Феруза апай спасибо за Вашу работу и заботу🙏🏻
Айнур Нуржанова
Ерке апайға алғысым шексіз ❤️❤️❤️
Aselya Melissa
У моей дочи это второй детский сад. В первый (в другом городе) она ходила пол года, там меняли группу она побыла и в самой младшей, и в средней. Но так и не смогла привыкнуть - не спала, плакала по утрам, не хотела туда идти. Там показывали целыми днями мультики. Сюда переехали по семейным обстоятельствам и выбрали Baby school. 1. Удобная парковка, близко к моей работе и удобный график работы (до 19:00 вечера). 2. Самая адекватная цена. Перерасчет во время болезни. 3. Маленький сад - а значит индивидуальный подход к каждому ребенку. 4. Обучают сразу на трех языках, используют книги (Алматы китап). За месяц воспитатели смогли уложить на дневной сон дочу, с тех пор спит 😍 такое счастье, она не приходит домой перевозбужденной и уставшей. Телевизоров там нет, мультики не показывают. Питание хорошее. Всегда сытой приходит, вечером не кушает дома. К горшку приучили, тоже очень долго у нас не получалось, по большому не могла садиться. Свою Айсулу апай очень любит, по выходным скучает по ней и в другой садик уже не хочет. И повар очень хорошая там, доча ее называет «Ажетай» и всегда о ней говорит. И в целом хочется отметить отзывчивость всего персонала садика, всех воспитателей, всегда вежливы, на связи и на позитиве.
DO
Dinmukhamed Olzhasuly
Baby School балабақшасына деген үлкен алғысымды білдіргім келеді! Мұндағы қамқорлық, және жылы атмосфера үшін шын жүректен ризамыз. Тәрбиешілер әрдайым байланыста болып, балаларымыздың немен айналысып жатқанын фото және видео арқылы жіберіп отыратыны қатты қуантады. Балалар мейірімге бөленіп, жан-жақты дамып, уақыттарын пайдалы өткізетіні көрініп тұр. Барлық ұжымға, Пезуза ханымға және Айгүл апайымызға сүйіспеншіліктері үшін алғыс айтамыз!
Berik Kerimbayev
Өте жақсы садик👍меңгерушісінен бастап бүкіл персонал жоғары деңгейде жұмыс істейді👏🏼5 мезгіл тамақ береді, ойнатады, сабақтар өтеді, английский, каратэсі бар и тағы да басқа баланың дамуына деген пайдалы үйірмелері бар. Рахмет барлықтарыңызға🙏🏼әсіресе меңгеруші Феруза апайға жылы қабылдап алғанына және де баламның тәрбиешілеріне Ерке апайы мен Айгүл апайына✊🏼қазіргі Айгүл апайына ерекше рахмет👍👏🏼✊🏼
Майра Кансейтова
Менын кыздарыма ынгайлы бала-бакша🥰 Апайлары мейырымды🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Айкен Камбарова
Биздин суйкти бакшамыз! Балам кунде маз болып кетеди. Апайларымыз , заведуйющий оте жаксы кыздар❤️❤️
Аимгуль Есенгали
Наш любимый садик❤️ Апайки любят детей, а это самое главное!
Айгерим Серикжанова
Балабақша іші таза, ойыншықтар көп,қызым балабақшаға баруды жақсы көреді. Айгуль апайымыз өте ақылды, еңбекқор, балалармен жақсы жұмыс жасайды, сабақты қызықты қылып өткізеді. Жалпы тәрбиешілерге, балабақша қызметкерлеріне алғысым шексіз👍
Айгуль Тукеева
Дети с радостью идут в сад, потому что там их встретят любимые воспитатели, с которыми им легко, интересно и можно поделиться детскими секретами🥹 Мы полностью доверяем Вам, ведь родителю, когда он оставляет ребенка практически на весь день, очень важно знать, что его чадо в надежных руках❤️
Алдажарова Манзура
Хороший садик . Ерке апай любим, все сотрудники хорошие . И кормят хорошо . Ps. Я Мама Мерей.
ДЖ
Динара Жакудина-Ильясова
Перуза ханым мен осы бала бакша Тәрбиешілері,: Айсулу және Айгуль апайларға, бала күтуші апайымыз, аспапшы апайларға Сіздерге мың алғыс😘❤️🌹🙏🏻!Еңбектеріңіз елене берсін🌹🌹🌹. Балапандарымыз үшін ұйымдастырған жаңа жылдық іс шараларыңызға 🙏🏻. Сізге Перуза ханым және Сіздің ұжымыңызға зор денсаулық, шығармашылық табыстар, бақыт және бақ-береке тілеймін. Сіздер үшін 2025 Жаңа Жыл – барлық тілек пен үміттер орындалатын қуатты Жыл болсын😘🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🙏🏻❤️
AG
Ai Gul
Ұлым 2 ай осы садикке барды, Балам сөйлеп бастады, ортаға бейімделді. Меңгеруші Перуза апайға, тәрбиешілер Айсулу Инкар апайларға алғысым шексіз. с/н Батырдың анасы
Рамина .
