Частные детские сады
Каждый ребёнок для нас индивидуален
Получить консультацию
Камила Нурмаханова
Выбран компанией
Очень добрые воспитатели. Отношение к детям такое, что после садика детки не спешат возвращаться домой) утром дети с огромным желанием идут в садик) там очень хорошие развивающие кружки
Mika Tleugabylova
Балабақша ұжымына шын жүректен алғысымызды білдіреміз! Қызымыз осы балабақшада жарты жылдан астам уақыт тәрбиеленіп, жаксы жакка жетістіктерге жетті, жаңа нәрселерді үйренуге қызығушылығы артты. Тәрбиешілер өте мейірімді, жауапкершілігі жоғары, балаға ерекше көңіл бөледі. Осындай жылы ортада қызымыз өзін жайлы сезінді деп ойлаймын. Тәрбиешілеріміз балалаларға сүйіспеншілікпен қарайды .Балабақшамызды жылы лебізбен еске алып жүреміз. Істеріңізге сәттілік, бала тәрбиесінде шығармашылық табыс тілейміз!
9 ноября 2025, официальный ответ
Құрметті Mika Тлеугабылова! Ізгі лебізіңіз бен жылы сөздеріңіз үшін үлкен рақмет! 🌸 Сіз сияқты қам…
ГМ
Гауһар Муханбетиярова
Қайырлы кеш ата-аналар,”Алтын бөбек” балабақша ұжымы! Бүгін өзімнің жүрегімнен шыққан шынайы алғысымды айтсам деп жазып отырмын!Жалпы алып қалаға көшіп келгенде неше түрліні естіп,жаңалықтардан да көріп түрлі ой келді балабақшаны таңдауда ұзақ іздендік,зерттедік!Алланың берген бір белгісі болар үйден қашықта орналасса да отзывтарын тугистен оқып бір артық сөз көрмеген біз қуанып кеттік!Қазақ тілді болғаны өте маңызды болды!Алдымен балабақша басшысы Асел Тұмашқызының адаммен қарым-қатынасы,сөз саптауы ұнады!Бағасы да қолжетімді!Бізді балабақшаға алғаш қарсы алған Айым Баймұратқызы көп көмегін тигізді!Жылы шырай таныту ол ата-анаға үлкен сенімділік береді!Сол сәттен бастап бақылап келемін балаларымның дамуында көп өзгерістер бар!Ортаға тез үйреніп кетуі ол сабақ барысындағы ұйымшылдыққа баулудан деп ойлаймын!Ең бастысы атмосфера өте жақсы!Балалар үшін барлығы өте жоғары деңгейде,сапалы жасалған!Әйтпесе қазір тек қалтаны ойлайтын жеке балабақша көбейгені өтірік емес!Балаларымыз демалыс болса да барамыз,қашан деп сұрап отырады жұмыс күнін асыға күтіп!Демек балабақшаның барлық жағдайы,тәрбиешілер,тамақтануы мен ұйқысы ұнайды деген сөз!Мына алмағайып заманда өз баласынан да өзгенің баласын 9-10 сағат баптап бағып отырған тәрбиеші,көмекші апайларға қандай мақтау айтсақта жарасады!Үлкен еңбек!Шаштарын өріп тап таза етіп жинақы үйге жібереді!Таңды патриоттық көңіл күймен Әнұран айтып бастайды,құнарлы тамақтанады,түрлі дамыту жаттығуларын жасап,би де билеп,ойын да ойнап сергіп қалады!Бұл үлкен еңбек ар жағында көрінбейтін көп адамның еңбегі!Алғыс айту бұл балабақша ұжымына үлкен шабыт сыйлайды!Біз риза болған сайын ол кісілерде керемет көңіл күймен жүреді!Рақмет көп-көп!Жұмыстарыңызға жыл толы жемісті,жеңісті марапат,мақтау тілеймін😍Ұзақ болса да жүрегімнен шыққан алғысты жазуға тырыстым!
