Культурно-досуговые центры
Айтахметова Айгерим
Бұл мектепте білікті де білімді ұстаздар жұмыс жасайтыны қуантады. Қызым дефилеге шынайы көңілімен барады. Ең бастысы - орталықтың басшысы ұстаз болып, тек білімге емес,тәрбиеге де көп көңіл бөлетіндігіне назар аударып, осы мектепті таңдадық.
БМ
Болат Мамытбеков
Әдепті,әдемілікті үйретіп,ой-өрістің дамуына үлкен үлес қосып.Актер шеберлігі, көркем сөз, Этикет, шахмат,сурет салу,ас пісіру,қол өнер сынды көптеген өнердің түрлерінен тәлім беріп, баланың жан-жақты дамуына еңбек ететін ЭТИКЕТ мектебі жасай берсін!
Diplomat Kz🇰🇿
Гениальная школа! Учат самым важным правилам и доносят очень простым языком, через практику. Больше всего понравилось, что все ученики после полного курса выработали в себе иммунитет и знают как себя вести во время булинга, знаем, что теперь никогда не окажутся в подобном, умеют достойно выйти и были на высоте. Научились и выработали в себе не поддаваться провокациям и знают как достойно выходить из конфликтных ситуаций. Уметь сдерживать эмоции, как положительные, так и отрицательные. Причем достойно!!! Это не просто школа, а кладезь самых жизненно-важных знаний! Респект Школе Этикета РК! Сая Ханым и все учителя сердцем болеют за каждого ученика! Мы когда выпускались после летних курсов, многие плакали, на следующий год обязательно приедем в Школу Этикета РК!!! Желаю, чтобы во всех городах мира были такие школы! Вот, чему нужно учить детей!!! Школа Этикета знает это!!!
14 октября 2025, официальный ответ
Благодарю Вас! Мы тоже будем скучать по вам всем! 🤗
Айша Сапархан
Мне нравится тут. Учители добрые и хорошо учит нас. Там еще есть актеры. Я тут рисую еще там рядом есть Столовая
мМ
маира Маира
Өте жақсы мектеп. Қызым білім алды . Рахмет ұстаздарға 💖💖💖
GM
Gaukhar Mustakimova
Моя дочка посещала Школу этикета, хочу выразить огромную благодарность всему коллективу. Преподаватели профессионалы своего дела. В школе изучают хорошие манеры, культуры речи, готовит еду, сервировать стол, правила поведения за столом🙏💐❤️
Молдир Асанбекова
Қызым он күн бойы этикет мектебінен баға жетпес құнды білім, тәлім-тәрбие алып лагерьді аяқтады! Аз уақыт ішінде балада өте жақсы өзгеріс болды, өзіне деген сенімділік , бойына бір қайсарлық біткендей! Мектеп ұжымына мың алғыс!
Sanim Amangeldi
Өте керемет. Баланы элегантты етіп үйретеді.
26 апреля 2025, официальный ответ
Рақмет Сізге үлкен! Мектебіміз сіздерді қабылдауға әрдайым қуанышты!!! 🤗😍👍🥰
Айнур Т
Керемет орталық! Ұстаздары да ең мықты. Екі қызым барып жүр. Өте қатты ұнайды.
26 апреля 2025, официальный ответ
Айнур, здравствуйте, благодарим за доверие. Мы работаем для вас 🙏🏼 Үлкен Сізге рақмет! Өте қуаныштымыз!!!😍😍😍👍👍👍🤗🤗🤗
Абилфайыз Нурболулы
Бәрі күшті!Қатты ризамын!!!
9 апреля 2025, официальный ответ
Абилфайыз, добрый день. Большое спасибо за приятный отклик!!! Будем рады видеть вас в числе наших по…
BK
Bakytgul Kusmanova
Первая в Казахстане республикнская школа этикета, основателем которой является обоятельнейшая Сая Абдугани. Школа этикета с первых дней запомнилась теплом и уютной атмосферой. В каждом уголке чувствуется душевный подход и индивидуальное отношение. Персонал также очень вежливый и корректный. Доченьке моей очень нравится ходить на занятия. Рекомендую всем мамам обратить внимание на республиканскую школу этикета!
Abylay Ab
Өте жақсы мектеп
АЖ
Аслан Жиенбай
Рекомендуем
15 октября 2024, официальный ответ
Искренне благодарны Вам! Главная цель нашей школы научить каждого гражданина этикету!