Доча ходит уже второй месяц . Все нравится. Благодарность. Заведующая золотая женщина. Всегда относится с понимаем. Питание отличное. Порции большие.
DS
Dilnaz Sengazhieva
Тек қана жақсы пікір қалдырғым келеді, шын жүректен. Ұлым жарты жыл болды барып жүр, жасы 3 ке енді толады. Жақсы нәрселер үйреніп келеді. Күнделікті міндетті түрде фото видео жіберіп отырады. Ең бастысы бастысы балам қуана-қуана барады, бастапқы бір ай адаптацияда жылаған, содан кейін мүлде жылаған емес. Апайлары балажан, балаларды өз балаларындай көреді. Балабақшадан үнемі үсті, беті қолы таза, қарны тоқ шығады. Заведующий апай да өте сыпайы, ата-аналармен жақсы байланыс құра біледі.👍🫶
ГД
Газиза Доскалиева
Балабақша өте керемет!Түрлі Республикалық жарыстардан балаларымыз жүлделі орындар алып жүр.Логопед дефегтолог мамандары бар,тәрбиешілері де керемет!Екі балам да осы балабақшаға барады.
DK
Dimok KZ
Очень долго искали сад для дочери и я очень рад что нашли этот садик, в центре города у меня только позитивные отзывы об этом садике: персонал отзывчивый, да и что там говорить когда привели ребенка думали что первое время придется заставлять ходить, а дочь на второй день торопила меня собираться чтоб быстрей пойти в сад, я думаю этим все сказано ведь детей не обманешь!
КШ
Канат Шиналиев
Балабақша ұжымына үлкен алғыс. Бүлдүршіндердің болашағы жолында аянбай еңбек ете беріңіздер.
AI
Adilet Iskakov
Очень хороший садик. Вежливый и чуткий персонал. Обязательно буду рекомендовать друзьям и знакомым.
DI
Dinara Izteleuova
Керемет балабақша 👍🏻 Қызметкерлері де жақсы. Түрлі ойындар ойнатады. Конкурстарға қатыстырады. Балаларым қуана барады. Рахмет барлықтарыңызға.
Нурлытан Кулмурат
Балабақша тәрбиешілеріне ризашылығымды білдіремін☺️ Жұмыстарыңызға табыс тілеймін.
Айдана 🌸
Добрый день! Очень хороший садик, сын уже ходит третий месяц! Ерке апай само чудо, очень вежливая, внимательная и заботливая! Весь персонал и все апайки очень приятные и доброжелательные! Еда всенда вкусная, разнообразная! Есть частный логопед за дополнительную плату, что очень даже удобно. Сын с удовольствием ходит в садик!😍
AB
Alina Baimukhanbetova
Хочу оставить свой честный отзыв. Были 13.05.2024. Первое впечатление был хорошим когда я зашла и посмотрела этот сад. Но потом когда я отдала ребенка, своего частичку в этот сад я поняла что они совсем не профессионалы в своем деле. Ребенка никак не располагают к себе. Ребенок постоянно плачет , за ним никто не смотрит. Воспитателю и няне всё равно они якобы проводят занятия. Мне кажется первый , второй день чтобы ребенок привык к садику надо хотя бы присмотреть за ним, дать игрушки. Даже взрослый человек первый раз в незнакомом месте чувствует себя некомфортно. Даже час не прошел, они начали звонить и говорить чтобы я забрала ребенка🤗🤭 а хотя это наш не первый садик. Ребенку 3 года, мы с 1,5 года ходим в сад. Спасибо что с первого дня показали как вы работаете!
КО
Куралай Омар
Всем здравствуйте! Тем кто ищет для своего чадо рекомендую Baby school, персонал отличный. Сыночек уже год как ходит с большим удовольствием! Все воспитатели очень внимательные, детям относятся как своим родным. Заведующая всегда относится с пониманием каждому родителю и ребенку, всегда оперативно решает любой вопрос касательно садика. Всегда работает над улучшением садика. Благодарю и рекомендую
Астана Астана
Менің балаларым baby school балабақшасына барады. Бала бақша ұжымы өте жақсы. Үлкен балам биыл күзде мектепке барады, баламды Айгүл апайы мектепке дайындап жатыр. Балаларыма садикке барған ұнайды. Балабақша ұжымына үлкен алғыс білдіремін, жұмыстарына сәттілік тілеймін!