12 сентября 2025, официальный ответ
Құрметті Орынбасар мен Аяна қызымыздың анасы!🌸🌸 Сіздің осындай жүрекжарды, шынайы алғысыңыз бізд…
Aaaa Aaa
Это уже третий садик, который мы пробовали, и Алтын бобек. Мы ходим почти год. Недавно нам дали ваучер в госсадик и мы решили попробовать. Но пробыли там всего неделю и вернулись обратно в Алтын бобек. Потому что ребенок скучала по воспитателю, по друзьям, по садику. Даже сама говорила, что в новом садике еда невкусная а здесь наоборотвсё нравится бешмармак, танцы, уроки. Особенно уроки гончарного. Поэтому мы доверяем нашему саду. Со стороны, может быть, всё выглядит по-разному, но мы, как родители, знаем садик изнутри. И за это мы благодарны коллективу садика.
ГМ
Гулжайна Мамбетова
Бұл садикке барып жүргенімізге 1 жыл болды. Балабақшамыз бізге қатты ұнайды, балаларым әрдайым қуанып, жүгіріп, еркелеп кіріп кетеді. Кіші балам сөйлемейтін еді, балабақша ұжымының және логопед апайымыздың арқасында сөйлеп келе жатырмыз. Адель апайымыз бізге қатты ұнайды, уйде балам тамақ ішпейді, бірақ Адель апайдың арқасында барлық тамақты тауысып ішеді, сабақтарын оқиды. Асель Тұмашқызы бастаған ұжымға рахметімізді айтамыз❤️
12 сентября 2025, официальный ответ
Құрметті Самрат пен Ермұрат балапанымыздың анасы! Жылы сөзіңіз бен сенімдеріңізге үлкен рахмет…
ЖК
Жазира Кустаева
Балабақша ұжымына, Аделя апаймызға алғысымды білдіргім келеді! 🌸 Қызымның жағдайына ерекше көңіл бөліп, әрбір сәтін назардан тыс қалдырмайды. Қызымның есту қабілетіне зақым болғандықтан, біз есту аппаратын тағамыз. Құлағындағы аппаратын шешіп, қайта тағып беріп, жауапкершілікпен қарайтындарына өте ризамын. Баламды сенімді қолда екенін біліп, көңілім жай болады. Оқуты бағдарламасы, барлық қосымша сабақтары (би, дене шықтыру, саз сабағы) өте ұнайды. Алғысым шексіз! ❤️
12 сентября 2025, официальный ответ
Құрметті Рамина қызымыздың анасы! Жылы пікіріңіз бен сенімдеріңізге үлкен алғысымызды білдіреміз…
ЖК
Жамал Кадырова
Мы посещаем садик уже полтора года. За это время только положительные впечатления. Дети получают заботу, внимание и хорошее воспитание. Спасибо всему коллективу!Да был неприятный случай, но мы как родители видим, что заведующая и педагоги не скрывали ситуацию, а сразу показали и разобрали всё. Это говорит об их честности и ответственности.
Жайдарлым Еркебұланқызы
Мы довольны садиком. Воспитатели очень хорошие и добрые. Атмосфера теплая, домашняя. Просим не писать плохо про наш садик, потому что он этого не заслуживает.
Aina Karagoishina
Самый лучший садик, куда я водила дочку. Мы в этот сад ходили полтора года, воспитатели добрые заботливые и даже дочке разные прически делали 😀 чего я не умею. Всегда отличные утренники. Накрывают стол с бешбармаком. Жаль мы переехали и пришлось дочу перевести в другой сад. Но этот садик любовь 🥰
28 августа 2025, официальный ответ
Айна ханым, Сафия балапанымыздың әрдайым жолы ашық болсын! Алғашқы қадамын біздің балабақшада жасады…
ZZ
Zhadyra Zhandildakyzy
“Алтын бөбек” балабақшасының ұжымына көп-көп рахмет айтқым келеді. Меңгерушісі Әсел Тұмашқызы өз ісінің шебері екен. Балабақшаға ең бірінші күні барғаннан бастап жақсы қарсы алуы, күнделікті балаларды қадағалауы, әрбір ата-анамен жұмыс жасауы, кез-келген мерекенің керемет өткізуіне ат салысуы…барлығына куәгер болдым. Рахмет. Ұлым осы балабақшада көп нәрсеге үйренді. Горшокқа отыруды білмейтінбіз, сөйлей алмайтынбыз, осының барлығын қысқа уақытта үйренді. Күнделікті сабақтары өз уақытында өтеді, күнде апайларынан кешке қарай видео-фото отчеттер келеді. Аделя апайына рахмет, балалармен қарым-қатынасы керемет. Алдияр апайын қатты жақсы көреді, күнде балабақшадан күшті көңіл-күймен қайтады. Негізі отзыв жаза бермейтінмін, шын көңілімнен шыққандықтан осында алғысымды білдіргім келіп жазып жатырмын. 🥰
