Студия красоты
Парикмахерские
ЭР
Эльвира Разеева
В восторге
Женский мастер Зина очень классно постригает и окрашивает. Вежливая. Спосибо большое
МЛ
Мақсат Лесхан
В восторге
Салауат аға өз ісінің шебері,үнемі осы кісіге шашымды алдырамын ойдағыдай қалағымды жасап береді.Ісіңіз берекелі болсын рахмет
Зейнеп Тортжанова
В восторге
Сандуғаш деген тырнсқ мастері күшті жасайды екен, жұмысына тиянақты прям, барлығын жақсылап істеп берді, ай сайын сол қызды іздеп барам, басқасына сенбейм уже Сандуғаш мастер тұрғанда👍🏻😍😍
СБ
Салтанат Балтабай
В восторге
Тырнақ, кірпік мастері Сандуғашқа рахмет💐 күшті етіп жасап берді, 2 алдын кірпік жасатқам 2 ай тұрды👍, тағы шақырып істетіп алдым тырнақта кірпіктіде кенес берем жасатсаныздар күшті 👍 өзім әдем етіп түсіре алмадым живой 👍😘
🩶🩶
🩶 🩶
В восторге
Всем советую nail мастера , ногти просто шикарно получилось спасибо 🌷
NK
Nurislam Kypshakbaiuly
В восторге
Рахмет ағай әдемі істеп бердіңіз.
БМ
Багдат Манабаев
В восторге
Салауатты Алматыдан іздеп келем өзім. Үш жылдың ішінде осымен төртінші орынды ауыстырды, артынан іздеп жүріп тауып аламыз. Шашымды жақсы алады түсіндіріп жатпайсың. Адамгершілігі мол азамат. Бағасыда жақсы. Көп рахмет қолыңыз дерт көрмесін!
ДЖ
Дастан Жуманов
В восторге
Кеше алдырдым шашымды, енді өз ісін білетін керемет маман екен Салауат. Көп қымбат барбершоптарда быт шытын шығаратын шашымның. Енді Салауатқа мың алғыс👍👍👍
Азеке Дауренбекович
В восторге
Очень хороший парахмахерский советую придти не очень дорого качественно работает
Mirzhan Temirzhanov
В восторге
Салауат агай мастер свое дело🔥
Еркын Смагулов
В восторге
Хорошая парикмахерская, парень стрижет отлично, очень понравилось, спасибо.
PB
Peruza Begimova
В восторге
Зина мастер Рахмет оте керемет колы Алтын шашымды жаксы бояап кйып берды барсаныздар окынбейсыздер кулып карсы лады озыде Сулу салоны да адемы апак таптаза
ДБ
Думан Бейсембаев
Рекомендую мастера по имени Салауат Все быстро аккуратно и не дорого 👍🔥
EI
Erlan Iskakov
Постриг сына отлчно
Dias Kurman
В восторге
Братишку постригли просто супер Парикмахер Салауат отлично стрежет Цены дерзкие👍👍👍👍 Сам всегда там постригаюсь Мне лично нравится👍👍
ТД
Танирберген Док
В восторге
Ассалам Аллейкум Был недавно у мастера Салауат ,доволен результатом.Советую,не пожалеете ! В салоне чисто,опрятно ,очень удобная локация
Goshaaaᵕ̈ Умбет
В восторге
Спасибо большое за стрижку! Была у мастера Зины , я очень довольна результатом.
Мину (≧▽≦)
В восторге
Очень классная парикмахерская мне очень понравилось советую вам!
Sanzhar )
В восторге
Очень понравилось обслуживание! Мастера работают оккуратно
S
Samal
В восторге
Здравствуйте, была у Зины на стрижке. Очень понравилось👍 Приятная и общительная девушка, всем рекомендую 😉👌
БД
Бакберген Джусупбеков
В восторге
Очень понравилось обслуживание! Мастера работают оккуратно учитывают все пожелания.
NURKANAT
постригались с братом хорошо
Ерлан Аяганов
Жақсы алады екен👍👍👍
Назерке Сарсенбаева
В восторге
Керемет салон мастерларыда өте сыпайы саликалы кисилер келиниздер окинбейсиздер
Гаухар Жексенбай
В восторге
Керемет мастерлер унады Маган Оз истеринин маманы баруга кенс берем прям красато болып шыгасыз Зина Ханым оте жайлы адамгершилиги мол жылы жузбен карсы алады рахметт сизге
Несибели Нурчаева
Супер Салон
Айнур Сарытаева
В восторге
Парикмахер Зина, хожу к мастеру не первый месяц обслуживаюсь, все нравится, рекомендую 👍
wzxs
Не ходите
Айша Алихан
Совсем не понравилось
Сказал сесть максимально неудобно подстриг по другому отвратительно всю стрижку говорил что я чтото не так делаю это ужасно не советую 1 звезда
MUSAEVA NATALYA
В восторге
Отличный салон. Женский мастер Зина очень красиво подстригла и покрасила. Рекомендую 👍. Также здесь делала наращивание ресниц. 🔥Советую.
NN
Narim Norman