tusau_kesu_astana1
Прокат детских платьев
Saltusha Tulebaeva
Брали костюмы на прокат, не пожалели, остались довольными и по цене приемлемы, спасибо большое❤️
G
Gulzhanat
Очень красивые платья спасибо вам
Almira Uapova
Тусаукесу расимине кызыма осы жерден Алдык прокатка койлекти акжол бари бар керек заттар Бир жерден ынгайлы алуга.Бари адеми болды ручная работа Рахмет коп сиздерге Тагыда аламыз.
Аида Тукенова
Брали платье на прокат, качество отличное👍 Спасибо большое! Успехов в работе, по больше клиентов💐
AY
Aidana Yessengeldinova
Сиздерге улкен Рахмет, озимизге унаган койлекти сиздерден таптык Жане ак жол. Жумыстарынызга табыс тилеймин
Куралай К
Все красиво, качественно 👍👍👍
ГК
Гулбану Касымбекова
Үлкен рахмет, Киімдері өте әдемі болды, жұмыстарыңызға табыс тілеймін
Айдана Смагулова
Рекомендую 👍Костюмы опрятные! Сервис отличный, брали на прокат костюмы и ак жол👏👏👏
Murat BEK
Отличный сервис. Спасибо вам.
Н
Нурсулу
Рахмет улкен! Выручили на годик дочи, быстро нашла у Вас и мне, и всем понравилось👍👍👍
ББ
Батсайы Бекентаева
Өте әдемі әрі сапалы киімдер жәнеде тұсаукесер рәсіміне керек нәрсенің тугелімен прокатка береді . Улкен рахмет👏 тұтунышыларыңыз көп болсын