28 июля 2025, официальный ответ
Құрметті Жадыра ханым! Сізге ыстық ықыласыңыз бен шынайы алғысыңыз үшін үлкен рақмет! 🫶 Алдиярдай…
Айсулу Драхметова
"Алтын бөбек" балабақшасы ұжымына басшылығына алғыс айтамын. Дамир баламызды балабақшаға жақсы үйретті. Әр түрлі сабақтар өткізіледі. Барлық күндер күнтізбеге, жоспарға сай жүргізіледі. Адель апайына ерекше алғыс. 🩷 балалармен дос болып, көңілін таба алады. Ата-анамен басшылық та шын ниетімен, адалынан жұмыс жасайды. Дами беріңіздер
9 июля 2025, официальный ответ
Құрметті Айсұлу ханым! Ізгі тілегіңіз бен жылы сөздеріңіз үшін шын жүректен алғысымызды білдіреміз…
AO
Aidyn Orazova
Ходим в этот садик с 1,10 мес. Воспитатели и заведующая очень добрые, а самое главное профессионалы. Ребенок каждое утро с удовольствием идет. Кормят вкусно. Отдельное спасибо нашему воспитателю Мадина апай.
SO
Sonic Oxy
Очень приятные воспитатели, чисто опрятно, всем советую
Ая Адильжанова
Очень довольны, спасибо большое воспитателям.
Аяулым Орынгалиева
У нас самая лучшая логопед Салтанат апай. Так же очень профессиональные педагоги. Отзывчивые, каждый вечер рассказывают как провёл день ребёнок, в чем успехи, с чем нужно поработать. Очень мне нравится этот сад
Салтанат Габдулина
Очень довольны садиком! Начиная от охранника до заведующего садика, приветливые и дружелюбные люди! Огромное спасибо воспитательнице - Камила Ержановна за чуткость и заботу к детям!!!
Руслана Султанова
Из плюсов: Рядом с домом Большой Хорошие воспитатели Вкусно кормят Минусов для меня нет
Slad Kaya
Чудесные воспитатели. Прекрасные повара. Очень хорошая заведующая. Наши дети с удовольствием ходят в этот садик.
Asemgul Dauletbekova
Хороший детский сад, вожу второго ребенка туда. Воспитатели внимательные, отзывчивые. Ходим в группу Дарын к Арай Рахметовне😊😊😊
Амина Рымхан
Хороший детский сад.очень красивый и ухоженный. Приятный вежливый персонал. Не равнодушный руководитель
Милана Евлоева
Хороший детский сад! Сильные воспитатели! Сильный весь педагогический состав! Опытнейший психолог! У них всё под контролем. Всем огромное спасибо за Ваш труд!
Дильназ Кусаинова
Хороший сад и воспитатель Арай Рахметовна. Ребеноку очень нравится. Весь персонал отзывчивый и дружелюбный❤️
Добрый вечер Дильназ! Спасибо вам за отзыв 🤗 Рады сотрудничеству 💛
Альмира Алимова
В этот сад у меня ходят двое детей. Все супер!!! Один на миллион, который не хочет ходить в детский сад - АЛТЫН БОБЕК!
Альмира, добрый день! Благодарим вас за теплые слова 😌 🙏🏻
Лоида Гуринова
Ходим сюда пол года. Ребенку нравится, нам тоже. Близко к дому, образование, игры, мероприятия для детей, праздники устраивают
Здравствуйте, Лоида. Огромное спасибо за добрые слова 🙏 Всегда рады помочь 💛
Fariza Shimshiko
Ребёнок в садик ходит с удовольствием. Арай Рахметовна прекрасный воспитатель. Когда забираем деток про всех раскажит как себя вёл какие черты характера проявляются. Я очень довольна данным садиком
Спасибо, Fariza, за такой приятный отзыв 🙏👌 Мы всегда вам рады 💛
Tatiana Marmel
Первый день прошёл отлично! Главное расположение воспитателя, мы в группе Дарын у Арай Рахметовны. Ребёнок и мама довольны)
Здравствуйте! Благодарим вас за отзыв и высокую оценку 🙏 Всегда вам рады ❤
НБ
Нуржан Бекбасов
Очень хроший детский сад, ходит сын. Отдельное спасибо Арай апай и заведующей сада. Успехов и процветания!
