Поиск
Положительные
Отрицательные
Dake
6 отзывов
Артық самлмақтан арылып, керемет орта тамтым! Алғысым шексіз!
СМ
Серикбаева Майра
10 отзывов
Мен көрген ең керемет, көңілді клуб!!! Бибіғайша тәтеге рахмет, мен жаңадан келгенде үлкен қолдау көрсеткен!
Гулбахыт Жанабылова
12 отзывов
Мықты клуб🫶🏻 Мен осы клубқа келгелі өзімде көптеген өзгерістер орын алды👍 1 ші ден дұрыс тамақтануды үйрендім. Дисциплина ны қолға алдым. Осы Гербалайф клубына мың алғыс оның жетекші наставнигіміз Бибиғайша тате мен Динара ға мың алғыс шүкір деймін😘 Шынайы отзыв қалдырғым келді🙏🏻 Клуб аурасы 🔥 ал ең маңыздысы Бибиғайша татеме ризамын сондай жүзі жылы әрқашан күлімдеп қарсы алады әрбір жанды, жүрегі кең әрі мықты тұлға🫶🏻 Гербалайф мен үшін 🔥🫶🏻👍🔥🫰🏻 Тек сәттілік клубқа
АМ
Айгерим Мукаш
4 отзыва
Я в восторге😍Всем рекомендую🥰🎉самый лучший клуб,быстрые результаты🎉
Zeino SM
12 отзывов
Осындай клуб еш жерде жоқ, I love you Herbalife 🫰тәте и Динара ❤️❤️🔥💚 Аурасының өзі қандай 🫶
Сагила Калиева
4 отзыва
Өте керемет жандардың басы қосылған клуб! Осында келсеңіз өкінбейсіз! Әрбір адамға орта жақсы әсер етеді. Жақсы орта іздесеңіз, онда осы жер сіз үшін👍👍👍
MT
Moldir Tulegenova
11 отзывов
Қыздар, күшті көңілді орта керек болса - клубқа келіңіздер! Гербалайф объединяет всех! Здесь есть всё - и правильное питание, и хорошее настроение, и окружение успешных людей!
БК
Бибигайша Каскенова
2 отзыва
Артык салмактан арылуга комектесты 👍 оте жаксы клуб келсеңіздер өкінбейсіздер
Ganizhamal Kongyrbai
19 отзывов
Жақсы клуб, үйдің қасында, танертен ертемен барып таңғы асты ішіп жұмысқа барамын. Жақсы кенестер береді👍
Diana Assylbek
27 отзывов
Herbalife super!!!Келіңіздер!!! Маған ұнайды!!! Артық салмақтан арылыңыздар!!!👍👍👍
AK
Aigerim Kos
29 отзывов
Это не просто клуб здорового образа жизни, но и клуб где позитивные и активные люди встречаются🍀 Девочки в клубе очень приветливые 👍🏻🌸
DK
Dinara Kaskenova
20 отзывов
Если хотите похудеть к лету все советую идти в клуб
Лицензионное соглашение
политика конфиденциальности