In Study
Образовательный центр
ЖМ
Жанар Мырзахан
In Study, оның ішінде шахмат үйірмесіндегі жетекші із Сакен Ерболатулына алғысымыз шексіз, ұлым асыға сағына барады үлкен рахмет 👍👍
СГ
Сандигуль Габбасова
In study орталығына балам шахмат үйірмесіне барады.Сәкен Ерболатұлы ұстазымызға үлкен алғысымды білдіремін 🙏Балам сабақты қалдырмауға тырысады,өте қатты қызығушылықпен қарайды.Көп нәрсені шахматтан түсініп келе жатыр 👏
21 декабря 2025, официальный ответ
Көп-көп рақмет уақытыңызды бөліп, жылы пікіріңізді білдіргеніңіз үшін!
ҚБ
Қарабатыр Байтемиров
Сәуле апаи балалармен өте жақсы жұмыс жасаиды, сабақтарды қызықты өткізеді, өзі ісінің маманы деп нақты аиталамын Сәле апаиға алғысым шексіз 👍💕
21 декабря 2025, официальный ответ
Көп-көп рақмет уақытыңызды бөліп, жылы пікіріңізді білдіргеніңіз үшін!
RA
Riskhan Alikulov
Сәуле апай өте жақсы мұғалім резултат өте жақсы
Көп рақмет пікіріңізге!
Zhanerke Uali
Динара Маратовна очень хороший учитель. Мне все нравится😍😍😍
10 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Zhanerke! Большое спасибо за ваш отзыв и оценку ❤ Нам очень приятно!
ГК
Гульжан Канаева
IN study орталығына Екі жыл Ұл қызым барады Өте тамаша жетістік бар Сурет уйірмесін өте тамаша Апай ға рахмет
ИИ
Индира Ибадулла
Ағылшын тілінің мұғалімі Динара Маратовнаға көп көп рахмет.Балам ағылшынды жаксы уйреніп келе жатыр.Сабақты уй жұмысын нақты тусіндіреді.Бізге қатты унайды
10 декабря 2025, официальный ответ
Рақмет пікіріңізге, шынымен де, Динара Маратқызы біздің бетке ұстар педагогымыз, балаңыз ағылшынға с…
Динара Камбарова
Мені Зерек мұғалім жақсы үйретеді. Маған Зерек мұғалімнің оқытуы ұнайды.Мен Зерек мұғалімді жақсы көремін.
10 декабря 2025, официальный ответ
Рақмет, барлығымыз жақсы көреміз Зерек апайды!
Айдана Кылышева
Қайырлы күн! Мен осы Байтурсынова 51 де орналасқан In Study орталығында, суреттен сабақ беретін Сарина Ханзада Берікқызына алғысымды айтқым келеді😇😘 өте жұмысына жауапкешілікпен қарайтын, балаларға қызығушылықпен сабақ өткізетін ұстазымыз🥰 Қызым көп нәрсе үйренді, керемет суреттер салып келеді👍🏼 жұмыстарыңыз алға баса берсін😘
10 декабря 2025, официальный ответ
Көп рақмет, ия Ханзада апай нағыз өз ісінің маманы, қызыңыз Пикассодан асып түссін!
SD
Saule Duisebekova
Іnstudy орталығына рахмет!Логопед-дефектолог Гүльшат Мукановна апайымызға алғысымды білдіремін.1.5 айда нәтижесі бар.Әріптерді өзі жазып бастап,сандар мен есептерді өзі шығара бастады.Біз үшін бұл үлкен жетістік.Осындай мамандар көп бола берсін🌸🌸🌸
10 декабря 2025, официальный ответ
Рақмет уақытыңызды арнап, пікір жазғаныңыз үшін. Балаңызды тек биіктерден көрейік!
Лашин Касымова
Довольна образовательный центром .Доча ходит уже 4 года к Сауле Жумагазыновне. Очень благодарна нашему преподавателю за терпение,внимание и доброжелательность.Благодаря ей доча стала понимать материал и полюбила учёбу.
777 727
Понравилось все самое лучшее место для получения знаний советую всем😍😍😍
aliwkaa uide emes
Препод Динара всем советую, хорошо объясняет, лучшее место
AT
Aruzhan Toletova
Мерей лучшая в своем деле❤️ Очень понравилось с ней работать
Inayat A
Зерек мугалим өте куштии
Динара Кенбаева
Очень благодарна преподавателю продленной группы Сауле Жумагазиевне, за ее доброту к детям и знания которые она дает им. Стали получать высокие баллы по предметам. Спасибо Вам большое!
