Береке
Кафе
Айгерим Кажетқызы
Совсем не понравилось
Принесли донер слишком сильно подгоревший мясо тоже такое не буду больше приходить пустое трата деньги ((( жаль что им на количество людей работать. А не качество а посуда сломанные как попала обслуживание
ДД
Дана Даулетбаева
Совсем не понравилось
Ораманг камыры калын алдымызга тарыс етып койып кетты жесенг же жемесенг кой деген сиякты ораманг дамы жок лагман айтканмыз ашы олда кыздар дурыс жумыс жасай алмайды Админ кайда карап жатыр кыздарына клентке калай сойлеуды уйретсын вапше 0
GI
Gulden Idirisova
Лагман майлы емес. ұнады. Қуырдақта еті мол. Дәмді ас іштік🍁
Не понравилось
Заказывали с мамой еду тут, мне борщ понравилось но то что заказала мама один с не приятном запахом а второй вкусом, не берите тут пелмени и орама очень отвратительные на вкус! В орама мало майонеза и кетчупа и странный вкус! Спасибо береке за испорченый аппетит)
n z
Совсем не понравилось
донер нашар сухой,10 кабат лаваш ораған,еще кішкентай. Обслуживание 0 вооще недовольные бәрі обслуживать еткендері міндет.
ZH
Z H
Не понравилось
Заказывала котлеты с пюре. К сожалению блюдо не понравилось. Пюре должно быть однородным и густым, а в вашем случае оно было сильно разваренное в воде или бульоне, из-за этого выделялась жидкость, консистенция была водянистой, вкус слабый. Складывается впечатление что не добавляются молоко/сливки или сливочное масло. Котлеты также не понравились, слишком много специй, при этом они плохо перемешаны, специи ощущались кусочками внутри котлеты, что сильно портит вкус. Из плюсов салат Цезарь, он был вкусный. Однако хотелось бы чтобы вы пересмотрели используемый сыр в салатах, так как именно сыр на мой взгляд ухудшает общий вкус блюда.
Aywolpan Kaldybek
Кызмет корсету Оте нашар 2 сагат отырдым 1 кыз келмеды
В восторге
Кафе “Береке” — просто отличное место! Вкусная еда, быстрое и вежливое обслуживание, уютная атмосфера. Цены доступные. Хочется возвращаться снова!
ET
Erkanat Turimtay
В восторге
Алла разы болсын! көңіліміз тоқ разы боп қайттық.Алыс жолда кеп тоқтай сап едік. Қызметкер қарындасмызға үлкен рахмет жұмыстарыңызға табыс отбасыларыңызға береке берсін
Айсаулеш 🤍
Арайлым офицант керемет жұмыс:) Лағман күшті 😋
Ыбырай Бейбитбек
Совсем не понравилось
Повар ауыскан тамақ 10 нан 0,1 0 0 0 0 🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🤦♂️🤦♂️🤦♂️ ужас Нурик куә сотовый 19 да отыратын
Karakat Aktanseri
В восторге
Сөзім жоқ өте керемет екен😍
Ramazan Tursyn
Беш өте дәмді
A6ekEe 💨
Супер барлығы
Elmira Azamat
Совсем не понравилось
Нарын заказ бергенмін ашщы тұзы көп іше алмадым. Ауыстырып әкеліп берейін деп алып кеткен одной тоже . Тамағы ұнамады маған. Тұздан өлгендей салған
В восторге
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ КЕРЕМЕТ КАФЕ! «Береке» кафеcіне барған сайын көңілімнен шығады. Іші өте таза, жайлы, атмосферасы жылы. Қызметкерлері өте сыпайы, тез қызмет көрсетеді, әрқайсысы клиентке ерекше көңіл бөледі. Тағамдары дәмді, жаңа дайындалғаны сезіліп тұрады — порциялары да үлкен, бағасы да қолжетімді. Отбасымен де, достармен де келуге керемет орын. Әр келген сайын риза болып шығамын. Осындай жоғары сапаны әрдайым ұстап тұрғандарыңызға рақмет! ✨ Ұсынатыным анық — көзсіз 5 жұлдыз!
Частый гость
Madina birzhankuzyy
В восторге
Арайлым деген офицант оте керемет жумыс жасады рахмет әрдайым күліп қарсы алады тамактарыда оте дәмді😋👍🏻👍🏻👍🏻
Алима Алтаева
Совсем не понравилось
Оте нашар тазалык мулдем жок цэс кайда карап жур бул астанагой тамак дами де нашар обслуживание 00000маскара бул асхананы жабу керек
КЕ
Көркем Ерболқызы
Өте дәмді
Bako’m .
🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
medetovich ⠀
Совсем не понравилось
Что это такое за обслуживание 398 тнг Официант Еркежан обслуживает нас + она нас обслуживала так плохо и через не хочу
Сания Токтаганова
В восторге
Очень вкусный лагман ,ну жаль что сегодня его не было 😔
R
Risbek
Керемет жер екен тамақтары өте дәмді И жақсы қызмет көрсетет асоба Арайлым 👍
MP
Madina Poltaeva
Совсем не понравилось
Обслуживание ноль ждеш заказ пол часа 40 минут но говорят 15 будет готова офитцанты не внимательные сам зовеш их чтобы взять заказ
dauletovaa 01
Совсем не понравилось
обслуживание 0, сорпасы бульоннан баска дами жок, наны шикы базар болсада жаксылап жасауга болады гой
Луна 💕
Не понравилось
Шашлыктары кип кишкентай, еще кап катты.
Элеонора .
Обслуживание 0 🙌🏻
мереке 🐮
обслуживание ноль,официанты недоволные
MN
Moldir Nurbekova
Совсем не понравилось
Кафенің аты Береке. Қазақша атау болғанымен, мәзірлері қазақша бір сөз жоқ.
МӘ
Мейірхан Әсілбек
Тағамдары өте дәмді Арай ға рахметт ұқыпты 🌹👍🏻
БА
Багила Абдалиева
В восторге
Тамақтары дамді барі күшті рахмет сіздерге😊
5 посещений
Galym Rysba1ovish
В восторге
Береке тамақтары өте дәмді,келуге кенес берем
Ailana Serikova
Совсем не понравилось
Жаренный мантаның горькийлву, обычный президент қаймақ болса зор
Ислам Жанабай
Совсем не понравилось
Я взял куырдак за 2400тг но порция очень мало и не вкусно, думал наверное выглядит аппетитно но нифига совсем такого не думал зачем обманывать людей?
Dakenty $
Совсем не понравилось
Не советую, нашли волос в плове
AO
Ainur Orazalieva
В восторге
19.05.2025 кешке барып тамақтандық жолдасым бешбармак мен плов тазалық жағы қатты сақталмаған но өте дәмді таматары100%до 90% 3қыз жүрді офицантка молодцы обслуживания100% кішкентай болсада еңбектері Адал молодцы девочки бешбармақтың еті қатты болд еті аз но всё равно спасибооо
Айсана Акылбек
Совсем не понравилось
Приехали с другого города хотели покушать заказали плов казы протух Шашлык из курицы с кровью Салат цезарь очень много соуса В общем ужасно и счет вышел 6тысяч Ни за что заплатили
Алмат Жакып
Совсем не понравилось
Servic 0, Если вы не можете обеспечить норм сервис, уберите официантов и сделайте самообслуживание.Тогда құда риза,құдағида риза болады 😂😂😂
ЭМ
Эльнара М
Совсем не понравилось
Қуырдақ қойдың етімен және жүнімен 🥰🥰
МВ
Мир Вам
В восторге
Шашлык напомнил вкус Узбекистана, г.Ангрен большой салам
В восторге
Тамактары зор официант кунсая жақсы жұмыс аткарады
Eltaev Raiymbek
Өте керемет! Бәрі ұнады👍🏻 жиі келіп тұрамыз! Обслуживание бәрі ұнады🙌🏻
Roooz Tursynova
Не советую 🥲
ELHAN 01
В восторге
Әдемі кетті домашни тамактар бешбармак өлім болды
Indira mmm
Совсем не понравилось
Шашлыктары ұнамады бұрын күшті еді дәмі
Ару Б
Совсем не понравилось
бұрын көп баратын едік жиі жиі казір мулде өзгерген береке жауапкершілік мулде жок ватсап аркылы заказ берсек окып алып жауап та жазбайды и то дорекі сөйлеп казір мулде баруга совет бермес едім енд ол жерден ешкандай тамак та заказ берместей болдык.
Toothlees Toothlees
Совсем не понравилось
Заказал дапанджи, (с тестом) вместо него принесли куриное жаркое с тестом(. Официантка ещё наставивает что это дапанджи, что они якобы подлив от жаркое добавляют(((.
Ф
Филдшер103
В восторге
Бұл кафенің тамактары өте дәмді 😋Адамгершілігі жоғары , жауапкершілігі бар қызметкерлер.Стандарт пен сервис өте жақсы👍 .Қашан келсенде жылы жүзбен қарсы алады😍😍Міндетті түрде келемін .Ең дәмді донерім❤️.
Zhalgas Akylbek
Совсем не понравилось
Алыс жолдан келіп едік, ауызашарға, клиентті дұрыс қабылдай алмайды екен, алдын ала хабарластық, 18.00 деп,
Arailym Amankelgi
Совсем не понравилось
Кафе тараканга толы ар жерде жур официанттарга айтсак дым жазамаиды вапше ужас