ЖД
Жанболат Джамбулатов
Хорошее место, младшему брату понравилось
Рахим Кожахметов
Прекрасное место,отдал сына беспредельщика а вернули порядочного гражданина. Всем советую!
Гульзира Сейсенбаева
Осындай КЕРЕМЕТ Этикет мектебіне- қыздарымды тіркегеніме қуаныштымын, Сая ханым жұмысыңыз жемісті бола берсін- барлық арман тілектеріңіз орындалсын. Қыздарым өздерін қалай ұстау- ар қимылдарын өздеріне контроль жасап уйренгендері Аллаға шүкір. Тамақ пісіріп- дұрыс жүріп тұруды- уйренген қандай жақсы
БА
Балым Абдикадир
Маған этикет мектебі қатты ұнайды!! 🤩Сая ханымға көп алғыс айтамын.Сәттілік!!👍
БЖ
Бибигуль Жунысова
Астанада осындай керемет, тәрбиелік мәні бар этикет мектебінің ашылғанына өте қуаныштымын. Алланың қалауымен біз грант ұтып алдық. Қазіргі уақытта мектепке барып жүрміз. Сая ханымға көп рахмет. Балаларымызды жан-жақты дамытып жатыр.
ГУ
Гульжан Умирзакова
Осындай этикет мектебінің барына біз өте қуаныштымыз! Балаларымыздың болашағына күнделікті өміріне керекті дағдыларды қалыптастырып қана қоймай, өмірге деген сүйіспеншілікті арттырады! Бұл жерде бәрі әдемі, бәрі керемет, негізін қалаушы Сая Ханымға мың Алғыс💓🤲🏻
ШТ
Шарбану Тулегенова
Мило , тихо, все новенькое. Хозяйка прлстранства очень легкая и приятная в общении
Ашир Омаров
Обучают нужным в жизни навыкам поведения в обществе.
Раушан Раушан
Осындай кереметтей Этикет мектебінің барына қуанып қызымды бердім. Тұлға болып қалыптасуына үлкен үлес қосатын бірден бір орта бұл. Істеріңізге береке берсін
Раушан! Спасибо за теплые слова 💛 Успехов вам 🙏🏼
ЕҚ
Еркежан Қайратова
Өте керемет мектеп . Қазақстанда осындай мектеп ашылып , өсіп келе жатқан жастарды жақсы жаққа тәрбиелеп жатқанына қуаныштымын!
Спасибо большое, что выбрали нас 🔥 Были рады вас видеть 💛
ШК
Шолпан Калиева
Менің немерелерім осы мектепке барады, мектептің болашағы биік, жарқын болуына тілектеспін, болашақ ұрпаққа беретін тәрбиелік мәні зор деп білемін, еңбектеріңіз жемісті болсын
20 февраля 2024, официальный ответ
Шолпан, здравствуйте, спасибо вам большое за теплые слова 🔥 Нам очень приятно!
ГК
Гулжихан Калиева
Этикет мектебінің негізін қалаушы Сая Абдуғаниға алғыс айтамыз Қызым Айлин этикет мектебіне барғалы шахматты уйренді Асхана мәзірі,асхана этикеті,тігін тігуді ,қалай әдемі журу туралы сабақтар өтуде Қызыма этикет мектебі өте ұнайды Біраз ашылып көптеген достар тапты.Осындай мектеп ашып қыздарымызды ұлттық тәрбиеге баулып жатқан Этикет мектебі ұжымына алғысымыз шексіз❤️Басқа ата -аналарға айтарым Балаларыңызды еш ойланбай этикет мектебіне беріңіздер 🥰
20 февраля 2024, официальный ответ
Гулжихан, здравствуйте, спасибо большое за отзыв и высокую оценку. Будем стараться и дальше 🤝
Асель Кенжебаева
Этикет мектебіне және негізін қалаушы Сая Абдуғани ханымға отбасымызбен шексіз алғыс білдіреміз. Қызым этикет мектебіне қуана қуана барып жүр. Ол жерде дастархан басында өзін дұрыс ұстау, тік жүру, әдемі сөйлеу сияқты әдепті ғана үйретіп қоймай, қыз балаға қажетті аспаздық, тігін тігу сияқты қолөнер түрлерін де қамтып жатыр. Қазіргі жұмыс басиы заманда қыздарымызға осындай дұрыс тәрбие беретін, әдепке, мәдениетке баулитын оқу орнының ашылғанына өте ризамын
20 февраля 2024, официальный ответ
Добрый вечер! Благодарим за теплые слова 😉 Успехов вам!