T. Bakytzhan
Хочу поблагодарить Сауле Жумагазиевну за профессионализм и труд! Педагог хоть и на пенсии, всем даст «фору». Мой ребенок посещает продленку с сентября. Через неделю я вижу хорошие результаты. Далее все СОР и СОЧ 9-10 баллов. До этого центра мы посещали центр другой в соседнем доме, ужас там был. Очень рада что попали именно к Сауле Жумагазиевне 🌸
Zh A
Ешкімге кеңес бермеймін, өте нашар қарым қатынас, сервис жоқ мүлдем, пайдалы білім бере алмайды, көздегендері тек табыс, әңгімені төлемнен бастайды сәлем сауқат жоқ.
7 октября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Біріншіден, “пайдалы білім бермейді” деп айту үшін балаңыз сабаққа қатысу керек. Сауле…
ЖБ
Жансауле Бойрабай
Айсара Қуанышқызына үлкен рахмет! Қызым мектепке дайын болып барды,әліппе танып,сөздерді қосып оқып.
Асия Абуова
Наш уважаемый учитель, мы Вам очень благодарны! Спасибо за Ваше внимание и чуткость, за отзывчивость и поддержку, за труд и терпение! Благодарим Вас за веру в наши идеи и за знания, которые Вы в нас вложили! Дети мои ходят уже 4 год. Сауле Жумагазиевна, спасибо за Ваше драгоценное время, которое полностью отдавали нам 👍
Сынбат Кисап
Ұлым осы центрға барғанына 6 айдан асты, ағылшын тілі күннен күнге жақсы болып келе жатыр, ұстаздарыда жақсы! 👍👍
9 апреля 2025, официальный ответ
Рақмет пікіріңізге, ұлыңыз ағылшын тілін жылдам меңгеріп кетуін тілейміз
ZZ
Zhansaya Zhetpisbek
Мне нравится этот центр,хожу сюда на английский и обучилась уже многому ,очень хорошие учителя !
13 марта 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Zhansaya. Спасибо за приятный отзыв 💛 Приходите к нам ещё, всегда рады 🙏🏼
Айжан Мамырова
учимся у Динары апай,замечательная учительница,мы ходим уже 2ой год,Дочка приходит очень довольная,спасибо
13 марта 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Айжан! Огромное спасибо за добрые слова о нашей работе 💛 Обращайтесь 😉
НБ
Назгуль Болат
Динара преподаватель английского языка казахской группы очень добрая, умная. Как к ней начили ходить отценки по английскому сразу поднялись. Спасибо вам 💐💐💐
21 января 2025, официальный ответ
Большое спасибо, что оценили! Будем стараться и дальше!
D A
Очень хороший образовательный центр, особенно учительница Ақшолпан Бақытжанқызы Очень доволен результатом 😇
16 января 2025, официальный ответ
Здравствуйте, D, спасибо вам за приятный отзыв 🙏 Будьте здоровы.
BB
Balzhan Baibossynova
In study ұжымына және Гүлжайна,Аяулым апайларға алғысымды білдіремін, 1 айда керемет нәтиже көріп отырмыз, балалар оқып, жазу жаза алатын деңгейге жетті🤗 Бұйырса 1 сыныпқа сақадай сай болатын сияқтымыз🥳 Балаларға диплом беріп шабыттандырғандарыңызға рақмет🌸 Жемісті, табысты күндеріңіз көп болсын!!!🌸
Айнура Байжанова
Дочка ходит на занятия к Динаре Маратовне, все нравится 👍 спасибо за плодотворную работу!
31 октября 2024, официальный ответ
Большое спасибо, очень приятно получать обратную связь 😉 Мы рады, что вам всё понравилось.
Nelyya .
Очень хороший центр! Удобное расположение, хорошие учителя!!
31 октября 2024, официальный ответ
Nelyya. Благодарим вас, очень приятно получать обратную связь! Успехов вам 😉
НШ
Назира Шыналиева
IN Study білім беру орталығында ағылшын тілінің мұғалімі Динара Маратовнаға үлкен рақмет. Балам екеуміз ағылшын тілін жақсы үйрендік. Сабақты жақсы және ңақты түсіндіреді. Өте керемет ұстаз.
16 октября 2024, официальный ответ
Рақмет үлкен, бізді таңдағаныңыз үшін!
Айдана Шайкенова
Сіңілім Ақниет апайдың продленкасына қатысады, апайы тапсырмаларды жақсы түсіндіреді, бала толығымен түсініп алып, қайталайды. Үлгерімі де жақсы көтірілді, бір жылдан бері қатысып жүрміз, нәтижелері жақсы, продленка іздейтін болсаңыздар, кеңес беремін🙌
12 сентября 2024, официальный ответ
Көп-көп рақмет! Сіңіліңіз оқуда озат болсын деп тілейміз!
