Dana med
Альтернативная медицина
4.3
Онколог, маммолог, эндокринолог, массажист, иглотерапия
4.3
КА
Карашаш Абен
Керемет, температурам 38ден түспей ауырып едім, система қойып, массаж жасап берді, жап жақсы болып кеттім. Керемет клиника, өте жайлы, бәрі жақсы
Толеген Исамбаев
Қабылдады он мың. Массажы 15 мың сонымен 25. Енди бармаыймын.. Сондықтан ойлаймын кымбаттау деп. Енди Астана болғаннан кейін солай шығар. Ендерин билиндер қалай ем алған жөн..
ЖК
Жанар Кенескызы
Осы өткен жұмада жол түсіп Астана қаласында Дана - МЕД орталығында болып, дәрігер Жеңіс Қалиазымұлының тексеруінде болып қайттық. Өте білгір маман, анамды тік ішек жолдарының полипы деген күдікпен барғанбыз. Рахмет Жеңіс аға.
Аслан Мыкиянов
Женыс агамыз былымды маман Женыс отличный специалист
Diana Baimanova
Вот такие вот меня бесят! Мы живем в свободной стране,где я могу разговаривать на удобном мне языке. Уволить админа!! Вежливо хотя бы можно было написать,что не понимает русский,а не писать в приказном тоне!!! Вот так вот и лишаются клиентов. -1 оценка
ДА
Дана Адалбеккызы
Оте керемет, білікті маман. Балам да уколмен тез жазылып кетті.
Т
Т
Очень хорошая клиника, добросовестные профессионалы своего дела, хочу выразить благодарность доктору Жеңіс!
BB
Bereke Beibit