Baxadir
Лечебно-оздоровительный комплекс
ЗТ
Зарина Тавакалова
Была на приеме у аллерголога ,назначения не дала сказала пить зодак ,(я и без нее это знала )уговаривали прокапаться ,как они говорят лечить именно корень ,хотя я пришла сыпью конкретно зная на что ,мне нужно было снять именно зуд
RN
Rystai Nurmakhanbetova
Бахадур мед клиникасына келгениме 9кун Инстаграмм аркылы издеп тауп келдім Ташкенттеги туыстарымнын отзывы бойынша келдім келген кезде ликоцит котерилип мазам қатты кашып еш жерде ем таппай осында келдім Даригерлер өте биликти мед персоналда өте жогаргы дарежеде баринизге кенес берем келиниздер😊 Бахадур мед клиникасына ризашылыгымды билдиремин!😘
EM
Erjan Mirzahmedov
мен 11 ші декабыр келдым журегым асқазаным ауырып 7 кунде резултат байқалды керемет өзымды жеңіл сезыніп журмын ауырған жерым бары қалды.
AD
Aktoty Danibay
Бахадир клиникасынын кызметкерлери оте тажирибели биликти мамандар! Медперсонал Елдардын оз маманынын шебери, уколды ауыртпай билдирмей салады!
Alibek Kazbek
Оказался в нужное время, в нужном месте. Великолепный персонал, квалифицированные врачи, все чисто и уютно. Приобрел полный курс лечения, почти с 5-6 сеанс стало легче, будем дальше тут лечится. Всем здоровья и добра 🙂🙂🙂
Алмагуль Мухамадиева
Бахадир-мед Орталыққа келгенде давлением көтеріліп, асқазан жүйесі мазалап,дене ісігі болып еді,ем алып жатқаныма 10 күн болды, 3-5 күн аралығында өзгерістерді байқай бастадым,дене ісігі кетіп,денем жеңілдеп,давлением түсіп,ас қорыту жүйесі қалыпқа түсті,енді бауыр,бүйрек тазалау курсы басталып кетті.Мұнда білікті дәрігерлер мен медбикелер ерекше көңіл бөліп,аялы алақандарымен қамқорлық танытуда. Бір ерекшелігі бұл жерде аурудың түп-тамырымен емдеп,қалыпқа келтіреді.Келе жайдары жүзімен ресепшеннен күліп қарсы алып,тәтті шай ұсынады,сервис деген керемет,аурасы ашық,шаршаңқы күйде кіргеніңді ұмытып,өзіңді жақсы сезінесің.Осы орталықтың қызметкерлеріне алғысым шексіз, шипа іздеп келген әрбір жандардың құрметі мен махаббатына бөленіп жүре беріңіздер.
ЖЖ
Жанбота Жунусова
Хочу оставить отзыв о клинике Бахадур мед. Пришла с жалобами на отсутствие энергии, слабость, нарушение режима сна. На период лечения чувствую улучшение своего состояния. Очень внимательный и вежливый персонал, который приветливо относится к каждому пациенту.
Абылкасова Сауле
Бахадур мед клиникасына келип ем алганыма 15кун болды биринши Куни келген кезде 220давлениемен келгенмин казир 140 ка тусти мед персонал мен даригерлер Оте биликти Рахмет Оте ризамын
НТ
Нургуль Токсанбай
Бахадур мед клиникасына ем алганыма 11кун келген кезде суйегім каксап суставтарым катты ауырган кәзір озімді оте жаксы сезінем көзім шайдай ашылды Дәрігерлер мед персаналга рахмет оте керемет бари
МЕ
Маржан Ерубаева
Хочу выразить искреннюю благодарность всему персоналу клиники Baxadir! Атмосфера в клинике очень приятная, а персонал внимательный и заботливый. Вы настоящие профессионалы своего дела, работающие с душой и вниманием к каждому пациенту. Я попала сюда по рекомендации и не ошиблась. Всего за 9 дней лечения себя чувствую намного лучше, появился прилив энергии и сил. Спасибо вам за заботу и профессионализм!
