Fsn
4.4
4.4
АЖ
Аралов Ж.Е.
Очень скверное место. Обманщики. Принесли рыбу килограмм, а продали как 2 кг. Не советую приходить сюда. Невкусно и обманут. 🤬🤬🤬
Сандугаш Керимова
Я постоянный клиент этого заведения, но в последнее время сильно разочарована. Часто берем рыбу собой и вот вчера 19 числа заказывали 2 кг Во первых за баром девушка хамка и с таким пренебрежением обслуживает будто я за ее счет собираюсь кушать Во вторых пришли домой свесили рыбу там и килограмма в половиной не было. Больше не придем.
LS
Logitech Samsung
В заведении грязные столы, засаленные с пятнами стулья, всё в ужасном состоянии. Обслуживание Ноль, официант не успевает , нужно ждать его долго. Невкусная рыба , цена не соответствует качеству еды и качеству обслуживания.
Динара Кунакова
Были сегодня с друзьями в первые выбрали рыбу живую очень вкусно пожарили 👍салат ачучук 👍цезарь так себе
ЮБ
Юлия Борисова
Обслуживание не очень. Заказали стол на ауыз ашар , заказали заранее блюда. Но потом не могли допроситься чай, то того нет то другого . Как так можно ? Полная посадка , а по меню нет выбора
ГГ
Генри Генри
Рыба огонь
Серикжан Мадигажы
Заказали сазан пересолили
Вчера посетили это заведение. Порции очень, очень маленькие, рыба старая. Заказали сет на 8-10 чел но нам подали метровую полу пустую доску со старой рыбой которая воняет болотой.Так же ведь нельзя делать, мы тем более пришли на ауызашар. Про официантов вообще молчу, обслуживание ноль. Хотя в зале всего лишь 3-4 стола посетителей было.
Динара Шарипова
Здравствуйте, вчера были в вашем заведении, ожидание и реальность это про вас, вообще не соответствует , во первых очень тесно, во вторых официанта не дождешься сами бегали за бар чтоб напитки взять, в третьих грязно , очень разочаровались к сожалению. Не рекомендую.
Ардак Бекмурзаева
Добрый день!Вчера были в данном заведении ,вообще не понравилось,у рыбы вкус будто с болота выловили,не соответствует своей реальности,порции мелкие,в инста одно,по факту другое + антисанитария!!!Столы друг на друге,очень тесно!Не рекомендую!!!!!!
Рабига Еспембетова
Қызмет көрсету сапасы нашар, тапсырысымызды ауыстырып жіберді, шәй алып келуінің өзін ұзақ күттік, тамақтан босаған ыдыстарды алып кетуін өзіміз айтып отырдық, жұмыс істегісі келмей, жақтырмай жүріп қызмет көрсетті
ZK
Zhazira Kanlybaeva
Кенесары 24, тағамдары өте дәмді жақсы 👍 сазан балық қытырлатып қуырған дәмі тіл үйіреді. Тағамдарына сөз жоқ. Бір кемшілігі қызмет көрсету өте нашар екен, Администратор осы жағын қолға алуға кеңес беремін! Клиент жоғалтады егерде осылай қызмет көрсету жалғаса берсе
Кипчак Кипчак
Дәмді емес
Ахмад Сила
Ужасно все, оченб разочеровало, Раньше было вкусно, щас повара поменяли или что совсем не вкусно, Я еще просила пожарить хорошенько, Но недожарили,
Ali 11
Тамак мощ екен келыныздер Мухамеджан маладес екен
Danial Armanovich
Соңғы кездері Мухаммеджан деген кішігірім жұмыскер тым тәтті әрі тәртіпті болып жүр, өз қызметін жақсы атқарады екен байқап жүрмін 👍🏼 Күнделікті келіп жүрген жерім.
Асылан Карсыбай
Кафе өте ұнады. Тағамдары дәмді, бағасы қолжетімді. Қызмет көрсету деңгейі жоғары, қызметкерлері сыпайы әрі жылдам жұмыс істейді. Ортасы таза және жайлы. Міндетті түрде тағы келеміз 🔥
GT
Gulsum Tate
Балыктар унады аркашанда ай самый осы кафеде достаырымызбен жиналамыз балыктар как всегда мощный атмосфера керемет
БП
Бақдаулет Пердебай
Бұл жердің балықтары, мен салаты күшті екен маған ұнады бзге қызмет еткен Мұхаммеджан
Мансур Абил
Тамақтарыңыз ұнады Мухаммеджан жаксы қызымет етті
Алеке Караша
Мухамеджан деген өте керемет жігіт қызыметіде күшті маған ұнады рақмет сәттілік жұмыстарыңа
Сагыныш Куралбек
Балықтың дәмі өте керемет қызымет жасаған жігітте келісті ісі өзіне сай болды Мұхаммеджан рахмет саған ☺️
Adilzhan Аsylzhanuly
Мухамеджанның қызметі ұнады!!! Жақсы жігіт екен
MUHA 077
Отбасымызбен келдік,атмосфера просто бомба және тағамдары қатты ұнады сазан балығы шардараның дәмін еске салады пиццаның дәмін сөзбен айтып жеткузу мүмкін емес👍
Частый гость
EA
Eltayr Abilamit
вкусный рыба👍👍👍
NA
Nuris Adilkhan
Оте керемет жер екен обслуживание унады Мухамеджан офф красавчик классно работает
Moldir .