УМ
Улбосын Матенова
Балаларды өз-өзіне тұлға болып танылуына, өзін ұстауды үйрететін керемет Этикет мектебі , тәрбиелеп жаткан балаларыңыз үкілі үміттің ақтай берсін тек Алға сәттілік тілеймін 🙏🙏🙏
20 февраля 2024, официальный ответ
Добрый вечер, Улбосын, спасибо вам большое, очень приятно получать обратную связь 🙏 Будьте здоровы!
СЕ
Сапаркуль Ералиевна
Қазіргі заманның талабына сай, баланы жастан өте маңызды ЭТИКЕТ сабағы әр бір бала тұрмақ үлкендерге керек білім! Көп рахмет! Нұрлана беріңіздер! Алға💝💝💝
Добрый день! Спасибо вам, что оценили!!! Успехов вам ❤
АО
Айнура Осипова
Лучшая школа Этикета! Детям очень нравится посещать занятия, получают много полезных знаний.Советую всем мамочкам👍👍👍
Добрый день. Спасибо вам большое. Нам очень приятно 🤗
ЭБ
Эльвира Байсейтова
Этика мектебі нағыз балаға керек мектеп деп ойлаймын.Сая ханымның аліде талай білімін үйретіп,көрер жемісі көп алда.Табысыңыз берекелі және жемісі мол болсын!!!Сая ханым жане Лена ханым.Шахмат пән мұғаліміне алғысымыз шексіз
20 февраля 2024, официальный ответ
Эльвира, здравствуйте! Спасибо большое за добрые слова о нашей работе 😉 Мы стараемся.
Сауле Сарсенгалиева
Рахмет осы керемет мектеп үшін балаларым шын көңілімен барып Жүр рахмет сіздерге әр бір бастамаңыз берекелі жемісті болсын
20 февраля 2024, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо вам, что выбрали нас 🙏 Будем стараться и дальше.
A
Arailym
Этикет мектебі өтке керемет, балардың болашағына зор үлес қоспақ. Өзін өзін ұстауға, сөйлеу мәнерін, тамақтануды үйретеді.
20 февраля 2024, официальный ответ
Arailym, здравствуйте, огромное спасибо, что оценили 😉 Нам очень приятно!
ЖЖ
Жанночка Жанна
Этикет мектебіне ваучер ашылғанына қуанып жатырмыз. Қызым мәз. Сая ханымның айтқандарын уже ұғып “былай болмайды екен” деп бізді үйретуде☺️. Биік өкшелі туфлиін алып мәз әйтеуір. Сәттілік. Саналы, әдепті ұрпағымыз көп болсын!
20 февраля 2024, официальный ответ
Жанночка. Огромное спасибо за отзыв 🔥 Будем стараться и дальше.
Асия Абуова
Этикет мектебінің ашылғанына шамалы уақыт болды.Бірақ мектептің бір жаксы жері балаларға көп өнегелі,тәрбиелі дүниелерді үйретуде.Қазіргі жастарымыздың болашағына қажет тәрбиелерді осы жерден демек Сая ханымның сабағынан алуға болады.Мен балаларымды бергеніме еш өкінбеймін.Асығып барады сабаққа.Сая ханым балаларға берер тәрбиеңіз еселене түссін.
Добрый день! Благодарим за отзыв и высокую оценку 🤗 Успехов вам 💛
Венера Мусаева
Біз бүгін бірінші күн бардык сабак кызыма катты ұнады, она в восторге, кунде барсам болады ма деп сұрап жүр, Сая ханым осындай керемет мектеп ашқаныңызға рахмет, этикет мектебінің ұжымына рахметімді жаудырамын! Жұмыстарыныз алга баса берсін!
Венера, спасибо вам, что оценили 💛 Мы стараемся 🤗
НM
Нурбол M
Школа элитная, на самом деле тому чему здесь учат не научат нигде. Благодаря знаниям по Деловому этикету я смог повысить коммуникацию компании, что непременно сказалось на результате рентабельности! Всем советую! Очень рад!!! Горжусь, что и в нашей стране есть такая школа!