Нұрлат Байгенже
Биномның жанында орналасқан билим беру орындарын бираз араладым, акырында Инстадиды таңдадык еш окинбедик, барлығына рекомендовать етем. Мугалимдери жас болса да өз исинин мамандары. Көп рахмет
11 сентября 2024, официальный ответ
Рахмет үлкен! Аман болыңыздар, балаларыңыз сізді қуантып жүре берсін!
Жания Жанибеккызы
Хочу поблагодарить Мисс Гульдану и образовательный центр за то, что подняли уровень моего Английского, каждый урок интереснее предыдущего и также, за все удобства, которые предлагаете🙏
11 сентября 2024, официальный ответ
Добрый вечер. Огромное спасибо, что уделили время и написали отзыв 🙏 Будьте здоровы 💛
АЖ
Айдана Жалгасова
Ходим на курсы по английскому к Динаре Маратовне. Все доходчиво объясняет,ребенку интересно заниматься.
9 сентября 2024, официальный ответ
Добрый вечер! Спасибо за ваш отзыв и оценку! Будем стараться и дальше 🌸
Fatima Jumabai
Менің қызым осы центртда оқиды.Қызым келер де ешқандай әріп, сан, даже сабақта отырмайтын. 2 айдың ішінде Ақниет апай арқасында, қазір судыратып оқимыз, жазамыз, есепте шығарамыз, өте қуаныштымын😍 Қызымнын мектептегі нәтижелері, Ақниет апайының бастамасы деп ойлаймын🌸
9 сентября 2024, официальный ответ
Бәрекелді! Керемет жетістік! Қызыңызды тек биіктерден көре берейік!
GG
Gaukhar Gaukhar
Біз осы оқу орталығының мектеп алды даярлық тобына барғанбыз. Қызыма ұнады Ақниет апайымызға рахмет бастапқы күнінен уже результат байқадым. Рахмет Ақниет апайға. Жұмысыңызға сәттілік
3 сентября 2024, официальный ответ
Рақмет! Біз үшін сіздің пікіріңіз және балаңыздың білім алудағы нәтижесі маңызды! Қызыңыз сабақты те…
Айгул Кашкинбекова
Сәлеметсіздерме менің екі ұлым Instudy оқу орталығына барып қосымша білім алады.Математика ағылшын пәндері бойынша ұстазымыз Ханшайым апай білім деңгейі жағынан адаммен тіл табыса білу жағынан да керемет НИШ БИЛ мектептеріне де оқушылар дайындайды.Мадина апай математиканы жеңіл балаға түсінікті тілмен жеткізеді баламен өз деңгейінде сөйлеседі.Динара апай ағылшын тілінен сөйлеу мәнеріне мән береді баланың.Орталықта әр сенбі speaking club яғни оқушылардың сөйлеу мәнерін деңгейін жоғарылату мақсатында әр сенбі тегін өтеді балаларымызға қызықты.Баруға кеңес беремін.
11 сентября 2024, официальный ответ
Рақмет пікіріңізге! Балаңыз ылғи БЕСке оқысын!
Асия
Мой сын ходит в подготовку к школе. До этого ходили в другие центры. У меня ребенок не хотел ходить.плакал и не оставался. Он не ходил ранее не в садик не в подготовки поэтому ему тяжело привыкать к новым людям и детям. Но когда мы пришли в этот центр сразу же со входа он сказал мама мне нравится тут. Сходил на пробное занятие, решили остаться. И вот он уже 3 месяц ходит. Уже знает все буквы, пишет, читает и даже решение решает. За это спасибо большое Акниет апай🫶 и конечно центру очень доброжелательные🫶 Мы рады что ходим в ваш центр, надеюсь и в дальнейшем будем по другим направлениям к вам ходить)
11 сентября 2024, официальный ответ
Добрый день, спасибо, Асия, за приятный отклик 😉 Ждем вас в гости снова и снова!
БС
Бегаим Султамбекова
Мои дети сын 15 лет и дочь 9 лет ходят к Динаре Маратовне на Английский. У обоих результаты хорошие. Преподаватель умеет расположить детей, в меру строга и уроки проходят дисциплинированно. Дети реально познают и закрывают пробелы
28 февраля 2024, официальный ответ
Добрый день! Спасибо, Бегаим, за отзыв и высокую оценку 🔥 Всегда рады Вам и вашим детям❤
I*
Indira ***
В этот центр ходит мой сын на продленку и английский язык. Нравятся преподаватели Диана и Аружан, у сына уже есть результаты. По мимо домашнего задания еще дополнительно занимаются. Да и цены приемлемые, по сравнению с другими центрами.