Нуржан, добрый день! Спасибо вам большое за доверие 💛 Рады сотрудничеству 🙏🏻🙏🏻
МТ
Меруерт Турганбаева
"Алтын бөбек" балабақшасына алғысым шексіз👏🏻👏🏻👏🏻 барлық персонал өте сыпайы👌 Әсіресе Арай ханымға рахмет, сол кісінің арқасында балам тез үйреніп кетті. Өзіміз 1 ғана болды келгенімізге балам қазақша сөйлей бастады👍
Анара Нысанбаева
Қазақша керемет бала-бақша. Ұлым қуана барады. Арай Рахметовнаға алғысым шексіз. Күнделікті видео және фотоны жіберіді. Ұлымның көңілі тоқ келеді. Баршылығына үлкен рахмет. Барлығын түсіндіріп, мейірімді жауап береді. Осы бала-балабақшаға түскеніме өте қуаныштымын
Зульфия Жарасбекова
Балабақшаға келгенімізге 2 ай толды. Маған өте қатты ұнайды, қызыма да. Қызымның топқа бейімделіп, балабақшаға тез үйреніп кетуіне септігін тигізіп жатқаны үшін апайымыз - Арай Рақметқызына алғысымды айтамын
Аягоз Тажденова
Хороший садик, к каждому ребёнку найдут подход, спасибо за это грамотно подобранной каманде
3 ноября 2024, официальный ответ
Аягоз, здравствуйте. Спасибо за теплые слова, очень приятно, рады сотрудничать 🙏🏼❤️
Ainur Esken
Очень хороший садик, ребёнок доволен, всё благодаря воспитателю Камила Ержановна!
Aizada Yasmin
Добрый вечер! Очень хочу порекомендовать данный детский садик. Теплый, уютный, современный. Доброжелательный персонал. Много интересных занятий и мероприятий для детей (балет, каратэ, урок гончар и т.д.). Моему ребенку 5 лет, каждый раз после садика угавариваем ехать домой😂😂😂 Садик рекомендуем всем!
Людмила Ионина
Ходили в этот сад. И скучаем по нему. Лучше соотношение цена и то, что вы ждете от частного сада, когда находитесь в его выборе. Рекомендую частный детский сад Алтын Бобек❤️❤️❤️
СА
Салтанат Али
“Алтын бөбек” басшылығына алғысымыз үлкен! Қазақша, балалардың зейінін ашуға белсенді, ұжым тату, тәрбиешілері де жан-жақты. Әсіресе Арай апайға алғысымыз шексіз! Егерде бала әлеуметтік ортаға үйренсін, жан-жақты болсын, қазақ тілінде сөйлесін десеңіз “Алтын бөбек” бала-бақшасына беріңіз. Қызымның 2 бала-бақшасы осы ортада ашылып, өсіп, жақсы бейімделді.
Зарина Талгамбаева
Очень нравится этот садик. С детьми занимаются, есть дополнительные кружки. Ребёнок довольный, воспитатели отзывчивые. Директор очень грамотный специалист, помогает скорректировать поведение и детей и их родителей)
3 сентября 2024, официальный ответ
Зарина, добрый день, спасибо вам большое за доверие 🔥 Успехов вам 💛
Сандугаш Исмагамбетова
Очень хороший детский сад. Воспитатели разные, удобно рядом с домом👍
Сандугаш, здравствуйте, спасибо вам, что оценили 💛 Всегда вам рады 🌸
Лена Скачкова
В этот прекрасный детский сад ходили мои 2 дочери, спасибо воспитателям, няням, заведующему за такую добрую атмосферу, спасибо огромное логопеду Молдирке. Которая сделала невозможное-возможным! Благодаря её занятиям мы устранили дефекты речи, и научились многому, желаю всех благ и выражаю огромную благодарность 🙏🏼
1 сентября 2024, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо вам большое за отзыв и высокую оценку!!! Нам очень приятно 🙏🏼
Асель Абдугалиева
Очень приятный детский сад. Уже выходит на высший уровень. Отличный персонал и руководитель Асель Темирхановна знает свое дело на 1000%
Здравствуйте, Асель, спасибо большое!!! Рады стараться 🤝
Жанна Юнг
Обыкновенный детский сад с необыкновенным персоналом! Отзывчивые люди, любящие детей, это дорогого стоит!