AJ
Aisaule Jolanbaeva
Менің ұлым 2 жылдан астам барады осы балабақшаға. Апайлар қатты ұнайды. Өте қызықты, жан жақты өткізеді сабақтарды, мереке шараларды. Балам үш тілді де жақсы меңгеріп жатыр. Ерке апайға, Айгул апайға алғысымды білдіремін! ❤️❤️❤️. Тәрбие жағынан да, білім жағынан да беріп жатқан еңбектеріңізге рахмет! Алла разы болсын! 🌹
Айдана Шылмырзаева
Екі қызым барады осы садикке. 2,5 жыл болды барып жатқандарына. Бізге осы садик ұнайды. Апайлары білімді,мейірімді жақсы жандар. Алғысым шексіз Айгүл және Ерке апайларына.
MM
Massage_mukhabbat Massage_mukhabbat
Ходим в этот сад 2 года ! Дети ходят с удовольствием, уходить по вечерам не хотят 😕 Воспитатели на высшем уровне 💯 Айгуль апай очень хорошо готовит старшего ребенка к школе , в младшую группу ходит доча , Нургуль и Айсулу апай отдельная благодарность !👍 И конечно же Ерке апай средней группы тоже очень ответственный и добрый воспитатель!
ЖЖ
Жулдыз Жарылгапова
Ходим в садик 1,5 месяца и нам очень нравиться. Хорошие воспитатели и профессиональный подход к работе. Каждый день фото отчёт начиная с зарядки заканчивая ужина. Рекомендую!
РШ
Райхан Шугаипова
Отличный садик ,Айгуль апай замечательный воспитатель ходим с радостью.Все чисто хорошее питание
FT
Friday Thunder
Уже 2 года ходим в этот садик, раньше располагался в другом месте, сейчас переехали сюда тем же составом, это и стало причиной нашего перехода в новое место, тк у нас самые лучшие апайки. Наша Айгуль апай - воспитатель старшей группы.очень хорошая и ответственная . Всегда на связи с родителями. Рекомендуем
МТ
Меиір Талап
Сәлеметсіздер! ❤️❤️❤️біз Baby School бала бақшасына келіп жүргенімізге 3 жылдан асты, 👍👍👍👍👍екі баламда осы бала бақшадан білім алады! 🔥🔥🔥🔥🔥тәрбиешіміз Айгуль мұғалімге алғысымыз шексіз!🥰🥰🥰🥰🥰 өте тамаша тәрбиеші, 🔥🔥🔥🔥🔥өз ісінің нағыз маманы!😍😍😍😍😍 Біз отбасымызбен Айгуль тәрбиешімізге шын жүректен алғыс білдіреміз! 🌟🌟🌟🌟🌟Аман болыңыз! 🫶🫶🫶🫶🫶
Ребенок ходит в старшую группу, наш воспитатель Айгуль апай, все дети очень любят ее, она заботиться о каждом ребенке, независимо в ее группе этот малыш или нет, спасибо ей за внимание к родителям и за заботу о детях
Erke Ermekova
Мен казан айынан бастап балам барып жур, ен биринши менин калауым ол тарбиешiнiн жаксы болуы едi, содан кейн ол сол орта, тамактануы, уйктайтын орны. Бул калауларымнын бари жаксы жагынан шыкты, ен биринши тарбиешимиздин енбегине мын алгыс айткым келеди, балалардын барине оз баласындай карайды, бар жанын салады, неше турли кызык ойындар ойнатады, осы бала-бакшаны тандаганыма окинбеймин.
ZS
Zhanat Shaikenova
Менің балам осы садиктің мақтайды.садик күшті.бізге ұнайды.Апайларына Меңгерушісіне рахмет.тамақ тары жақсы.
Нургазы Ибишов
Досымнын Улы барып жур. Тек жаксы жактарын коп айтып жатыр! Бизге де бару керек))) Астанада балабакша жетиспейди! Осындай балабакшалар коп жане колжетимди болса.
YB
Ykylas Bibolov
Өз ісінің мамандары
ЕЕ
Ерлае Ерлан
Жаксы бала бакша.
NN
Nurtaza Nalibayev
Балабакшага алгысым шексиз! Оз истеринин маманы!
YA
Yerlan Arystan
Baby school балабақшасының ұжымына рақмет. Қызым балабақшаға үлкен қызығушылықпен барады.