9 февраля 2024, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо, Indira, за теплые слова 🙏👌 Были рады знакомству ❤
as
akbotash s
Қызым ағылшын сабағына Динара Маратовнаға барады. Қызым ағылшын сабағына баруға асығады. Аз уақыттың ішінде ағылшын тілін үйренуге балаларға ақпаратты нақты да сапалы түсіндіреді. Керемет маман👍🏻
11 сентября 2024, официальный ответ
Рақмет үлкен! Ия, Динара апайымыз шынымен де мықты маман. Балаңыз ағылшын тілінде сайрайтын болсын!
BS
Birkhanym Sheralieva
Динара Маратовна өте күшті мұғалім. Сіңілім сабақтарынан барлығын түсініп келеді. Ағылшыннан деңгейі жоғарылап келе жатыр. Сабақтары қызықты😍👍🏻
5 февраля 2024, официальный ответ
Рақмет, ия, Динара Маратқызы - біздің бетке ұстар ұстаздарымыздың бірі! Сіңіліңіздің оқуына зор табыс тілеймін!
SM
Saule Mukanova
Қызымыз математикадан қосымшаға Мадина ұстазға бір айдай барып жүр. Бағасы көтеріліп келеді. Шығарудың оңай тәсілдерін көрсетті. Қызымызға өте ұнайды👍
4 февраля 2024, официальный ответ
Рақмет жылы сөздеріңізге! Біз де өте ризамыз қызыңызға, тек биіктерден көріне берсін!
Sabina R.
Мои два сына ходят в это учебное заведение, по ул. Байтурсынова 51. С начала учебного года мы сменили уже три продленки. И наконец нашли ту, что понравилась мне и детям. Спасибо Ақниет Жұмабайқызы она занимается с моим старшим сыном, он у меня с характером, но она нашла с ним общий язык. Спасибо ей. А так же благодарю Аружан, которая занимается с моим младшим сыном. Очень внимательна. Они всегда учитывают мои пожелания в плане выполнения домашних заданий. Так же занимаются дополнительно. И не маловажно это цена продленки, цена ниже чем во многих других. Спасибо 🌹
3 февраля 2024, официальный ответ
Сабина, спасибо вам большое за приятный отклик 🤗 Будьте здоровы 💛
АЗ
Али Зейнулла
Оқу орталығы ұнады.Мадина ұстаздың сабақтары ұнады. Математикадан бағаларымыз көтерілді👍🏻
3 февраля 2024, официальный ответ
Рахмет Айша ханым! Балаңыз ылғи БЕСке оқысын!
АЖ
Айнаш Жунусова
Сын ходит на уроки по английскому языку. Очень довольны результатом! Учитель Диана Маратовна умничка!!!
31 января 2024, официальный ответ
Добрый вечер, благодарим, что выбрали нас 🔥 Будем рады вам всегда.
Асель Асель
Оқу орталығына алғысым шексіз!Жас болсада білікті мамандар жұмыс жасайды.Ұлдарым осы оқу орталығын таңдады.Ағылшын,математика мұғалімдері жақсы түсіндіреді.
9 января 2024, официальный ответ
Рақмет көп-көп! Сенімдеріңізді ақтау үшін барлық күш-жігерімізді саламыз!
Нәметқұл Нұрислам
Мне очень понравилься данный курс.Тут учителя очень хорошо преподают,необычнами методами.Особенно учитель по математике Осербаева Ханшайым и учитель английского языка Ботакоз.
27 декабря 2023, официальный ответ
Спасибо вам, очень приятно получать обратную связь 😉 Будем ждать вас снова.
m 💗
очень нравится этот центр! Ханшайым устаз очень классная ,обращает внимание каждому ученику , очерь хорошо объясняет алгебру, подтягивает , можете начать изучение алгебры с нуля буквально, вне зависимости от класса и возвраста
27 декабря 2023, официальный ответ
Здравствуйте. Спасибо вам за отзыв и высокую оценку 😉 Всегда рады вам.
Рабига Аршабаева
очень хороший образовательный центр, особенно учительница по алгебре Ханшайым апай, спасибо🫶🏻
27 декабря 2023, официальный ответ
Рабига! Большое спасибо за ваш отзыв и оценку, ждём снова!
AE
Anel' Esken
Хороший центр, Ханшайым устаз отлично преподает математику!!
27 декабря 2023, официальный ответ
Добрый вечер. Благодарим вас, очень приятно получать обратную связь! Мы стараемся 😉