20 февраля 2024, официальный ответ
Спасибо вам за добрые слова о нашей работе, будем рады вам всегда 😉
Улыкжан Кахарман
ең керемет мектеп , шынымен этикет пен таныстық
Благодарим вас за добрые слова 💛 Приходите к нам ещё 😉
Daneker Begendikqyzy
Ризамын🙏🏻Жоғарғы деңгейдегі мектеп😍Көбейе берсін!
20 февраля 2024, официальный ответ
Здравствуйте, Дәнекер, спасибо большое, очень приятно получать обратную связь 🙏👌 Будем стараться и дальше.
Аружан Махамбетқызы
Керемет мектеп😍👏
Огромное спасибо за отзыв 😉 Рады видеть вас снова ❤
Karakat Tolegen
Өте керемет орын! Ұнады 😍😍😍
20 февраля 2024, официальный ответ
Karakat, добрый день, благодарим за приятный отклик! Будем вас ждать ❤
Ерсултан .
Самая лучшая школа эвер по моей субьективной оценке всем советую
20 февраля 2024, официальный ответ
Крутой, добрый день. Благодарим вас за ваш отзыв! Очень приятно, рады сотрудничать 🤝
ТЕ
Тамаша Елманова
Мен Ақтөбе қаласынан арнайы барып осы Этикет мектебін көріп, басшысы Сая ханыммен танысып және де оқушылардың өз қолдарымен жасаған жұмыстарымен таныстым. Ғажайып әлемі десе де болады. Балалар үшін өте қызықты , мәдениеттін ордасы. Әттен Ақтөбе қаласында бұл мектеп жоқ. Армандап кеттім менің де балаларым осындай мектептін табалдырығын аттаса деп. Мектеп енді аты айтып тұрған тұнып тұрған тәрбие мен мәдениет. Қазақы құндылық пен тәрбиеге толы мектеп. Әрбір қазақ баласы баруы керек бұл мектепке. Өзім оқығым келіп қызығып кеттім. Осы мектепке барған оқушының телефон ұстауға уақыты болмайтындай әсерде болдым. Қазақстанның бар аймағында этикет мектептері болуына тілекшімін.
20 февраля 2024, официальный ответ
Тамаша, добрый день, спасибо большое за добрые слова. Будем вас ждать 💛
SS
Shyngys Saparbekov
Керемет мектеп, бүкіл бала-шағам, туыстарым, таныстарым барады. Толықтай ризамын. Бүкіл секциялар қанағаттандыруда. Мұғалімдер де, курстар да толық көңілден асты! Рақмет Сізге!🙌🏻🔥
20 февраля 2024, официальный ответ
Shyngys, здравствуйте, спасибо вам большое за добрые слова о нашей работе, мы стараемся 🙏🏼
Жанар Нургожаева
Желтоқсан айынан бастап осы этикет мектебіне 11жасар қызым барып жүр. Келесі барғанын асыға күтеді. Баланың көзқарасы мен тәрбиесінде жақсы өзгерістер байқап жүрмін. Қуанышымда шек жоқ. Сіздерге рақмет....
Благодарим за отзыв 🙏👌 Мы стараемся ❤
Queen Queen
Этикет мектебіне алғашқы рет баруымыз. Сая ханымның бастамасымен құрылған мектепке қызым қуана барады. Мамандар қазіргі заманға сай, баланың тұлға болып қалыптасуына керекті дүниені үлкен еңбекпен сіңіріп жатқаны айқын көрініп тұр. Бұл мектептен үлкен тәжірибемен шығамыз деген сеніміміз бар. Ұстаздарына мың алғыс, еңбектеріңіз бағаланып шәкірттеріңізбен үлкен жетістікке жетіңіздер🌹🌹🌹🌹🌹
20 февраля 2024, официальный ответ
Добрый вечер, Гульнур! Огромное спасибо, что выбрали нас, мы рады, что вам всё понравилось 🤗
МТ
Мадина Толегенова
Қызым Жұлдыз этикет мектебіне қуанып барады, үйге жеткенше қызықты сәттерімен бөліседі. Кейде анасы болып қызыма көп нәрсені үйрете және көрсете алмай жатамын. Этикет мектебі менің жеткізе алмаған тұстарымды үйретіп жүр. Сая ханым, Лена ханым, Динара ханым сіздерге мың алғыс.
Мадина, добрый день! Большое спасибо за высокую оценку 😌 Ждём вас снова 💛