Мико
Кафе
«Бешбармак-комбо» — 2990 тенге! Детский игровой зал во всех филиалах
*1.06.25–30.07.26, подробности на «Мико».
Заказать доставку
Sydykova Alima
Кымбат тамактары онша емес место жок плохо 👎👎👎👎
♥️ .
я там люблю одного оффика
Maksаt Sarsenbayev
Тамактары кушти екен соз жок бр минус шумно а так бари жаксы Айсұлтан деген оф оте керемет сыпайы
Лаззат Нуржауова
Айсұлтан деген оф оте кушти тамактары скпер унады тагы да келсек сол оф обслушка жасасын
НТ
Нурсултан Толепбергенов
Тамактары оте дамды Айсултан официант красавчик обслуживание 👍
Айжаным
Хочу выразить благодарность официанту Айсултану за отличный сервис! Он был очень вежливым, внимательным и доброжелательным. Заказ принёс быстро, всё подробно объяснил по меню и помог с выбором блюд. Видно, что он любит свою работу и заботится о комфорте гостей. Благодаря Айсултану вечер прошёл в приятной атмосфере
Айман
Айсултан балага коп Рахмет жаксы кызмет корсетти Алла разы🫶🫶🫶🫶 болсынтагамдары сондай дамди😍🥰🥰
Nuray Yerdenova
Келгеніме өкінбеймін,тамақтары дәмді,Айсұлтан деген официант өте жақсы қарсы алды,столдағы керек емес ыдыстарды алып кетіп отырды,заказдарымызды уақытында алып келіп ,жақсы шығарып салды🥰👍🏻👍🏻
Akbota Arslanbek
жай ышымыз пысп кыргенбыз тамактары дамды екен официант Куаныш вежливый, хорошо обслуживал вообщем все понравилось нам
Meiramgali Ayaibergenov
Ужасное кафе ,зашел поесть от персонала 0 внимания мин 10 сидел встал ушел яя понимаю когда загружено но еогда места пусты это говорит много о кафе
z.
zhangulim .
Жайна официантка обслуживание понравилось вежливая, все быстро
Наз Балабай
Біз осы кафеға келіп демалдық. Орны өте жайлы, атмосферасы жақсы. Тамақтары да дәмді болды. Әсіресе қызмет көрсету ұнады. Официант Даниял өте сыпайы, жылдам әрі мұқият қызмет көрсетті. Барлық сұрақтарға жауап беріп, тапсырысымызды тез әкелді. Қонақтарға деген қарым-қатынасы өте жақсы екен. Жалпы, кафе ұнады, тағы да келеміз деп ойлаймын. Рахмет
OO
Omonboy Omonivich
Жокмада
Адина Мисалым
Бүгін бардық өзіміз тез тез ішеміз да кетеміз деп ойладық бірақ плов пен пицца ғана заказ бердік соны бір бір жарым сағат күттік.Сосын пловты сұп суық қылып алып келді неге суық десек айтад суып қалған шығар деп бірақ сұраған кездерінде дайындалып жатыр деді. Сосын тағы айтарым поварларлы қосуларыңызды сұраймын,Жәнеде пловқа майды аз салыңыздаршы бір плов емес май жеп отырған сияқты боласың.
Асем Нуржан
Тамақтары өте дәмді, бағасы да жақсы екен. Офицант Ұлпан өте сыпайлы,әдемі қарсалып,жақсы обслуживание жасады. рақмет!!
ЖН
Жангелди Нуржан
Ұлпан оициантка очень добрая
Алшынбек Мусабаев
Мико өте әдемі отбасылық дәмхана,ас мәзірде кең таңдау тағамдары дәмді,Даниял деген официант ұқыпты кішіпейіл екен,рахмеет сіздерге көп көп!
БЖ
Бауыржан Жантемир
Обслуживание слабое нужно подтянуть
БМ
Берик Макажанов
В Мико кафе 👍. Ерасыл красавчик обслужил грамотно и быстро, мы довольны.👍
Akerke Makhaman
Жаксы кафе екен тамактарыда дамди Айсултан деген бала вопше супер алдымызды жинап тамактарды ыстыктай акелди рахмет коп коп супер👍🏼
Айгуль Макажанова
Ерасыл молодец, рахмет . Оте сыпайы жаксы бала
SJ
Satbei Jadra
Бізге бәрі қатты ұнады, тағамдары дәмді Сервис жақсы Айсұлтанға рахмет
Жулдус Агатаева
Обманываете людей с зарплатами, студенты школьники приходят вам работать, а обещаете одну зарплату, а платите меньше в два раза, я уже молчу что увольняете без причины
Dako 7
Айсұлтан Бекнұр офицант красавчик тигр жаина красотка😍 еда вкусная советую всем
Юо
ЮЮ олклулал
Диас админ ұнамады өзінше
Алтынай Коспанова
Мико кафесінен тамак ишкенбиз керемет өткіздік офф Айсултанга рахмет кушті кызмет аткарды
МП
Макпал Парман
Айсултан деген бала Жаксы обсулушка засады оте керемет👍
ЖА
Жаксылык Абдиев
Тамактары оте кушти Айсултан деген бала оте кушти обслужевение жасады оте керемет👍
НН
Назгүл Нұрбаева
Официант Айсұлтанға көп рахмет. Адамдармен сөйлесуі, көрсеткен қызметі қатты ұнады👍 Жұмысына табыс тілеймін.
