Автосигнализации
4.3
ИП KOMEKGROUP.KZ. Лицензия № 0004467 от 28.12.02. Министерство юстиции Республики Казахстан. *1.09.25–1.05.26. Подробности на сайте komek.kz.
Бесплатная оценка после ДТП
4.3
Ассалаумағалейкум оқып отырғандар ! Мына сто ға келмеңіздер , көлігімді қалдырып кеткем , жөңдеп болдық деп хабар келді көлікті алған сон жолға (трасса) шығуға дайындалдым сөйтсем оң жақ алдыңғы дөңгелектің 3 шпилкасы тартылмаған оны қойы тартып алдым , одан кейін бензин құйып майын бір тексеріп жолға шықтым жолға шықсам датчикты қатайтпаған есесіне движоктағы майдың барлығы ағып жолда қалдым , көлікте 2 кішкентай бала бар аңырап кеткен машинада 2сағат шамасында тоңып отырып қалды , әйтеуір дегенде бір көлік тоқтап бала шағамды салып жібердім , өзім сол аңырап тұрған көлікте отырдым буксирге алмайды эвокуатор келем дегенше 4-5 сағат деді , әйтеуір дегенде біреу тоқтап сүйреді . Түйін енді бұл стоға жоламаспын сіздергеде кеңес берем істеріңе салғырт қарайды . Өздері түсініп отырған шығар қай көлік екенің
МИ
Меир Искендиров
Лучшие !!!
М S
Электрик Рамазан красавчик, стралайн сигналку не хотели делать многие, он сделал без проблем, хороший мастер
ДД
Дядя Джайба
Жақсы сервис
ТТ
Тимур Тимур
реленын 5 проводын жалгап бергенге 10 мын тенге сурагандарын болмады жыгыттер,енды келмим
24 октября 2025, официальный ответ
Саламатсыз ба пікіріңіз үшін рахмет! Бізде қай күні,қай уақытта болдыңыз? Чек өзіңізде барма?
МИ
Мухит Игибаев
тамаша
9 октября 2025, официальный ответ
Тамаша болғанына қуаныштымыз, жұлдыз шамдарын 5 жұлдызға көбейтсеңіз бізге де тамаша болар еді😁❤️
Madiyar Begaliev
Вата
9 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, нам очень жаль что вам не понравился наш сервис. Подскажите, с какой проблемой вы столкнулись?
МУ
Мади Уайс
Бомайды екен...
30 сентября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Пікіріңізге қарасам, көңіліңізден шықпаған тәрізді. Қандай қызмет түрі ұнамағанын айтса…
Ахметжан Серікбайұлы
Ребята, вы какие то не серьезные, договорились на 10.00 а сами не пришли, ни телефон не берете, как после вам звездочки ставить
20 сентября 2025, официальный ответ
Благодарим за обратную связь! Сожалеем, что с вами случилась такая ситуация. Ответственное лицо пол…
Айжан Кучербаева
В данном СТО работают грамотные и ответственные ребята. Мастера казахи из Китая. Очень довольна сервисом. Однозначно рекомендую!
Думан Ж
Ждал в очереди как дошла до меня мастер сказал сейчас подойдет потому что сканер не читает машину и принесет другой по итогу перешел на авто которое приехало после меня просто целый час времени потерял
20 сентября 2025, официальный ответ
Благодарим за отзыв! Сожалеем что случилась такая ситуация. Будут приняты дисциплинарные меры и про…
Мухит Сарсымбаев
Профи своего дела
Kaleke Turgynbayev
Диагностика 6000 теңге Проблеманы тапса да таппаса да сол баға Тик ток тан көріп алданып қалдым Келуге де машина қаратуға да кеңес бермеймін Өзін шли ақылды санайды Бірақ дм білмейді Сигналым істемей келгем Реле күйіп қалғанын анықтау үшін 8000 теңге сұрады Короче Танымайтын Саша Паша орыстарға істетсең арзан шығады Қазақ қазаққа мазақ болып отыр
Айнура Садыкова
Асет
Отличный ПЗМ
Бекмурат 055
Ассаламу алейкум всем ,хорошие ребята знают свое дело советую всем
26 марта 2025, официальный ответ
Спасибо за отзыв
Adil Aubakirov
Камри 30 простой не могут выявить причину троения или просто не хотят работать
1 марта 2025, официальный ответ
Здравствуйте! У вас проблема только на холодное была, вам было сказано оставить авто что бы мы могли…
НҚ
Нұрәділ Қабдығалиев
Орынбасар брат жақсы ақпарат айтты көлік жөнінде, риза болдым.
27 февраля 2025, официальный ответ
✊
НА
Нурсултан Анапияев
Ореке кәсібіне береке берсін Алла разы болсын жақсы мамансыз жұмысынан нәтиже шығара білетін маман отдуши рахмет сізге братан машинам сізден кейін тоқтаған жоқ тфай тфай
S
Salah1985
Молодцы мужики все на высшем уровне зделали по больше бы таких сервисов
1 февраля 2025, официальный ответ
Большое спасибо за отзыв!
EM
Erjan Mustafin
🛑🛑🛑🛑 Основная работа была центральный замок сделали, через 2 или 3 дня выяснилось что центральный замок не функционирует должным образом. Обратился повторно не согласились начали приводить свои доводы сказали что это будет стоит дополнительно денег. Будьте внимательны все перепроверяйте. Сказали свяжутся посмотрим.
25 января 2025, официальный ответ
Спасибо за отзыв. Вы заехали с жалобой что центральный замок вообще не работают от сигналки, мы вам…
КЛ
Кирилл Легчаков
Отличный сервис! Сделали всё быстро и качественно! Спасибо 🙏
25 января 2025, официальный ответ
Спасибо за отзыв.