A
Asemgul
Сәлеметсіздер ме, * Баhадур* клиникасында 15 күн бойы ем алдым. Клиника Саябек Самарханович дәрігерден ем алдым. Дәрігерге және емхана ұжымына алғысым шексіз. Әсіресе, Айжан медбикенің өте ризамын ,❤️
B
Berik
"Баһадур" клиникасында 15 күн бойы жолдасым екеуіміз ем алдық. Клиника дәрігерлері өте тәжірибелі , әрбір адамға жауапкершілікпен қарайды. Ұжымы өте сыпайы, әрдайым . жылы жүзбен қарсы алады Әсіресе , Елдар бауырым қолы жеңіл,салғаны сезілмейді👏
Асет Аймурзаев
Айжанга тагы осында журген кыздарга жигиттерге улкен Ракмет , колдары женил тамырга жаксы туседи. Агипа Бухарбаевна жеке ози хабар алып турады.
КЕ
Кайргельди Ережепов
Салеметсиздерма мен Бахадыр мед клиникасына кплгели бери уйкым жаксарып кушти болып калдым кыздарвда жаксы докторларга алгысым айтам
николай гиганига
Буквально за 5 дней стала хорошо себя чувствовать, стабилизировалось артериальное давление, появилась энергия и классное настроение. Рекомендую ❤️ Буду проходить повторно курс Пишу с аккаунта сына
M
Maira
Хочу поблагодарить всех врачей и весь мед персонал клиники Baxadir,за их грамотное и отличное лечение.Они лечат не одно заболевание, а задействуют весь организм.Всем рекомендую эту клинику.
Aiym Ongarbaeva
Мен Осы клиникага келгелі бері жеңілдеп давленияларым түсіп,қабврға асты аурусынулар қойып жақсы болып қалдым Клиника өте жақсы екен рахметім айтам врачтарна мед персаналдарға
Несип Бакова
Бұл клиникаға алғысым шексіз 7 ай ауырып,ешқай жерден ем алалмай,жолдасымның айтуымен осы Baxadir Med келіп,7 күннің ішінде жазылдым 7 ай тамақ іше алмай,қызуым көтерілген болатын Қазір Шүкір ауыр ғаны басылды Осындай клиника барына Аллаға Шүкір Өсе беріңіздер Клиника өте тамаша
БМ
Батыр Муродов
Men Baxadir med kelgenime okinbeumin ote jaksi jumiswilarida jaksi ote serbus jaksi Aidana ote jaksi kylip jyredi
BB
Botagoz Baikenova
Сәлеметсіздерме!Baxadir Med келген себебім Алақаным сарғыштау болатын Қазір 1.12.25 процедурамды бітірдім,нәтижесі оңынан болды Желтухам кетті Дәрігерлерге алғысым шексіз Мейірбикелер:Елдар,Дильназ, Айжан,Гулден,Эля рахмет айтам Молодцы қыздар Клиника дами беріңіздер
ТМ
Турсин Муратова
Хиджама 4 алдым Трон Кегеля опущенияға жақсы Аяғыма (суставка плазма алдым) осылардың бәрін жақсы болып қалдым Маған көмек қолдарын созған дәрңгерлерге алғыс білдіремін Мейірбике Айдана қызым мен Елдар балама рахмет венамды тауып салып берді
Nurbota ⠀🦕
Бұл клиникаға үлкен ризашылығымды білдіремін! Қызмет көрсету жоғары деңгейде, қабылдау бөлімінен бастап дәрігерлерге дейін бәрі өте сыпайы және жауапкершілікті. Дәрігерлер түсінікті тілмен бәрін айтып, емді нақты әрі дұрыс тағайындайды. Осындай жайлы орта мен сапалы қызмет үшін үлкен рақмет!
ЛН
Лянура Назарова
Мед центр Бахадыр один из лучших для восстановления после родов,здесь самый лучший вежливый персонал,особенно хочу выделить Эллару за индивидуальный подход.💋💋💋💋
ТН
Талгат Нурмухамбет
Пришли с женой с высоким давлением, врачи профессионалы, поставили диагноз назначили лечение, прокапались, получили хиджаму, пиявки, массаж, трон Кегеля, все замечательно, давление нормализовалось на третьи сутки, медперсонал очень вежливый, девочки молодцы, респект и удачи им в не легком труде.
