Ваш стиль
Магазин женской одежды больших размеров
Арайлым Сундет
Консультант қыздар өз жұмысының маманлары екен😍😍😍 өте қатты ұнады
M.
Malika .
Таңдау көп, әдемі дүкен екен👍🏻 Көп кездесе бермейтін ерекше киім іздегендерге таптырмас жер🥰 Әдемі екеулік алдым, қызмет көрсету сапасы өте жоғары🔥 Лаураға көп рахмет, өзі кеңес беріп, өзі көмектесті, істеріңізге табыс тілеймін😊🙏
Aiaru Nygmet
Хороший магазин купила платье положили подарок очень приятно 🥰
Жазира Амзе
Күшті магазин,әр мереке сайын сый-сыяпат беріп отырады,кішігірім болса да өте қуантады.Дами беріңіздер.Тәуелсіздік құтты болсын!
01 01
Консультант қыздарға рахмет көп.👍🏻👍🏻Ваш стильде киімдер күтші маған ұнайды. киімнің сапасы жақсы.
Назгуль Мустафин
Магазин очень хорошый, продовцы вежливые во всем помогли выбор большой
АЕ
Аяулым Ерадилова
Нашла то что искала, хороший ассортимент нарядов
Асылзат Рустенбек
Жазира және Қаракөз кыздарға рахмет, мінездері жайдарлы ставлю 100 из 100❤️
Ажыханова Алмагуль
💋 двойкаа күштіі болдыы🥰 пряям ғашықпын. Материалы бәрі күштіі. Сіздердің Атыраудағы клиенттеріңізбін🥰 Рахмеет🥰💋💋 доставка теез еше үйге дейін әкелді💋
15 декабря 2025, официальный ответ
Альмагүл, керемет пікіріңіз үшін рахмет 🥰Двойка сізге өте әдемі жарасып тұр😍Сізге ұнағанына қуаныш…
Гульнар Якупбаева
Барлығы тамаша, ассортимент ұнайды. Консультанттар барлығын тауып беріп, көмектесті. Жақсы магазин, 5 жұлдызды толық ақтады
QQ
Queen Queen
Консультант кыздар молодцы🥰 Бәріне үлгеріп сұрағаныңды тауып береді,рахмет көп көп қыздар енді тек сіздерге келемін😍❤️
А У
Консультант қыздар молодец. Жүгіріп жүріп киімдерді дұрыс таңдап берді. Рахмет қыздар енді келіп тұрамын. Әдемі киімдер көп👍🏻
Aseka A
Ужасные консультанты, ноль внимание к клиентам, никто даже не спросил что ищем, ноль клиентоориентированности, 2 консультанта глубоко в телефонах
14 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте 🌸 Нам искренне жаль, что визит в наш магазин оставил у вас такие впечатления. Приносим…
Асемгуль Аменова
Очень хороший магазин, девочки консультанты очень вежливые, оперативные, всё подскажут, главное не ленятся, см лентой могут измерить и подобрать размер. Осталось очень довольной🌷рахмет🌷
8 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Асемгуль. Огромное спасибо за добрые слова о нашей работе 🤗 Ждём вас в гости снова 💛
ЖР
Жансулу Ракымберли
Очень вежливые консультанты Подбирают со вкусом одежды ❤️❤️❤️❤️
5 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте. Благодарим 💛 Приезжайте ещё.
МИ
Молдир Исабаева
Оте жаксы
Камшат Омарова
Супер койлектер
Altyn Sultanova
Очень сильно понравилось😍😍 обслуживание 100%👏🏼😍😍😍 Рахмет коп коп 💋💋💋 ұнаған заттарды тауып бергендеріңізге. Маңызды кездерде тек сіздерден киім алам. И барлығыңызға кеңес берем❤️❤️
Балгын Боленканова
Керемет
Гульвира🥰 🥰
Стильная одежда и качество хорошее,консультанты вежливые
ДА
Дилафруз Алиева
Очень приятный магазин! Большой выбор стильной одежды, всё соответствует фото и ожиданиям. Консультанты вежливые и всегда готовы помочь с подбором размера и образа. Атмосфера в магазине комфортная, хочется возвращаться снова
Минсулу Сериковна
Классный магазин 😍цены адекватные🤭
GU
Guljan Utepbergenova
Кушти магазин киимдериде адеми качествосы вообще кушти кыздары да адеми керемет обслуживает Каракоз,Лаура деген кыздарга рахмет Улкен ашык кыздар кулип шыгарып салды молодец кыздар саттилик
Asel Kisikova
Өте күшті дүкен👍🫶 Киімдері де жақсы Всем советую😘
Назерке Дюсембаева
Осы магазин маған өте қатты ұнайды ,қыздар әрдайым жылы жауап береді.Киімдері сапалы Семей қаласында тұрсамда осы дүкеннен аламын ылғи киімдері дәл келеді ,жақсы упаковка жасайды 👍🏻рахмет
СЕ
Сымбат Есова
Беру не первый раз, и всегда вещи👍всё село идеально😍выбор классный, каждый раз что то интересное! у нас к сожалению в Экибастузе нету выбора! Возможно рассмотрите варианты открыть у нас филиал😅
НЕ
Нұргүл Ерланқызы
Астанаға келгелі осы магазиннен киінемін. Сапасы өте керемет. Бағасы қолайлы. Жауап беретін қыздарды тамаша . 🥰🥰🥰❤️❤️❤️💐💐💐💐.