Zhanalyk Danekerov
Самое отличное место, при замене масло диагностика бесплатно, пока меняют масло можно пройти обучение, есть тех класс, можно даже сертификат получить, вообщем есть всё 😘😘😘😍
BA
Beibut A
Не обращайтесь, дилетанты
6 января 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Вроде ни ког не обижали. Уточните пожалуйста на какой авто и с какой проблемой заехали?
ГБ
Гульбаршин Берсембаева
Настраивала StarLine,коллектив слаженный,ребята ответственные,сделали все по совести ,ЦЕНА-КАЧЕСТВО👏Я уехала довольная.Возникнут вопросы,приеду опять сюда 👍Успехов и благодарных клиентов!
НО
Саке Астана
Класс👍👍👍💪💪💪
ЖБ
Жадирахан Бекмурзаева
Өте керемет қызмет маған унады
Айбек Бекенов
Өз ісінің маманы 5мин шешті көрсетіп тұрған проблеманы, істеріңе сәттілік , бәріңе кеңес берем хабарласыңдар.
КС
Касым Сейлханов
Высокий уровень что почти не встретишь в Астане. Установили автозапуск на кадиллак мало кто в городе может установить на американцев, подсоединили блютуз к aux (теперь обхожусь без шнура), работают на качество и авторитет. Орынбасару отдельное спасибо дал правильные советы.
DA
D. A
Жақсы жер. Электрикадан қандай сұрақ болса да шешімін тауып береді. Өзім бірнеше рет әртүрлі сұрақпен жүгінген болатынмын. Орынбасар өте мықты маман.
Meirbek Karsibayev
Иске сат жыгыттер
Serik Aqtas
Пассат Б5 Была утечка тока, оставил на пару дней, самое главное устранили причину, дошли до задних дверей и обнаружили обрыв проводов. На следуйщий день отказал тахометр и его тоже сделали,оказалось отломились две папки в фишке под компьютером. Побочно получилось что датчик давления масла потух и это меня очень обрадывало. Рахмет первому заму, сразу видно с опытом парень. Так что советую посетить это место.
Ерлан Марат
Бүгін Аудиымды алып келдім, жарты жыл болған қаладағы адаммен сөйлеспейтін типо электриктер таба алмаған ощибкалардың барлығын тауып өте керемет сапада жөндеп берді. Рахмет жігіттер Алла кәсіптеріңе береке берсін!!! Орекеңнің шәкірттерінің өздері профессионал болып алған керемет нәтиже көрсетті
Елнур Қажкен
Қызмет көрсету жоғарғы деңгейде кәсіби мамандардың жұмысына толық көңілім толды 👍
ЖС
Жасулан Сейткалиев
Жаксы.. рахмет...
Арман Асылханов
Жигиттер оз жумыстын маманы причинаны тауп сброс истеп берди Аала разы болсын истерине береке берсин
Максат Акшолаков
Молодцы жигитер очень чётко грамотно с работали. Обслуживание супер 👍
Арман Ахмедин
Мықты мықты мен бардым компка салып қарап ашипкаларын тауып бәрін түсіндіріп айтып берді өз жұмыстарын жақсы біледі екен рахмет
Кайрат Торебеков
2 минутта тауып бердыгой ошибкыны
КБ
Куаныш Бейсенбин
Отличные специалисты,чистое помещение,не удобный заезд
22 августа 2024, официальный ответ
Добрый вечер! Спасибо за отзыв и оценку. Мы рады, что вам всё понравилось 🤗
EM
Erik Mahatov
Керемет мықты специалисттер!!! Қалада көп электрик таба алмаған проблеманы шешіп берді. Бағасы да қолжетімді. Жігіттер еңбектерің жана берсін!
30 августа 2024, официальный ответ
Ассалаумағалейкум, пікір қалдырғаныңызға көп-көп рақмет :), әрқашан қол ұшын беруге дайынбыз.
BQ
BI QZ
Очень грамотные специалисты, мастера своего дела 👍
30 августа 2024, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за отзыв и оценку. Мы рады, что вам всё понравилось :)
Қанат Байкенжеев
Не стоит дорого, некачественно делают!
30 августа 2024, официальный ответ
Здравствуйте, напомните пожалуйста какая у вас машина и когда вы были у нас в обслуживании? и напомните пожалуйста причину поломки вашего авто
Өте керемет, Қызылодадада жасалмаган шаруамды бітіріп берді, өте нақты түсіндіред ✊✊✊👍👍👍, көп көп улкен рахмет, қашықтан келген еңбегім қайтты, сәттілік
30 августа 2024, официальный ответ
Ассалаумағалейкум, пікір жазып баға бергеніңізге көп-көп рақмет, әрдайым көмек беруге дайынбыз :)
ЖБ
Жадыра Базелкаламова
Тик ток арқылы келіп ем…бекер келіппін бағалары у дай
30 августа 2024, официальный ответ
Жадыра! Cәлеметсізбе, қандай көлік және қандай сұрақпен қай күні келіп едіңіз?
ЕЖ
Еркин Жумашев
Avtoritet орталығына рахмет, жұмыстары сапалы, бағасыда қымбат емес!
7 февраля 2024, официальный ответ
Пікіріңізге рахмет Еркін мырза
NN
No Name
Аферюги, деньги взяли большие а проблему так и не устранили
27 января 2024, официальный ответ
здравствуйте! уточните пожалуйста ситуацию
ДД
Део Део
Спасибо ребятам, быстро нашли проблему все устранили!
Krg .
Жигитер жақсы жұмыс істейді, abs esp окисления берген жағын тауып, диагностика жасап, датчик ауыстырып истеп берді 🤝