Аскар Мутиев
Қайырлы кеш 5 күн ем қабылдап жүрм Әр күн келген сайын обход болады дәрігерлер келіп,қал жағдайымды сұрап отырады Алғыс білдіремін Жәнеде мейірбике Айдана,Мед брат Елдарға рахмет қолдары жұмсақ
Дауржан Кайырбергенулы
Қайырлы күн Baxadir Med рақмет айтқым келеді Дәрігерлерге мың алғыс Ақ халатты абзал жандар Айдана мейірбикеге алғыс венама бірден түседі
ЖС
Жазира Сагындыкова
Сәлеметсіздер ме! Baxadir Med сіздерге алғысым шексіз🥰 Дәрігерлерге рахметімді айтамын Бірінші келгенде хәлім орташа болатын.Жүру жағы қиындап Қазір Шүкір ұлым екеміз ем қабылдап жатырмыз өзімді 100% жақсы сезінем Массажы,хиджама өте тамаша Мейірбикелер және мед брат жақсы Келгенде сыйлап,күліп қарсы алады Келіп ем алыңыздар Өте тамаша
МЖ
Мархаба Жаутаева
Салеметсыздерме! Келгендеги шагымым:Аллергия, поджелудкам ауырып келгем,казир 11 кун изжога жане ауырсынулар басылды Алиде ем кабылдап жатырмын Озимнин шагымым бойынша натиже кордим
МЕ
Молдагул Ешмотов
Baxadir Med клиникасына келіп, ем алғаныма бүгін 10 күн Басында қан қысымым 140 болған, қазір түсті Жұмыстарыңызға табыс, береке тілеймін
РИ
Румиса Исмази
Я на лечении в Baxadir мед сегодня 9 й день. Самочувствие хорошее, общее состояние нормальное. Я пришла с жалобами на боли в коленях и бедре на 9й день лечения боли проходят. Спасибо врачу Саябек Самирхановичу.
Ербол Байраков
Бахадур медицина орталығына алғысым шексіз, қан қысымым жақсарды, Докторларға рахмет , қыздар вообще мынауски👍 Және Елдар медбратқа қолы жеңіл екен , келіңіздер көріңіздер, жалпы кеңес беремін
ЗС
ЗАРИНА СМАГУЛОВА
Отличная клиника советую всем🫶была в процедурном кабинете,осталось только с положительными впечатлениями.Очень чисто,аккуратно все организовано на высшем уровне 🤗
ГД
Гульмира Дощанова
ПО собственному желанию обратилась клинику Бахадыр. Получила курс лечения. Благодарю всему коллективу клиники за отзывчивость и грамотное лечение . Каждый врач обращает внимание клиенту.
x
xsynia
Прохожу лечение в клинике мне нравится отношение персонала и чай очень вкусный
JU
Jasinbek Urazov
Сәлеметсіздерме ме! Baxadir Med клиникасынан ем алып жатырмын Келгендегі шағымым қан қысым жоғары болатын 150 Қазіргі уақытта 140-130 түсті Әлі ем қабылдаймын Барша мейірбанды жандарға алғысымды білдіремін
MA
Mariyash Askarova
Обратилась в клинику Baxadir и очень осталась довольна 😊 у меня давление никак не спускалось и вот на 9 день у меня оно нормализовалось и отлично себя чувствую и здоровье после родов восстановила, самочувствие супер стала летать, спасибо вам и всем от души рекомендую!
ЖК
Жаныл Калиева
Хочу выразить слова благодарности всему медицинскому персоналу клиники Baxadir Med во главе врачей: Агипа Бухарбаевной Саябек Самархановича Адлет Байдаровича за эффективные лечения с применением инновационных методов на клеточном уровне данная терапия повлияло на мое здоровье. Пришла с диагнозом артроз коленных суставов 3 степени,где подлежала к операции. Рассмотрев предложение моей сестрёнки и узнав в Инстаграме про клинику Бахадир Мед. Выражаю благодарность и уверенность в своём улучшении состояния здоровья мне помогла данная клиника.