Акбота Бакытжан
Айсултан официант жігітке Рахмет Жаксы кызмет корсетти 👍Сервис жаксы болды 👍
OB
Oral Beisessov
Спасибо большое Айсутан молодец
Баян Тулекова
Большое спасибо фицианту Айсултан очень вежливый
ТС
Тема Суши
Очень уютное и атмосферное место 🤍 В Кафе Мико приятно находиться — стильный интерьер, чисто и комфортно. Персонал вежливый и внимательный, Айсултан тебе отдельный комплимент обслуживание быстрое, шустрый и приятный человек прямо от слова совсем ты большой молодец 👍🏻🫠 Блюда подаются красиво, всё свежее и вкусное. Особенно понравились блины и бешбармак — идеальное сочетание для ужина, вслед раз рыбу попробуем в зале сидели кушали я захотела но уже наелись так что спасибо огромное вам ребята респект 🥰
DB
Damir Bayalinov
Барлык сервиска улкен Рахмет официант ул кыздар молодцы бастык кыз да пысык барин рет ретимен жумсап барлык жактан улгерип кадагалап жур биринши рет келдик жаксы асер калды дальше тоже бари жаксы болсын процветание биздин официант бала Айсултанга да улкен алгыс премия берсениздер оте пысык жугирип тате ага деп кызмет кылды бугин Туган кунинде жумыста журген ниетине кудай коп нарсе берсин барлык ужымга Рахмет отбасымызбен барлыгына ризамыз тамак дамди во время келди игровой таза ойнап шаршап тойып саркыт алып кеттик ❤️🤗
Eraly
Офик Айсултанға рахмеь
Айша Жанұзақ
офитцант Айсұлтанға көп көп рахмет қарым -қатынас өте керемет жасады ,қызметі де күшті күліп қарсы алып жақсы шығарып салды көп көп рахмет ☺️тамақтары да өте керемет дәмді болды 🫶🏻🫠
Н
Нуржан
Рахмет, Жайна есімді даяшының қызмет көрсетуі өте жақсы әсер қалдырды
Мако Шеризатовна
Өтте керемет 👍👏Тамақтары дәмді,балалр ойнайтын жері👍Бекнұр бала👏👍
AQ
Altyn Quanishbaeva
Қызмет көрсету сапасы жоғары.. администратор жауапкершілікті жан екен.. қызмет көрсеткен Ұлпанға алғысым шексіз 🤗🤗🤗 осындай дәмханалар көп болсын💗💕Бекжан атты даяшы да өтте жақсы🥰🤗
15 февраля 2026, официальный ответ
Altyn. Спасибо вам большое, очень приятно получать обратную связь 🔥 Приходите к нам ещё, всегда рад…
S
Arailym Orazbaeva
Өте дәмді 😋Жайна қызға үлкен рахмет 😘
Здравствуйте! Спасибо за отзыв и оценку 🤗 Были рады вас видеть 💛
Sultan sl
хорошое заведение, все вкусное, оффициантка улпан лучшая
15 февраля 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Sultan. Спасибо вам большое за высокую оценку 🙏 И, конечно же, ждем вас снова!
А .А
Все хорошо особенно Улпан
15 февраля 2026, официальный ответ
Добрый вечер, большое спасибо 😌 Очень приятно!
s s
Есть игровая для детей, очень удобно, красиво, атмосферно. Самые лучшие пиццы, официантка Ұлпан работает на все 100
S, добрый день! Огромное спасибо за ваш отзыв и оценку 🤗 Будьте здоровы 💛
Мансур Сейілхан
Отличное заведение,вкусная кухня,есть игровая для детей,обслуживание на высоте,отдельное спасибо офицентке Ұлпан за обслуживание
15 февраля 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Мансур! Большое спасибо за отзыв и высокую оценку ❤ Ждем вас в гости снова и снова 🌸
Muhammedzhan .
Жақсы жер , өте таза келуреніңізге кеңес беремін , Ұлпан лушчая
15 февраля 2026, официальный ответ
Здравствуйте, большое спасибо за доверие! Ждём вас к нам за новыми покупками.
Z
Zhanik
Хорошое обслуживание еда вкусная
15 февраля 2026, официальный ответ
Zhanik, добрый день, спасибо вам, что выбираете нас!!! Ждём снова 🤗
СБ
Светлана Булдина
Очень замечательное кафе,прекрасная игровая для детей,очень вкусная кухня!!!Отдельное спасибо хочу сказать официанту Диасу очень вежливый парень,прекрасно обслужил и всё объяснил!!!Так как я с другого города мне очень понравилось обслуживание и персонал,всем советую!!!
15 февраля 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Светлана, благодарим вас за теплые слова 🔥 Приходите к нам ещё.
MK
Molya K
Тағамдары дәмді. Жақсы. Бірак уборныйдан бөлек жерге де айна қойсаңыздар жақсы болар еді. Официанттар кушті молодец, бірінен бірі өткен пысық әп әдемі қыз жігіттер 🫶
14 февраля 2026, официальный ответ
Добрый вечер! Спасибо вам за отзыв и высокую оценку 🙏 Будем ждать вас снова.
tomi 🤍
Офф Улпан прямо соз жок кулып карсы алып кулыр шыгарып салды😍😍
14 февраля 2026, официальный ответ
Здравствуйте. Спасибо большое за отзыв и оценку! Рады видеть вас снова 💛