AN
Aa Nnn
Ваш стиль дүкенінің қыздарына көп рахмет🌹🌹🌹Көйлек таңдауыма көмектескені үшін. 😍көйлегім өте керемет ұнады.
Жасулан Усен
Анама киім іздеп тугистен қарап барып едік,жақсы магазин екен.Киімдері өте әдемі.Консультанттар топ,жақсы таңдасып көмектесті.Енді тек осында келеміз.Дами беріңіздер!
ES
Elmira Samigollaeva
Көздің жауын алатын сәнді киімдер — қолжетімді бағамен! Қыздарға арналған қонаққа да, күнделікті өмірге де үйлесімді, жайлы әрі сапалы үлгілердің кең таңдауы сізді күтеді.
Di K
Однозначно лучший магазин в данном сегменте по городу! Девочкам консультантам отдельное спасибо, на мою просьбу среагировали👏🏻 оставили мой размер пока я ехала 🥹 Помогут подобрать размер, посоветуют, предложат другие варианты! Рахмет магазину за чистоту, цены и ассортимент для нас! Честный отзыв😉Рекомендую!!
Nargiza Nargiza
Очень довольна покупкой в этом магазине! Огромный выбор стильной и качественной одежды, всё соответствует фото и описанию. Особенно порадовало обслуживание - помогли с подбором размера, были вежливы и внимательны. Буду обязательно покупать ещё - теперь это мой любимый магазин. ❤️❤️👍🏻👍🏻
美 兰
Продавец консультант не может подсказать, чтобы не спросила нету... Приезжаешь по рекламе которая выставлена вчера, а этой вещи уже нет
~
~~~~
Очень стильный и качественный ассортимент! Обслуживание на высшем уровне — обязательно вернусь снова! ❤️
020 020
Онлайн заказ бердім.Тура келді размерім.Сапасы керемет.Сатушы қыздарға рахмет,ватсапқа тез жауап беріп,заказымды тез арада индрайверге Қарағанды қаласына салып жіберді.Рахмет🥰Енді ойланбай заказ беремін.Жақын арада Жаңа оқу жылына классикалық үлгідегі киімдер заказ беремін😍👍
N.
Neli .
Очень недовольна походом. Девушка пассивная, предлагает размер 60, когда я ношу 50. Я уже засомневалась в размерной сетке, нет платье 50 размера село идеально. Свет в примерочной ужасный, Вы продаете товар и при этом не обеспечиваете условий. Ассортимент в тиктоке гораздо больше, чем он есть на самом деле.
БН
Бахытгуль Набиева
Очень классный магазин 😍 ассортимент шикарный Консультант Динара помогла оформить доставку после рабочего времени 🥺🫶🏻 Клиентоориентированность на высшем уровне 🔥
Г💅
Гоха 💅
киымдеры кушты,сатушылардын кызметы топ Динара жаксы кызмет корсетты👍👍
Asel Demeuova 🤍
Очень довольна покупкой в этом магазине! Огромный выбор стильной и качественной одежды, всё соответствует фото и описанию. Особенно порадовало обслуживание — помогли с подбором размера, были вежливы и внимательны. Буду обязательно покупать ещё — теперь это мой любимый магазин.
Моляя .
Осы магазин маған өте қатты ұнады консультант қыздар вежливая,киім таңдап көмектесті.Выбор көп,все чисто.Дами беріңіздер🥰
Aigerim ❤️
Кеше барып киім алғанмын, выбор көп басқа магазиндерден қарағанда рахмет 😘❤️❤️❤️
T.
Tomiris.k .
Койлек алып едым, качествасы жаксы багалары тиымды
ГА
Гульшат Альжанова
Была вчера в данном магазине,хожу сюда редко,но ассортимент одежды нравится,есть что выбрать)девочки консультанты улыбчивые,помогут с выбором.качество одежды соответствует цене 👍
СД
Самал Даниярова
Сегодня была в магазине консультанты голову не поднимали, даже не спрашивают подошло или нет не знаю чем они заняты. Обслуживание ноль.
21 июня 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Самал 🙏 Спасибо за ваш отзыв и обратную связь. Нам очень жаль, что ваш визит в магази…
ҚТ
Қуаныш Тулепберген
Купил одежду маме, нам очень понравилось. Консультанты очень вежливо,Спасибо большое, обязательно еще посетим. ❤️❤️❤️❤️
🦋 😇
Бүгін бірінші рет келіп едім,киімдері қатты ұнады😻Консультанттар жақсы көмектесті👍,тағы да келіп тұрамын.Рахмет🫶🏻
26 апреля 2025, официальный ответ
Қайырлы күн🫶🏻 Сізді қуана-қуана қайта күтеміз! Әр бізге келуіңіз сізге тек қуаныш сыйласын💋💐
Айдана 😊
Керемет киім дүкені☺️❤️Үлкен размерлердің кең ассортименті бар.Өзім жейде,юбка алдым.Ұнады🥺Консультант қыз күшті қызмет көрсетті.Дүкеннің иесі өте әдемі бойжеткен🤭😍Дүкен 10/10
26 апреля 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе🫶🏻 Алғысымыз шексіз. Әрқашан қуана күтеміз. Жылы сөзіңізбен марқайып қалдық🥰💐 Өз…
Алтынай Байсынова
Сегодня купила платье, очень понравилась. Спасибо большое. Консультантка милая очень. Теперь всегда только к вам. Ассортимент очень хороший. По больше точек в Астане🥰
Нуриддиновна Феруза
Четко быстро и качественно
Дияра 💕
Доставкой заказала одежду,все пришло в хорошем качестве Все супер понравилось!