1 сентября 2024, официальный ответ
Здравствуйте, Жанна, спасибо большое за приятный отклик!!! Мы рады, что вам всё понравилось 🌸
Асель Есенгулова
Воспитателям большое спасибо за их неравнодушное отношение к детям.
Благодарим за ваш отзыв и оценку. Мы стараемся 🤝
Камила Жульдинова
Один из лучших детских садов, очень теплая атмосфера, профессиональные педагоги Вы ЛУЧИЕЕЕ!!!!
1 сентября 2024, официальный ответ
Камила, благодарим вас, что уделили время и написали отзыв. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
AZ
Anara Zhakupova
Балабақшаға ризашылығымды білдіргім келеді. Мұнда өте жағымды атмосфера орнаған, балаларға ерекше қамқорлық көрсетіледі. Балалармен белсенді түрде айналысып, олардың дамуына зор көңіл бөлінеді. Әрдайым таза ауада серуендер өткізіліп, баланың физикалық және рухани дамуына көп назар аударылады. Айрықша алғысымды тәрбиеші Камила Ержановнаға білдіремін. Ол кісі балалармен ерекше ықыласпен жұмыс жасайды, олардың әрқайсысына жеке көңіл бөледі. Сондай-ақ, ата-аналармен үнемі байланыста болып, баланың жетістіктері мен дамуы туралы кері байланыс береді. Балабақшаға сенім арту арқылы, балаларымыздың ең жақсы ортада дамып жатқанына кәміл сенеміз.
1 сентября 2024, официальный ответ
Қайырлы күн! Әр бала біз үшін жеке тұлға. «Алтын бөбек» балабақшасын таңдағаныңызға рақмет❤️🙏🏻
Дильназ Шарипканова
Лучший садик! Огромная благодарность логопеду Молдир апай она заговарила нашего сына, и воспитательнице Камиле Ержановне! Руководитель Асель Темирхановна всегда выслушает, спасибо вам! В общем и целом рекомендую садик Алтын Бөбек!
29 августа 2024, официальный ответ
Добрый вечер. Спасибо вам большое за отзыв и высокую оценку❤️🫶🏻
Аида Игибаева
Отличный детский сад. Прекрасное отношение к детям. Хорошие условия и учителя.
Madina Barakpayeva
Өте жақсы балабақша, логопед Молдир апаймен балам сөздерді жақсы нақты айтып үйренді. 5 рет тамақ береді. Билеуді садик ішінде жақсы көреді
26 августа 2024, официальный ответ
Пікіріңізге рақмет❤️🥰 Біз үшін әр бала жеке тұлға❤️🫶🏻
Альбина Аяпбергенова
Моя маленькая дочка занимается в развивающей группе, такими темпами этот ребенок станет умнее меня). Спасибо педагогам, они мастера своего дела
26 августа 2024, официальный ответ
Добрый день. Благодарим за ваш отзыв и оценку 🙏 ❤️
АЗ
Алимбек Закира
Алтын Бөбек балабақшасына барғанымызға қуаныштымыз. Балаларымызға өте ұнайды. Түрлі үйірмелер жұмыс істеп жатыр. Апайларымыздың балалармен жұмыс жүргізу барысы өте көңілді. Әр бір күндері көңілді. Еңбектеріне табыс тілейміз.
15 августа 2024, официальный ответ
Қайырлы күн! Жылы пікіріңізге рақмет. Біз үшін әр бала жеке тұлға🙏🏻🫶
Асылжан Кыпшак
Мы очень довольны детским садом😻😻😻Персонал доброжелательный и всегда готов помочь. Спасибо большое Арай Рахметовне❤️ В садике уютно и безопасно, а питание вкусное и полезное. Мы рады, что выбрали именно этот садик и рекомендуем👍👍👍
7 августа 2024, официальный ответ
Добрый вечер, Асылжан! Благодарим за ваш отзыв и оценку 🔥 Очень приятно, рады сотрудничать 💛
Aika Dzhumagulova
Понравился садик , все чисто аккуратно, воспитатели доброжелательные, смогли с первого дня найти подход к ребенку
1 августа 2024, официальный ответ
Aika, добрый день, большое спасибо за доверие ❤ Приходите в гости ещё 😉