Елдар Ерлан
Спасибо за чудо-восстановление, словно родился заново, полное выздоровление гарантировано!
Алишер Ташматов
Отличная клиника советую всем!!! Обратился с болью в позвоночнике. На второй день сеанса пропали боли. За курс лечения по молодел лет на 10. Персонал дружный отзывчивый аккуратный.
Абильмансур Айболович
Құрметті Baxadir Med клиникасының ұжымдастарына алғысымды білдіремін Ем қабылдап жатқаныма 4 күн Белім қатты ауырып,аяғымды көтере алмай қалғам Қазір Шүкір бәрі жақсы Еңбектеріңіз жаңа берсін
КР
Каиргали Рамазанов
Сәлеметсіздерме Мен Baxadir Med клиникасына келіп,ем қабылдап жүрмін Бүгін 10 күн болды Сол 10 күннің ішінде өзімді өте жақсы сезінемін Бұрынғы ауырған ауруларым басылып,қазір ештеңе мазаламайды Осындағы дәрігер және медбикелерге мың алғыс
Алдан Ермек
Стрессоустойчивые врачи и персонал! Уютно, с улыбками, приятно находиться здесь во время восстановления
ИС
Ильнура Софиева
После инсульта проходилa реабилитацию в Baxadir. Врачи внимательные, не торопятся, всё делают с пониманием. Агипа Бухарбаевна и Адилет Байларович вместе подобрали лечение, результат виден силы возвращаются. Спасибо за доброе отношение и уют.
Дляра Садыкова
Маган унады - керемет ем
МД
Майра Доскараева
Была только на консультации, но уже впечатлена врач всё подробно объяснил, ничего не навязывал, спокойно рассказал про анализы и лечение. Настоящие профессионалы, чувствуется уверенность. Теперь точно буду лечиться только здесь.
Екатерина Соколова
Честно, не ожидала такого эффекта. В Baxadir Med всё спокойно, чисто, без суеты. Доктор Жанар внимательно выслушала, назначила лечение и уже через несколько дней стало легче.
Айзада Серікова
Клиника чистая , опрятная , даже в грязную погоду чисто . Сервис конечно круто , лечение комплексное - несколько болезней сразу вылечила . Мне нравится в общем , рекомендую
РП
Рецензия По факту
Лучшая клиника, мне помогли вылечиться. Очень доброжелательные, за период лечения стали как родные. Улькен рахмет!
Арайлым Бакирова
Самая не профессиональная клиника за всю мою жизнь, позвонила и уточнила в 18:34 что приду через 40 минут поставить капельницы успею ли, сказали да приходите. В итоге прихожу в 19:10 уже пришла с назначением( первый раз забыла но сбегала т.к живу в соседнем подъезде) не посмотрев мое назначение что именно было прописано девушка на ресепшене говорит не успеем поставить( никто из мед сестер даже не посмотрев сказали мы уже в 19:30 все моем и готовимся к закрытию хотя рабочий график до 20:00) начали искать кто записал звонили куда то и говорят мы не знаем кто вас записал, хотя у меня есть и звонок и из автоматическая рассылка о записи Потеряла все свое время, сразу бы сказали не принимаем записалась бы в другую клинику Испортили все настроение, ужасный сервис и никакого коннекта между работниками даже не знают кто кого и на сколько записал
Bл
Baxadir, лечебно-оздоровительный комплекс
5 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте 🤝 В 19.30 вы подошли с 3 мя капельницами , соответственно за 30 минут не успели бы все…
DA
Diar Ashimkhanov
Отзывы накрученные, сотрудники безграмотные! Нет понятия что такое время, отсутствие клиентоориентированности, жаль людей которые ходят туда
Bл
Baxadir, лечебно-оздоровительный комплекс
5 ноября 2025, официальный ответ
С себя начните управление временем , в 19.30 приходить не нужно и претензии предъявлять . В клинике…