Балықтардың дәмі керемет официанттары керемет жұмыс жасайды әсіресе Мұхаметжан жақсы жұмыс жасайды екен, осы жақа келуге кеңес беремін!!
EA
Eltayr Abilanit
Вкусный рыба👍👍👍 Мухамеджан деген оффицант жаксы обслуждение жасады
GB
Gulnaz Bakyt
Мұхаммеджан деген официант оте жогаргы денгейде кызмет корсетты!Осындай керемет жумысы ушын рахмет!
М0
Муха 077
Отбасымызбен келдік балықтар том ян қытырлақ баялды керемет Мұхамеджанға рахмет
Gaukhar Anuarbek
Мұхаммеджан молодец! балықтар өте дәмді. Қызмет көрсету деңгейі жоғары, клиенттерге сыпайы қарайды. Осындай керемет қызмет үшін үлкен рахмет!💕💕💕💕
DR
Danial Rzakhmet
Семьямызбен бардық,өте жаксы,ұнады.Мұхаммеджан деген оффицант жігіт өте жақсы обслуживание жасады,енді Мұхаммеджан үшін барамыз✊🏻
БӨ
Берік Өсерханов
Кафе керемет балықтары дәмді өзіме ұнады келуге кеңес беремін Мухамеджан официантка рахмет жақсы қызмет көрсетті
Ерасыл Турлыбек
Мұхаммеджан деген бала оте жаксы кызмет корсетты, осындай официанттардын барына ризамын
Айару Садинова
Были с семьёй очень комфортная атмосфера ,было очень вкусно советую. Нас обслуживал Мұхаммеджан на высшем уровне вежливый,встречает с улыбкой спасибо!
Muha 077
Балықтарының дәмі өте керемет,енді тек осы жерге келетің болдым Официанттарға ырза болдым әсіресе Мухамеджан деген жігітке. Барлығы жоғары денгейде Келуге кенес беремің.
Ayaulym A
Кеше ресторанда Мухаммеджан деген бала керемет жұмыс жасады балық өте дәмді болды😌😌😌👍🏻
Азамат Тоганбай
Өте керемет ! Мұхамеджан деген бала өз ісінің шебері! Премия беріңдер админстрация!!!
Bayan Askarovna
Очень вкусно и атмосферно. Уютный ресторан.Сазан очень вкусный, хочется все попробовать. Еда очень вкусная, а главное хорошее обслуживание, дружный коллектив порадовал, в особенности официант Мухаммеджан👍👍👍👍 большое спасибо. С удовольствием зайду в заведение еще раз!
6 посещений
Erbolat Shymbay
Мұхамеджанға үлкен рақмет! Өте мәдениетті, күлімсіреп қызмет көрсетеді. Тапсырысты тез әкеліп, бәрін түсінікті етіп жеткізді. Осындай қызметкерлер көбейе берсін!
Омир Акулов
Хорошое заведение твердая 5/5 только из за официанта Мухамеджана, рыба вкусная!
Сагат Туебаев
Заказали сет. В итоге пришли и сказали что нет рыбы в наличии. Решили заказать другую рыбу, сказали что тоже нету. Обслуживание ноль.
SB
Sergey Baranov
Крайне отвратительное обслуживание. Время ожидания просто неадекватное — сидишь как будто в очереди в прошлый век Персонал холодный и безразличный. Полное отсутствие клиентоориентированности. Ощущение хаоса, безответственности и равнодушия. Уровень сервиса — ниже нуля. Больше сюда обращаться не хочется и никому не рекомендую. Хотя рыба вкусная, сервис оставляет желать лучшего
B
Biba
Две пиццы 1 час делали потом сказали нету
gab1k
хорошее кафе, прождали час заказ в итоге пиццы нету;(
Мансур Аскарбек
Бугин балык жеуге отбасымызбен келдик кушти жер постаянно келемиз кызмет еткен Мухаммеджанга Жане баска пресоналдарга рахмет
D
Danil
Мұхаммеджан өте күшті қызмет көрсетті және өте сабырлы жігіт екен
НО
Нұрбол Оразалиұлы
Все очень вкусно! Нас хорошо обслужили парень по имени Мухамеджан
5 посещений
ЛК
Луис Калиев
01.02.26. 1кг сазан 6800 ге заказ берсек 1кг300г деп чек әкеліп тұр 8840 деп.12 кусок нан әкелді жұп жұқа 980тг масқарағой мыналарың.сөз жоқ балық дәмді жалпы өте аз мөлшерде келді небәрі 6 кусок балық
Алибек Батыргожин
Рыба лучшая в городе!!!